aa sta vas je ..Bosanac sa dna kace wrote:evo da se još jedan vječiti kokuz, hoću reć student tuspasi
imal đe kaka bogata?
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SsTtEeLlAa
#201 Re: Je li moguce imati curu kad...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#202 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja kad sam bio kokuz odem u studenske domove bjelave i tamo.........popijem kahvficu

- HAVANA
#203 Re: Je li moguce imati curu kad...
pici wrote:ja kad sam bio kokuz odem u studenske domove bjelave i tamo.........popijem kahvficu![]()
Parola snađi se.
-
freak_beauty87
#204 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)
- Nicola
#205 Re: Je li moguce imati curu kad...
Pa nemozes ni kafu popit za dvije marke.
A naravno da mozes...nadjes bogatu curu i rjesis svoje patnje
A naravno da mozes...nadjes bogatu curu i rjesis svoje patnje
-
Konjanik
#206 Re: Je li moguce imati curu kad...
Sve je moguće jarane. pa i takvo nestoChischo wrote:Je li moguce imati curu kad nemas para?
Ne mislim sad da imas skupocjene aute i da je vodis na skupocjene vecere, ali postoji li neki minimum finansijske stabilnosti?
Evo u mom slucaju, za veceras imam 2KM za izlazak a sutra ko zna?
- hakazvaka
#207 Re: Je li moguce imati curu kad...
markica po markicafreak_beauty87 wrote:ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)
-
mostarac
#208 Re: Je li moguce imati curu kad...
freak_beauty87 wrote:ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)
Znas sta? Svaka cast na tvojoj iskrenosti
-
Zoya
#209 Re: Je li moguce imati curu kad...
Glupost! Zasto bi se ljubav uopce gradila na poklonima?freak_beauty87 wrote:ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)
- metal_rules_cura
#210 Re: Je li moguce imati curu kad...
Zasto li vecina ljudi sve izjave tumaci tako sto ih izvuce iz konteksta, po licnom nahodjenju?
Je li to negdje spomenula da GRADI ljubav na poklonima? Mislim da je ipak prije napisala kako joj je drago s vremena na vrijeme dobiti neki poklon sto nije nista nenormalno.
Je li to negdje spomenula da GRADI ljubav na poklonima? Mislim da je ipak prije napisala kako joj je drago s vremena na vrijeme dobiti neki poklon sto nije nista nenormalno.
-
Zoya
#211 Re: Je li moguce imati curu kad...
freak_beauty87 wrote:ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)
- Secer_033
#212 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja vise kokuza na jednom mjestu nisam vidjela...
dobar primjer 'emancipacije'. uvijek su zene trazile bogate muskarce, sad muskarci traze bogate zene.
Money, money, money, must be funny... In a rich man's world..
dobar primjer 'emancipacije'. uvijek su zene trazile bogate muskarce, sad muskarci traze bogate zene.
- Bosanac sa dna kace
#213 Re: Je li moguce imati curu kad...
imas shirok izbor...sve svjeza piletina......s obrvamaSsTtEeLlAa wrote:aa sta vas je ..Bosanac sa dna kace wrote:evo da se još jedan vječiti kokuz, hoću reć student tuspasi
imal đe kaka bogata?![]()
![]()
- Bosanac sa dna kace
#214 Re: Je li moguce imati curu kad...
pare, pare, pare,Secer_033 wrote:ja vise kokuza na jednom mjestu nisam vidjela...![]()
![]()
![]()
![]()
volim samo pare
nove i stare
da me kvare
jel iko od nas koıkuza izabrat?
-
zelenashica
#215 Re: Je li moguce imati curu kad...
eee samo kokuzi znaju da voleBosanac sa dna kace wrote:pare, pare, pare,Secer_033 wrote:ja vise kokuza na jednom mjestu nisam vidjela...![]()
![]()
![]()
![]()
volim samo pare
nove i stare
da me kvare![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jel iko od nas koıkuza izabrat?
