nellington wrote:Ulet u stilu sa nickom... notstidljiv wrote:Ti nisi student, ti si studentica![]()
Evo ja se nudim da te castim u Vapianu sta god i koliko god zelis![]()
ekupon.ba
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#201 Re: ekupon.ba
-
nesquik
#202 Re: ekupon.ba
koliko se ceka na dobijanje pravog kupona, akcija zavrsila sinoc, ja dobio od pikpay-a potvrdu ali kupona jos nema?
- vjesticanametli
#203 Re: ekupon.ba
pojelaaaaaaaaaaaaaaaa
bilo je OK pileci sendvic i neki ljuti smo jeli ...........zaboravila kako se zove.........cokolade i ĐŽiĐŽe takoder OK ..............jedino im je banana split niĐŽe veze samo banana i slag
al sve u svemu cekam sljedece kupone i zao mi je sto nisam uzela jos koji 
neskvike samo isprintaj to sto si dobio na mail i ponesi sa sobom mada meni nisu ni to trazili samo rekla ime i oni kazu aha vjestice haj odlozi metlu i potpisi se
neskvike samo isprintaj to sto si dobio na mail i ponesi sa sobom mada meni nisu ni to trazili samo rekla ime i oni kazu aha vjestice haj odlozi metlu i potpisi se
-
nesquik
#204 Re: ekupon.ba
vjesticanametli wrote:pojelaaaaaaaaaaaaaaaabilo je OK pileci sendvic i neki ljuti smo jeli ...........zaboravila kako se zove.........cokolade i ĐŽiĐŽe takoder OK ..............jedino im je banana split niĐŽe veze samo banana i slag
![]()
ee, hvala
- Dr.medicine
#205 Re: ekupon.ba
vjesticanametli wrote:pojelaaaaaaaaaaaaaaaabilo je OK pileci sendvic i neki ljuti smo jeli ...........zaboravila kako se zove.........cokolade i ĐŽiĐŽe takoder OK ..............jedino im je banana split niĐŽe veze samo banana i slag
![]()
a jel se mora slano jesti??? ili na kraju placas. mislim ono ako im ne kažem ko sam, narucim sta želim i onda im pokažem ekupon. mene vise privlace slatkisi, nisam dzaba kupio 5 kupona
-
Mariella
#206 Re: ekupon.ba
Sto je najgore ovo je drugi put da je tema ekupon.ba dovela do ovakvih nabacivanja meni nepoznatih muskaracaladyblue18 wrote:Ohoho mariella![]()
- jaca-maca
#207 Re: ekupon.ba
ko hoce da mene casti?

- because_of_you
#208 Re: ekupon.ba
jaca-maca wrote:ko hoce da mene casti?![]()
![]()
![]()
I za mačku Whiskas naravno
- marketleader
#209 Re: ekupon.ba
Gdje ste mačke stigo' WHISKASbecause_of_you wrote:jaca-maca wrote:ko hoce da mene casti?![]()
![]()
![]()
I za mačku Whiskas naravno![]()
-
Cafe Camargue
#210 Re: ekupon.ba
već je bila diskusija na ovu temu; potvrda od pikpay-a ti ništa ne znači, dok ne dobiješ ekupon!nesquik wrote:koliko se ceka na dobijanje pravog kupona, akcija zavrsila sinoc, ja dobio od pikpay-a potvrdu ali kupona jos nema?
piše da 24 sata nakon isteka ponude počinje da važi ekupon, što znači da češ u ta 24 sata i dobiti kupon.
nemoj se zalijetat, strpi se još malo
- vjesticanametli
#211 Re: ekupon.ba
ne mora slano jesti mozes sve popitiDr.medicine wrote:vjesticanametli wrote:pojelaaaaaaaaaaaaaaaabilo je OK pileci sendvic i neki ljuti smo jeli ...........zaboravila kako se zove.........cokolade i ĐŽiĐŽe takoder OK ..............jedino im je banana split niĐŽe veze samo banana i slag
![]()
a jel se mora slano jesti??? ili na kraju placas. mislim ono ako im ne kažem ko sam, narucim sta želim i onda im pokažem ekupon. mene vise privlace slatkisi, nisam dzaba kupio 5 kupona
- vjesticanametli
#212 Re: ekupon.ba
za koliko prodajes 
-
Armin85
#213 Re: ekupon.ba
Meni to malo nevjerovatno zvuci, slano jelo, desert i pice za dvoje samo 20 KM. Kakve su to cijene u Casa del Cioccolato? Ja kontam cijene napucane..
