Pomozite da se monstrumi kazne III
Moderator: anex
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#201 Re: Zaustavimo monstruma na vrijeme
Been there,done that..
Meni je milicija 3 puta dolazila na vrata i na kraju me zvali na telefon zbog 'ajmo reci neceg slicnog.. Uglavnom, policija mu ne moze nista nego eventualno provjeriti da nema kakvo neprijavljeno oruzje i sl. No body, no crime.. pogotovo sto policiju i tuzilastvo boli q za pse lutalice
- žulijan asanž
#202 Re: Zaustavimo monstruma na vrijeme
nosara wrote:Ljudi svakodnevno muce i ubijaju ljude, potpuno promisljeno i namjerno... Predlazem da organizujemo preventivnu likvidaciju, za svaki slucaj...spreca wrote: kako bi reagovala ,da nedaj boze napadne tebe ili tvoje dijete i da mu opet kazem nedaj boze nanese smrtne ozlede.....juce na ovom portalu procitah da je cak kucni ljubimac napao 4 ili petoro djece od samog vlasnika i da je majka braneci djecu od ujeda psa umrla....komsija koji je dosao na pomoc zatekao je strasan prizor ....pas je jeo lice majke koja je branila djecu![]()
preventivna likvidacija je opcija samo kad zakaže preventivno zbrinjavanje. ja kad vidim jednog žohara u kuhinji, neću se previše nervirat. kad idući put vidim tri žohara, opet se neću zabrinjavat. ali brate, kad ga vidim u tanjiru, ili na kuhinjskoj površini, e onda ću zvati službu da ih se riješim za sva vremena.
i nemoj mi reći da se ne mogu porediti žohari i psi. princip je isti, živa su bića u pitanju. i jedni i drugi. ako mi kažeš da je ok ne ubijati žohare, nego ih pustiti da se množe u kuhinji i da vi koji se zalažete za prava životinja imate punu kuću mrava i žohara, onda ti svaka čast.
ako pak zovete službe da se riješite žohara, a s druge strane se "brinete" za prava pasa, onda ste licemjerni.
jednostavno neki ljudi gube pojam realnosti i optimalnosti življenja.
što je najgore, psi su mi jako dragi. ali ne u čoporima. i ne bez kontrole da se množe po naseljenim mjestima.
idući put kad zagrizete biftek, sjetite se da je to guzica od teleta.
ovakvog teleta:

- DJUltra
- Location: Ni na nebu ni na zemlji, u prokletoj zemlji koju ipak volim :)
#203 Re: Zaustavimo monstruma na vrijeme
Za pocetak, mozes mu prijaviti stranicu kao ABUSE:zvrk wrote:mail sefa odjela za opci kriminal je: [email protected] te glavna tuziteljica [email protected]
http://www.wix.com/abuse/abuse.html
- Cholina_Lokica
#204 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Vratite na Karadzica i rat pa da se opet medjusobno koljemo, to nam je najbolje kad ne mozemo bez toga
-
Mr.Penguin
#205 Re: Zaustavimo monstruma na vrijeme
Ima i ubistava koje covjek covjeka ubije, pa kako tu reagovati? Hoce li biti stranica za likvidaciju ljudi zbog toga?spreca wrote: kako bi reagovala ,da nedaj boze napadne tebe ili tvoje dijete i da mu opet kazem nedaj boze nanese smrtne ozlede.....juce na ovom portalu procitah da je cak kucni ljubimac napao 4 ili petoro djece od samog vlasnika i da je majka braneci djecu od ujeda psa umrla....komsija koji je dosao na pomoc zatekao je strasan prizor ....pas je jeo lice majke koja je branila djecu![]()
- Cholina_Lokica
#206 Re: Zaustavimo monstruma na vrijeme
Ne znam iz kojeg razloga sa-x prenosi lazne vijesti o smrti ove zene i njenoj porodici, novinarstvo na nivou...Mr.Penguin wrote:Ima i ubistava koje covjek covjeka ubije, pa kako tu reagovati? Hoce li biti stranica za likvidaciju ljudi zbog toga?spreca wrote: kako bi reagovala ,da nedaj boze napadne tebe ili tvoje dijete i da mu opet kazem nedaj boze nanese smrtne ozlede.....juce na ovom portalu procitah da je cak kucni ljubimac napao 4 ili petoro djece od samog vlasnika i da je majka braneci djecu od ujeda psa umrla....komsija koji je dosao na pomoc zatekao je strasan prizor ....pas je jeo lice majke koja je branila djecu![]()
Pas bio u drugoj sobi...Post mortem results meanwhile have shown that a woman reportedly killed by her dog in fact died of natural causes.
