BHT komentatori

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
manijak1

#201 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

:oops: na stranu što ne dođu kvalitetno pripremljeni za prijenos i imaju previše subjektivnih izleta , međutim svi ovdje koji ih pljuju bi to radili bolje ?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#202 Re: BHT komentatori

Post by _BataZiv_0809 »

Eto te ko Bakir Izetbegovic. Pa dragi Senade eto sta bi ti uradio....
kakavdanakneiskustvu

#203 Re: BHT komentatori

Post by kakavdanakneiskustvu »

manijak1 wrote::oops: na stranu što ne dođu kvalitetno pripremljeni za prijenos i imaju previše subjektivnih izleta , međutim svi ovdje koji ih pljuju bi to radili bolje ?
oni koji ih ovde pljuju nisu profesionalci i nije im posao da budu sportski komentatori,pracenje sporta im je zabava,hobi,za razliku od spahe i ostalih,njima je to posao
manijak1

#204 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:
manijak1 wrote::oops: na stranu što ne dođu kvalitetno pripremljeni za prijenos i imaju previše subjektivnih izleta , međutim svi ovdje koji ih pljuju bi to radili bolje ?
oni koji ih ovde pljuju nisu profesionalci i nije im posao da budu sportski komentatori,pracenje sporta im je zabava,hobi,za razliku od spahe i ostalih,njima je to posao
Odlično :oops: urednica Sportskog programa je Medina Šehić , može se kontaktirat i žaliti se na nestručan rad Šuke , Spahe i Kristića.Da su prije nekoliko decenija Mirko Kamenjašević ili Zoran Popovski , uporedili selektora bilo koje reprezentacije sa likom iz crtanog , dobili bi suspenzije odmah.Ili da te plaća BHRT , a ti otvoreno navijaš za selekciju komšijske zemlje i još ostaneš u istoj kući da radiš (mislim na Ivanu Vidmar koja je plakala i bila užasnuta na BHT-u što smo mi porazili u košarci njene Hrvate, niko da pljucne .Po čemu onda pljujem ,sakriven iza ekrana , iz zabave ili hobija ?
Goooooooooooooooooooool je :lol: :lol: :lol: :lol: moj Buhtla .....ne vjerujem ni ja da te slušam :D .
kakavdanakneiskustvu

#205 Re: BHT komentatori

manijak1 wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
Odlično :oops: urednica Sportskog programa je Medina Šehić , može se kontaktirat i žaliti se na nestručan rad Šuke , Spahe i Kristića.Da su prije nekoliko decenija Mirko Kamenjašević ili Zoran Popovski , uporedili selektora bilo koje reprezentacije sa likom iz crtanog , dobili bi suspenzije odmah.Ili da te plaća BHRT , a ti otvoreno navijaš za selekciju komšijske zemlje i još ostaneš u istoj kući da radiš (mislim na Ivanu Vidmar koja je plakala i bila užasnuta na BHT-u što smo mi porazili u košarci njene Hrvate, niko da pljucne .Po čemu onda pljujem ,sakriven iza ekrana , iz zabave ili hobija ?
Goooooooooooooooooooool je :lol: :lol: :lol: :lol: moj Buhtla .....ne vjerujem ni ja da te slušam :D .
lakse ljudima na forumu napisati da neko od ovih pobrojanih ne zna svoj posao nego slati mail šehićki znajući da sta god u mailu napiše isto ko da nista nijhe niko ni napisao
manijak1

#206 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

Vjerovao ili ne , može se dobiti i telefonom .
Druga je stvar šta će biti ili neće biti uvaženo .
Jah, sada o stočarima :D Buhtla .
kakavdanakneiskustvu

#207 Re: BHT komentatori

što bi neko trosio telefon da kaze šehićki da šuko ne zna svoj posao raditi?
manijak1

#208 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

kakavdanakneiskustvu wrote:što bi neko trosio telefon da kaze šehićki da šuko ne zna svoj posao raditi?
Da se ne bi zabavljo i hobiro po forumu pljujući na njih , već da konkretno pokuša uraditi da se više ne slušaju.
Opet gol dok ja udaram bezveze u mrtvilo i prašinu,.Jah :oops: baš će potrošit puno telefona UPM :D više potroši struje pljujući preko tastature.
kakavdanakneiskustvu

#209 Re: BHT komentatori

da,bas ce imati uspjeha svako ko nazove šehićku i kaže joj kako spaho ne zna izgovoriti ime i prezime selektora nigerije
manijak1

