dustaban wrote:Dokle ste dosli?!
Jeste li uspjeli dokazati da je taj nekakav motor sa mjenjacem ili sta vec... da je to konacan i definitivan dokaz da je to nastalo u tvornici Bog & Co.
OK, ja dopustam takvu mogucnost ali mi niko ne odgovori na pitanje zasto se taj isti kreator onako neslano zayebava sa Abrahamom, zasto u svojim spisima ne pominje sva "ova divna stvorenja" vec se fokusira samo na ono sto se moze vidjeti sa prozora negdje na sjeveru Afrike. Vide se naravno kamile a ne vide se pingvini. A posto je strasno vruce ni krmetina nije bas preporucljiva, bice da je piscu izazvala mucninu pa ju je zabranio vascjelom dunjaluku.
Zajeb je samo sto nije znao koliki je taj dunjaluk i kakvih sve cudesnih krajeva ima ni nalik kraju u kojemu je pisac stvarao svoje djelo!
Izvinte na upadanju. Vratite se na onaj DNA motor. Ili sta vec...
jesmo dokazalimo smo, jer mi jos niko nije od ateista uspio oboriti taj dokaz da je Bog kreator togaJeste li uspjeli dokazati da je taj nekakav motor sa mjenjacem ili sta vec... da je to konacan i definitivan dokaz da je to nastalo u tvornici Bog & Co.
to je isto kao kad bi student rekao profesoru, zasto se zajebavas samnom sa ovim teskim zadatkom ako ga padnem propadoh godinu, ako prodjem zavrsavam faks i dobijam posao. o zivotu mi se radi a ti meni ovako teske zadatke zadajes.OK, ja dopustam takvu mogucnost ali mi niko ne odgovori na pitanje zasto se taj isti kreator onako neslano zayebava sa Abrahamom,
Bog nas pita u Kuranu
57. Mi vas stvaramo – pa zašto ne povjerujete?
58. Kažite vi Meni: da li sjemenu koje ubacujete
59. Da li vi to stvarate, ili smo Mi Stvoritelji?
Zasto Bog pita ovo pitanje, pa upravo zato sto tu ima prirodni motor kako bi pokrenuo celiju sperme