Ma ne zamjeram ja nikom ništa... nego me zbuni... fakatsheilak wrote:euridika, ne mozes se ti sa nekim ljudima zezati. kojima je mozda potrebna strucna psiholoska pomoc. al ok, mozda ti ne vidis nista lose u tome. i mozda je tebi to ok. i sorry sto sam se umijesala. no, moj ti savjet i dalje stoji. pazi s kim se eto zezas. jer ces bit metom izivljavanja.
al opet, sorry. nije moje da nista govorim i mozda i jesam pretjerala.
Pauza u vezi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#201 Re: Pauza u vezi
- sheilak
#202 Re: Pauza u vezi
ma ne vjerujem da sam te zbunila. mislim da znas o cemu ja pricam.
al ok, sad.
al ok, sad.
- sheilak
#204 Re: Pauza u vezi
fakat jbg. moras snishodljivo sa nekim ljudima.Drinski wrote:e jbg sad.sheilak wrote:euridika, ne mozes se ti sa nekim ljudima zezati. kojima je mozda potrebna strucna psiholoska pomoc. al ok, mozda ti ne vidis nista lose u tome. i mozda je tebi to ok. i sorry sto sam se umijesala. no, moj ti savjet i dalje stoji. pazi s kim se eto zezas. jer ces bit metom izivljavanja.
al opet, sorry. nije moje da nista govorim i mozda i jesam pretjerala.
- friskyoreo
#205 Re: Pauza u vezi
Kad vidim kako neki razmisljaju i koliko komplikuju jednostavne stvari, onda me ne cudi uopste cinjenica da je u Svicarskoj porastao broj slucajeva sexualnog zlostavljanja konja.

- Ramzess Veliki
#206 Re: Pauza u vezi
I ... šta bi ... uze li ženska pauzu od veze?
Mislim .... malo ste otišli od teme a mene interesovalo gdje će biti tokom te pauze i da li je ulaz slobodan?
Mislim .... malo ste otišli od teme a mene interesovalo gdje će biti tokom te pauze i da li je ulaz slobodan?
- Euridika
- Globalna šefica
#207 Re: Pauza u vezi
Piše ti odgovor negdje stranu-dvije ranije: cura je sve vrijeme pauze imala drugog, a valjda se bila dobro sakrila, pa ovaj prvi (postavljač pitanja) nije skontao, iako je istraživao...Ramzess Veliki wrote:I ... šta bi ... uze li ženska pauzu od veze?![]()
Znači, pauza prošla - prolaza nema. A i premlada je za tebe...
- Ommadawn
#208 Re: Pauza u vezi
Vi iz Banja Luke kad ne bi nekom nešta pametovali, kad ne bi nekom sudar zajebali, kad se ne bi neđe miješali - ne bi bili na klixu.sheilak wrote:ma ne vjerujem da sam te zbunila. mislim da znas o cemu ja pricam.
al ok, sad.
- Ramzess Veliki
#209 Re: Pauza u vezi
Šta - cura je ispod 35?Euridika wrote:Piše ti odgovor negdje stranu-dvije ranije: cura je sve vrijeme pauze imala drugog, a valjda se bila dobro sakrila, pa ovaj prvi (postavljač pitanja) nije skontao, iako je istraživao...Ramzess Veliki wrote:I ... šta bi ... uze li ženska pauzu od veze?![]()
Mislim .... malo ste otišli od teme a mene interesovalo gdje će biti tokom te pauze i da li je ulaz slobodan?![]()
Znači, pauza prošla - prolaza nema. A i premlada je za tebe...
Ma ja ... puterica ...
- Dr Kova
#210 Re: Pauza u vezi
...Na ovakvim temama je uvijek pakleno... 
- Euridika
- Globalna šefica
#211 Re: Pauza u vezi
Ramzess Veliki wrote:Šta - cura je ispod 35?Euridika wrote:Piše ti odgovor negdje stranu-dvije ranije: cura je sve vrijeme pauze imala drugog, a valjda se bila dobro sakrila, pa ovaj prvi (postavljač pitanja) nije skontao, iako je istraživao...Ramzess Veliki wrote:I ... šta bi ... uze li ženska pauzu od veze?![]()
Mislim .... malo ste otišli od teme a mene interesovalo gdje će biti tokom te pauze i da li je ulaz slobodan?![]()
Znači, pauza prošla - prolaza nema. A i premlada je za tebe...![]()
Ma ja ... puterica ...
Za tebe su sve ispod 35 puterice, ali ova naročito. Ova ima 22-23 godina... imao bi daddy sindrom... ono
- Euridika
- Globalna šefica
#212 Re: Pauza u vezi
A na kojim nije... da odem na jednu takvu?Buckethead wrote:...Na ovakvim temama je uvijek pakleno...
