Apex Legends

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Arkec Zgotiva

#201 Re: Apex Legends

Post by Arkec Zgotiva »

Igra li ko veceras? Ja taman dosao s posla, presvukao se, zasukao rukave i tup, nema neta :mrgreen: . Dodajte me - Pirke071 na Originu, rokamo cim telemach dodje sebi :bih:
diablobih

#202 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

Tesko, tekma veceras, a i ja mrtav od bolesti.
aditon

#203 Re: Apex Legends

Post by aditon »

brz oporavak druže :thumbup:
ja ću sutra aBd nakon dugo vremena, imao sam privatnih obaveza ovih dana pa me nije bilo
LuvDemBugs

#204 Re: Apex Legends

Post by LuvDemBugs »

Ja sam umjesto razmisljanja na koju tipku da stavim ping, otisao i kupio novi mis :D Nisam stigao danas isprobati ali sutra navecer hocu pa ako ko bude raspolozen da me uputi u igricu nek' se javi :D :D
diablobih

#205 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

LuvDemBugs wrote:Ja sam umjesto razmisljanja na koju tipku da stavim ping, otisao i kupio novi mis :D Nisam stigao danas isprobati ali sutra navecer hocu pa ako ko bude raspolozen da me uputi u igricu nek' se javi :D :D
Imas na pocetnim stranicama username od vecine, pa dodaj :D
aditon

#206 Re: Apex Legends

Post by aditon »

joj sinoć sam imao super večer, doduše nije počelo kako treba, prvo me, naravno, izabcilo nekoliko puta odmah na početku "sesije" a onda sam morao i prekinuti igru zbog žene. Kasnije sam se vratio, oko 21h (nikog nije bilo da igra) i igrao sam s random likovima, svaka partija koju sam odigrao je bila manje više dobra (bez izbacivanja da naglasim) ali posljednju smo pobijedili i to u velikom stilu. Zadovoljeni su bili svi elementi igre, kill ratio, damage ratio, healing ratio, respawn ratio...svega je bilo..opet onaj osjećaj navučenosti na igru se vratio.. imao sam 4 killa s spitfire-om, i to bez attachmenta...spitfire mi je od sada najdraža puca :P :-) :lol:
Maharadza

#207 Re: Apex Legends

Post by Maharadza »

Image

Image

Feeling like El-Bake! 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#208 Re: Apex Legends

Post by Velkoski »

Image Image

ho'sh kupit' acc brt :mrgreen:
Quaresma

#209 Re: Apex Legends

Post by Quaresma »

nema nista beskorisnije od g7 scout i mozambika, s mozambikom masis sa jedan metar

hoce li ikad nova mapa, dosadila ova
aditon

#210 Re: Apex Legends

Post by aditon »

el bake like hobit :D my precious :-)
Quaresma wrote:nema nista beskorisnije od g7 scout i mozambika, s mozambikom masis sa jedan metar

hoce li ikad nova mapa, dosadila ova
G7 i može proći ali mozambique je odron, pogotovo iz razloga što samo 3 metka stane u njega (ovo malo kinky zvuči :) )
meni nije ni ova mapa dosadila jer nisam toliko dugo igrao igru (tek sam lvl 28), ali sumnjam da će u skorije vrijeme biti nove mape, vjerovatno uz season 2 nova legenda i mapa
exampLe.

#211 Re: Apex Legends

Post by exampLe. »

Stvarno su ove Battle Royale igrice smece. :-)

Skoro svaki mec isto sranje:

1. Zaglavis s nekim random retardima u squadu
2. Retard skoci medju 5 squadova
3. Ljudi sve izlootaju dok ja trcim sa pistoljcicem u kojem imam 10 metaka, nigdje armora, nigdje helmeta, nigdje puske.
4. Dvojica vec pomenutih retarda zaginu, ja ostanem sam, ljudi me izrashaju, izbuse ko Lisu Ann.
5. Izadjem iz vjere 3x dok lik radi finisher na meni.
6. Nadjem drugi mec i ponovo sve isto dok mi ne pukne film i ugasim PC.

