HJAHAHHAHAHAHHAHAinsomnia78 wrote:Fate ne nariču, nit' se Muje sahranjuju u kovčegu a Bgm ni obučeni
StruĆnjak
Kae Mujo Bok
HJAHAHHAHAHAHHAHAinsomnia78 wrote:Fate ne nariču, nit' se Muje sahranjuju u kovčegu a Bgm ni obučeni
StruĆnjak
E tu se vec slazemoJohnnyS wrote:Ovdje je i vjera turbofolk, ali to je neka druga tema, držimo se zasad trenirki
insomnia78 wrote:Mislim da je ovo oko Mujine dzenaze ipak vise do tradicije
Jel shvaćaš da je taj odjevni predmet zvan trenirkom tebi antipatičan da tako kažem i to je jednostavno tvoje subjektivno mišljenje o jednoj realno nebitnoj i jako sporednoj stvari u moru drugih važnijih pitanja. Stavovi u kojima se nošenje običnog normalnog odjevnog predmeta uspoređuju sa spašavanjem ljudi i svijeta te spominjanje horrora su samo tebi znani i to je to.JohnnyS wrote:Nek samo jedan forumaš promisli dvaput prije nego navuče žuto ljubičastu Kappinu pamučnu trenirku za odlazak u grad i ja sam zadovoljan. Kad spasiš jednog čovjeka, kao da si spasio cijeli svijet kaže Izabrani narod. Ja sam skroman, meni dosta i ta jedna osoba spašena od odjevnog horora, nemam ja megalomanske zamisli pa da mislim da mogu puno učiniti.
haj nek se tebi ne smiju kada bacis djir po carsiji . u trenerci . umisljen si , sve znas . to znaci da si glup ko qurac . odjebi klokane jedan u troskoku skupa sa svojom trenerkom i svojom pricom . na svakoj si temi , svakom si loncu poklopoac radis li ista u zivotu osim sto forumas ...Bodkin wrote:Nomo wrote:sigmabh wrote:Otkad je kafa poslje treninga dio turbo folk kulture molim te? A trokilska sminka i stikle od 15cm nisu to...daj molim te.
a ovi sa slike su simbol becke aristokracije koja slusa Mozarta i Bacha . ovom slikom si upravo potvrdio ovo sto Jonny kaze .
ovaj crnac i ova fufa na karti ne znaju naci ni ameriku a kamoli sta drugo . amerikanci , pogotovo crnci uopce ne poznaju pojam mode . Oni oblace na sebe bilo sta samo da ne bi bili goli . trenerke i lanci , zlatni i zeljezni zubi , srebrni pistolji , magnumi i njihovi video spotovi sa sampanjcem i trebama su socioloski fenomen kojim se bavi nauka . lijek ne postoji a stetnost drustvenoj zajednici je nepobitna .ti bi se trebao dobro preispitati. ajd sto si pun primitvnih predrasuda ali smijace ti se ljudi bolanNomo wrote:ne pise na celu ko je ko ali uglavnom to su stranci . ako je svabica u trenerci onda pripada najnizem njemackom sloju . ne zna ko joj je otac , istetoviramna je svuda od glave do pete , pije i drogira se .skolu nije zavrsila . na socijali je . nosi stomak ispred sebe u 8 mjesecu a nema ni muza ni momka . debela je i zapustena . otprilike tako . kakve ba trenerke .JohnnyS wrote:Nose, ali ne u epidemijskoj mjeri kao u nas.
ps ne zna koje su gore one suskave sto susakju kada hodas ili one pamucne koje se razvlace na koljenu . Trenerka se cak ni po kuci ne nosi . Kada si sam u kuci trenerka je u ormaru a na tebi su farmerke . Sorc ok ljeti ali u trenerci ni u supu po drva .
trenerka je za treninig . treba na njoj napisati upostvo za upotrebu .
rjesavaj ti svoje probleme i umjesto sto pokazujes guzu u trenerci prosetaj u tangama po cvjetnom mozda se ipak neko zakacisherbett wrote:ti Nomo nisi baš normalan?Nomo wrote:a jesi faca . u trenerci ! os se sorat ha ha , sa me gledas pederub_e_l_e_g_i_j_a wrote:Pun forum modnih kriticara i gurua .... ustvari pedera![]()
![]()
Gdje je problem?
Priznaj ga, da se riješiti
sherbett wrote:ja mislim da muškarci i žene različito poimaju "sređenost" kod žena. Ono što je vama "sređena"Konkretno u mom slučaju: ženska jeste tip top, al ja joj vidim ispucalu kosu, napola izrasle tipse, fejk LV torbicu, čujem da nabada po čavlu jer joj je izderana peta, primjetim puder 10 nijansi tamniji od njenog tena, fejk odjeću kopiju s placa, nespareno sjenilo i ruž, grudice od maskare. Uz to, ne opere ruke poslje nužde (vidim u ženskom WC-u)...itd..itd..a ženska bombaiz našeg ženskog, poznavalačkog oka je seljanka.![]()
Lijepa i sređena žena je ona koja drži do sebe. Čista je i uredna. Skladno odjevena, stilski. Ne pokazuje previše, nit premalo. Uskladila je boje i zna u kojoj se prilici kako obući. Šminke ima minimalno, da izgleda što prirodnije. Fino miriše, ima lijepu kožu i njegovanu kosu. Pazi na ruke i nokte i sve ostalo što je čini ženom. A ne da pravi od sebe nakazu iz objesti i misli da je lijepa sa dekolteom i minicom istodobno, tonom šminke i izraslim tipsama. Kosa popeglana izblajhana i popucala..da ne nabrajam. Ne kažem da nije atraktivna, al 5 minuta ispred nje i ne bi vam bila više toliko privlačna. Meni djeluju prljavo. Što prirodnija, to je ljepša..i takvih još ima! i za takvima se i ja okrećem. Ama okrenem se i za utegnutom i bijeli dopičnjak s pink tangicama..al ne u istom smislu
ma jasta , usta moja falite me na sav glas . Da ti nije pravo ime Adriana Lima ili Charlize Theron ili mozda Gisele Bunchen ...sherbett wrote:, shvatio bi zašto ne mogu biti ljubomorna.kad bi me vidio
Ali protiv estete u sebi ne mislim da se borim. a ti bi brzo otpao
Estetika nije u dar svačijih očiju.