-
freak_beauty87
#216 Re: Je li moguce imati curu kad...
ma normalno da se ne gradi na poklonima pa ko bi mogao radi toga ostati u vezi 5 godina kao ja da je samo to u pitanju,ne bi to mogla psihicki podnijeti.ali da se ne lazemo koja zena ne voli kada dobije poklon.gdje ce ovaj momak izaci sa 2 marke?ajde sve neke nije im stalo do para,meni jest.ja se trudim da imam sve u zivotu,cesto sam propustila neke stvari,nisam izlazila ni u grad jer sam ucila dok su se neki provodili i poslije da ih zalim sto nemaju.i onda trebam naci momka koji nema ni izaci sta ce mi to...i ja sam se mucila da bih imala i ne treba mi neko ko ne zaradjuje svoj novac...Zoya wrote:Glupost! Zasto bi se ljubav uopce gradila na poklonima?freak_beauty87 wrote:ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)
-
freak_beauty87
#217 Re: Je li moguce imati curu kad...
samo bjezi:)zoom66 wrote:ja takve zovem, ma ne zovem nikakoZoya wrote:freak_beauty87 wrote:ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)nego bjezim.
-
freak_beauty87
#218 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa normlano da je to ponekad nije stalno pa nisam ja monstrrum da ga "gulim"...metal_rules_cura wrote:Zasto li vecina ljudi sve izjave tumaci tako sto ih izvuce iz konteksta, po licnom nahodjenju?
-
zelenashica
#219 Re: Je li moguce imati curu kad...
poklon se može dobiti od nekoga ko čak nema ni cvonjka u džepumetal_rules_cura wrote:Zasto li vecina ljudi sve izjave tumaci tako sto ih izvuce iz konteksta, po licnom nahodjenju?
-
mostarac
#220 Re: Je li moguce imati curu kad...
ehhh sad mene zanima ako bi htjela da mi odgovoris na neka pitanjafreak_beauty87 wrote:ma normalno da se ne gradi na poklonima pa ko bi mogao radi toga ostati u vezi 5 godina kao ja da je samo to u pitanju,ne bi to mogla psihicki podnijeti.ali da se ne lazemo koja zena ne voli kada dobije poklon.gdje ce ovaj momak izaci sa 2 marke?ajde sve neke nije im stalo do para,meni jest.ja se trudim da imam sve u zivotu,cesto sam propustila neke stvari,nisam izlazila ni u grad jer sam ucila dok su se neki provodili i poslije da ih zalim sto nemaju.i onda trebam naci momka koji nema ni izaci sta ce mi to...i ja sam se mucila da bih imala i ne treba mi neko ko ne zaradjuje svoj novac...Zoya wrote:Glupost! Zasto bi se ljubav uopce gradila na poklonima?freak_beauty87 wrote:ja vjerujem u ljubav prije svega:)ali kako bi to izgledalo da smo oboje bez para pa ne mozemo nikad nigdje ni izaci,ni da mu nesto poklonim,kako se mogu zabavljati ko fol u park izaci pa nismo vise djeca,gdje izaci zimi?iako sam student trudim se uvijek da zaradim i tad nesto kupim svom dragom a boga mi on meni kupuje i svakoj curi je drago kada dobije neki poklon.posto on radi boli me briga sto na mene ponekad potrosi bolje na mene nego na drustvo da se napije:)
1. Je li ti privlacniji momak koji trenutno (godina-dvije) ima, a dugorocno ce zaglavit ili ti je privlacniji tip koji ce jos najmanje godinu-dvije imat po 2 KM, al nakon toga ce stat na svoje noge bolje nego ovaj sto trenutno ima?
2. Koja je donja granica, ili sto bi informaticari rekli, minimalna konfiguracija da ti krenes s nekim momkom?
3. Sta ti nudis kao protuuslugu liku koji ima para? Mocan sex ili sta?
4. Zasto mislis da se dugorocni medjuljudski odnosi mogu zasnivati na materijalnom?
5. Sta je za tebe idealan provod s momkom? Odlazak na more 7 dana, inostranstvo, izlazak navece uz veceru i bocu vina od 100 KM?
6. Je li ti privlacnije da ti tip koji ima brdo love pokloni mocan mobitel po koji je poslao nekoga od svoje raje da ga kupi ili ti je privlacnije da ti onaj od 2 KM pokloni ruzu za koju je izvalio zadnju marku?
