Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post Reply
mirsek

#201 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by mirsek »

Objektivni navijac wrote:
sinuhe wrote:Kako je 90-te bila pogresna procjena da nece biti rata tako je danas pogresno reci da ce ga biti.
BiH se u dvadeset godina demokratizovala i uljudila iako to tako mozda i ne izgleda.
Apsolutno tacna konstatacija,ratovi,promjene granica,otcepljenja ,pricepljenja,nacepljenja i slicna verbalna dijareja je stvar proslosti,kojom politicari,POPOVI i ostali pokusavaju plasiti neuki puk i odrzati se na vlasti da bi nastavili krasti jadni narod.
Jedino se ne slazem sa konstatacijom da smo se mi demokratizovali i uljudili,meni izgledamo nikada gori i izludzeniji ,no promijenila se politicka situacija i odnos snaga,kako u regionu,tako i u Evropi i nasa plemenska klanja ce morati dobro da se nacekaju. Stariji su naredili djeci,da se lijepo igraju :D
Znamo mi da vi anamo tako razmisljate.
Kako ono glasi naziv knjige oca nacije nesto kao VREMENA/DOBA HIJENA, tako nekako.
Prilagodjavate se trenutnoj situaciji ali cilj ostaje isti.
Samo sad ako probate, kad zvizne plotun haubice 122 mm u BL, proizvod domace namjenske industrije, brzo ce se ici ili sa koferom put otadzbine ili hitro na medije i sa suzama u ocima izjavljivati ko nas braco bosanska zavadi.
Ali dobro teza je malo imaginarna jer sad se nema prednost u naoruzanju, jedini uslov da vi nesto probate stvarno sprovesti i jedini razlog zasto to vec niste uradili.
Plemenska klanja prizivaju ovakvi kao ovaj irinej izjavama o pripajanjima i cepanjima drzava ili dijelova drzava, pogotovo sto se radi o vjerskom POGLAVARU citavog jednog naroda i naci ce se barem trecina tog naroda koji ce ovaj njegov pamflet staviti u ozbiljno razmatranje, planiranje i pokusaj ostvarivanja.
Sad malo realno, treba ukidati naziv RS koji diskriminira ostale narode, ukidanje slave kao zvanicnog praznika kao i ostale procese koji ce ovu drzavu "uljuditi" i pribliziti najboljim evropskim tekovinama demokratije.
Jel se slazes brate moj bosanski ? :thumbup:
Last edited by mirsek on 24/05/2014 15:02, edited 1 time in total.
Lune

#202 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

mirsek wrote:
sinuhe wrote:Kako je 90-te bila pogresna procjena da nece biti rata tako je danas pogresno reci da ce ga biti.
BiH se u dvadeset godina demokratizovala i uljudila iako to tako mozda i ne izgleda.
Apsolutno tacna konstatacija,ratovi,promjene granica,otcepljenja ,pricepljenja,nacepljenja i slicna verbalna dijareja je stvar proslosti,kojom politicari,POPOVI i ostali pokusavaju plasiti neuki puk i odrzati se na vlasti da bi nastavili krasti jadni narod.
Jedino se ne slazem sa konstatacijom da smo se mi demokratizovali i uljudili,meni izgledamo nikada gori i izludzeniji ,no promijenila se politicka situacija i odnos snaga,kako u regionu,tako i u Evropi i nasa plemenska klanja ce morati dobro da se nacekaju. Stariji su naredili djeci,da se lijepo igraju :D
Znamo mi da vi anamo tako razmisljate.
Kako ono glasi naziv knjige oca nacije nesto kao VREMENA/DOBA HIJENA, tako nekako.
Samo sad ako probate, kad zvizne plotun haubice 122 mm u BL, proizvod domace namjenske industrije, brzo ce se ici ili sa koferom put otadzbine ili hitro na medije i sa suzama u ocima izjavljivati ko nas braco bosanska zavadi.
Ali dobro teza je malo imaginarna jer sad se nema prednost u naoruzanju, jedini uslov da vi nesto probate stvarno sprovesti i jedini razlog zasto to vec niste uradili.
Sad malo realno, treba ukidati naziv RS koji diskriminira ostale narode, ukidanje slave kao zvanicnog praznika kao i ostale procese koji ce ovu drzavu "uljuditi" i pribliziti najboljim evropskim tekovinama demokratije.
Još će i Šesta flota da priskoči u pomoć dobrim Bošnjanima :lol:
mirsek

#203 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by mirsek »

