Dežulović Fan Club

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#201 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by sabina1 »

StupskaBitanga wrote:Nešto tu sa Hrgom u zadnje vrijeme nije sve kako treba
Kao da se priprema teren da eventualnim dolaskom drugog bloka u HR dotična postane bog i batina na HRT
Ništa nemoguće.
Mada odavno je ona van HRT-a.
It_is_a_Leclerc

#202 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by It_is_a_Leclerc »

Dobro, sad ga je Hrga malo ismijala.

Što jes'-jes'. Treba priznati.
ultima_palabra

#203 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by ultima_palabra »

Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.
StupskaBitanga

#204 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by StupskaBitanga »

tvsabina wrote:
StupskaBitanga wrote:Nešto tu sa Hrgom u zadnje vrijeme nije sve kako treba
Kao da se priprema teren da eventualnim dolaskom drugog bloka u HR dotična postane bog i batina na HRT
Ništa nemoguće.
Mada odavno je ona van HRT-a.
Koliko mene sjećanje sluzi u proteklom periodu je 2x konkurisala za uredničke pozicije
pemanapemani

#205 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by pemanapemani »

Po pitanju Stepinca i Sarica. Stav Crkve u Hrvata je najbolje objasnio don Zivko Kustic - Pavelic je zlocinac, ali se moze popraviti, a Tito je antikrist i sa njim nema polemike. :-)

Sto se tice franjevaca, znam dobro sta smeta - prefiks bosanski.

Svasta bih jos napisao, ali nije tema.

Dezulovic :thumbup:
uglavnomja

#206 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by uglavnomja »

ultima_palabra wrote:Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.

ego je cudo, leclerc ili neko drugi rece da nema sujetnijih ljudi od kolumnista. mala ispravka, svi novinari su takvi, nisu kolumnisti iznimke :oops:

a sto se tice ovo dvoje,

boris ima zicu za pisanje, ima dandamu da napise svasta sto se vecini ne svidja, a sto je istina ... i stigao je do ove tacke samo svojim trudom i napisanim rijecima.

a ona, zna se, ljepuskasta faca, melje 100 na sat, ali sve po narudzbi, copy paste, placeni patriotizam ... nova tv zakrabuljeni nacizam, ...

ako kolumnista nije novinar, nije ni ona, ispadne kao spiker-citac placenog oglasa.
osim ako intervju sa pokos neko ne smatra novinarstvom :-)

boris rules :thumbup:
milojicabrzi

#207 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by milojicabrzi »

ultima_palabra wrote:Sve sto je napisao o njoj je istina, sto ne mijenha cinjenicu da je i ona napisala istinu... sudar dva ega koji ce se brzo zaboraviti.
Pa nije bas...

Nije smjela atakovati na njegov reporterski angazman, jer on nije novinar-salonac niti kolumnista-salonac, tu je njena fula, mada neke stvari mozda i jesu tacne.

Inace, ta garnitura urednika i novinara sa početka '90-ih je deplasirana, kako u BiH, tako i u Hrvatskoj i Srbiji (Na BHT se nije mogao dobiti angažman za ratne kadrove, znam sigurno, nekako se "provukla" Duška, ali znam da npr. Senadu nisu dali da priviri...)

Malo me, podsjeti sadasnje novinarstvo RTRS, na te ratne godine, njihov dnevnik me za čas vrati u '94.

Dezulovic je ljevicar, bio i ostao, nije nacionalista, sada je to mozda popularno i profitabilno, ali pocetkom '90-ih ne biti uz Tudjmana i "nasu stvar", trebala su muda od 10 kg.

Mislim da je instant-nacionalno novinarstvo, donijelo mnogo štete u karijerama mnogih novinara u ex-Yu, ostavilo je na njih taj pecat, kojeg se kasnije tesko rijesiti, a medju njima je bilo dobrih zanatsko-tehnicki, novinarskih profesionalaca.

Za razliku od "zanata" , stav je vec nesto drugo :D
kakavdanakneiskustvu

#208 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by kakavdanakneiskustvu »

milojicabrzi wrote:
Pa nije bas...

Nije smjela atakovati na njegov reporterski angazman, jer on nije novinar-salonac niti kolumnista-salonac, tu je njena fula, mada neke stvari mozda i jesu tacne.

Inace, ta garnitura urednika i novinara sa početka '90-ih je deplasirana, kako u BiH, tako i u Hrvatskoj i Srbiji (Na BHT se nije mogao dobiti angažman za ratne kadrove, znam sigurno, nekako se "provukla" Duška, ali znam da npr. Senadu nisu dali da priviri...)

Malo me, podsjeti sadasnje novinarstvo RTRS, na te ratne godine, njihov dnevnik me za čas vrati u '94.