Slušaš li Bacha ili Mozarta u slobodno vrijeme ako se smije znati pošto si procjenio da ona trenirkuša na slici GARANT nikad nije čula za vrle skladatelje? Ili ipak nosaš trenirku?Nomo wrote:haj nek se tebi ne smiju kada bacis djir po carsiji . u trenerci . umisljen si , sve znas . to znaci da si glup ko qurac . odjebi klokane jedan u troskoku skupa sa svojom trenerkom i svojom pricom . na svakoj si temi , svakom si loncu poklopoac radis li ista u zivotu osim sto forumas ...
znas sta .......................uostalomfortaleza wrote:Slušaš li Bacha ili Mozarta u slobodno vrijeme ako se smije znati pošto si procjenio da ona trenirkuša na slici GARANT nikad nije čula za vrle skladatelje? Ili ipak nosaš trenirku?Nomo wrote:haj nek se tebi ne smiju kada bacis djir po carsiji . u trenerci . umisljen si , sve znas . to znaci da si glup ko qurac . odjebi klokane jedan u troskoku skupa sa svojom trenerkom i svojom pricom . na svakoj si temi , svakom si loncu poklopoac radis li ista u zivotu osim sto forumas ...Pošto po tebi jedno isključuje drugo.
A ova citirana mahaluša na slici u trenirci na prethodnoj stranici garant ne sluša predivne spjevove naše takovoljene klasične glazbe, jer ona nosi adidas. ADIDAS helou.
Nomo wrote:ma jasta , usta moja falite me na sav glas . Da ti nije pravo ime Adriana Lima ili Charlize Theron ili mozda Gisele Bunchen ...sherbett wrote:, shvatio bi zašto ne mogu biti ljubomorna.kad bi me vidio
Ali protiv estete u sebi ne mislim da se borim. a ti bi brzo otpao
Estetika nije u dar svačijih očiju.
yebote zivot ako si tako dobra koka i esteta sta trazis ovdje po vazdan osim sto glumis zagrepcanku . niti je zagreb nesto posebno a pogotovo hercegovci, bunjevci , janjevci ...u njemu . malo kulture , malo skromnosti . malo skrusenosti , malo odgoja , malo discipline , malo postovanja i jos kojecega ne bi ti falilo . ovo ti je prijateljski savjet jer srljas u sunovrat . imas ozbiljan problem u percepciji . ozbiljan . strava , kakvi likovi staju po forumima i lijece svoje tegobe i frustracije i komplekse , cuj ,, da me vidis ,, pa daj fotku torza bez glave . i ako moze bez trenirke![]()
Pusti ga ba. Frajer ni takta ni smislenog stava nema. Evo ja slusam jazz i nosim trenerke. Njemu je to oksimoron. Black swan. Cudo prirodefortaleza wrote:Slušaš li Bacha ili Mozarta u slobodno vrijeme ako se smije znati pošto si procjenio da ona trenirkuša na slici GARANT nikad nije čula za vrle skladatelje? Ili ipak nosaš trenirku?Nomo wrote:haj nek se tebi ne smiju kada bacis djir po carsiji . u trenerci . umisljen si , sve znas . to znaci da si glup ko qurac . odjebi klokane jedan u troskoku skupa sa svojom trenerkom i svojom pricom . na svakoj si temi , svakom si loncu poklopoac radis li ista u zivotu osim sto forumas ...Pošto po tebi jedno isključuje drugo.
A ova citirana mahaluša na slici u trenirci na prethodnoj stranici garant ne sluša predivne spjevove naše takovoljene klasične glazbe, jer ona nosi adidas. ADIDAS helou.
Da budemo realni, ženina forma je 80% posto njezine funkcije pa valjda naše hoće da budu što funkcionalnije?Posljednji_Stadijum wrote:.
.
.
.
Ogromnu je paznju juce izazvala tema o onoj manekenki koja full sredjena ide na fakultet.
Sta se generalno krije iza toga da vecina nasih zena uvijek tezi da budu non stop dotjerane, cak i ako treba otici do prodavnice, izbaciti smece i sl. Stikle, maskara i ostali preparati su must have kad se ide bilo gdje van kuce.
Djevojke su svjesne da je njihova fizicka ljepota njihova najveca vrijednost. Sto si ljepsa, imas sanse za ugodniji zivot. Sto si ljepsa, imas vece sanse da sutra radis laksi posao, da se manje mucis, da vise odmaras i u krajnjoj liniji da se jos vise posvetis sebi i budes jos ljepsa. To nema veze sa sponzorstvom i sl. Svaki covjek ima svoju vrijednost, a vrijedne djevojke (lijepe djevojke) vrijede najvise i naravno da su "najskuplje", citaj traze najbolje za sebe.
Sta vi mislite?