15:20 Radnicima Krivaje Mobela pridružili su se borci koji su bili na protestima u Zenici. Međutim, policija ih je razdvojla jer radnici ne žele da se miješaju s njima.
PROTESTI BORACA
- Freamon Lester
#201 Re: PROTESTI BORACA
-
Drinski
#202 Re: PROTESTI BORACA
Pa tako kazi, pa tamo su bili nasilni protesti, to i kao čovjek moram osuditi.Janjicar wrote: Ja te pamtim s one teme od 9 februara protesta
Ja inače ne mogu da shvatim logiku covjeka da mu neko smeta ko se bori za svoje i nikad mi nece bit jasno, mislim da bi psiholozi vjerovatno za to imaju neku strucnu dijagnozu ali nisam psiholog tako da ne znam.
Znam par ljudi u Tuzli sto protestvuju i sasvim su dobri ljudi koji su u ratu proveli na udarnim linijama, sada se snalaze kako znaju, jedan od njih na građevini ode u Njemacku par mjeseci pa se vrati i tako, drugi prodaje knjige na pijaci itd.
Sasvim normalni ljudi traze sasvim normalne zahtjeve i nadam se da ce na kraju istrajati u svojoj namjeri.
I zaista nemam nikakav problem sto neko trazi svoja prava, na legalan nacin, to ću uvijek podržati, jer i ja kad nisam zadovoljan trazim svoja prava, i to je u redu. Međutim, mislim da su ovdje neopravdani zahtjevi.
- pirpa
#203 Re: PROTESTI BORACA
Bio sam dole jedno petnestak minuta, koliko sam upratio nije bilo predstavnika Sarajevskih udruzenja. sto znaci da SDA i SBB nemaju umjesane prste u ove demonstracije.Alfons Kauders wrote:Ok ako ti kazes, ali ja sam skeptik... Jer su ovo vazda stranacki skupovi - zato se vise niko i ne pojavljuje na njima.Drinski wrote:pa valjda - nijedna.Alfons Kauders wrote: Dobro to znam, ali koja stranka je u pitanju?
al zato ima jedno stotinjak raznih agenata sigurnosnih sluzbi koji se pokusavaju neofirno infiltrat u masu,slikati,snimiti
ja stao kod zidica druge gimnazije i reko haj da zapalim jednu i pogledam tko sve ima, kad se pticice uznemirise. to slikaju , to snimaju.
Ubiše levati dnevnicu
- Matzan
#204 Re: PROTESTI BORACA
O'zone wrote:Matzan wrote:
Je li ovo neki zvaničan podatak ili je neko onako napisao?
Radi se o ogromnim sredstvima, pa mi je nekako van pameti čak i za ovakvu vlast i državu.Po novim zahtjevima trebalo bi još 220 miliona na ovih 550.Federalni ministar Bukarević pozvao je da se dijalogom riješe svi problemi, iznoseći podatak da se od 2,5 milijarde KM, koliki je Budžet Federacije BiH, za boračke kategorije izdvaja 550 miliona KM, što je procentualno više nego na svim drugim nivoima vlasti, ali i od onoga koliko vlade u zemljama regije izdvajaju.
Ne sporim ja tih 550 miliona KM. To su invalidnine, porodične penzije, isl.
Pitam za onu cifru od 180 miliona za udruženja.
Znam da ima na desetine tih udruženja, ali je iznos od 180 mil. ogroman.
Usput, par postova poslije iznošenja te frapantne cifre od 180 mil. ista je narasla na 190 miliona.
- commendatore
#205 Re: PROTESTI BORACA
ma 192 miljona i 2 marke 
- Matzan
#206 Re: PROTESTI BORACA
Evo, malo sam progooglao
http://vijesti.ba/clanak/307916/nisam-s ... cu-ni-sadaVIJESTI.BA . : Kako rješiti problem prevelikog broja registriranih boračkih udruženja. Javna je tajna da neka od njih postoje samo zbog toga da bi se od države izvlačila sredstva ?