Cassandra Smith's neighbour in Donnithorne Avenue, Nuneaton, Warwickshire, said he arrived to find the dog 'chewing her face' after hearing screams.
Warwickshire police said on Thursday that the post mortem showed injuries to Ms Smith's face were caused after she died and that an Alsatian dog that was in another room in the house was not involved.
Plus sto nisu uopce u pitanju mala djeca
Cassie also leaves four other children, Shelly, 27, Jayson, 30, Charlotte, 28, and Annette, 26. The family said: "She was our mum and our best friend with a heart of gold."
- nosara
#207 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Ako ces ti pojest te kerove, neka ih onda pobiju... Prijatno...žulijan asanž wrote: preventivna likvidacija je opcija samo kad zakaže preventivno zbrinjavanje. ja kad vidim jednog žohara u kuhinji, neću se previše nervirat. kad idući put vidim tri žohara, opet se neću zabrinjavat. ali brate, kad ga vidim u tanjiru, ili na kuhinjskoj površini, e onda ću zvati službu da ih se riješim za sva vremena.
i nemoj mi reći da se ne mogu porediti žohari i psi. princip je isti, živa su bića u pitanju. i jedni i drugi. ako mi kažeš da je ok ne ubijati žohare, nego ih pustiti da se množe u kuhinji i da vi koji se zalažete za prava životinja imate punu kuću mrava i žohara, onda ti svaka čast.
ako pak zovete službe da se riješite žohara, a s druge strane se "brinete" za prava pasa, onda ste licemjerni.
jednostavno neki ljudi gube pojam realnosti i optimalnosti življenja.
što je najgore, psi su mi jako dragi. ali ne u čoporima. i ne bez kontrole da se množe po naseljenim mjestima.
idući put kad zagrizete biftek, sjetite se da je to guzica od teleta.
ovakvog teleta:
I ko jos u kuci drzi zohare kao kucne ljubimce...?
-
pakica_
#208 Re: Zaustavimo monstruma na vrijeme
Boga mi, mene je vise strah copora celavaca u air max tenama, nego sto me strah copora dobermana.. a to sto mediji prenose mogu macku o rep objesit.. isto kao ono kinolog rek'o hranite cuke il' ce oni vas pojest.. mislim helou?!?!Mr.Penguin wrote:Ima i ubistava koje covjek covjeka ubije, pa kako tu reagovati? Hoce li biti stranica za likvidaciju ljudi zbog toga?spreca wrote: kako bi reagovala ,da nedaj boze napadne tebe ili tvoje dijete i da mu opet kazem nedaj boze nanese smrtne ozlede.....juce na ovom portalu procitah da je cak kucni ljubimac napao 4 ili petoro djece od samog vlasnika i da je majka braneci djecu od ujeda psa umrla....komsija koji je dosao na pomoc zatekao je strasan prizor ....pas je jeo lice majke koja je branila djecu![]()
-
Stojadin
#209 Re: Zaustavimo monstruma na vrijeme
jedini argument od ovih sto brane kriminalce koji zele da hodaju "gradom" i pucaju na sve sto se mice je "zamisli da pašće izjede tvoje đete"
eto, moze se desit da pas napadne dijete. i eto, radi tog razloga sto ima mogucnost da pas napadne dijete mi njih trebamo sve pobit.
tom logikom trebamo zabranit sva vozila (jer ima mogucnost da auto udari dijete), zabranit prodaju lijekova (jer ima mogucnost da se dijete predozira), pobit i sve ljude (jer postoje ljudi koji ubijaju djecu) itd.
eto, moze se desit da pas napadne dijete. i eto, radi tog razloga sto ima mogucnost da pas napadne dijete mi njih trebamo sve pobit.
tom logikom trebamo zabranit sva vozila (jer ima mogucnost da auto udari dijete), zabranit prodaju lijekova (jer ima mogucnost da se dijete predozira), pobit i sve ljude (jer postoje ljudi koji ubijaju djecu) itd.