Ne mislim nista lose zaista, al me zanima kako razmisljas.
-
freak_beauty87
#221 Re: Je li moguce imati curu kad...
naravno da nisu potrebni samo novci ja sam vec napisala da za izlazak jeste potrebno jer ne moze on izvesti curu sa 2KM.ja sam prosle sedmice od momka dobila takodje cvjetic mada ga ukrao ispred restorana:)ali mi je drago jer je ipak znak paznje..mišica wrote:poklon se može dobiti od nekoga ko čak nema ni cvonjka u džepumetal_rules_cura wrote:Zasto li vecina ljudi sve izjave tumaci tako sto ih izvuce iz konteksta, po licnom nahodjenju?
Je li to negdje spomenula da GRADI ljubav na poklonima? Mislim da je ipak prije napisala kako joj je drago s vremena na vrijeme dobiti neki poklon sto nije nista nenormalno.zar ima ljepši poklon od šumskog cvijeta koji ti momak pokloni dok šetate
zar ima ljepše nešto od osmijeha ili samo zagrljaja koji možeš dobiti na poklon a da ga ništa ne košta,ili recimo da naveče kradom iz komšijine bašte ukrade ružu samo za tebe
......možda sam glupa ali ja još uvijeku novčaniku nosim mali plavi šumski cvjetić kojeg dobih na poklon prije desetak godina,to mi je najljepši poklon,najdraži....jer nema nikakvu materijalnu vrijednost koja se mijenja,ima samo vrijednost da mi svaki puta izmami osmijeh kad ga vidim...jednostavno za poklon i pažnju nisu potrebni novci
- burek_in_space
#222 Re: Je li moguce imati curu kad...
Sestro slatka, i ja bih bio zadovoljan cvjeticem nakon vechere od 100 maraka!freak_beauty87 wrote: naravno da nisu potrebni samo novci ja sam vec napisala da za izlazak jeste potrebno jer ne moze on izvesti curu sa 2KM.ja sam prosle sedmice od momka dobila takodje cvjetic mada ga ukrao ispred restorana:)ali mi je drago jer je ipak znak paznje..
-
zelenashica
#224 Re: Je li moguce imati curu kad...
da...curu ne možefreak_beauty87 wrote:naravno da nisu potrebni samo novci ja sam vec napisala da za izlazak jeste potrebno jer ne moze on izvesti curu sa 2KM.ja sam prosle sedmice od momka dobila takodje cvjetic mada ga ukrao ispred restorana:)ali mi je drago jer je ipak znak paznje..mišica wrote:poklon se može dobiti od nekoga ko čak nema ni cvonjka u džepumetal_rules_cura wrote:Zasto li vecina ljudi sve izjave tumaci tako sto ih izvuce iz konteksta, po licnom nahodjenju?
Je li to negdje spomenula da GRADI ljubav na poklonima? Mislim da je ipak prije napisala kako joj je drago s vremena na vrijeme dobiti neki poklon sto nije nista nenormalno.zar ima ljepši poklon od šumskog cvijeta koji ti momak pokloni dok šetate
zar ima ljepše nešto od osmijeha ili samo zagrljaja koji možeš dobiti na poklon a da ga ništa ne košta,ili recimo da naveče kradom iz komšijine bašte ukrade ružu samo za tebe
......možda sam glupa ali ja još uvijeku novčaniku nosim mali plavi šumski cvjetić kojeg dobih na poklon prije desetak godina,to mi je najljepši poklon,najdraži....jer nema nikakvu materijalnu vrijednost koja se mijenja,ima samo vrijednost da mi svaki puta izmami osmijeh kad ga vidim...jednostavno za poklon i pažnju nisu potrebni novci
-
mostarac
#225 Re: Je li moguce imati curu kad...
burek_in_space wrote:Sestro slatka, i ja bih bio zadovoljan cvjeticem nakon vechere od 100 maraka!freak_beauty87 wrote: naravno da nisu potrebni samo novci ja sam vec napisala da za izlazak jeste potrebno jer ne moze on izvesti curu sa 2KM.ja sam prosle sedmice od momka dobila takodje cvjetic mada ga ukrao ispred restorana:)ali mi je drago jer je ipak znak paznje..