Dezulovic je ljevicar, bio i ostao, nije nacionalista, sada je to mozda popularno i profitabilno, ali pocetkom '90-ih ne biti uz Tudjmana i "nasu stvar", trebala su muda od 10 kg.

Mislim da je instant-nacionalno novinarstvo, donijelo mnogo štete u karijerama mnogih novinara u ex-Yu, ostavilo je na njih taj pecat, kojeg se kasnije tesko rijesiti, a medju njima je bilo dobrih zanatsko-tehnicki, novinarskih profesionalaca.

ne da nije bio uz tuđmana nego je feral čiji je jedan od osnivaca bio jedan od glasova razuma u tadasnjoj hrvatsko javnosti,ono sto se tad desavalo feralovcima je najblaze receno maltretiranje i sikaniranje
ultima_palabra

#209 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by ultima_palabra »

milojicabrzi wrote:
Pa nije bas...

Ma sve je to super, volim ga čitati i slušati, ali često kolumnisti umisle sebi da su neke primadone... zakoni tržišta su ok dok ne zakače njih. Kapitalizam često dokine one koji prežive diktaturu.
seln

#210 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by seln »

ultima_palabra wrote:
milojicabrzi wrote:
Pa nije bas...

Ma sve je to super, volim ga čitati i slušati, ali često kolumnisti umisle sebi da su neke primadone... zakoni tržišta su ok dok ne zakače njih. Kapitalizam često dokine one koji prežive diktaturu.
Pa to se desilo i Feralu...prezivjeli su Tudjmana, a sjebalo ih trziste.
Banksy

#211 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by Banksy »

Ispravnije bi bilo reći da im je Tuđman dozvolio da ga prežive, a onda je njihovo postojanje debelo naplatio kod svjetskih demokrata koji su Hrvatsku tog vremena ipak označili kao slobodan teritorij.

Hrga je žena novinar, slobodnjak, sve vrijeme neovisna o Sorosima i režimima, i sve vrijeme na tržištu. Ovdje je apsolutno u pravu.
Dežulovićevo kenjkanje postiže kontraefekat. Vrijeme je da odraste i izađe na ulicu, prije nego nam se sasvim zgadi.
pemanapemani

#212 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by pemanapemani »

Banksy wrote:Ispravnije bi bilo reći da im je Tuđman dozvolio da ga prežive, a onda je njihovo postojanje debelo naplatio kod svjetskih demokrata koji su Hrvatsku tog vremena ipak označili kao slobodan teritorij.

Hrga je žena novinar, slobodnjak, sve vrijeme neovisna o Sorosima i režimima, i sve vrijeme na tržištu. Ovdje je apsolutno u pravu.
Dežulovićevo kenjkanje postiže kontraefekat. Vrijeme je da odraste i izađe na ulicu, prije nego nam se sasvim zgadi.
On ih je morao pustiti da prežive, nikakvo dozvoljavanje.
Iako je bio zločinac, nije bio glup. Hodao je po tankoj žici i samo je mrvica nedostajala da bude okarakterisan od strane MZ kao drugi Milošević.
Uostalom, to može zahvaliti i našoj bajnoj nesposobnoj diplomaciji.

Mislim da je to i najveći razlog za prekid agresije na BiH. 1994. je bila ključna za Hrvatsku, ili će zglajzati u totalnu diktaturu, ili će se početi demokratizirati.

Kao povjesničar, Tuđman nikad nije priznavao kontinuitet državnosti i uopće postojanosti Bosne. Za njega je Bosna do kraja života bila mitološka zemljica koja nema uporište u stvarnosti.

Hrga je žena novinar, neovisna o Sorosima, ali ovisna o HDZ režimu. Kako je slabila moć HDZ-a, tako se i Hrga polako povlačila iz HRT-a.
rumenige_brajtner

#213 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by rumenige_brajtner »

Banksy wrote:Ispravnije bi bilo reći da im je Tuđman dozvolio da ga prežive, a onda je njihovo postojanje debelo naplatio kod svjetskih demokrata koji su Hrvatsku tog vremena ipak označili kao slobodan teritorij.

čekaj malo, hoćeš reć da dežulović nije na tržištu?
Banksy

#214 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by Banksy »

@pemanapemani
Da ne dužimo o Tuđmanu, otprilike si potvrdio ono što sam rekla - svjesno puštao.

Ne bih rekla da je Hrga bila ovisna o HDZ režimu. Iskreno, ne pamtim je iz tih vremena, ali vjerujem joj na riječ - do 96. sam izvještavala sa zagrebačke tržnice. Tamo nije bilo riječi o "Herceg-Bosni".