Prisutnost skilla je tu mozda 5%, ovo ostalo se sve odnosi na srecu poput toga s kim ces zaglavit u squadu, kakav ces loot naci, hoces li uletiti u cross fire, gdje ce otici zona itd. itd.
cassius

#212 Re: Apex Legends

Post by cassius »

exampLe. wrote:Stvarno su ove Battle Royale igrice smece. :-)

3. Ljudi sve izlootaju dok ja trcim sa pistoljcicem u kojem imam 10 metaka, nigdje armora, nigdje helmeta, nigdje puske.
4. Dvojica vec pomenutih retarda zaginu, ja ostanem sam, ljudi me izrashaju, izbuse ko Lisu Ann.
Budes ti jumpmaster, pa iskocis gdje hoces :D najcesce ces biti jumpmaster, kada se biraju heroji, da kliknes na svog i odaberes , da ne cekas da samo istekne ono vrijeme :)
A ima prednosti ako si pocetnik ,iskakat tako medu vise squadova da se upraksas malo. Jos ako na kraju prezivis, ostane vise loota za tebe iz svih deathboxova :D

Al slazem se da je igranje sa random ljudima uglavnom lose. Ma da mene su znali zapast i dosta dobri ljudi s kojima se dobije mec.
jasmind

#213 Re: Apex Legends

Post by jasmind »

Sa random ljudima maltene 99.99% slucajeva ne vrijedi. Barem sa jednim covjekom u partiju igrat inace je bas bezze, samo se nerviras.
exampLe.

#214 Re: Apex Legends

Post by exampLe. »

cassius wrote:
exampLe. wrote:Stvarno su ove Battle Royale igrice smece. :-)

Budes ti jumpmaster, pa iskocis gdje hoces :D najcesce ces biti jumpmaster, kada se biraju heroji, da kliknes na svog i odaberes , da ne cekas da samo istekne ono vrijeme :)
A ima prednosti ako si pocetnik ,iskakat tako medu vise squadova da se upraksas malo. Jos ako na kraju prezivis, ostane vise loota za tebe iz svih deathboxova :D

Al slazem se da je igranje sa random ljudima uglavnom lose. Ma da mene su znali zapast i dosta dobri ljudi s kojima se dobije mec.
Ma skoro svaki mec ubijem nekoga, imam i 10-ak winova tako da nisam noobara, ali ne vidim svrhu u ovakvim pucacinama.

1000x se desilo da rijesim sam citav squad i dok lootamo s ledja nam pridje jos jedan tim i razvale nas, jednostavno previse toga ovisi o tome jesi li bio na dzumi i koliko si nafake udijelio.
Maharadza

#215 Re: Apex Legends

Post by Maharadza »

exampLe. wrote:
cassius wrote:

Ma skoro svaki mec ubijem nekoga, imam i 10-ak winova tako da nisam noobara, ali ne vidim svrhu u ovakvim pucacinama.

1000x se desilo da rijesim sam citav squad i dok lootamo s ledja nam pridje jos jedan tim i razvale nas, jednostavno previse toga ovisi o tome jesi li bio na dzumi i koliko si nafake udijelio.
Pa BR i jeste popularan upravo zbog tog prevelikog uticaja sreće i nafake, tako da i najveći njubovi mogu nekada doživjeti pobjedu ako dovoljno često pokušavaju. :P

Inače, provjerena taktika je saburiti i čekati u ship-u neko vrijeme (u prvih 20 sec. ionako iskoči jedno 80% debila), a kada iskočiš ideš što dalje od one žute linije (putanje ship-a) i lagano se prvo naloot-aš na miru, a nakon čega je sve lakše barem u većini slučajeva. :thumbup:
Last edited by Maharadza on 30/03/2019 18:49, edited 1 time in total.
exampLe.

#216 Re: Apex Legends

Post by exampLe. »

Ja citav zivot igram CS, pa mi bas zbog toga ide na zivce taj uticaj srece.

U Counter Strikeu ako imas skilla imas, ako nemas cao.
Kad me u CS-u neko ubije u 99% slucajeva znam zbog cega, a ovdje gines ko ckapi, a ne znas ni kako ni zasto i u vecini slucajeva si nemocan pred pogibiju bez obzira na skill. :D
cassius

#217 Re: Apex Legends

Post by cassius »

exampLe. wrote:Ja citav zivot igram CS, pa mi bas zbog toga ide na zivce taj uticaj srece.

