BH Cabel net ???
Moderator: anex
- Bourne
#201 Re: BH Cabel net ???
NE znam moRe bit svasta "nasa posla"...nek oni meni dođu a ovi nek se TelemČaju koliko hoce samo bez mene...a sto se tice kanala JAVNO se odricem OSM,BN,Igman,CNN,DM,99,AL Vezirre,RAI 1,TV SLO,World Fashion,TRT - int,TV 5 Monde,Chasse & Peche,BBC prime,Internog kanala
,TVEi,RTV CG itd...dosta od mene 
- alibaba_i_30_godina
#202 Re: BH Cabel net ???
Pa to ce biti 7-8 sportski kanal ... sto je previse, previse je.brazzo19 wrote:Medju tih 5 novih kanala ce biti i Arena Sport 1 99%
-
brazzo19
#203 Re: BH Cabel net ???
Previse nemogu da vjerujemNeyDan wrote:Pa to ce biti 7-8 sportski kanal ... sto je previse, previse je.brazzo19 wrote:Medju tih 5 novih kanala ce biti i Arena Sport 1 99%![]()
![]()
- alibaba_i_30_godina
#204 Re: BH Cabel net ???
Nego sta nego je previse, kao da i to stignes sve pregledati i popratiti.brazzo19 wrote:Previse nemogu da vjerujemNeyDan wrote:Pa to ce biti 7-8 sportski kanal ... sto je previse, previse je.brazzo19 wrote:Medju tih 5 novih kanala ce biti i Arena Sport 1 99%![]()
![]()
2 eurosporta i 2 sportkluba i to je sve od sporta na kablovskoj (golfklub ne brojim) kako je previse
Zasto ne brojis golfclub?
-
elSaik
#205 Re: BH Cabel net ???
10% sportskih kanala nije previše.
Moj pik: Arena Sport 1, Fox Life, Fox Crime (u Banja Luci su OBA u osnovnom paketu, tako da ne pije vode priča "to je ekskluziva, to nigdje nema u osnovnom), History Channel i jedan filmski čije nazive ja baš i ne znam.
Također bi mogli izbaciti par ovih lijevih programa koje niko živ ne gleda i, ako već trebaju biti na tim jezicima, ubaciti neke bolje programe. Lični primjer kako bih ja to izveo: umjesto, recimo, TV 5 ubaciti francuski ARTE. Daleko bolji program a na istom jeziku. I dajte mi Sat1.
Moj pik: Arena Sport 1, Fox Life, Fox Crime (u Banja Luci su OBA u osnovnom paketu, tako da ne pije vode priča "to je ekskluziva, to nigdje nema u osnovnom), History Channel i jedan filmski čije nazive ja baš i ne znam.
Također bi mogli izbaciti par ovih lijevih programa koje niko živ ne gleda i, ako već trebaju biti na tim jezicima, ubaciti neke bolje programe. Lični primjer kako bih ja to izveo: umjesto, recimo, TV 5 ubaciti francuski ARTE. Daleko bolji program a na istom jeziku. I dajte mi Sat1.
- van Basten
#206 Re: BH Cabel net ???
ne znam što se ložite na hrvatski RTL... smeće od kanala, realno. Imam ga na digitali i ne znam jesam li 2-3 puta u pola godine ostao na tom kanalu duže od 2 minute. Slažem se Arenasport1, i još par pobrojanih, ali bih također volio da konačno naštimaju signal na eurosprot 2... čak mi ni na digitali ne valja. stalno se nešto smrzava slika
-
elSaik
#207 Re: BH Cabel net ???
Pa da, ali se nekako podrazumijeva da poprave slike na već postojećim programima. U mene ne valjaju na SK+, ES2, DoQ, a ponekad su loše slike na još par...
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#208 Re: BH Cabel net ???
Kakve veze ima jel previshe ili nije, bitno je da ce ti sportski kanali biti gledaniji od 70% drugih kanala, od kojih min 10 ima koji 80% svog programa emituju samo pjesme i one dole retardirane poruke, hocu djevojku, dajte mi horoskop i slicnoNeyDan wrote:Pa to ce biti 7-8 sportski kanal ... sto je previse, previse je.brazzo19 wrote:Medju tih 5 novih kanala ce biti i Arena Sport 1 99%![]()
![]()
-
brazzo19
#209 Re: BH Cabel net ???
elSaik wrote:10% sportskih kanala nije previše.