BUKVAREVIĆ: Prema važećim zakonima na federalnom i državnom nivou tri čovjeka mogu osnovati udruženje. Iz toga je proizašlo da na području Federacije BiH imamo cca 1.500 boračkih udruženja koja su svako pravno lice za sebe zasnovana na temeljnom pravu slobode udruživanja. Od početka mandata do danas održao sam oko 240 sastanaka sa boračkim udruženjima i na svakom tom sastanku sam pozdravljao inicijative da se formira jedno boračko udruženje. U saradnji sa koordinacijama boračkih udruženja obje komponente uradili smo radni materijal zakona o boračkim udruženjima od posebnog društvenog značaja kojim bi se ova oblast uredila i taj materijal će uskoro biti upućen u proceduru.
Ovo federalno ministarstvo u budžetu ima predviđenu stavku za sufinansiranje programa/projekata boračkih organizaciaj za 2016. godinu u ukupnom iznosu od 460 000 KM.
Obzirom da se boračke organizacije finansiraju i iz budžeta općina i kantona naša procjena je da se za rad boračkih udruženja na godišnjem nivou izdvaja cca 10 mil. KM
- O'zone
- Globalni moderator
#207 Re: PROTESTI BORACA
I Eto vlada popustila proslijedit će rezoluciju u parlament na usvajanje koji je može usvojiti a i nemora iskreno meni je to kupovanje još mjesec dva....šta onda poslije tog roka?
-
bumerangss
#208 Re: PROTESTI BORACA
to obecavanje ce se razvlaciti do izbora da ostane SDA i onda opet tako u krug kao svih ovih 20 godinaO'zone wrote:I Eto vlada popustila proslijedit će rezoluciju u parlament na usvajanje koji je može usvojiti a i nemora iskreno meni je to kupovanje još mjesec dva....šta onda poslije tog roka?
- red evil
#209 Re: PROTESTI BORACA
Nemam ja ništa protiv protesta, čak šta više podržavam ih. Ali ne moraš mene ometat, danas krenuo doktoru po neke nalaze, trebalo mi 2-3 papira da nešto završim i blokiran put. Da stanem i protestvujem sa njima, u redu, stat ću ali da prvo završim svoje. Ne mora obični čovjek, koji nije kriv za tvoje stanje, da ispašta. Krene na posao i ne može proći. Treba stat i protestvovat? Ali šta će sutra kad dobije otkaz? Hoće li ti isti zbog kojih je dobio otkaz otići njegovom šefu i reći da ga vrati na posao? Neće.
Danas ovo što sam vidio, tu je 80% onih što od 24h 20h provede u kafani uz pivo. Danas neki u kombiju, stavio našu zastavu i vozi u suprotnom smjeru i naređuj drugima koji voze trakom kojom treba da prolaze u drugu. Drsko i bezobrazno.
Blokiranje ceste nije način. Nema od tog ništa. Ako vi nešto tražite, ne morate drugima uništti posao koji su jedva našli. Zna se gdje trebaš ići a to nije cesta.
Danas ovo što sam vidio, tu je 80% onih što od 24h 20h provede u kafani uz pivo. Danas neki u kombiju, stavio našu zastavu i vozi u suprotnom smjeru i naređuj drugima koji voze trakom kojom treba da prolaze u drugu. Drsko i bezobrazno.
Blokiranje ceste nije način. Nema od tog ništa. Ako vi nešto tražite, ne morate drugima uništti posao koji su jedva našli. Zna se gdje trebaš ići a to nije cesta.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#210 Re: PROTESTI BORACA
Banned user for reason “Uvrede.” -14 dana-
» treca strana
» treca strana
- BHCluster
#211 Re: PROTESTI BORACA
red evil wrote:Nemam ja ništa protiv protesta, čak šta više podržavam ih. Ali ne moraš mene ometat, danas krenuo doktoru po neke nalaze, trebalo mi 2-3 papira da nešto završim i blokiran put. Da stanem i protestvujem sa njima, u redu, stat ću ali da prvo završim svoje. Ne mora obični čovjek, koji nije kriv za tvoje stanje, da ispašta. Krene na posao i ne može proći. Treba stat i protestvovat? Ali šta će sutra kad dobije otkaz? Hoće li ti isti zbog kojih je dobio otkaz otići njegovom šefu i reći da ga vrati na posao? Neće.

- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#212 Re: PROTESTI BORACA
Protesti jesu opravdani, ali su zahtjevi besmisleni i nemogući
+ pred izbore nema spontanih okupljanja
+ pred izbore nema spontanih okupljanja
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#213 Re: PROTESTI BORACA
Apsolutno se ne slažem da je narod NEDUŽAN.O'zone wrote:O protestima ste na pogrešnoj temi. Za tu diskusiju imate temu http://forum.klix.ba/protesti-boraca-t142447s150.html pa nadugo i naširoko.
Ovdje opet padaju uvrede jednih na račun drugih i apsolutno se nema razumijevanja za drugu stranu niti se u bilo kom trenutku pokušava razumjeti sugovornik. Ako Vam je vrhunac diskusije da je neko retard, glupan ili da sere zapitajte se malo o samim sebi.
Da! Loše je što su ljudi dovedeni u tu poziciju da pravdu traže na ulici.
Da! Loše je da dok oni traže tu pravdu na ulici u isto vrijeme čine nepravdu većinom nedužnim ljudima kojima ograničavaju kretanje.
Da! Loše je što u svemu tome političari opet prođu najbolje jer njima na kraju svakog ovog protesta ništa ne fali dok sa druge strane strajkaci su izgladnjeli, promzrli ili sa sunčanicom, na rubu živaca i egzistencije, ljudi kojima su ograničili kretanje blokadom su isto na rubu živaca, gube novac kojeg i onako jedva da ima, kasne na posao pa im gazde zvocaju jer sta njih boli sto nema prevoza? Što nisi kreno ranije. Bruka nekih loših posljedica po jedne i druge koji su oštećena strana po defaultu ali samo za glavne nikakve štete nema. Evo brzo će opsti/opci izbori pa će te se uvjerit i sami.
Završavamo sa temom o protestima ovdje a nastavljamo sa Crnom hronikom.
NAROD zna jelte? Upravo je narod birao vlast, upravo narod ne želi da se pridruži protestima, upravo narodu odgovara situacija kakva jeste - pa zato narod može i da istrpi što se neko u ovoj polumrtvoj državi bori za komad hljeba.
Baj d vej, isti taj narod će na narednim protestima ostaviti istu/sličnu vlast.
-
jefff
#214 Re: PROTESTI BORACA
Vidim na klixu tekst, prebacuje se pasivnost opozicije u federaciji.
Dobro.
Srbi boluju od svoje kolektivne mentalne iščašenosti a Bošnjace pak od svoje. Različite boljke. To je iznio u jabnost još 1990. Jova Rašković i tu se nema šta n dodati ni oduzeti jer unatoč problematične političke orjentacije kod Raškovića njegov profesionalni rad nije zatajio.
Naime, kada se sve hladno i razgovjetnorasčlani ispadne da Srbi boluju od Edipalskog kompleksa a Bošnjaci od fiksacije na rektalnu fazu. Jednostavno to znači u oba slučaja ludilo a u još jenostavnijem izdanju to znači da Srbi konkretno uvijek nastoje da na čelo dovedu vođu a vođa je otac, pod navodnicima da bi odmah po tome počeli da ruše oca u nastojanju da ga zamjene sa sinom, pod navodnicima.
Kod Bošnjaka je jednostavnije, naj jednostavnije; sakupljači, krtožnjaci, gladeži koji samo grču i sakupljaju.
Kao što vidimo u praksi i jedni i drugi hodaju za svojim ludilom. Srbi ruše oca, a Bošnjaci traže još.
Helem, politički sagledano zahtjevi boraca u Sarajevu nemaju političku pozadinu, a nemaju ni zahtjevi penzionera i radnika.
Samo daj.
Dobro, uzmimo da su prosvjedi socijalni, a što bi trebalo da znači da ova zemlja nema političkih problema, a što je opett naučna fantastika i bajka. Politički problemi ovdje su gori od svih problema pa se oni projeciraju i na lošu situaciju na svim poljima.
Ali opet - dobro, nek bude. Idemo socijalom.
Ista priča već 26. godina. Zlatne kašike. Jesu oni ikada oni svoja obečanja ispunili? Nisu nikada osim što su, naravno sebi nagrabili i što se bore za vlast po svaku cijenu.
Povratak na vlast SDA ali i SBB duguju isključivo boračkoj populaciji općenito i mnogim ratnim komandantima koji su agitovali. I ovaj put kao i bez broj puta do sada SDA uopće ne pominje borce uopće.