-
luna09
#210 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
šta smo mi zvijeri monstrumi
Nađe web stranicu osoba koja sa mnom dijeli radni prostor i pita mene
mene za koju svi znaju da sam ljubitelj pasa kako da naruči ubistvo.još uvjek učim sve što znam da mi Bog da snage da joj u oči ne skočim.Kažem "jel ti jasno da naručuješ ubistvo" ona mrtva hladna pa šta će drugo s njima. strah me zbog monstruma i ja ću to postat. Umjesto da se apeluje da se sve živo hrani podstiče se ubistvo.kako reče voditeljica na TV koja nije vrijedna da je pomenem probudit ćete im PLIJENSKI NAGON. fuj, fuj od sljedeće godine će se neko sjetit da organizuje upucavanje svih onih koji nam ne odgovaraju.
-
pakica_
#211 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
ja sam kontala da narucim ubistvo dvije komsince jer mi idu na zivce.. puno melju i pricaju, pa eto, ne znam sta cu drugo s njima, mozel' se to narucit?
puuuuuuuuuu kako mi se place od bijesa kad skontam dje zivim, a neki dan setam po becu i gledam kako ljudi imaju uredjene parkove maxuz za pse.. kod nas ne smijes sa svojim izac prvo, jer na sve strane imaju zabrane, drugo, i mog psa na povodcu hoce da nabiju nogom, a kamol' lutalicu
sinoc mi u parku setamo kroz snijeg sa svojim psima i jedna zena udomila lutalicu i sad trce normala, igraju se i on prilazi nekim ljudima u parku da ih njuhne, a lik sa suzavcem u ruci vristi VEZI GA, poprskat cu ga (samo zato sto nije rasni, jer je rotvajlerku, labradorku i zlatnog retrivera uredno pomazio)......
puuuuuuuuuu kako mi se place od bijesa kad skontam dje zivim, a neki dan setam po becu i gledam kako ljudi imaju uredjene parkove maxuz za pse.. kod nas ne smijes sa svojim izac prvo, jer na sve strane imaju zabrane, drugo, i mog psa na povodcu hoce da nabiju nogom, a kamol' lutalicu
sinoc mi u parku setamo kroz snijeg sa svojim psima i jedna zena udomila lutalicu i sad trce normala, igraju se i on prilazi nekim ljudima u parku da ih njuhne, a lik sa suzavcem u ruci vristi VEZI GA, poprskat cu ga (samo zato sto nije rasni, jer je rotvajlerku, labradorku i zlatnog retrivera uredno pomazio)......
- Cholina_Lokica
#212 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Sta se cudis, Happy moju je lik pokusao da nabije nogom iz sve snage kad nije imala ni 5 mjeseci, rana od amputacije noge nije ni zarasla do kraja bila, a ona vagala nekih 8kg...pakica_ wrote:ja sam kontala da narucim ubistvo dvije komsince jer mi idu na zivce.. puno melju i pricaju, pa eto, ne znam sta cu drugo s njima, mozel' se to narucit?
-
convict
#213 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Meni jeoš niko ni na jednoj temi nije odgovorio zbog čega se ubistvo psa treba tretirati kao ubistvo, a ubistvo miša, krave, kokoši, svinje ne? I kao ako ćušneš cuku onda si monstrom, a ako okrećeš janje na ražnju to je normala?
- frfi.
#214 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
8 kg, znas ti kolko je to opasno, moze te pojesti?! i dijete ti pojesti ?! a ti se jos bunis sto su je nabili nogom, kako te nije stid
ljudi u ovom gradu su bijesni, i to vise od bijesnog psa, zeljni su pokazivanja sile nad bilo cim manjim od sebe i to je to... sila je gadna stvar..
ljudi u ovom gradu su bijesni, i to vise od bijesnog psa, zeljni su pokazivanja sile nad bilo cim manjim od sebe i to je to... sila je gadna stvar..