To je to i i moje su te 4 zelje
- sheilak
#210 Re: BH Cabel net ???
Upravo. Kanal je glupost. Samo, nadam se da, u slucaju da i ponude taj kanal, nece ukinuti njemacki RTL.van Basten wrote:ne znam što se ložite na hrvatski RTL... smeće od kanala, realno. Imam ga na digitali i ne znam jesam li 2-3 puta u pola godine ostao na tom kanalu duže od 2 minute.
- stachu
#211 Re: BH Cabel net ???
http://www.globalnet.ba/gnet-news/143-z ... h-risiveraPoštovani korisnici,
Kompanije BH Cabel Net, Elob i KT Global Net, ujedinjene pod imenom Telemach, omogućit će svojim korisnicima nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, do kraja ove godine bit će dostupne i usluge nove generacije.
Zbog prelaska na novu digitalnu platformu, od 1. do 20. oktobra doći će do prekida u emitovanju digitalnih kanala i zamjene risivera kod svih dosadašnjih korisnika digitalnih paketa.
Za sve informacije možete se obratiti na broj Telemach Info centra 033-75-65-55.
Hvala vam na razumjevanju.
- shalla
#212 Re: BH Cabel net ???
Ooooooo koliko dugo čekam neku info, u zadnjih 20 danas sam 3-4 puta pitao zna li iko šta će biti sa rajom koja već ima digitalne pakete (ako se ovo odnosi na to, valjda nisam pogrešno skontao)...stachu wrote:http://www.globalnet.ba/gnet-news/143-z ... h-risiveraPoštovani korisnici,
Kompanije BH Cabel Net, Elob i KT Global Net, ujedinjene pod imenom Telemach, omogućit će svojim korisnicima nove, unaprijeđene servise bazirane na najsavremenijim tehnologijama. Osim novih, popularnih kanala u ponudi analogne kablovske televizije, do kraja ove godine bit će dostupne i usluge nove generacije.
Zbog prelaska na novu digitalnu platformu, od 1. do 20. oktobra doći će do prekida u emitovanju digitalnih kanala i zamjene risivera kod svih dosadašnjih korisnika digitalnih paketa.
Za sve informacije možete se obratiti na broj Telemach Info centra 033-75-65-55.
Hvala vam na razumjevanju.
- motachjointa
#213 Re: BH Cabel net ???
sto je glupost? kanal za deset.sheilak wrote:Upravo. Kanal je glupost. Samo, nadam se da, u slucaju da i ponude taj kanal, nece ukinuti njemacki RTL.van Basten wrote:ne znam što se ložite na hrvatski RTL... smeće od kanala, realno. Imam ga na digitali i ne znam jesam li 2-3 puta u pola godine ostao na tom kanalu duže od 2 minute.
-
StupskaBitanga
#214 Re: BH Cabel net ???
ja našao i gledam rts1
- shalla
#215 Re: BH Cabel net ???
Ubacili su ga umjesto nekog kanala ali ne mogu da skontam šta mi faliStupskaBitanga wrote:ja našao i gledam rts1
Da nije ona alternativnaTV?
Btw ovaj rts1 se znao pojaviti ponekad vikendom umjesto sportkluba
- stachu
#216 Re: BH Cabel net ???
Jest umjesto @tv-a je. Eh sad sumnjm da je za stalno...shaqqa wrote:Ubacili su ga umjesto nekog kanala ali ne mogu da skontam šta mi faliStupskaBitanga wrote:ja našao i gledam rts1![]()
Da nije ona alternativnaTV?
Btw ovaj rts1 se znao pojaviti ponekad vikendom umjesto sportkluba
- Haris033
#217 Re: BH Cabel net ???
Živim u ul. Hifzi Bjelavca i već duže vrijeme sam korisnik "ELOB DTV". Internet koristim preko "Logosofta - Wireless".
