BH Cabel net ???

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Bourne

#201 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

NE znam moRe bit svasta "nasa posla"...nek oni meni dođu a ovi nek se TelemČaju koliko hoce samo bez mene...a sto se tice kanala JAVNO se odricem OSM,BN,Igman,CNN,DM,99,AL Vezirre,RAI 1,TV SLO,World Fashion,TRT - int,TV 5 Monde,Chasse & Peche,BBC prime,Internog kanala :D :-) ,TVEi,RTV CG itd...dosta od mene :-D
alibaba_i_30_godina

#202 Re: BH Cabel net ???

Post by alibaba_i_30_godina »

brazzo19 wrote:Medju tih 5 novih kanala ce biti i Arena Sport 1 99% :wink:
Pa to ce biti 7-8 sportski kanal ... sto je previse, previse je. :roll: :-) :-)
brazzo19

#203 Re: BH Cabel net ???

Post by brazzo19 »

NeyDan wrote:
Previse nemogu da vjerujem :( 2 eurosporta i 2 sportkluba i to je sve od sporta na kablovskoj (golfklub ne brojim) kako je previse :shock:
alibaba_i_30_godina

#204 Re: BH Cabel net ???

Post by alibaba_i_30_godina »

brazzo19 wrote:
NeyDan wrote:
Previse nemogu da vjerujem :( 2 eurosporta i 2 sportkluba i to je sve od sporta na kablovskoj (golfklub ne brojim) kako je previse :shock:
Nego sta nego je previse, kao da i to stignes sve pregledati i popratiti. :roll: :-) :-)

Zasto ne brojis golfclub? :roll:
elSaik

#205 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

10% sportskih kanala nije previše.

Moj pik: Arena Sport 1, Fox Life, Fox Crime (u Banja Luci su OBA u osnovnom paketu, tako da ne pije vode priča "to je ekskluziva, to nigdje nema u osnovnom), History Channel i jedan filmski čije nazive ja baš i ne znam.

Također bi mogli izbaciti par ovih lijevih programa koje niko živ ne gleda i, ako već trebaju biti na tim jezicima, ubaciti neke bolje programe. Lični primjer kako bih ja to izveo: umjesto, recimo, TV 5 ubaciti francuski ARTE. Daleko bolji program a na istom jeziku. I dajte mi Sat1. :mrgreen:
van Basten

#206 Re: BH Cabel net ???

Post by van Basten »

ne znam što se ložite na hrvatski RTL... smeće od kanala, realno. Imam ga na digitali i ne znam jesam li 2-3 puta u pola godine ostao na tom kanalu duže od 2 minute. Slažem se Arenasport1, i još par pobrojanih, ali bih također volio da konačno naštimaju signal na eurosprot 2... čak mi ni na digitali ne valja. stalno se nešto smrzava slika
elSaik

#207 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

Pa da, ali se nekako podrazumijeva da poprave slike na već postojećim programima. U mene ne valjaju na SK+, ES2, DoQ, a ponekad su loše slike na još par...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#208 Re: BH Cabel net ???

Post by Admir_1984 »

NeyDan wrote:
Kakve veze ima jel previshe ili nije, bitno je da ce ti sportski kanali biti gledaniji od 70% drugih kanala, od kojih min 10 ima koji 80% svog programa emituju samo pjesme i one dole retardirane poruke, hocu djevojku, dajte mi horoskop i slicno
brazzo19

#209 Re: BH Cabel net ???

Post by brazzo19 »

elSaik wrote:10% sportskih kanala nije previše.

Moj pik: Arena Sport 1, Fox Life, Fox Crime (u Banja Luci su OBA u osnovnom paketu, tako da ne pije vode priča "to je ekskluziva, to nigdje nema u osnovnom), History Channel i jedan filmski čije nazive ja baš i ne znam.

Također bi mogli izbaciti par ovih lijevih programa koje niko živ ne gleda i, ako već trebaju biti na tim jezicima, ubaciti neke bolje programe. Lični primjer kako bih ja to izveo: umjesto, recimo, TV 5 ubaciti francuski ARTE. Daleko bolji program a na istom jeziku. I dajte mi Sat1. :mrgreen:

To je to i i moje su te 4 zelje :)
sheilak

#210 Re: BH Cabel net ???

Post by sheilak »

van Basten wrote:ne znam što se ložite na hrvatski RTL... smeće od kanala, realno. Imam ga na digitali i ne znam jesam li 2-3 puta u pola godine ostao na tom kanalu duže od 2 minute.
Upravo. Kanal je glupost. Samo, nadam se da, u slucaju da i ponude taj kanal, nece ukinuti njemacki RTL. :-)
stachu

#211 Re: BH Cabel net ???

Post by stachu »

Poštovani korisnici,

Kompanije BH Cabel Net, Elob i KT Global Net, ujedinjene pod imenom Telemach, omogućit će svojim korisnicima nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, do kraja ove godine bit će dostupne i usluge nove generacije.
Zbog prelaska na novu digitalnu platformu, od 1. do 20. oktobra doći će do prekida u emitovanju digitalnih kanala i zamjene risivera kod svih dosadašnjih korisnika digitalnih paketa.
Za sve informacije možete se obratiti na broj Telemach Info centra 033-75-65-55.

Hvala vam na razumjevanju.
http://www.globalnet.ba/gnet-news/143-z ... h-risivera
shalla

#212 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

stachu wrote:
Poštovani korisnici,

Kompanije BH Cabel Net, Elob i KT Global Net, ujedinjene pod imenom Telemach, omogućit će svojim korisnicima nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, do kraja ove godine bit će dostupne i usluge nove generacije.
Zbog prelaska na novu digitalnu platformu, od 1. do 20. oktobra doći će do prekida u emitovanju digitalnih kanala i zamjene risivera kod svih dosadašnjih korisnika digitalnih paketa.
Za sve informacije možete se obratiti na broj Telemach Info centra 033-75-65-55.