Šta ste očekivali'?
Prisilom su usvojili tu rezoluciju ali kako će je realizirati. Nakon što su sve pokrali i onesposobili od čega da se namire potraživanja boraca i penzića?
Dobro.
Srbi boluju od svoje kolektivne mentalne iščašenosti a Bošnjace pak od svoje. Različite boljke. To je iznio u jabnost još 1990. Jova Rašković i tu se nema šta n dodati ni oduzeti jer unatoč problematične političke orjentacije kod Raškovića njegov profesionalni rad nije zatajio.
Naime, kada se sve hladno i razgovjetnorasčlani ispadne da Srbi boluju od Edipalskog kompleksa a Bošnjaci od fiksacije na rektalnu fazu. Jednostavno to znači u oba slučaja ludilo a u još jenostavnijem izdanju to znači da Srbi konkretno uvijek nastoje da na čelo dovedu vođu a vođa je otac, pod navodnicima da bi odmah po tome počeli da ruše oca u nastojanju da ga zamjene sa sinom, pod navodnicima.
Kod Bošnjaka je jednostavnije, naj jednostavnije; sakupljači, krtožnjaci, gladeži koji samo grču i sakupljaju.
Kao što vidimo u praksi i jedni i drugi hodaju za svojim ludilom. Srbi ruše oca, a Bošnjaci traže još.
Helem, politički sagledano zahtjevi boraca u Sarajevu nemaju političku pozadinu, a nemaju ni zahtjevi penzionera i radnika.
Samo daj.
Dobro, uzmimo da su prosvjedi socijalni, a što bi trebalo da znači da ova zemlja nema političkih problema, a što je opett naučna fantastika i bajka. Politički problemi ovdje su gori od svih problema pa se oni projeciraju i na lošu situaciju na svim poljima.
Ista priča već 26. godina. Zlatne kašike. Jesu oni ikada oni svoja obečanja ispunili? Nisu nikada osim što su, naravno sebi nagrabili i što se bore za vlast po svaku cijenu.
Povratak na vlast SDA ali i SBB duguju isključivo boračkoj populaciji općenito i mnogim ratnim komandantima koji su agitovali. I ovaj put kao i bez broj puta do sada SDA uopće ne pominje borce uopće.
Šta ste očekivali'?
Prisilom su usvojili tu rezoluciju ali kako će je realizirati. Nakon što su sve pokrali i onesposobili od čega da se namire potraživanja boraca i penzića?
-
jefff
#215 Re: PROTESTI BORACA
Vidim na klixu tekst, prebacuje se pasivnost opozicije u federaciji.
Dobro.
Srbi boluju od svoje kolektivne mentalne iščašenosti a Bošnjaci pak od svoje. Različite boljke. To je iznio u javnost još 1990. Jova Rašković i tu se nema šta n dodati ni oduzeti jer unatoč problematične političke orjentacije kod Raškovića njegov profesionalni rad nije zatajio.
Naime, kada se sve hladno i razgovjetno rasčlani ispadne da Srbi boluju od Edipalskog kompleksa a Bošnjaci od fiksacije na rektalnu fazu. Jednostavno to znači u oba slučaja ludilo a u još jenostavnijem izdanju to znači da Srbi konkretno uvijek nastoje da na čelo dovedu vođu a vođa je otac, pod navodnicima da bi odmah po tome počeli da ruše oca u nastojanju da ga zamjene sa sinom, pod navodnicima.
Samo daj.
Ista priča već 26. godina. Zlatne kašike. Jesu oni ikada svoja obečanja ispunili? Nisu nikada osim što su, naravno sebi nagrabili i što se bore za vlast po svaku cijenu.
Povratak na vlast SDA ali i SBB duguju isključivo boračkoj populaciji općenito i mnogim ratnim komandantima koji su agitovali. I ovaj put kao i bez broj puta do sada SDA uopće ne pominje borce.
Šta ste očekivali'?
Dobro.
Srbi boluju od svoje kolektivne mentalne iščašenosti a Bošnjaci pak od svoje. Različite boljke. To je iznio u javnost još 1990. Jova Rašković i tu se nema šta n dodati ni oduzeti jer unatoč problematične političke orjentacije kod Raškovića njegov profesionalni rad nije zatajio.