E, sad... Pošto se u mom ulazu nalazi "BH Cable Net", a prije nisam mogao imati internet preko njih, jer su zahtjevali da uzmem kablovsku, i sad pošto su se te dvije firme spojile u jednu, da li mogu uzeti internet bez priključka na kablovsku??
E, sad... Pošto se u mom ulazu nalazi "BH Cable Net", a prije nisam mogao imati internet preko njih, jer su zahtjevali da uzmem kablovsku, i sad pošto su se te dvije firme spojile u jednu, da li mogu uzeti internet bez priključka na kablovsku??
-
elSaik
#218 Re: BH Cabel net ???
Kao što sam i "najavio" među novim su: Fox Life, Fox Crime, Arte...
http://www.elob.ba/pdf/novaponuda/programska_shema.pdf
edit: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee, ukidoše kabel eins...
http://www.elob.ba/pdf/novaponuda/programska_shema.pdf
edit: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee, ukidoše kabel eins...
- mrtva kokoš
#219 Re: BH Cabel net ???
nista od arene... 
-
erx
#220 Re: BH Cabel net ???
Elob+BHCN=TelemachHaris033 wrote:Živim u ul. Hifzi Bjelavca i već duže vrijeme sam korisnik "ELOB DTV". Internet koristim preko "Logosofta - Wireless".
-
elSaik
#221 Re: BH Cabel net ???
Nema ni u digitali...Splinter wrote:nista od arene...
- Bourne
#222 Re: BH Cabel net ???
Sad je u dodatnom paketuelSaik wrote:edit: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee, ukidoše kabel eins...
-
IcedFlame
#223 Re: BH Cabel net ???
Kako ce bolan preko tanjira i receivera imati internet?erx wrote:Elob+BHCN=TelemachHaris033 wrote:Živim u ul. Hifzi Bjelavca i već duže vrijeme sam korisnik "ELOB DTV". Internet koristim preko "Logosofta - Wireless".
E, sad... Pošto se u mom ulazu nalazi "BH Cable Net", a prije nisam mogao imati internet preko njih, jer su zahtjevali da uzmem kablovsku, i sad pošto su se te dvije firme spojile u jednu, da li mogu uzeti internet bez priključka na kablovsku??Znaci imaces njihovu DTV i mogucnost koristenja njihovog interneta...
@Haris033 Ne znam koliko sada placas tu DTV i internet, ali ako u tvom ulazu ima BHCN, prikljucak te dodje 40 KM, sto vala i nije neka pljacka. A za internet 4 Mbit-a FLAT za 22 KM se isplati, kako god okrenes
- Haris033
#224 Re: BH Cabel net ???
Imam u ulazu BHCN. Do sada sam plaćao DTV = 12 KM i Logosoft internet = 35 KM, što mu je iznosilo ukupno 47 KM, tako da ću čim prije odjaviti i jedno i drugo i prikopčat' se na gore pomenuto (Telemach D3 prošireni paket + 4 Mbit FLAT = 40-45 KM).IcedFlame wrote:Kako ce bolan preko tanjira i receivera imati internet?erx wrote:Elob+BHCN=TelemachHaris033 wrote:Živim u ul. Hifzi Bjelavca i već duže vrijeme sam korisnik "ELOB DTV". Internet koristim preko "Logosofta - Wireless".
E, sad... Pošto se u mom ulazu nalazi "BH Cable Net", a prije nisam mogao imati internet preko njih, jer su zahtjevali da uzmem kablovsku, i sad pošto su se te dvije firme spojile u jednu, da li mogu uzeti internet bez priključka na kablovsku??Znaci imaces njihovu DTV i mogucnost koristenja njihovog interneta...
@Haris033 Ne znam koliko sada placas tu DTV i internet, ali ako u tvom ulazu ima BHCN, prikljucak te dodje 40 KM, sto vala i nije neka pljacka. A za internet 4 Mbit-a FLAT za 22 KM se isplati, kako god okrenes
Hvala za info!!!
- alphonse kauders
#225 Re: BH Cabel net ???
Aferim za najnovije promjene:) Napokon vidim i rezultat na Eurosport 2:))