Kad me u CS-u neko ubije u 99% slucajeva znam zbog cega, a ovdje gines ko ckapi, a ne znas ni kako ni zasto i u vecini slucajeva si nemocan pred pogibiju bez obzira na skill. :D
Jbg druze, ne mozes poredit razlicit tip igre. Ova je igra drugacija kad sletis negdje gdje nema nikog i kad sletis gdje ima 5 ekipa.
CS je pun cheatera i odavno gubi na zanimljivosti. Zato su i oni uveli onaj BR mode.

Ja praktikujem slijetat npr malo pored marketa ili bunkera, ili skull citya i tih mjesta gdje bude vise squadova. Dok ja lootam, oni se pokolju a onda nalete na moju ekipu :D
Maharadza

#218 Re: Apex Legends

Post by Maharadza »

cassius wrote:
exampLe. wrote:Ja citav zivot igram CS, pa mi bas zbog toga ide na zivce taj uticaj srece.

Jbg druze, ne mozes poredit razlicit tip igre. Ova je igra drugacija kad sletis negdje gdje nema nikog i kad sletis gdje ima 5 ekipa.
CS je pun cheatera i odavno gubi na zanimljivosti. Zato su i oni uveli onaj BR mode.
Očito nisi igrao Apexa dovoljno jer da jesi znao bi da čitera nigdje ne može biti više u ovome trenutku...
cassius

#219 Re: Apex Legends

Post by cassius »

Maharadza wrote:
cassius wrote:

Očito nisi igrao Apexa dovoljno jer da jesi znao bi da čitera nigdje ne može biti više u ovome trenutku...
Igrao sam dovoljno. Nema ih ko na pocetku sto ih je bilo. Na evropskim serverima pogotov ih nema, problem su azijski serveri.
Dok u CS-u 90% ljudi ima cheat , samo je pitanje hoce li ga ukljucit ili ne.
LuvDemBugs

#220 Re: Apex Legends

Post by LuvDemBugs »

Eh evo napokon odoh probati odigrati koju :D ako ima ko nek me doda, nick: iitsdinoo :D
exampLe.

#221 Re: Apex Legends

Post by exampLe. »

Takodjer sto mi smeta u Apexu je taj osjecaj pucnjave.

U PUBG-u, CS-u, Call of Dutyu i Battlefieldu bas imas taj osjecaj pucacine i znas da igras pucacinu, dok u Apexu imam osjecaj ko da igram neku arkadnu pucacinu za djecu.

Pogodim lika 15 puta on i dalje ziv, rokam ga on upali boost i pobjegne mi s nisana, jednostavno je "gun fight" katastrofa pa imam osjecaj ko da igram Fortnite al' u prvom licu.
Quaresma

#222 Re: Apex Legends

Post by Quaresma »

ma igra je zabavna, ne znam zasto uopste toliko forsiras igranje ako ti ne odgovara

nego sta je nego arkadna pucacina, mogu je igrati svi, i djeca i odrasli

a kako matere ti cs ima osjecaj pucacine? i jos si ga stavio u krug sa Battlefieldom i PUBG-iom?
LuvDemBugs

#223 Re: Apex Legends

Post by LuvDemBugs »

Dodao sam par ljudi, cije sam nickove nasao na pocetnim stranicama. Igranje sa random likovima mi nije bas zanimljivo jer ili izadju prije nego pocnemo igrati, tako da sam par game-ova igrao sam. Ja cu opet sad upaliti pa ako ko naleti nek me doda :-D
aditon

#224 Re: Apex Legends

Post by aditon »

ja se povlačim iz apexa čisto iz tehničkih razloga...ova igra je u mom slučaju teško smeće...jučer sam 4 puta zaredom ulazio u igru. zašto? zato što me izbaci u toku prve partije, na početku ili tokom igre, uglavnom, ako uskoro ne rješe ove probleme ja je samo mogu deinstall s kompa
Quaresma

#225 Re: Apex Legends

Post by Quaresma »

aditon wrote:ja se povlačim iz apexa čisto iz tehničkih razloga...ova igra je u mom slučaju teško smeće...jučer sam 4 puta zaredom ulazio u igru. zašto? zato što me izbaci u toku prve partije, na početku ili tokom igre, uglavnom, ako uskoro ne rješe ove probleme ja je samo mogu deinstall s kompa
jesi li probao staviti kod display mode u window borderless? ja nakon toga gotovo da i ne pamtim da sam imao crash
Post Reply