Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:Ja ne znam kako on ima volje gledati sudar nekog armenskog i madjarskog fudbalskog diva, i jos mu to biti interesantnije od utakmice real-barselona-liverpul-bajern...
Frajer nas trola.
zato fudo što je svima pun kurac biznisa i šljaštećih reklama. zaželjeli se ljudi da gledaju - lopte-.
al ti si na čizburgeru i koli, tako da, ok je...
Fudo387 wrote:Ja ne znam kako on ima volje gledati sudar nekog armenskog i madjarskog fudbalskog diva, i jos mu to biti interesantnije od utakmice real-barselona-liverpul-bajern...
Frajer nas trola.
Ja recimo gajim prezir prema ograničenom shvatanju fudbalske igre, čiji su limiti postavljeni na 10-tak najjačih reprezentacija i 20-tak najmoćnijih/najbogatijih klubova... Jeste to moj problem, ali kako neko ima pravo da tako shvata fudbal, tako i ja imam pravo da taj prezir ispoljavam gdje god mogu
Ma kenjas bezveze, udario si kontru da imamo o cemu raspravljati. Neda mi se, besmisleno je.
Gledaj sta hos, boli me qrac.
Frajer nas trola.
Ja recimo gajim prezir prema ograničenom shvatanju fudbalske igre, čiji su limiti postavljeni na 10-tak najjačih reprezentacija i 20-tak najmoćnijih/najbogatijih klubova... Jeste to moj problem, ali kako neko ima pravo da tako shvata fudbal, tako i ja imam pravo da taj prezir ispoljavam gdje god mogu
Ma kenjas bezveze, udario si kontru da imamo o cemu raspravljati. Neda mi se, besmisleno je.
Frajer nas trola.
zato fudo što je svima pun kurac biznisa i šljaštećih reklama. zaželjeli se ljudi da gledaju - lopte-.
cyprus wrote:
radostan dan wrote:zato fudo što je svima pun kurac biznisa i šljaštećih reklama. zaželjeli se ljudi da gledaju - lopte-.
Ne znam, ja bih vise volio da FK Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka umjesto sto vazda zaglavi u nekom pretkolu sa nekim strasnim klubom iz tadzikistana i slicnih pripizdina.
Volio bih i da Kosevo izgleda k’o Old Traford, i stvarno nemam razumijevanja prema ljudima kojima se svidja taj retro stil fudbalske igre i ambijenta, tamo iz 1950 i neke.
Civilizuj se jebo ga ja, jebote vise one etno kafane, etno fudbal i praziluk sto visi po zidovima
Al ja se pitam šta se to ima vidjeti na utakmici Real - Barcelona, što ne može na Alashkert - Videoton, osim reklama i glamura... Lijepe igre, atraktivnih poteza i golova, neizvjesnosti i slično ima na svim nivoima... Isto tako, smor utakmica u kojima nemaš apsolutno ništa vidjeti ima i na tom top levelu...
Frajer nas trola.
Mi samo branimo svoje mišljenje da nam je prvenstvo odlično. Hebi ga ovo je samo svake 4 godine.
Liga prvaka, clasici itd. svake godine
Imali su realovci, barcelonaši (mančesterovci, sitijevci ... doduše još nastupaju za druge reprezentacije) svoje šanse kao i spartakovci, cskaovci, krasnodarci ali
cyprus wrote:Al ja se pitam šta se to ima vidjeti na utakmici Real - Barcelona, što ne može na Alashkert - Videoton, osim reklama i glamura... Lijepe igre, atraktivnih poteza i golova, neizvjesnosti i slično ima na svim nivoima... Isto tako, smor utakmica u kojima nemaš apsolutno ništa vidjeti ima i na tom top levelu...
Fudo387 wrote:Ne znam, ja bih vise volio da FK Sarajevo igra grupnu fazu lige prvaka
pa što ne igra?
znaš li ti ijednu operaciju nakon 2+2?
pa ne daju ti tvoji, barselone, reali, red soksi, kurci-palci...
jer se može desiti, kao što se dešavalo, da sušić i pašić dobiju hrubeša i kigena.
a nekad i izbace...
bez prava na popravni.
e zato ne igra.
niti će igrati.
jer ne nose lovu.
a ne nose, jer je nemaju.
a nemaju je jer im je oduzeto pravo da je imaju.
cyprus wrote:Al ja se pitam šta se to ima vidjeti na utakmici Real - Barcelona, što ne može na Alashkert - Videoton, osim reklama i glamura... Lijepe igre, atraktivnih poteza i golova, neizvjesnosti i slično ima na svim nivoima... Isto tako, smor utakmica u kojima nemaš apsolutno ništa vidjeti ima i na tom top levelu...
Svaka cast, prekuco si.
Pazi, meni bi tvoj način rezonovanja bio OK da si žena... I moja hanuma tako zna 20-tak klubova, zna ova udarna imena najjačih reprezentacija, i fudbal na tom top levelu joj u nekim momentima i djeluje relativno zanimljiv... Za sve ispod toga, ne da joj se zamarat...
Doduše, imaš i ti izgovor - Amerikanac si... Tako da, pretpostavljam da je OK i u tvom slučaju
Challenger_ wrote:Fudo bi da se utakmice ne igraju nego da se presude bez igre prema stanju na računu.
Eto ti znas nesto o fudbalu, i lafo zanima te.
Da nije Rusa i smaracke propagande ne bi zavirio na ovaj podforum. Da se hoce vise zavrsiti pa da se vratis sirijama, iranima i jemenima, na vrh glave si mi se popeo.