Naime, kada se sve hladno i razgovjetno rasčlani ispadne da Srbi boluju od Edipalskog kompleksa a Bošnjaci od fiksacije na rektalnu fazu. Jednostavno to znači u oba slučaja ludilo a u još jenostavnijem izdanju to znači da Srbi konkretno uvijek nastoje da na čelo dovedu vođu a vođa je otac, pod navodnicima da bi odmah po tome počeli da ruše oca u nastojanju da ga zamjene sa sinom, pod navodnicima.
Samo daj.
Ista priča već 26. godina. Zlatne kašike. Jesu oni ikada svoja obečanja ispunili? Nisu nikada osim što su, naravno sebi nagrabili i što se bore za vlast po svaku cijenu.
Povratak na vlast SDA ali i SBB duguju isključivo boračkoj populaciji općenito i mnogim ratnim komandantima koji su agitovali. I ovaj put kao i bez broj puta do sada SDA uopće ne pominje borce.
Šta ste očekivali'?
-
costacurta
#216 Re: PROTESTI BORACA
ZA ŠTA 190M krf ti Isusovu?!commendatore wrote:ma 192 miljona i 2 marke
1500 udruga/udruženja dobijaju od države toliki novac?!Ovaj podatak nisam znao, za šta dobijaju tu lovu i šta rade s njom jbte?!
200M je budžet kantonalnog ZZOa i njime je pokriveno preko 400 hiljada ljudi, plate i porezi se plaćaju za nekoliko hiljada uposlenika, plaćaju se troškovi dobavljača (manje više uredno), krediti, lijekovi i još sto i jedan qrac, a šta se uradi sa 200M koje se daju kojekakvim jebivjetrima?! STRAŠNO jbte još pus 550M za invalidnine i sve sve ostalo.
Oj Živote!!
Mi smo puni para samo da ima neko sa mudima da to dovede u red mi ne bi znali kud ćemo sa lovom
Poćeraj to Salko, išćeraj na čistac. Traži račune i reviziju za svaki utrošeni pfening ili ti bon.
TO isto ko ovi karinaši sa UNTZ što ne žele da im se dira u "autonomiju". niđe na svijetu nisam vidio da osnivač ili ti poslodavac koji te finansira i plaća ne smije od tebe zatražiti da mu kažeš u šta se troši lova
- commendatore
#217 Re: PROTESTI BORACA
to i jest poenta - sto neki imaju toliko da u banke stave 7,5 milijardi maraka "ustedjevine" a neki nemaju za hljeba..... sad skontaj koliko od tih 7,5 milijardi dodje po glavi stanovnika kojih ima hiljade bez markecostacurta wrote:ZA ŠTA 190M krf ti Isusovu?!commendatore wrote:ma 192 miljona i 2 marke
1500 udruga/udruženja dobijaju od države toliki novac?!Ovaj podatak nisam znao, za šta dobijaju tu lovu i šta rade s njom jbte?!
200M je budžet kantonalnog ZZOa i njime je pokriveno preko 400 hiljada ljudi, plate i porezi se plaćaju za nekoliko hiljada uposlenika, plaćaju se troškovi dobavljača (manje više uredno), krediti, lijekovi i još sto i jedan qrac, a šta se uradi sa 200M koje se daju kojekakvim jebivjetrima?! STRAŠNO jbte još pus 550M za invalidnine i sve sve ostalo.
Oj Živote!!
Mi smo puni para samo da ima neko sa mudima da to dovede u red mi ne bi znali kud ćemo sa lovom![]()
Poćeraj to Salko, išćeraj na čistac. Traži račune i reviziju za svaki utrošeni pfening ili ti bon.
TO isto ko ovi karinaši sa UNTZ što ne žele da im se dira u "autonomiju". niđe na svijetu nisam vidio da osnivač ili ti poslodavac koji te finansira i plaća ne smije od tebe zatražiti da mu kažeš u šta se troši lova
- agent_zero
#218 Re: PROTESTI BORACA
Neće ti niko to "poćerati", jer im je to glasačka mašinerija.costacurta wrote:ZA ŠTA 190M krf ti Isusovu?!commendatore wrote:ma 192 miljona i 2 marke
Oj Živote!!
