Ti si meni kralj. Uz ucesce na tri Ili četoro foruma, i to s „ogromnim doprinosom“MarlboroGold wrote: ↑19/10/2022 07:20Sve to uz činjenicu da dama redovno duži period piše postove na forumu HercegBosna na kojem je prisutan najveći šljam od ljudi od administracije do korisnika, pa im se dodvorava, koristi hrvatske izraze koje ovdje od nje nikad nećeš pročitati i slično, a istovremeno ovdje pravi teme o bojkotu hrvatskih proizvoda, vrišti na sva usta i slično
Ali saće biti otkud to, šta pričaš, dokaži... sve ja znam Saro. Sve.
I još prijetiš kao nešto „ da sve znaš“
Bolan, porazna je činjenica po tebe samog, da švrljaš paralelno na tri foruma. Da ne govorim koliko je šizofrenicno tvoje „pracenje“ necijeg forumskog opusa i optuzbe da sve znas, te da se nekom neko dodvorava.
Ti si jedini „skuzonoša“ u verbalnim duelima i uvjek se prikloniš „jačem“ u diskusiji. Ili onom koji moderatorski status.
Obzirom da ne obradjujemo forumske opuse, i forumaše Imas li nesto konstruktivno? Ili si kao i obicno dosao iskljucivo da se hinjski nakačiš kad osjetiš da se sprema haranga na nekog s kim imaš neraščišćenih racuna? E moj skutonošo.