Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Art-Vandaley wrote:tjeras me da pisem sve velicanstvene uspjehe BiH tima u proteklih 15. godina ali necu se ja s tobom raspravljati ti si jedan obicni pitar...
Slobodno napiši. Znam i ja Gubila je BiH od Moldavije na Koševu, jeste. Igrali smo sa Faranima egal gore, jeste. Izgubili od Litvanije u Vilinusu, jeste, a onda i remizirali na Koševu. I NIŠTA, ali NIŠTA od toga nije ravno uspjesima srpske nacionalne vrste.
Štaviše, ne bi mi bilo toliko sramotno ni da imamo poraze poput komšija, bar se ne busamo da smo velesila.
ako je sicg visoko porazena od argentine a ta ista sicg je porazila bih, i ti jos ismijavas taj poraz
kad je srbija kuci izgubila od reprezentacija tipa moldavija i madjarska?
Art-Vandaley wrote:
ti zaboravio fudbalsku velesilu moldaviju? ili nekad davno mocna farska ostrva
Samo je dovoljno podsjetiti na cinjenicu da se vi, drzava sa 10 miliona stanovnika i milion vatrenih navijaca u BiH, morate uporedjivat sa drzavom koja ima 3,5 miliona stanovnika od kojih se mozda 2 milione smatraju bosancima. To je isto ja udjem na neki moldavijski forum i uporedjivam BiH sa Moldaviom
A da nepricamo u uslovima, da je i vama Iljo na celu reprezentacije nebi daleko dogurali.
Art-Vandaley wrote:
Samo je dovoljno podsjetiti na cinjenicu da se vi, drzava sa 10 miliona stanovnika i milion vatrenih navijaca u BiH, morate uporedjivat sa drzavom koja ima 3,5 miliona stanovnika od kojih se mozda 2 milione smatraju bosancima. To je isto ja udjem na neki moldavijski forum i uporedjivam BiH sa Moldaviom
A da nepricamo u uslovima, da je i vama Iljo na celu reprezentacije nebi daleko dogurali.
I da opet hapate igrače iz Bosne, drugačije ne bi ni mogli sastavit reprezentaciju
E sad opet malo sto se teme tice, pa vi nastavite.
Brazilci se muce sa juznoafrikancima evo sada vec 80 minuta.
JAR-ovci igraju disciplinovano u odbrani iako im svaki napad ide veoma sporo, ali i pored toga imali su do sada najizgledniju priliku za pogodak na utakmici.
Art-Vandaley wrote:
I da opet hapate igrače iz Bosne, drugačije ne bi ni mogli sastavit reprezentaciju
je li ko puskom tjera te igrace da igraju za srbiju? sada je demokratija i ljudi zele da igraju za koga oni hoce....