ekupon.ba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Vaše mišljenje o ekupon.ba ?

Dobra ideja, učestvovati ću u kupovinama
403
64%
Ništa posebno, a sigurno je i navlakuša
103
16%
Ne zanima me
119
19%

Total votes: 625

Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#201 Re: ekupon.ba

Post by Entropio »

nellington wrote:
stidljiv wrote:Ti nisi student, ti si studentica :D

Evo ja se nudim da te castim u Vapianu sta god i koliko god zelis :D :D
Ulet u stilu sa nickom... not :lol:
:lol:
nesquik

#202 Re: ekupon.ba

Post by nesquik »

koliko se ceka na dobijanje pravog kupona, akcija zavrsila sinoc, ja dobio od pikpay-a potvrdu ali kupona jos nema?
vjesticanametli

#203 Re: ekupon.ba

Post by vjesticanametli »

pojelaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: bilo je OK pileci sendvic i neki ljuti smo jeli ...........zaboravila kako se zove.........cokolade i ĐŽiĐŽe takoder OK ..............jedino im je banana split niĐŽe veze samo banana i slag :lol: :mrgreen: al sve u svemu cekam sljedece kupone i zao mi je sto nisam uzela jos koji :-)

neskvike samo isprintaj to sto si dobio na mail i ponesi sa sobom mada meni nisu ni to trazili samo rekla ime i oni kazu aha vjestice haj odlozi metlu i potpisi se :mrgreen:
nesquik

#204 Re: ekupon.ba

Post by nesquik »

vjesticanametli wrote:pojelaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: bilo je OK pileci sendvic i neki ljuti smo jeli ...........zaboravila kako se zove.........cokolade i ĐŽiĐŽe takoder OK ..............jedino im je banana split niĐŽe veze samo banana i slag :lol: :mrgreen: al sve u svemu cekam sljedece kupone i zao mi je sto nisam uzela jos koji :-)

neskvike samo isprintaj to sto si dobio na mail i ponesi sa sobom mada meni nisu ni to trazili samo rekla ime i oni kazu aha vjestice haj odlozi metlu i potpisi se :mrgreen:

ee, hvala :D
Dr.medicine

#205 Re: ekupon.ba

Post by Dr.medicine »

vjesticanametli wrote:pojelaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: bilo je OK pileci sendvic i neki ljuti smo jeli ...........zaboravila kako se zove.........cokolade i ĐŽiĐŽe takoder OK ..............jedino im je banana split niĐŽe veze samo banana i slag :lol: :mrgreen: al sve u svemu cekam sljedece kupone i zao mi je sto nisam uzela jos koji :-)

a jel se mora slano jesti??? ili na kraju placas. mislim ono ako im ne kažem ko sam, narucim sta želim i onda im pokažem ekupon. mene vise privlace slatkisi, nisam dzaba kupio 5 kupona :lol:
Mariella

#206 Re: ekupon.ba

Post by Mariella »

ladyblue18 wrote:Ohoho mariella :evil: :D
Sto je najgore ovo je drugi put da je tema ekupon.ba dovela do ovakvih nabacivanja meni nepoznatih muskaraca :lol: Eto forumasice da znate, ovdje pisite, i bit ce ponuda :lol:
jaca-maca

#207 Re: ekupon.ba

Post by jaca-maca »

ko hoce da mene casti? :lol: :lol: :lol: :lol:
because_of_you

#208 Re: ekupon.ba

Post by because_of_you »

jaca-maca wrote:ko hoce da mene casti? :lol: :lol: :lol: :lol:

I za mačku Whiskas naravno :D :D
marketleader

#209 Re: ekupon.ba

Post by marketleader »

because_of_you wrote:
jaca-maca wrote:ko hoce da mene casti? :lol: :lol: :lol: :lol:

I za mačku Whiskas naravno :D :D
Gdje ste mačke stigo' WHISKAS :D
Cafe Camargue

#210 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

nesquik wrote:koliko se ceka na dobijanje pravog kupona, akcija zavrsila sinoc, ja dobio od pikpay-a potvrdu ali kupona jos nema?
već je bila diskusija na ovu temu; potvrda od pikpay-a ti ništa ne znači, dok ne dobiješ ekupon!
piše da 24 sata nakon isteka ponude počinje da važi ekupon, što znači da češ u ta 24 sata i dobiti kupon.
nemoj se zalijetat, strpi se još malo :)
vjesticanametli

#211 Re: ekupon.ba

Dr.medicine wrote:

a jel se mora slano jesti??? ili na kraju placas. mislim ono ako im ne kažem ko sam, narucim sta želim i onda im pokažem ekupon. mene vise privlace slatkisi, nisam dzaba kupio 5 kupona :lol:
ne mora slano jesti mozes sve popiti :lol: hoćes prodati 1 kupon :mrgreen: ozbiljno pitam
vjesticanametli