Junacino, od Trebinja do Bijeljine nema 150 000-200 000 stanovnika ukupno.
Taj posao mogu zavrsiti narodne straza uz podrsku policije iz obliznjih kantona. Ovo za flotu da ti odgovorim, jer nema od toga nista, jedva se skupi za malo masla i brlje a jos da se bori protiv kosmije koji ima isto nesto ukopano u basti kao i ja ili jos vise, ne ide to bre. :bih:
Lune

#204 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

mirsek wrote:
Taj posao mogu zavrsiti narodne straza uz podrsku policije iz obliznjih kantona. Ovo za flotu da ti odgovorim, jer nema od toga nista, jedva se skupi za malo masla i brlje a jos da se bori protiv kosmije koji ima isto nesto ukopano u basti kao i ja ili jos vise, ne ide to bre. :bih:
Komšija ,takvi su vas plitkoumni rezoni i 92 odveli u izvjesne teškoće zbog kojih i sad kukate.Tad još nije ni bilo kantona koje spomenu ,nego se horski ponavljalo pod uticajem propagande sa ekrana malih prijemnika : "Nećemo katune" "oćemo jedinstvenu,nedjelivu bla bla"."oćemo Šestu flotu" :lol: :lol: :lol:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#205 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by japin_mutapi »

a i ovom se irineju digao qooratz nakon ruske agresije i okupacije pa se malo oslobodio straha i ponadao da če brača rusi pravoslavni u svom prodoru na jug ubrzo dobaciti do srpskih država i pripomoći malo ... pa veli da ga našilji na vakat da bude spreman kad krene karanje

da prostite na izražaju verbalnom ali da se irinej i fanatici pitaju bilo bi nam bukvalno tako ... samo je pitanje tehnike i nijansi
Objektivni navijac

#206 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Objektivni navijac »

Lune wrote:
Objektivni navijac wrote: :D :D :D
Dje's ba,Srbendo :D :izet:
Ako si ti Srbin iz Bosne,onda sam ja Papa Ivan Pavao II ,ponovo uskrsnuo medju Bosnjacima :D :D
Trolanje je umetnost,trebas poraditi na tehnikama :D
Šta je trebalo da napišem,patriotska osjećanja uz domovinu.da sve prevodim nekom ko ne vlada uopšte terminologijom :o
Nisam Srbenda,zapravo se gnušam Srbendi i velikobošnjaka i velikohrvata ali jesam pripadnik srpskog naroda u Republici Srpskoj i građanin Republike Srpske i regionalno nisam porijeklom iz Bosne nego iz Hercegovine.
Prvenstveno si po nacionalnosti Trol :D :D Meni jako draga nacija :D
Srbina si mozda vidio na TV ,uzivo tesko. Preporucujem citanje knjiga srpskih pisaca ili ako se nema taj intelektualni nivo,gledanje srpskih filmova,da za pocetak naucis srpski jezik :D
japin_mutapi

#207 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by japin_mutapi »

Lune wrote: Komšija ,takvi su vas plitkoumni rezoni i 92 odveli u izvjesne teškoće zbog kojih i sad kukate.Tad još nije ni bilo kantona koje spomenu ,nego se horski ponavljalo pod uticajem propagande sa ekrana malih prijemnika : "Nećemo katune" "oćemo jedinstvenu,nedjelivu bla bla"."oćemo Šestu flotu" :lol: :lol: :lol:
„Opet smo pred bitkama i u bitkama. One nisu oružane, mada ni takve još nisu isključene.“ - tako je govorio vožd

narod: hočemo oružje hočemo oružje ...
vožd: ne čujem dobro
narod: hočemo oružje
vožd: niko ne sme da vas bije
Last edited by japin_mutapi on 24/05/2014 15:31, edited 1 time in total.
Lune

#208 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

japin_mutapi wrote:a i ovom se irineju digao qooratz nakon ruske agresije i okupacije pa se malo oslobodio straha i ponadao da če brača rusi pravoslavni u svom prodoru na jug ubrzo dobaciti do srpskih država i pripomoći malo ... pa veli da ga našilji na vakat da bude spreman kad krene karanje

da prostite na izražaju verbalnom ali da se irinej i fanatici pitaju bilo bi nam bukvalno tako ... samo je pitanje tehnike i nijansi
Prije bi se moglo govoriti o nedostatku takta i osjećaja za trenutak nego o fanatizmu.
japin_mutapi

#209 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by japin_mutapi »

Lune wrote:
japin_mutapi wrote:a i ovom se irineju digao qooratz nakon ruske agresije i okupacije pa se malo oslobodio straha i ponadao da če brača rusi pravoslavni u svom prodoru na jug ubrzo dobaciti do srpskih država i pripomoći malo ... pa veli da ga našilji na vakat da bude spreman kad krene karanje

