Kapa do podaPM72 wrote:Kurvanjska i hinjska politika.Zato jebem mater svakom koji tako misli jer da tako nešto kaže predamnom rizikovao bi štoc u glavu ili bi je hraknuo u žvalje-da je žensko.LBVIEW wrote:Ali Kemal vaskrsno te nastavio glumatati francusku sobaricu.PM72 wrote:Orinoco,
Hoćeš li da ti objavim snimak Šešelja sa kokardašima za đurđevdan ,maja 1991 na Romaniji?
Je li ti iko pričao kako su osnovane SAO oblasti u BiH i kada?
Jesi li čula za plebiscit srpskog naroda u BiH - novembra 1991 kad su na plavim lističima pisali latinicom "jeste li za očuvanje Jugoslavije kao zajednice naroda i narodnosti" a na crvenim ćirilićnim "jeste li za ujedinjenje SAO Romanije,Semberije,hercegovine,Birča,SAO Krajine i ostatka Jugoslavije u jedinstvenu državu srpskog naroda"?
Jesi li vidjela miliciju SAO Romanije kako zaustavlja saobraćaj po Palama,Sokocu i Jahorini od septembra 1991 pa do rata?
Hoćeš li još?
Ja sam BIO patriota i dobrovoljac a založio sam najvrijednije što imam za spas drugova,porodice,komšija,grada i zemlje.Imao sreće pa ostao živ i sad se ne kajem što sam ratovao nego sam razočaran u šta se ta zemlja pretvorila.Niko mi ne može tumačiti šta je i kako bilo.
Ja ne bih više nikad uzeo pušku pa krenuo u rat (a pogotovo da gledam svoje dijete da oblači uniformu) jer su mi problem "moji" govnari što su nas opljačkali,ponizili,popljuvali.
Ali neću dozvoliti ni da mi napaljene četničke smrde tumače.Čuj molim te izjave " Muslimani se spremali godinu prije rata a Srbi nakon pola godine počeli spremati i ukopavati"...pa pleme im jebem zar stvarno misle da svi imaju amneziju i da smo bili u dijaspori i otamo navijali?
Ne zaslužuju niti jednu jedinu sekundu tolerancije... to je ljudski otpad, smeće i ološ s dna kace.