-
Gospoda Ministarka
#214 Re: ekupon.ba
Nova ponuda, Slatko&Slano, maloprije sam pomislila da im hrana zaista nije cemu nit odgovara cijenama... medutim shvatih... u pola cijene... nije lose....samo je lose sto smo ograniceni izborom.
- vjesticanametli
#215 Re: ekupon.ba
kakva je klopa u slatko i slano...........da kupujem kupon ili ne 
- Alhemicarkaa
#216 Re: ekupon.ba
vještice je li ti ganjaš samo jestive kupone? 
- vjesticanametli
#217 Re: ekupon.ba
da jer volim da jedem a ne vidi se na meni jelde
majke mi zao mi sto oni za kucicu od cokolaTe ne uze jos 
-
Gospoda Ministarka
#218 Re: ekupon.ba
Pa.... recimo uzasno male porcije koje bi realno trebale puno manje kostati, i 'nako-'nako, jela sam i bolje.vjesticanametli wrote:kakva je klopa u slatko i slano...........da kupujem kupon ili ne
- Alhemicarkaa
#219 Re: ekupon.ba
meni je žao za zen pastu, a za kućicu ne uzeh nijedan...
išla logikom nisam nikad bila... i sad mi žao
- vjesticanametli
#220 Re: ekupon.ba
e necu onda slatko/ slano cekam sljedece objedovanje
a kucica meni i jaranici bila extra..........samo se ne zaljecite na split bananu jer je samo banana i slag eto to je bio zajeb ali ostalo je bilo OK 
-
Gospoda Ministarka
#221 Re: ekupon.ba
Da, da kazem da u opce u ponudi, na cjenovniku nemaju ovo na sto su nas ogranicili tortilla enchiladas i da svakako ne vrijedi sve ukupno 30 KM.vjesticanametli wrote:e necu onda slatko/ slano cekam sljedece objedovanjea kucica meni i jaranici bila extra..........samo se ne zaljecite na split bananu jer je samo banana i slag eto to je bio zajeb ali ostalo je bilo OK
Last edited by Gospoda Ministarka on 01/04/2011 14:55, edited 1 time in total.
-
Mariella
#222 Re: ekupon.ba
Fijadelfija torta u slatko i slano je FENOMENALNA! Nekoliko puta sam se samo zbog nje vracala
I navukla jos nekoliko ljudi
Lazanje su im isto super, ali bi mogle biti malo vece. Prostor mi se svidja, ali nema pusenja i alkohola koga zanima
Tortilje nisam probala
Salate sam samo vidjela da su porcije pomalene 
Tortilje nisam probala
-
Cafe Camargue
#223 Re: ekupon.ba
slatko i slano je najprofesionalnije mjesto sa najljubaznijim osobljem u kojem sam bio u Sarajevu
a što se hrane tiče, ja obično uzimam sendviče i nekad sjedem na kafu i kolač, tako da tu ne bih ništa suflirao
tortilje volim tako da mi je ovo baš leglo ko budali šamar... samo što ih ni ja nisam primjetio na meniju ?!
možda uvode novo jelo, pa malo promotivno...
a što se hrane tiče, ja obično uzimam sendviče i nekad sjedem na kafu i kolač, tako da tu ne bih ništa suflirao
tortilje volim tako da mi je ovo baš leglo ko budali šamar... samo što ih ni ja nisam primjetio na meniju ?!
možda uvode novo jelo, pa malo promotivno...
- newklear
#224 Re: ekupon.ba
Otac i sin idu kroz supermaket. Sin vidi kondome i pita oca:Mariella wrote:Hahaha, ko da je to lakoMa ja sam student, nema se
– Što je to?
Otac, sav u edukativnom zanosu, kaže:
– To su ti,sine, kondomi. Služe za prakticiranje sigurnog seksa.
– Aaaaaa... kaže sin. Čuo sam nešto o tome u školi. Nego, za koga je ovo pakiranje od 3 komada?
– To je za srednjoškolce, jedan za petak, drugi za subotu i treći za nedjelju.
– Aaaaa... kaže sin.A ovaj od 6 komada?
– To je za studente, dva za petak, dva za subotu i dva za nedjelju.
– Aha.... kaže sin.A ovaj od 12 komada?
– To je za 'sretno oženjene, jedan za siječanj, drugi za veljaču, treći...
Koja slučajnost
-
stidljiv
#225 Re: ekupon.ba
Nisam ja nepoznat, ja sam dobro poznat malo starijim forumasima
Slatko i slano nije lose, imaju dobar kolac sa nutelom
Slatko i slano nije lose, imaju dobar kolac sa nutelom