Neelix wrote:ne znas dobro. ili ne zelis da znas?MUNAFIK wrote:
nego da s edirnem vjere malo, koliko znam covjek nije krio da je vjernik ni prije rata ni u ratu a ni poslije rata,
hajd mi objasni jedno: KAKO JE MOGUCE da opravdavas KRADJU tudjih autorskih radova? cime je to slino zasluzio?
Hajde da ovo dignemo na neku dostaojanstvenu razinu, dakle bez pogrdnih naziva nadimaka i slicno....
Ja ti kazem da to sve sa vjerom i ratom apsolutno nije bitno za ovu temu!!!!
Ali ti jos jednom kazem nije istina da je nesto krio, jer je covjek bio mujezin u Begovoj dzamiji jedno vrijeme, zato DOBRO znam!
a ovo za kradju.... da se razumijemo ja nisam nikakva institucija koja treba sta da opravdava ili ne opravdava, ali eto imam misljenje o tome, a to je da me apsolutno boli briga jel on uzeo neciji rad ili nije... to je OPET njegova stvar i eventualno stvar ZAKONA, meni je bitna muzika i pjesma. sve sto ja imam od merlina je MUZIKA.... a sad jel on to ukrao ili nije vjeruj ne interesuje me... da sam neki muzicki ziri vjerovatno bih mu za dzonjenje tudjih radova dao veliki MINUS ali ja sam samo slusaoc i svaka pjesma koju je OBRADIO meni se zaista svidja, i mora se PRIZNATI da je u svaku pjesmu koju je obradio covjek ulozio truda i u nju unio nesto SVOJE za razliku od ostalih koji ukradu komplet pjesmu i sta se jos mora priznati da merlin zaista ima puno puno svojih kompletnih pjesama koje su jako dobro i narod ih voli....