Ja mislim da sto vise to boljeEuridika wrote:Sad ne skontah šta podržavaš - Matzanovu autokratiju ili demokratiju?walter kurtz wrote:Euridika ja podrzavam bujrum
Dilema......za oženjene !!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- walter kurtz
#201 Re: Dilema......za oženjene !!!
- Euridika
- Globalna šefica
#202 Re: Dilema......za oženjene !!!
Pod radnim nazivom: Svi smo naši, samo jaši... jel?walter kurtz wrote:Ja mislim da sto vise to boljeEuridika wrote:Sad ne skontah šta podržavaš - Matzanovu autokratiju ili demokratiju?walter kurtz wrote:Euridika ja podrzavam bujrum
- walter kurtz
#203 Re: Dilema......za oženjene !!!
@Euridika tako nekako 
- ho oponopono
#204 Re: Dilema......za oženjene !!!
...cuj ovo neke redaljke...fuj...sto ne mogu coporasa u pm... 
- Euridika
- Globalna šefica
#205 Re: Dilema......za oženjene !!!
Spašavaj ženo... sve se druge razbježale, pa oni u nedostatku materijala navalili na mene...ho oponopono wrote:...cuj ovo neke redaljke...fuj...sto ne mogu coporasa u pm...
- ho oponopono
#206 Re: Dilema......za oženjene !!!
...jok ba kod mene 1 na 1 vazda bilo i bice, ne volim niti zelim da dijelim...Euridika wrote:Spašavaj ženo... sve se druge razbježale, pa oni u nedostatku materijala navalili na mene...ho oponopono wrote:...cuj ovo neke redaljke...fuj...sto ne mogu coporasa u pm...
- Ramzess Veliki
#207 Re: Dilema......za oženjene !!!
Podržavam. Me volim da mi drugi muški vire ćunu i šta radim.Matzan wrote:Euridika wrote:Matzan i Nightvision su organizatori redaljke. Prije njih Respo, Spreca, Ramo i ing-ecc su htjeli grupnjak sa mnom i Pukepuke. Znači, ima još mjesta...walter kurtz wrote:@Euridika ako je redaljka u pitanju kome treba popusiti da upadnem medju 11
Nisam taj tip.... ne podržavam redaljke.
Ako valja uzeo bih za sebe, bez da s bilo kim dijelim.
Poslije sve nešto zavidni, te ja bi' to bolje, te nije sve u veličini ... još će mi gume izbušiti a nisu jeftine ...
A tek ono kad se vrate ženici pa krenu, a ona im - "Nemoj mi Ramzesovih folova ..."
- Euridika
- Globalna šefica
#208 Re: Dilema......za oženjene !!!
Ja sam svakako na klupi i propuštam igru, tako da šta god dogovorite... ne tangira me previše...Ramzess Veliki wrote:Podržavam. Me volim da mi drugi muški vire ćunu i šta radim.Matzan wrote:Nisam taj tip.... ne podržavam redaljke.walter kurtz wrote:@Euridika ako je redaljka u pitanju kome treba popusiti da upadnem medju 11
Ako valja uzeo bih za sebe, bez da s bilo kim dijelim.
Poslije sve nešto zavidni, te ja bi' to bolje, te nije sve u veličini ... još će mi gume izbušiti a nisu jeftine ...![]()
A tek ono kad se vrate ženici pa krenu, a ona im - "Nemoj mi Ramzesovih folova ..."
-
nightvision
#209 Re: Dilema......za oženjene !!!
S obzirom na temu, a radi pravca u kojem se diskusija razvila, ovaj postavljac teme najbolje da suprugu zaposli u istu firmu a onda organizuje grupnjak, neka spoji ugodno s korisnim.