radostan dan wrote:postoji tema - šta sam danas uradio dobro za bih...
ok, da vidimo...
počistio smeće oko zgrade.
posadio dvije ruže u dvorištu.
završio prijatelju bošnjaku bitnu stvar u fondu pio rs
sa drugim se čuo i zovnuo ga na krsnu slavu...
ali...muči me nešto drugovi...ne znam smijem li reći...navijam za zvezdu i đokovića...volim više pejakovića nego lukovića...najljepši grad na svijetu mi je novi sad...ne volim da mi poturaju pejanovića kao hrvatima komšića...
mislim da je lagumdžija lažni valter...primjetio sam da prvo čitam srpsku štampu, pa tek onda avaz i oslobođenje...
volim sevdalinke, ali nadraža mi je pjesma - stani,stani ibar vodo... ima još toga, a zadnje u nizu je - danas sam otkrio da moj omiljeni jogurt puni- mlekara šabac-, i pao sam u potpunu depresiju...
drugovi...da li su ovo znaci velikosrpskog virusa? šta da radim, ima li kakve inekcije? Evo, ote mi se i ekavica (inekcije).
tješim se, nisam glasao na izborima i referendumima, bio u ratu... pišem latinicu, a i djecu nisam krstio...možda bi mi onda samo čaj trebao, od zove na primjer (ahaaa, evo ga opet...od zove, što nisam napisao od zohe)?
šta da radim, kako da savladam taj velikosrpski faktor u sebi i omogućim si (joj čuj -si-, pa u meni čuči latentni herceg-četnik) lični und personalni napredak, a time doprinesem i društvu?
kume...
zao mi je ali moram ti reci da si zarazen - virus ti je obuzeo ceo organizam...
radi se o sledecem...
srbija ima svoj budget, koji puni iz poreza, a ti kume punis kontinuirano njihov budget pritom slabeci sebe- a kako slabis sebe slabiji sam i ja...
boli me k.... kako ti nazivas svoj polni organ: jel penis, falus, kita, kiki, hasim.... bitno je da se razumemo...
citaj BL stampu ili RS stampu, neka ti omiljeni mlecni jogurt bude iz Doboja, al svati - Fiat se pravi u Republici Srbiji A u tvojoj domovini koja se zove Bosna i Hercegovina se nekada pravio VW a kao posledica pijenja Sabackog jogurta i slicnih insinuacija danas tu stoji zgariste....
navijao sam za Bayern kada je igrao utakmicu - cini li me to Nemcem- ne...
ali postavio sam prioritete i kada BH klub igra protiv Bayerna moram navijati za BH klub - (svaka cast Bayernu na dobroj igri ali domovina je domovina) tako i kada igra reprezentacija BIH - forza dragonen...
kume u tom grmu lezi ogroman problem koji nas mori danas i koji ce eskalirati u buducnosti ako ga ne resimo pod hitno.....
za najdraze pesme i najlepse price - to je ipak stvar ukusa - medjutim i tu treba imati mere - sta ako ti mars na drini postane omiljena pesma - bi li smatrao da ti mesto prebivalista nije u Bosni i Hercegovini ?
nadam se da me razumes A?