#210 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

Kakav je uspjeh ovdje :? Iživljavanje iz zabave i hobijem liječenja vlastite frustracije :?
A ne znaš, ako nisi pokušao , hoće li ili neće imati odjeka žalbe .
Da ....jebi ga .....uostalom sve će ostati isto .
Opet gol :oops: jebi ga ....haj još pitanja i uobičajenih pretpostavki :D da bude 4 :0 .
kakavdanakneiskustvu

#211 Re: BHT komentatori

jebemliga kako ne kontas da nam je svima ovako lakse srati o necijem neznanju,znanju,bilo čemu
manijak1

#212 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

Pa jebi ga meni to smeta , ako već plaćam iste te seronje :D plaćanjem pretplate .
Nema gola :D Buhtla kaže kraj :D ruke u zraku DalićLadića.
Nadzorna_ploca

#213 Re: BHT komentatori

Post by Nadzorna_ploca »

Spaho sto te babo nije od plocice otres'o krme lajavo..
AmiĐa_Idriz

#214 Re: BHT komentatori

Post by AmiĐa_Idriz »

Naravno da cu pljuvati i kritikovati, kao prvo placam RTV pretplatu (mada bi mogao vrlo lako prestati uskoro) a kao drugo zivimo u slobodnoj zemlji i imam pravo reci sta god mi je cejf.
manijak1

#215 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

AmiĐa_Idriz wrote:Naravno da cu pljuvati i kritikovati, kao prvo placam RTV pretplatu (mada bi mogao vrlo lako prestati uskoro) a kao drugo zivimo u slobodnoj zemlji i imam pravo reci sta god mi je cejf.
Imaš pravo i reć Medini Šehić da ne zaslužuju ukazano povjerenje :D tako ćeš osim pljuce možda im i ohladiti guzice.
AmiĐa_Idriz

#216 Re: BHT komentatori

Post by AmiĐa_Idriz »

Jasta cu sve letim.

A ako nisu do sada upoznati sa misljenjem raje o prenosima onda zive ispod kamena nekog :mrgreen:
manijak1

#217 Re: BHT komentatori

Post by manijak1 »

E jebi ga i ti sad .Onda leti po forumu i pljuj u prazno. :D
Ja sam ispunio građansku dužnost :oops: :D i potrošio i telefona i struje :D
Ali ne slažem se sa pljuvanjem kao načinom komunikacije :D :D
leškarenje

#218 Re: BHT komentatori

Post by leškarenje »

Image
sumirprimus

#219 Re: BHT komentatori

Post by sumirprimus »

bog te pa i total tv zamracen :lol:
al se ocajnicki drze..
emisija :lol: :lol: :lol: :evil:
propadnite olaksajte nam.pljiz???
1941.

#220 Re: BHT komentatori

Post by 1941. »

Muhamed Đakmić wrote:Gdje je pokupio ovaj seljački naglasak za Australiju?
Cini mi se da se od ‘96. naovamo na tv-u kao po nekakvom dekretu takvim naglaskom izgovara rijec Televizija te, u nesto manjoj mjeri, Australija i Juventus.
elk

#221 Re: BHT komentatori

Post by elk »

dobi li ko medinu,sta kaze? :mrgreen:
leškarenje

#222 Re: BHT komentatori

Post by leškarenje »

Vani smak svijeta ljudi ovdje zabalili sto ne.mogu gledati utakmicu :run: boze sacuvaj.
Mustang1

#223 Re: BHT komentatori

Post by Mustang1 »

Eno na Face tv neka emisija o svjetskom. Pati se voditelj pati se gost :D
AmiĐa_Idriz

#224 Re: BHT komentatori

Post by AmiĐa_Idriz »

Mustang1 wrote:Eno na Face tv neka emisija o svjetskom. Pati se voditelj pati se gost :D
Ja sinoć u 1 gledao našu pripremnu pred Brazil sa Obalom Slonovače, narkoman Marjan (doduše sad pošten mumin :oops: :D ) vrišti i dere se ko da je finale jbt :D al eto, vrati u neka veselija vremena.
Muhamed Đakmić

#225 Re: BHT komentatori

Post by Muhamed Đakmić »

Spaho, nije Brazil izbacio Nigerijce prije 4 godine, nego Francuska :D To bi ti bar trebao pamtiti, bez da tražiš rezultate.
Locked