Prije bi se moglo govoriti o nedostatku takta i osjećaja za trenutak nego o fanatizmu.
slažem se sa tobom
neče rusi još zadugo dobaciti do drine i proči če još izvjesno vrijeme prije nego se srbija opravi i smogne snage za nastavak realizacije svojih planova o velikoj srbiji etnički čistoj
mirsek

#210 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by mirsek »

Lune wrote:
mirsek wrote:
Komšija ,takvi su vas plitkoumni rezoni i 92 odveli u izvjesne teškoće zbog kojih i sad kukate.Tad još nije ni bilo kantona koje spomenu ,nego se horski ponavljalo pod uticajem propagande sa ekrana malih prijemnika : "Nećemo katune" "oćemo jedinstvenu,nedjelivu bla bla"."oćemo Šestu flotu" :lol: :lol: :lol:
Mozda je tebi plitkoumno spasavati vlastiti zivot i bjezanje iz projekta Velike Srbije ili u najboljem slucaju sudbine topovskog mesa za ratovanje u Hrvatskoj protiv medjunarodno priznate drzave.
Nekima je to ipak borba za bioloski opstanak i cuvanje od nosenja bremena organizovanog zlocinackog narodnog projekta realizovanog kroz cinjenje najgorih zlocina od 2 svjetskog rata naovamo, pa cak i genocida .
Zao mi je vrijednih privrednika i radnog i normalnog naroda zbog ove prirodne katastrofe ali zbog takvih kao ti i vasih politicara koji vas predstavljaju bice mi drago da gledam kako se i figurativno i doslovno koprcate u blatu i cinjenicu kad vam dodje finansijski bilans na kraju godine koji ce pokazati ovo siromastvo povecano za bar jos 2 koplja, da cete se bulvalno boriti da imate hljeba da jedete. Pa onda Velikosrbuj sa jestivim biljem i gledaj sa brda svjetla velegrada.
Objektivni navijac

#211 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Objektivni navijac »

mirsek wrote: Znamo mi da vi anamo tako razmisljate.
Plemenska klanja prizivaju ovakvi kao ovaj irinej izjavama o pripajanjima i cepanjima drzava ili dijelova drzava, pogotovo sto se radi o vjerskom POGLAVARU citavog jednog naroda i naci ce se barem trecina tog naroda koji ce ovaj njegov pamflet staviti u ozbiljno razmatranje, planiranje i pokusaj ostvarivanja.
Jbt Mirsek,pa ti si gori od ovoga popa Irineja :D Mir,brate ,mir :D
Naslov knjige na koju si mislio je Vreme zla,odnosno to je trilogija,sastoji se od tri knjige : Vernik,Gresnik,Otpadnik. Nisi ti to procitao a ne bi ti skodilo,dobre su knjige,mada onako malo komunisticke :D
Opusti se,opustenost je pola zdravlja :D A inace ja sam ti anamo nas,nisam anamo onaj,mada je to meni isto,svi smo braca ionako :D Nas i Srba 10 miliona :D
mirsek

#212 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by mirsek »

japin_mutapi wrote:
Lune wrote:

slažem se sa tobom
neče rusi još zadugo dobaciti do drine i proči če još izvjesno vrijeme prije nego se srbija opravi i smogne snage za nastavak realizacije svojih planova o velikoj srbiji etnički čistoj
Ali moramo biti svjesni da taj plan nikad nije izbacen iz glava i da ce to nazalost biti konstanta koja ce nas pratiti u narednom periodu.
Lune

#213 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

mirsek wrote: Mozda je tebi plitkoumno spasavati vlastiti zivot i bjezanje iz projekta Velike Srbije ili u najboljem slucaju sudbine topovskog mesa za ratovanje u Hrvatskoj protiv medjunarodno priznate drzave.
Nekima je to ipak borba za bioloski opstanak i cuvanje od nosenja bremena organizovanog zlocinackog narodnog projekta realizovanog kroz cinjenje najgorih zlocina od 2 svjetskog rata naovamo, pa cak i genocida .
Zao mi je vrijednih privrednika i radnog i normalnog naroda zbog ove prirodne katastrofe ali zbog takvih kao ti i vasih politicara koji vas predstavljaju bice mi drago da gledam kako se i figurativno i doslovno koprcate u blatu i cinjenicu kad vam dodje finansijski bilans na kraju godine koji ce pokazati ovo siromastvo povecano za bar jos 2 koplja, da cete se bulvalno boriti da imate hljeba da jedete. Pa onda Velikosrbuj sa jestivim biljem i gledaj sa brda svjetla velegrada.
Svi kažu da su branili biološki opstanak,missim svi nacionalisti,nema razlike među vama.Zato neću da se osvrćem da taj dio poruke.
Niko i ne spori da su poplave teško pogodile Republiku Srpsku ali nije to nepremostiva prepreka ka boljoj budućnosti.Biće malo stezanja kaiša ali i to će proći.Sve se u slobodici nekako izdura. :mrgreen:
Lune