- Cholina_Lokica
#215 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Pogotovo je bile opasna poslije operacije, rana 15cm,i nema noge, ma zvijer bafrfi. wrote:8 kg, znas ti kolko je to opasno, moze te pojesti?! i dijete ti pojesti ?! a ti se jos bunis sto su je nabili nogom, kako te nije stid![]()
![]()
-
Stojadin
#216 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
e vala, nista licno, al i ti znas glupa pitanja postavljat..convict wrote:Meni jeoš niko ni na jednoj temi nije odgovorio zbog čega se ubistvo psa treba tretirati kao ubistvo, a ubistvo miša, krave, kokoši, svinje ne? I kao ako ćušneš cuku onda si monstrom, a ako okrećeš janje na ražnju to je normala?
ovi bi da ubijaju pse, jer im eto zamisli smetaju, a krave itd. se ubijaju radi JELA. Ubistvom psa ne dobijes bas nista, nit se krzno koristi, nit ga pojedes, nego to je ubistvo samo radi ubijanja.
- nosara
#217 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
convict wrote:Meni jeoš niko ni na jednoj temi nije odgovorio zbog čega se ubistvo psa treba tretirati kao ubistvo, a ubistvo miša, krave, kokoši, svinje ne? I kao ako ćušneš cuku onda si monstrom, a ako okrećeš janje na ražnju to je normala?
Ako ces ti pojest te kerove, neka ih onda pobiju... Prijatno...![]()
-
pakica_
#218 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
potpis!Stojadin wrote:e vala, nista licno, al i ti znas glupa pitanja postavljat..convict wrote:Meni jeoš niko ni na jednoj temi nije odgovorio zbog čega se ubistvo psa treba tretirati kao ubistvo, a ubistvo miša, krave, kokoši, svinje ne? I kao ako ćušneš cuku onda si monstrom, a ako okrećeš janje na ražnju to je normala?
ovi bi da ubijaju pse, jer im eto zamisli smetaju, a krave itd. se ubijaju radi JELA. Ubistvom psa ne dobijes bas nista, nit se krzno koristi, nit ga pojedes, nego to je ubistvo samo radi ubijanja.
al' e, stojadine, sta ako ti krene na dijete
argument van taki
-
mrki09
#219 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Zivotati, imas ti male djece?pakica_ wrote:potpis!Stojadin wrote:e vala, nista licno, al i ti znas glupa pitanja postavljat..convict wrote:Meni jeoš niko ni na jednoj temi nije odgovorio zbog čega se ubistvo psa treba tretirati kao ubistvo, a ubistvo miša, krave, kokoši, svinje ne? I kao ako ćušneš cuku onda si monstrom, a ako okrećeš janje na ražnju to je normala?
al' e, stojadine, sta ako ti krene na dijete![]()
argument van taki
-
pakica_
#220 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
imam sestrica od 12 godina kojeg sam haman odgojila, whats your point?mrki09 wrote: Zivotati, imas ti male djece?
ne kazem da me nije strah za njega, ali....... i mene je strah kad prolazim pored njih 20 iako mi nijedan nikad nista nije uradio, ali budemo li rjesavali stvari preventive radi, haj'mo se brate i mi izmedju sebe poubijat, zato sto postoji mogucnost da mi sestrica radi dvije marke zbode neki njegov vrsnjak..
-
mrki09
#221 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Dakle nemas, hvala, a o sestricima komsijskoj djeci i ostaloj nisam pitao. Kad budes imala svoje, ti se nemoj brinuti za njega, a ja (mi neistomisljenici) za svoje hocu, iako smo proglaseni ovdje prije par dana "ubicama,Ljubiteljima djece". A Whats my point je 
ova ironija i ovo kolutanje ocimanosara wrote:al' e, stojadine, sta ako ti krene na dijete argument van taki
-
convict
#222 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
A zašto se ubijaju miševi? Zato što su štetočine. Po meni su psi koji napadaju djecu također štetočine.Stojadin wrote:e vala, nista licno, al i ti znas glupa pitanja postavljat..convict wrote:Meni jeoš niko ni na jednoj temi nije odgovorio zbog čega se ubistvo psa treba tretirati kao ubistvo, a ubistvo miša, krave, kokoši, svinje ne? I kao ako ćušneš cuku onda si monstrom, a ako okrećeš janje na ražnju to je normala?