Kako god, vrijeme je da Dežulović izađe iz puberteta, odraste i ukorači u RL, poput Hrge i svih drugih novinara koji su tamo već 20 godina.
ultima_palabra

#215 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:@pemanapemani
Da ne dužimo o Tuđmanu, otprilike si potvrdio ono što sam rekla - svjesno puštao.

Ne bih rekla da je Hrga bila ovisna o HDZ režimu. Iskreno, ne pamtim je iz tih vremena, ali vjerujem joj na riječ - do 96. sam izvještavala sa zagrebačke tržnice. Tamo nije bilo riječi o "Herceg-Bosni".

Kako god, vrijeme je da Dežulović izađe iz puberteta, odraste i ukorači u RL, poput Hrge i svih drugih novinara koji su tamo već 20 godina.
A od 96. u zloglasnim Motrištima... ko je ono tad bio na vlasti u Hrvatskoj?
pemanapemani

#216 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by pemanapemani »

Jebi ga, mislim da je Dežulović izašao iz puberteta nekad 1992., u vrijeme kada ga je, kao novinara Slobodne Dalmacije, VRS provela do punkta HVO-a na Stupu. Naravno, bez pancirnog prsluka od kevlara :) .
Banksy

#217 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by Banksy »

Ne znam. Mislila sam da su Motrišta išla ranije. Kakogod, ne pamtim je kao ''Tuđmanovog novinara''.
pemanapemani

#218 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by pemanapemani »

ultima_palabra wrote:

A od 96. u zloglasnim Motrištima... ko je ono tad bio na vlasti u Hrvatskoj?
:thumbup:

To je bilo vrijeme kada ni trava u Čapljini nije smjela biti zelena.
ultima_palabra

#219 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:Ne znam. Mislila sam da su Motrišta išla ranije. Kakogod, ne pamtim je kao ''Tuđmanovog novinara''.
1996.-2000. političko-informativni magazin „Motrišta“ (novinar, urednik i voditelj)
https://www.linkedin.com/pub/mirjana-hrga/1b/6b7/83b
Banksy

#220 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by Banksy »

OK, nisam znala i nisam guglala, ali svejedno, i dalje isto razmišljam o ovoj Dež/Hrg priči.
Mislim da je u ovom konkretnom slučaju ona ipak u pravu.
rumenige_brajtner

#221 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by rumenige_brajtner »

Banksy wrote:OK, nisam znala i nisam guglala, ali svejedno, i dalje isto razmišljam o ovoj Dež/Hrg priči.
šta je u pravu, ne kontam fakat? pa dežulović se nikad nije ni gurao u novinare, čovjek je pisac i kolumnista, ni prvi ni zadnji. to što ona priča o tržištu, prašini po kojoj se valjala i slično, ne daje joj za pravo. jednostavno, ona i dežulović ne prodaju isti proizvod, niti ga nude istom tržištu i ne vidim šta tu njoj il bilo kome nije jasno.
ultima_palabra

#222 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:OK, nisam znala i nisam guglala, ali svejedno, i dalje isto razmišljam o ovoj Dež/Hrg priči.
U pravu su oboje, kad pričaju o onom drugom :mrgreen: Kad pričaju o sebi, baš i ne.

Inače, Hrgu očekuj na HTV-u od Nove godine, u paketu sa Manjkasom ;-)
Banksy

#223 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
U pravu su oboje, kad pričaju o onom drugom :mrgreen: Kad pričaju o sebi, baš i ne.

Inače, Hrgu očekuj na HTV-u od Nove godine, u paketu sa Manjkasom ;-)
Tako nekako. S tim da se Dežulovića neopravdano tretira kao božanstvo, pa iritira.

Moguće + Hloverku, možda Dujmovića, Viteza ili ekipu s Po ure kulture. Kakva Tuđmanova televizija, šta slijedi nakon jeseni, biće potop. Vjerujem da će to biti sasvim negledljivo. + Šovagovićka kao ministar kulture.

Još ima nade.
25.06.2015.

ZAGREB - Prvi put u više od godinu dana, lijeva je koalicija prešla u vodstvo. Prema istraživanju Ipsos Pulsa Crobarometar koju su proveli za Novu tv SDP-ova koalicija sada bilježi 30,7 posto, a HDZ-ova koalicija 29,9 posto potpore birača.

http://www.seebiz.eu/puhovski-hdz-dosao ... ar-114330/
palermo

#224 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by palermo »

Banksy wrote:Ne znam. Mislila sam da su Motrišta išla ranije. Kakogod, ne pamtim je kao ''Tuđmanovog novinara''.
:? Banksy.

Možda čak nije bila ni ovisna o Tuđmanovu režimu, ona je bila ubijeđeni sljedbenik Tuđmanove ideologije
Banksy

#225 Re: Dežulović dobio otkaz u SD!

Post by Banksy »

Dobro. Predajem se. :mrgreen:
Post Reply