#214 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

Lune wrote:
Objektivni navijac wrote: :D :D :D
Dje's ba,Srbendo :D :izet:
Ako si ti Srbin iz Bosne,onda sam ja Papa Ivan Pavao II ,ponovo uskrsnuo medju Bosnjacima :D :D
Trolanje je umetnost,trebas poraditi na tehnikama :D
Šta je trebalo da napišem,patriotska osjećanja uz domovinu.da sve prevodim nekom ko ne vlada uopšte terminologijom :o
Nisam Srbenda,zapravo se gnušam Srbendi i velikobošnjaka i velikohrvata ali jesam pripadnik srpskog naroda u Republici Srpskoj i građanin Republike Srpske i regionalno nisam porijeklom iz Bosne nego iz Hercegovine.
Prvenstveno si po nacionalnosti Trol :D :D Meni jako draga nacija :D
Srbina si mozda vidio na TV ,uzivo tesko. Preporucujem citanje knjiga srpskih pisaca ili ako se nema taj intelektualni nivo,gledanje srpskih filmova,da za pocetak naucis srpski jezik :D
ŠTo si dosadan,ja odlično vladam maternjim jezikom - srpskim, ijekavskog izgovora.
japin_mutapi

#215 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by japin_mutapi »

Lune wrote: Svi kažu da su branili biološki opstanak,missim svi nacionalisti,nema razlike među vama.Zato neću da se osvrćem da taj dio poruke.
Niko i ne spori da su poplave teško pogodile Republiku Srpsku ali nije to nepremostiva prepreka ka boljoj budućnosti.Biće malo stezanja kaiša ali i to će proći.Sve se u slobodici nekako izdura. :mrgreen:

Zaklucak svih MEDJUNARODNIH KOMISIJA i suda u HAAGU je da je srpska PARAVOJSKA pocinila 90% ratnih zlocina HVO 8% a ARMIJA BIH 2%. Rijetki zlocini ARMIJE BIH su bili pojedinacni i dijela KRIMINALACA dok je srpski okupator imao DRZAVNI TERORIZAM i planski po komandi BEOGRADA vrsio ETNICKO CISCENJE i GENOCID nad svim NE SRBIMA.
mirsek

#216 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by mirsek »

Lune wrote:
mirsek wrote: Mozda je tebi plitkoumno spasavati vlastiti zivot i bjezanje iz projekta Velike Srbije ili u najboljem slucaju sudbine topovskog mesa za ratovanje u Hrvatskoj protiv medjunarodno priznate drzave.
Svi kažu da su branili biološki opstanak,missim svi nacionalisti,nema razlike među vama.Zato neću da se osvrćem da taj dio poruke.
Ja sam BOSANSKI nacionalista, ali vidim da kod vas nema kriticne mase koja bi se organizovala sa istom vodiljom pa se cesto razocaram.
Zakljucak, vi ste ili srpski nacionalisti ili u nekom manjem ali jako glasnom i aktivnom obimu velikosrpski nacionalisti.
Nemam sta da pricam sa takvima o izgradnji jake, organizovane i uspjesne drzave BIH, drzave ravnopravnih i jednakih na svakom njenom pedlju.
Danguba

#217 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Danguba »

crysis wrote:
sportman1 wrote:pravo pitanje je dali su bosnjaci i bh patrioti spremni da i oruzjem sprijece raspad bih,a ostalo je naprdjivanje. :D

jes vidio kako ti isti skočiše da pomazu narodu .
zar sumnjas da bi mirno gledali taj film.
:D

:thumbup:
Lune

#218 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

japin_mutapi wrote:
Lune wrote: Svi kažu da su branili biološki opstanak,missim svi nacionalisti,nema razlike među vama.Zato neću da se osvrćem da taj dio poruke.