- Cholina_Lokica
#223 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
Valja stisnut muda i krenut na nekoga sebi ravnom, ali zato moze na sve ostalo... Ali na pedofila ili Delalica nece nikopakica_ wrote:imam sestrica od 12 godina kojeg sam haman odgojila, whats your point?mrki09 wrote: Zivotati, imas ti male djece?
ne kazem da me nije strah za njega, ali....... i mene je strah kad prolazim pored njih 20 iako mi nijedan nikad nista nije uradio, ali budemo li rjesavali stvari preventive radi, haj'mo se brate i mi izmedju sebe poubijat, zato sto postoji mogucnost da mi sestrica radi dvije marke zbode neki njegov vrsnjak..
-
pakica_
#224 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
nisi osoba kojoj moram da objasnjavam svoje porodicno stablo i situaciju u mojoj kuci i razlog zbog kojeg sam navela sestrica za kojeg nisi pitao.. i blago tebi ako su ti u zivotu djetetu prijetnja SAMO psi lutalice.. hocu i ja tamo da se preselim, molim te reci mi gdje je to..???mrki09 wrote:Dakle nemas, hvala, a o sestricima komsijskoj djeci i ostaloj nisam pitao. Kad budes imala svoje, ti se nemoj brinuti za njega, a ja (mi neistomisljenici) za svoje hocu, iako smo proglaseni ovdje prije par dana "ubicama,Ljubiteljima djece". A Whats my point jeova ironija i ovo kolutanje ocimanosara wrote:al' e, stojadine, sta ako ti krene na dijete argument van taki
tih vasi AKO mi je na vrh glave! sta AKO ti ledenica padne na glavu? sta AKO umjesto psa, ovaj degenerik upuca tvoje dijete, ne daj Boze? sta AKO.. AKo.. Ako.. ako.. a sta AKO nijedan pas ne napadne tvoje dijete (amin da bude tako), hoces li onda stati u njihovu odbranu.. hoces matrak!
i ne govorim da nije normalno brinuti se za djecu, jeste, normalno je, ali isto tako PO MENI je normalno brinuti se da to isto dijete nece odrasti u ono koje siluje pse kisobranom i tome slicno..
zato sto brizni roditelji (ne kazem da si ti ta vrsta roditelja) samo otvore vrata i puste da im ulica odgaja djecu.. ili kanter strajk.. i onda se cudimo sto su nam i djeca divlja.. a divlja su, vidim prema tome kako se ophode prema mom psu, a kamoli prema lutalicama..
ma joj.. djaba trosim rijeci, vi cete svoje, mi cemo svoje.. iskreno i od srca se nadam da tvom djetetu nece nista biti ni od strane pasa ni od strane leda niti druge djece i starijih, auta, tramvaja, prehlade, trovanja hranom i svim tim stvarima, da ne ispadnem djecomrzac jer to nisam! i svoj djeci zelim sav moguci selamet!
- kokuz_sa
#225 Re: Pomozite da se monstrumi kazne III
ovo ti nista ne stoji sto rece..ovi mafijasi tipa delalica kojeg spominjes se smao kace sa drugim mafijasima(ako tako mogu da nazovem)Cholina_Lokica wrote:Valja stisnut muda i krenut na nekoga sebi ravnom, ali zato moze na sve ostalo... Ali na pedofila ili Delalica nece nikopakica_ wrote:imam sestrica od 12 godina kojeg sam haman odgojila, whats your point?mrki09 wrote: Zivotati, imas ti male djece?
vidio bi ja njih kad bi napali neko dijete koje veze nema s klosarima..a da mu je tu otac njegov..
tada se ne pita jel se prezivas delalic i imal ti babo kose na glavi..
imas primjer eno tamo u TZ onaj jedan od najvecih njihovih mafioza (sto je drzao one diskoteke)se pravio mangup pa premlatio negog momka u svojoj diskoteci i poslao ga na aparate..
a iste te noci brat i otac od tog momka dosli pred diskoteku i samo pitali ko je taj sto je udarao i zna se sta je poslije bilo..ubili ga golim rukama
to je sve do jednom..i ovi se kurce kome smiju od suparnickih klosara a normalnoj raji rijetko kada