SA-X Humanitarna Akcija
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ma budni smo...
izgleda da su se dogovorili kolektivno da nas ignorisu....
ja sam na onaj dopis nakacila i svoj broj mobitela, koji je dostupan 24 sata dnevno i nigdje nista
bolje da smo sami skupili lovu i uzeli sta smo mogli i tacka

izgleda da su se dogovorili kolektivno da nas ignorisu....
ja sam na onaj dopis nakacila i svoj broj mobitela, koji je dostupan 24 sata dnevno i nigdje nista
bolje da smo sami skupili lovu i uzeli sta smo mogli i tacka
-
mIRCerka
steta sto izbori nisu ove godineedu wrote:neka jos malo da sacekamo ove guzonje..uvijek se mozemo naci i od nase love kupiti nesto...
iduce godine cemo, u zenitu predizborne kampanje, od stranaka traziti pomoc...vidjeces onda prepucavanja ko ce vise dati
samo posaljemo isti dopis (povecamo font onog dijela MEDIA COVERAGE) i ima da tetka Zilhi godisnju zalihu obezbijedimo
- Bumbar
Ma kakvi...oni ce poceti o tome kako treba pomoci...pa kako ima puno socijalno ugrozenih...a sve ce pare potrositi na radne grupe i sastanke kako da rijese taj problemmIRCerka wrote:steta sto izbori nisu ove godineedu wrote:neka jos malo da sacekamo ove guzonje..uvijek se mozemo naci i od nase love kupiti nesto...
iduce godine cemo, u zenitu predizborne kampanje, od stranaka traziti pomoc...vidjeces onda prepucavanja ko ce vise dati
samo posaljemo isti dopis (povecamo font onog dijela MEDIA COVERAGE) i ima da tetka Zilhi godisnju zalihu obezbijedimo
-
mIRCerka
Dnevnice, sendvici, putni troskovi....Bumbar wrote:Ma kakvi...oni ce poceti o tome kako treba pomoci...pa kako ima puno socijalno ugrozenih...a sve ce pare potrositi na radne grupe i sastanke kako da rijese taj problem
-
mIRCerka
taxi za svalerku (hvala na napomeni pitt), vino, gaTje..pitt wrote:Ne zaboravi i svalerke:D
uhh...zachatasmo temu, ali nema veze, kako se do sada NIKO od pozvanih oglasio nije, zachatanost se moze oprostiti...
-
mIRCerka
moras cekati potvrdu o testovima, pa PRVA POMOc pa tek onda brmmmbrmmm.....edu wrote:ma nema nista..ubi me ovo vrijeme..nego reci mi kad izlazis na voznju..mIRCerka wrote:edu wrote:ma ko je to testove polozio???ja
![]()
djes edu, kako si sta ima ?
da ostanem kuci..![]()
![]()
ne brini, javicu svima...joj vidjeces onda raje iz sarajeva na forumu, niko se nece usuditi da izadje na ulicu dok se ja ne javim online
-
mIRCerka
Hvala, ali ne hvala.....znaci vi pitari sve preko stele a???edu wrote:savjet: stela majka!
hehe, shalim se, ma trazila sam, juce testovi bili, a papir tek iduce hefte, ne mozes sa drotovim pricati...
nema veze....
odo spavati...