- Dr Kova
#213 Re: Pauza u vezi
Euridika wrote:A na kojim nije... da odem na jednu takvu?Buckethead wrote:...Na ovakvim temama je uvijek pakleno...
...kaladont, asocijacije, kafana kod muhe, kaladont sa 4 riječi, serije, filmovi i sl...
- Euridika
- Globalna šefica
#214 Re: Pauza u vezi
E ja sam izgleda peh... ja kad zalutam kod Muhe u kafanu, tamo se dijele kafe s 'prilogom' u ALU foliji (kvadratičnog pljosnatog oblika, širine cca 2 cmBuckethead wrote:Euridika wrote:A na kojim nije... da odem na jednu takvu?Buckethead wrote:...Na ovakvim temama je uvijek pakleno...
...kaladont, asocijacije, kafana kod muhe, kaladont sa 4 riječi, serije, filmovi i sl...
- Dr Kova
#215 Re: Pauza u vezi
Euridika wrote: E ja sam izgleda peh... ja kad zalutam kod Muhe u kafanu, tamo se dijele kafe s 'prilogom' u ALU foliji (kvadratičnog pljosnatog oblika, širine cca 2 cm)... e kako bi ti to nazvao, ako ne pakao?
- Euridika
- Globalna šefica
#216 Re: Pauza u vezi
Buckethead wrote:Euridika wrote: E ja sam izgleda peh... ja kad zalutam kod Muhe u kafanu, tamo se dijele kafe s 'prilogom' u ALU foliji (kvadratičnog pljosnatog oblika, širine cca 2 cm)... e kako bi ti to nazvao, ako ne pakao?
![]()
![]()
a dobro bude i tamo izuzetaka, ali inače je ok
baš za mozak na pašu i lagano...
- MisterNo1
#217 Re: Pauza u vezi
moze li prije svega konstruktivno pitanjeinvincible1921 wrote:Nisam vidio da ima ova tema a nalazi se u situaaciji ko sa naslova temepa eto ako ima konstruktivnih komentara
-
incognito071
#218 Re: Pauza u vezi
kad te cura pita za pauzu u vezi to znaci da se zhega s drugim vec duze vremena, samo nema hrabrosti da ti to kaze
zatvaraj temu.
zatvaraj temu.
- sheilak
#219 Re: Pauza u vezi
Ommadawn wrote:Vi iz Banja Luke kad ne bi nekom nešta pametovali, kad ne bi nekom sudar zajebali, kad se ne bi neđe miješali - ne bi bili na klixu.sheilak wrote:ma ne vjerujem da sam te zbunila. mislim da znas o cemu ja pricam.
al ok, sad.
al kako rekoh, pogresno sam procijenila neke odnose, i potrebe nekih ljudi...
zakljucni komentar na temu.incognito071 wrote:kad te cura pita za pauzu u vezi to znaci da se zhega s drugim vec duze vremena, samo nema hrabrosti da ti to kaze
zatvaraj temu.
- Ommadawn
#223 Re: Pauza u vezi
Gdje ovo izvuce zdravlja ti? Sa tavana? Iz podruma?insomnia78 wrote:
- ho oponopono
#224 Re: Pauza u vezi
...cuj pauza...ok duso, moze ali dozivotna...to se salje odma u tri lijepe...
...to ista fela ko oni sto te salju u picku materinu ali pak u sebi...a ovamo neka prividna kurtoazija tako i taj djir sa pauzom...nije joj stalo nimalo ...jos glumi nevinasce i dobricu pa trazi pauzu...
...prpa reci da ga ne zeli vise, da se presaltala mozda na drugu kitu...jos privid kad ti stvara do mene je ti si super ali treba mi prostor...
i 
...to ista fela ko oni sto te salju u picku materinu ali pak u sebi...a ovamo neka prividna kurtoazija tako i taj djir sa pauzom...nije joj stalo nimalo ...jos glumi nevinasce i dobricu pa trazi pauzu...
...prpa reci da ga ne zeli vise, da se presaltala mozda na drugu kitu...jos privid kad ti stvara do mene je ti si super ali treba mi prostor...
-
SaPnA
#225 Re: Pauza u vezi
ho oponopono wrote:...cuj pauza...ok duso, moze ali dozivotna...to se salje odma u tri lijepe...![]()
...prpa reci da ga ne zeli vise, da se presaltala mozda na drugu kitu...jos privid kad ti stvara do mene je ti si super ali treba mi prostor...i