Ništa nemoguće.StupskaBitanga wrote:Nešto tu sa Hrgom u zadnje vrijeme nije sve kako treba
Kao da se priprema teren da eventualnim dolaskom drugog bloka u HR dotična postane bog i batina na HRT
Mada odavno je ona van HRT-a.
Moderator: anex
Ništa nemoguće.StupskaBitanga wrote:Nešto tu sa Hrgom u zadnje vrijeme nije sve kako treba
Kao da se priprema teren da eventualnim dolaskom drugog bloka u HR dotična postane bog i batina na HRT
Koliko mene sjećanje sluzi u proteklom periodu je 2x konkurisala za uredničke pozicijetvsabina wrote:Ništa nemoguće.StupskaBitanga wrote:Nešto tu sa Hrgom u zadnje vrijeme nije sve kako treba
Mada odavno je ona van HRT-a.
ultima_palabra wrote:Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.
Pa nije bas...ultima_palabra wrote:Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.
milojicabrzi wrote:Pa nije bas...ultima_palabra wrote:Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.
Nije smjela atakovati na njegov reporterski angazman, jer on nije novinar-salonac niti kolumnista-salonac, tu je njena fula, mada neke stvari mozda i jesu tacne.
Inace, ta garnitura urednika i novinara sa početka '90-ih je deplasirana, kako u BiH, tako i u Hrvatskoj i Srbiji (Na BHT se nije mogao dobiti angažman za ratne kadrove, znam sigurno, nekako se "provukla" Duška, ali znam da npr. Senadu nisu dali da priviri...)
Malo me, podsjeti sadasnje novinarstvo RTRS, na te ratne godine, njihov dnevnik me za čas vrati u '94.
Dezulovic je ljevicar, bio i ostao, nije nacionalista, sada je to mozda popularno i profitabilno, ali pocetkom '90-ih ne biti uz Tudjmana i "nasu stvar", trebala su muda od 10 kg.
Mislim da je instant-nacionalno novinarstvo, donijelo mnogo štete u karijerama mnogih novinara u ex-Yu, ostavilo je na njih taj pecat, kojeg se kasnije tesko rijesiti, a medju njima je bilo dobrih zanatsko-tehnicki, novinarskih profesionalaca.
Za razliku od "zanata" , stav je vec nesto drugo
Ma sve je to super, volim ga čitati i slušati, ali često kolumnisti umisle sebi da su neke primadone... zakoni tržišta su ok dok ne zakače njih. Kapitalizam često dokine one koji prežive diktaturu.milojicabrzi wrote:Pa nije bas...ultima_palabra wrote:Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.
Nije smjela atakovati na njegov reporterski angazman, jer on nije novinar-salonac niti kolumnista-salonac, tu je njena fula, mada neke stvari mozda i jesu tacne.
Inace, ta garnitura urednika i novinara sa početka '90-ih je deplasirana, kako u BiH, tako i u Hrvatskoj i Srbiji (Na BHT se nije mogao dobiti angažman za ratne kadrove, znam sigurno, nekako se "provukla" Duška, ali znam da npr. Senadu nisu dali da priviri...)
Malo me, podsjeti sadasnje novinarstvo RTRS, na te ratne godine, njihov dnevnik me za čas vrati u '94.
Dezulovic je ljevicar, bio i ostao, nije nacionalista, sada je to mozda popularno i profitabilno, ali pocetkom '90-ih ne biti uz Tudjmana i "nasu stvar", trebala su muda od 10 kg.
Mislim da je instant-nacionalno novinarstvo, donijelo mnogo štete u karijerama mnogih novinara u ex-Yu, ostavilo je na njih taj pecat, kojeg se kasnije tesko rijesiti, a medju njima je bilo dobrih zanatsko-tehnicki, novinarskih profesionalaca.
Pa to se desilo i Feralu...prezivjeli su Tudjmana, a sjebalo ih trziste.ultima_palabra wrote:Ma sve je to super, volim ga čitati i slušati, ali često kolumnisti umisle sebi da su neke primadone... zakoni tržišta su ok dok ne zakače njih. Kapitalizam često dokine one koji prežive diktaturu.milojicabrzi wrote:Pa nije bas...ultima_palabra wrote:Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.
On ih je morao pustiti da prežive, nikakvo dozvoljavanje.Banksy wrote:Ispravnije bi bilo reći da im je Tuđman dozvolio da ga prežive, a onda je njihovo postojanje debelo naplatio kod svjetskih demokrata koji su Hrvatsku tog vremena ipak označili kao slobodan teritorij.
Hrga je žena novinar, slobodnjak, sve vrijeme neovisna o Sorosima i režimima, i sve vrijeme na tržištu. Ovdje je apsolutno u pravu.
Dežulovićevo kenjkanje postiže kontraefekat. Vrijeme je da odraste i izađe na ulicu, prije nego nam se sasvim zgadi.