#212 Re: ekupon.ba

za koliko prodajes :mrgreen:
Armin85

#213 Re: ekupon.ba

Post by Armin85 »

Meni to malo nevjerovatno zvuci, slano jelo, desert i pice za dvoje samo 20 KM. Kakve su to cijene u Casa del Cioccolato? Ja kontam cijene napucane..
Gospoda Ministarka

#214 Re: ekupon.ba

Post by Gospoda Ministarka »

Nova ponuda, Slatko&Slano, maloprije sam pomislila da im hrana zaista nije cemu nit odgovara cijenama... medutim shvatih... u pola cijene... nije lose....samo je lose sto smo ograniceni izborom.
vjesticanametli

#215 Re: ekupon.ba

kakva je klopa u slatko i slano...........da kupujem kupon ili ne :mrgreen:
Alhemicarkaa

#216 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

vještice je li ti ganjaš samo jestive kupone? :D
vjesticanametli

#217 Re: ekupon.ba

da jer volim da jedem a ne vidi se na meni jelde :-D :lol: majke mi zao mi sto oni za kucicu od cokolaTe ne uze jos :lol:
Gospoda Ministarka

#218 Re: ekupon.ba

vjesticanametli wrote:kakva je klopa u slatko i slano...........da kupujem kupon ili ne :mrgreen:
Pa.... recimo uzasno male porcije koje bi realno trebale puno manje kostati, i 'nako-'nako, jela sam i bolje.
Alhemicarkaa

#219 Re: ekupon.ba

Post by Alhemicarkaa »

meni je žao za zen pastu, a za kućicu ne uzeh nijedan... :( išla logikom nisam nikad bila... i sad mi žao
vjesticanametli

#220 Re: ekupon.ba

e necu onda slatko/ slano cekam sljedece objedovanje :mrgreen: a kucica meni i jaranici bila extra..........samo se ne zaljecite na split bananu jer je samo banana i slag eto to je bio zajeb ali ostalo je bilo OK :mrgreen:
Gospoda Ministarka

#221 Re: ekupon.ba

vjesticanametli wrote:e necu onda slatko/ slano cekam sljedece objedovanje :mrgreen: a kucica meni i jaranici bila extra..........samo se ne zaljecite na split bananu jer je samo banana i slag eto to je bio zajeb ali ostalo je bilo OK :mrgreen:
Da, da kazem da u opce u ponudi, na cjenovniku nemaju ovo na sto su nas ogranicili tortilla enchiladas i da svakako ne vrijedi sve ukupno 30 KM.
Last edited by Gospoda Ministarka on 01/04/2011 14:55, edited 1 time in total.
Mariella

#222 Re: ekupon.ba

Post by Mariella »

Fijadelfija torta u slatko i slano je FENOMENALNA! Nekoliko puta sam se samo zbog nje vracala :D I navukla jos nekoliko ljudi :D Lazanje su im isto super, ali bi mogle biti malo vece. Prostor mi se svidja, ali nema pusenja i alkohola koga zanima :D

Tortilje nisam probala :) Salate sam samo vidjela da su porcije pomalene :)
Cafe Camargue

#223 Re: ekupon.ba

Post by Cafe Camargue »

slatko i slano je najprofesionalnije mjesto sa najljubaznijim osobljem u kojem sam bio u Sarajevu

a što se hrane tiče, ja obično uzimam sendviče i nekad sjedem na kafu i kolač, tako da tu ne bih ništa suflirao

tortilje volim tako da mi je ovo baš leglo ko budali šamar... samo što ih ni ja nisam primjetio na meniju ?!
možda uvode novo jelo, pa malo promotivno...
newklear

#224 Re: ekupon.ba

Post by newklear »

Mariella wrote:Hahaha, ko da je to lako :D Ma ja sam student, nema se :mrgreen:
Otac i sin idu kroz supermaket. Sin vidi kondome i pita oca:
– Što je to?
Otac, sav u edukativnom zanosu, kaže:
– To su ti,sine, kondomi. Služe za prakticiranje sigurnog seksa.
– Aaaaaa... kaže sin. Čuo sam nešto o tome u školi. Nego, za koga je ovo pakiranje od 3 komada?
– To je za srednjoškolce, jedan za petak, drugi za subotu i treći za nedjelju.
– Aaaaa... kaže sin.A ovaj od 6 komada?
– To je za studente, dva za petak, dva za subotu i dva za nedjelju.
– Aha.... kaže sin.A ovaj od 12 komada?
– To je za 'sretno oženjene, jedan za siječanj, drugi za veljaču, treći...

Koja slučajnost :mrgreen: :mrgreen:
stidljiv

#225 Re: ekupon.ba

Post by stidljiv »

Nisam ja nepoznat, ja sam dobro poznat malo starijim forumasima :D

Slatko i slano nije lose, imaju dobar kolac sa nutelom :D
Post Reply