mostarac wrote:
Sto se tice priprema za otpor koje je radio sdp samo pogledaj Tuzlu. Tamo gdje je to cinila SDA dobili smo logore i klanja.
Pa samo u Tuzli su i vladali u to vrijeme.

A ti pogledaj kako se Sarajevo odbranilo na dan "D", ko ju je odbranio, i kakav je to znacaj imalo za odbranu BiH!! Tuzlu je tokom rata herojski i uspijesno branio 2 KORPUS, pod zapovjednistvom ...
vrhovne komande(nadam se da znas ko je to bio)!! Tuzlu ni BiH nije branila ni SDA ni SDP, vec goloruka armija(svih nacija, i politickih opredjeljenja) pod zapovjednistvom rahmetli Predsjednika!
Tvoje druga recenica je jos veca glupost, zato cu te ja ispraviti! Tamo gdje je vladala SDA nije bilo logora, protjerivanja civila, rusenja bogomolja, masovnih grobnica itd... Tamo gdje je vladala SDA(pa i sdp) se zadrzala ljudskost i civilizovanost i u najtezim danima agresije!
Navedi mi logore i masovna klanja, grobnice, itd.. koji su se desili po direktivi SDA i Predsjednika?? Pri tome prilozi dokaze!!
Ali dobro, nisi jedini koji nasjeda na Seseljevu propagandu..., zato knjigu u sake!!
P.S. Znam da je zanimljivo slusati Seselja, ali nemoj mu vjerovati, on je cetnicki vojvoda!