čekaj malo, hoćeš reć da dežulović nije na tržištu?Banksy wrote:Ispravnije bi bilo reći da im je Tuđman dozvolio da ga prežive, a onda je njihovo postojanje debelo naplatio kod svjetskih demokrata koji su Hrvatsku tog vremena ipak označili kao slobodan teritorij.
Hrga je žena novinar, slobodnjak, sve vrijeme neovisna o Sorosima i režimima, i sve vrijeme na tržištu. Ovdje je apsolutno u pravu.
Dežulovićevo kenjkanje postiže kontraefekat. Vrijeme je da odraste i izađe na ulicu, prije nego nam se sasvim zgadi.
A od 96. u zloglasnim Motrištima... ko je ono tad bio na vlasti u Hrvatskoj?Banksy wrote:@pemanapemani
Da ne dužimo o Tuđmanu, otprilike si potvrdio ono što sam rekla - svjesno puštao.
Ne bih rekla da je Hrga bila ovisna o HDZ režimu. Iskreno, ne pamtim je iz tih vremena, ali vjerujem joj na riječ - do 96. sam izvještavala sa zagrebačke tržnice. Tamo nije bilo riječi o "Herceg-Bosni".
Kako god, vrijeme je da Dežulović izađe iz puberteta, odraste i ukorači u RL, poput Hrge i svih drugih novinara koji su tamo već 20 godina.
Jebi ga, mislim da je Dežulović izašao iz puberteta nekad 1992., u vrijeme kada ga je, kao novinara Slobodne Dalmacije, VRS provela do punkta HVO-a na Stupu. Naravno, bez pancirnog prsluka od kevlaraBanksy wrote:@pemanapemani
Da ne dužimo o Tuđmanu, otprilike si potvrdio ono što sam rekla - svjesno puštao.
Ne bih rekla da je Hrga bila ovisna o HDZ režimu. Iskreno, ne pamtim je iz tih vremena, ali vjerujem joj na riječ - do 96. sam izvještavala sa zagrebačke tržnice. Tamo nije bilo riječi o "Herceg-Bosni".
Kako god, vrijeme je da Dežulović izađe iz puberteta, odraste i ukorači u RL, poput Hrge i svih drugih novinara koji su tamo već 20 godina.
ultima_palabra wrote:A od 96. u zloglasnim Motrištima... ko je ono tad bio na vlasti u Hrvatskoj?Banksy wrote:@pemanapemani
Banksy wrote:Ne znam. Mislila sam da su Motrišta išla ranije. Kakogod, ne pamtim je kao ''Tuđmanovog novinara''.
https://www.linkedin.com/pub/mirjana-hrga/1b/6b7/83b1996.-2000. političko-informativni magazin „Motrišta“ (novinar, urednik i voditelj)
šta je u pravu, ne kontam fakat? pa dežulović se nikad nije ni gurao u novinare, čovjek je pisac i kolumnista, ni prvi ni zadnji. to što ona priča o tržištu, prašini po kojoj se valjala i slično, ne daje joj za pravo. jednostavno, ona i dežulović ne prodaju isti proizvod, niti ga nude istom tržištu i ne vidim šta tu njoj il bilo kome nije jasno.Banksy wrote:OK, nisam znala i nisam guglala, ali svejedno, i dalje isto razmišljam o ovoj Dež/Hrg priči.
Mislim da je u ovom konkretnom slučaju ona ipak u pravu.
U pravu su oboje, kad pričaju o onom drugomBanksy wrote:OK, nisam znala i nisam guglala, ali svejedno, i dalje isto razmišljam o ovoj Dež/Hrg priči.
Mislim da je u ovom konkretnom slučaju ona ipak u pravu.
Tako nekako. S tim da se Dežulovića neopravdano tretira kao božanstvo, pa iritira.ultima_palabra wrote:U pravu su oboje, kad pričaju o onom drugomBanksy wrote:OK, nisam znala i nisam guglala, ali svejedno, i dalje isto razmišljam o ovoj Dež/Hrg priči.
Mislim da je u ovom konkretnom slučaju ona ipak u pravu.Kad pričaju o sebi, baš i ne.
Inače, Hrgu očekuj na HTV-u od Nove godine, u paketu sa Manjkasom
25.06.2015.
ZAGREB - Prvi put u više od godinu dana, lijeva je koalicija prešla u vodstvo. Prema istraživanju Ipsos Pulsa Crobarometar koju su proveli za Novu tv SDP-ova koalicija sada bilježi 30,7 posto, a HDZ-ova koalicija 29,9 posto potpore birača.
http://www.seebiz.eu/puhovski-hdz-dosao ... ar-114330/
Banksy wrote:Ne znam. Mislila sam da su Motrišta išla ranije. Kakogod, ne pamtim je kao ''Tuđmanovog novinara''.