Mi smo puni para samo da ima neko sa mudima da to dovede u red mi ne bi znali kud ćemo sa lovom![]()
Zato me se i hebe za sve proteste svih kategorija koji spadaju u glasašku mašineriju SDA/SBB-a i HDZ-a.
Jedino ih MMF može "rasćerati".
- Haris.ba
#219 Re: PROTESTI BORACA
Pa ima li tih 190 miliona za udruženja? Ili se ipak radi o 11 miliona (zajedno sa kantonima)? 
A nije ni loša ideja da se pare sa štednih računa uzmu. Ko ima više od 5000 hiljada, uzeti i dati demobilisanim borcima.
A nije ni loša ideja da se pare sa štednih računa uzmu. Ko ima više od 5000 hiljada, uzeti i dati demobilisanim borcima.
-
costacurta
#220 Re: PROTESTI BORACA
bez zajebancije,
ali ja nisam imao pojma za ovu cifru.
40-50 miliona "fali" TK da bude sve taman i to je cifra oko koje se vodi rat sa SK i svi ostali kantoni zajedno traže još nekih 40ak miliona i potražuju i išću od Sarajeva. Znači to je neki 100M plafon.
od ovoga Ovdje ostane još 80 miliona viška da se utroši bez da se diraju ponderi.
Nemam riječi!
Ja kao poreski obveznik TRAŽIM od države da mi kažu kome se daje i u koje svrhe 190M?
ali ja nisam imao pojma za ovu cifru.
40-50 miliona "fali" TK da bude sve taman i to je cifra oko koje se vodi rat sa SK i svi ostali kantoni zajedno traže još nekih 40ak miliona i potražuju i išću od Sarajeva. Znači to je neki 100M plafon.
od ovoga Ovdje ostane još 80 miliona viška da se utroši bez da se diraju ponderi.
Nemam riječi!
Ja kao poreski obveznik TRAŽIM od države da mi kažu kome se daje i u koje svrhe 190M?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#221 Re: PROTESTI BORACA
jasta drzavu sjebali SDA i HDZ svojim lopovskim privatizacijama ljudi ostajali bez posla a ovi "'borci"' navikli hljeba bez motike i daj sa stednih racuna krpi rupe... neka izadlju i traze od sudova koje su lopovske privatizacije izvrsene , konfiskuju imovinu od lopovcina, prodaju i podjele najugrozenijim kategorijama, nisu samo ovi "'borci"' gladni...
- Haris.ba
#222 Re: PROTESTI BORACA
U budžetu za 2016. godinu Federalno ministarstvo za pitanje boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata za tekuće transfere ima (ekonomski kod 614):
17,8 miliona - ratna priznanja
301 milion - invalidnine
675 hiljada - stambeno zbrinavanje
1,3 miliona - liječenje branitelja
175 hiljada - sahrane branitelja i njihovih porodica
250 hiljada - obilježavanje značajnih datuma
100 hiljada - spomen obilježja
2 miliona - automobili za invalide
Ja još tražim na kojih 190 miliona se misli.
17,8 miliona - ratna priznanja
301 milion - invalidnine
675 hiljada - stambeno zbrinavanje
1,3 miliona - liječenje branitelja
175 hiljada - sahrane branitelja i njihovih porodica
250 hiljada - obilježavanje značajnih datuma
100 hiljada - spomen obilježja
2 miliona - automobili za invalide
Ja još tražim na kojih 190 miliona se misli.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#223 Re: PROTESTI BORACA
sume od kojih se zavrti u glavi
samo treba to redovito pročeljavati
- Haris.ba
#224 Re: PROTESTI BORACA
Pa odvojeno je oko 2 miliona za reviziju.Black swan wrote:sume od kojih se zavrti u glavi
A gdje nađoše onih 190 miliona? Ima davanja na kantonalnom nivou i općinskom. Ali, kakve veze ima FBiH sa tim?
- KB9
#225 Re: PROTESTI BORACA
Freamon Lester wrote:15:20 Radnicima Krivaje Mobela pridružili su se borci koji su bili na protestima u Zenici. Međutim, policija ih je razdvojla jer radnici ne žele da se miješaju s njima.