Hvala vam na razumjevanju.
http://www.globalnet.ba/gnet-news/143-z ... h-risivera
Ooooooo koliko dugo čekam neku info, u zadnjih 20 danas sam 3-4 puta pitao zna li iko šta će biti sa rajom koja već ima digitalne pakete (ako se ovo odnosi na to, valjda nisam pogrešno skontao)...
motachjointa

#213 Re: BH Cabel net ???

Post by motachjointa »

sheilak wrote:
van Basten wrote:ne znam što se ložite na hrvatski RTL... smeće od kanala, realno. Imam ga na digitali i ne znam jesam li 2-3 puta u pola godine ostao na tom kanalu duže od 2 minute.
Upravo. Kanal je glupost. Samo, nadam se da, u slucaju da i ponude taj kanal, nece ukinuti njemacki RTL. :-)
sto je glupost? kanal za deset.
StupskaBitanga

#214 Re: BH Cabel net ???

Post by StupskaBitanga »

ja našao i gledam rts1
shalla

#215 Re: BH Cabel net ???

Post by shalla »

StupskaBitanga wrote:ja našao i gledam rts1
Ubacili su ga umjesto nekog kanala ali ne mogu da skontam šta mi fali :mrgreen:
Da nije ona alternativnaTV?

Btw ovaj rts1 se znao pojaviti ponekad vikendom umjesto sportkluba
stachu

#216 Re: BH Cabel net ???

Post by stachu »

shaqqa wrote:
StupskaBitanga wrote:ja našao i gledam rts1
Ubacili su ga umjesto nekog kanala ali ne mogu da skontam šta mi fali :mrgreen:
Da nije ona alternativnaTV?

Btw ovaj rts1 se znao pojaviti ponekad vikendom umjesto sportkluba
Jest umjesto @tv-a je. Eh sad sumnjm da je za stalno... :(
Haris033

#217 Re: BH Cabel net ???

Post by Haris033 »

Živim u ul. Hifzi Bjelavca i već duže vrijeme sam korisnik "ELOB DTV". Internet koristim preko "Logosofta - Wireless".

E, sad... Pošto se u mom ulazu nalazi "BH Cable Net", a prije nisam mogao imati internet preko njih, jer su zahtjevali da uzmem kablovsku, i sad pošto su se te dvije firme spojile u jednu, da li mogu uzeti internet bez priključka na kablovsku??
elSaik

#218 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

Kao što sam i "najavio" među novim su: Fox Life, Fox Crime, Arte... :mrgreen:

http://www.elob.ba/pdf/novaponuda/programska_shema.pdf

edit: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee, ukidoše kabel eins... :shock:
mrtva kokoš

#219 Re: BH Cabel net ???

Post by mrtva kokoš »

nista od arene... :-?
erx

#220 Re: BH Cabel net ???

Post by erx »

Haris033 wrote:Živim u ul. Hifzi Bjelavca i već duže vrijeme sam korisnik "ELOB DTV". Internet koristim preko "Logosofta - Wireless".

E, sad... Pošto se u mom ulazu nalazi "BH Cable Net", a prije nisam mogao imati internet preko njih, jer su zahtjevali da uzmem kablovsku, i sad pošto su se te dvije firme spojile u jednu, da li mogu uzeti internet bez priključka na kablovsku??
Elob+BHCN=Telemach :D Znaci imaces njihovu DTV i mogucnost koristenja njihovog interneta...
elSaik

#221 Re: BH Cabel net ???

Post by elSaik »

Splinter wrote:nista od arene... :-?
Nema ni u digitali...
Bourne

#222 Re: BH Cabel net ???

Post by Bourne »

elSaik wrote:edit: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee, ukidoše kabel eins... :shock:
Sad je u dodatnom paketu :-) :-) :-) :x :x niđe veze ...
IcedFlame

#223 Re: BH Cabel net ???

Post by IcedFlame »

erx wrote:
Haris033 wrote:Živim u ul. Hifzi Bjelavca i već duže vrijeme sam korisnik "ELOB DTV". Internet koristim preko "Logosofta - Wireless".

Elob+BHCN=Telemach :D Znaci imaces njihovu DTV i mogucnost koristenja njihovog interneta...
Kako ce bolan preko tanjira i receivera imati internet?

@Haris033 Ne znam koliko sada placas tu DTV i internet, ali ako u tvom ulazu ima BHCN, prikljucak te dodje 40 KM, sto vala i nije neka pljacka. A za internet 4 Mbit-a FLAT za 22 KM se isplati, kako god okrenes :)
Haris033

#224 Re: BH Cabel net ???

Post by Haris033 »

IcedFlame wrote:
erx wrote:

Kako ce bolan preko tanjira i receivera imati internet?

@Haris033 Ne znam koliko sada placas tu DTV i internet, ali ako u tvom ulazu ima BHCN, prikljucak te dodje 40 KM, sto vala i nije neka pljacka. A za internet 4 Mbit-a FLAT za 22 KM se isplati, kako god okrenes :)
Imam u ulazu BHCN. Do sada sam plaćao DTV = 12 KM i Logosoft internet = 35 KM, što mu je iznosilo ukupno 47 KM, tako da ću čim prije odjaviti i jedno i drugo i prikopčat' se na gore pomenuto (Telemach D3 prošireni paket + 4 Mbit FLAT = 40-45 KM).

Hvala za info!!! ;-)
alphonse kauders

#225 Re: BH Cabel net ???

Post by alphonse kauders »

Aferim za najnovije promjene:) Napokon vidim i rezultat na Eurosport 2:))
Post Reply