Zaklucak svih MEDJUNARODNIH KOMISIJA i suda u HAAGU je da je srpska PARAVOJSKA pocinila 90% ratnih zlocina HVO 8% a ARMIJA BIH 2%. Rijetki zlocini ARMIJE BIH su bili pojedinacni i dijela KRIMINALACA dok je srpski okupator imao DRZAVNI TERORIZAM i planski po komandi BEOGRADA vrsio ETNICKO CISCENJE i GENOCID nad svim NE SRBIMA.
Ne vjerujem da su se oni bavili uopšte tim statistima a i broj žrtava ne daje osnov za takvu tvrdnju.Ustvari,sve tri strane su pokazale isti odnos prema zločinima a taj odnos bi se mogao nazvati tolerisanjem u svojim redovima zločinaca psihopata (često se radilo o prijeratnim kriminalcima).Zločini tzv.ABIH nisu malobrojni.Jesu malobrojnijiji u odnosu na zločine sa srpske strane ali bošnjački zločinci za razliku od srpskih nisu ni imali toliko prilika da čine zločine.Tamo gdje tzv.ABiH jeste imala vojnih uspjeha tamo je bilo i zločina koji su naravno ostajali nekažnjeni.
Juvelandia

#219 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Juvelandia »

Lune wrote:tzv.ABIH nisu malobrojni
Moderatori hocemo li i na 25. maj ovo da citamo ovdje, ovo cetnikovanje
Lune

#220 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

Juvelandia wrote:
Smeta ti istina ?
Djuro

#221 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Djuro »

Dok god bude postojala RS, povremeno će se javljati namjere Srbije da pripoje RS.
Oni čekaju pogodan trenutak za to.
Da bi održali tu tenziju, potrebno je povremeno u javnost iskočiti sa tezama o pripajanju RS - Srbiji.
To se sustavno i radi, kako vidimo...

Također, jasno je svima da je za stabilnu BIH potrebno - ukidnje RS, odnosno njeno
kompletno stapanje sa Federacijom na način da se izvrši neka kantonizacija i da se zauvjek
makne separatizam. Jedino tada BIH može početi funkcionirati kao država.
I za to treba čekati pogodan trenutak...

Pitanje je što će EU uvjetovati Srbiji prilikom pregovora oko ulaska, ali će Srbija morati
napraviti neke kompromise, među ostalim, morati će se jasnije odrediti prema BIH.

Ne vjerujem da će biti više rata ovdje (tako su ljudi vjerojatno govorili i iza II sv. rata :sad: )
ali su razne opcije sa referendumima moguće. Naročito kada Srbija uđe u EU, jer se tada
mora "upristojiti" .
Onda, kada uđe u Srbija uđe u EU, valjda i Sandžak može zatražiti autonomiju, pa
napraviti protutežu RS.
Tko zna što donosi budućnost, ali će ona biti - kao i uvijek - drugačija od onog što mi mislimo,
planiramo i očekujemo :)
pashasolidni

#222 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by pashasolidni »

Lune wrote:
Juvelandia wrote:
Smeta ti istina ?
je li istina da da patrijarh i njegovi podanici u mantiji vole male gologuze djecake?
Lune

#223 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Lune »

pashasolidni wrote: je li istina da da patrijarh i njegovi podanici u mantiji vole male gologuze djecake?
Ne znam da li patrijarh voli gologuze dječake,trebalo bi njega da pitaš.Znam da religija hrišćanstvo takve strvari zabranjuje dok za islam nisam siguran.Npr.U Avganistanu bogatiji stanovnici te zemlje i sad imaju hareme dječaka za seksualno zadovoljavanje a takva je praksa bila i u Osmanskom carstrvu pa i na ovim prostorima.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/20797/Ped ... vganistanu
Stjui

#224 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by Stjui »

Lune wrote: Ne znam da li ga patrijarh voli gologuze dječake,trebalo bi njega da pitaš.Znam da religija hrišćanstvo takve strvari zabranjuje dok za islam nisam siguran.Npr.U Avganistanu bogatiji stanovnici te zemlje i sad imaju hareme dječaka za seksualno zadovoljavanje a takva je praksa bila i u Osmanskom carstrvu pa i na ovim prostorima.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/20797/Ped ... vganistanu
pišeš gluposti.kakve veze imaju običaji pojedinih afganistanskih neandertalaca sa islamom i bošnjacima ,te kakve to veze ima sa srpskim sotonističkim magovima poput kačavende i irineja?
dustaban

#225 Re: Patrijarh Irinej: Republika Srpska da se pripoji Srbiji

Post by dustaban »

Yeble vas religije, sve i jedna.
Da vas yeble, ali bukvalno!

Kazete taj razvrat nema veze sa islamom i krscanstvom. NARAVNO DA IMA VEZE. Religije takve stvari ZATASKAVAJU umjesto da ih osudjuju i sprecavaju. PEDOFOLIJA se najbolje ugnijezdila u religiji.

VJERUJTE U BOGA - ODJEBITE RELIGIJU !
Post Reply