SBIH
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#201 Re: SBIH
ma nije Ultima....Hari je patriota....aaa doduše i Turska je naša majka pa i tamo more biti svoj na svome
- Paranoid
#202 Re: SBIH
...bolje biti u Turskoj u hotelskoj sobi, nego u četrdesetak kvadrata u BiH...JoseMujica wrote:ma nije Ultima....Hari je patriota....aaa doduše i Turska je naša majka pa i tamo more biti svoj na svome
- JoseMujica
#203 Re: SBIH
ja ga razumim..što bi naš prost narod reko 
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#204 Re: SBIH
Tako je Hare!Paranoid wrote:...bolje biti u Turskoj u hotelskoj sobi, nego u četrdesetak kvadrata u BiH...JoseMujica wrote:ma nije Ultima....Hari je patriota....aaa doduše i Turska je naša majka pa i tamo more biti svoj na svome

Tvoj Hećo
- Paranoid
- FOČANSKI PROPISI
#206 Re: SBIH
Kolko mi je poznato Harisu Silajdžiću se gubi trag poslije svakog poraza.Kuda ide i odakle se vraća,sve je u domenu špekulacija.
-
nokia e8
#207 Re: SBIH
jesi neki lik, pogledaj se malo ta slika baš ti priliči. Ti uopće ne znaš koje Haris Silajdžić, a komentarišeš nešto!!! Kako te bolan nije stid!! Najvjerovatnije ti je ovs stranka najviše valjala pa te stid izgriza iznutra i pokušavaš se na ovaj način da opereš od neke moralne obaveze!!!JoseMujica wrote:ja ga razumim..što bi naš prost narod reko
- ultima_palabra
#208 Re: SBIH
Još sam čuo da Hare, Gojer, Ravashde i još neki redovno organizuju interne poetske večeri 
- FOČANSKI PROPISI
#209 Re: SBIH
Ima li nešto da si vidio ili si i ti zakovan k'o ja u Buničkom potoku?ultima_palabra wrote:Još sam čuo da Hare, Gojer, Ravashde i još neki redovno organizuju interne poetske večeri
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#210 Re: SBIH
To nisam rekla. Tvrdiš nešto što nije napisano.Pročitaj opet.SA 071 wrote:
Smiješna si, trebamo tebi vjerovati na riječ? Ono majke mi, časna pionirska? I mi svi povjerujemo i kažemo: "e istina je Sabina se zaklela majkom"?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zenica + pretvorba = struja
-
Propast i katastrofa
#211 Re: SBIH
fakat i mwni je ova tema najboljaJoseMujica wrote:![]()
![]()
evo će mi postati omiljena tema ...možda na the best of pozicije nadhebe pismo podrške onog zeničkog uvlakača Zlaji...
najbolje od svega "on se na vrijeme povukao"ooooo yes
pa wake up dragi doktorovi pioniri vašeg gospodina Lepog Harija je i čoban s Prokletije gospodin Tornjak pobjedio na općim izborima 2010.Code: Select all
SIP BiH je u jedan sat poslije ponoći, priopćio da je [b]Bakir Izetbegović (SDA)[/b], do sada, osvojio [b]133.933 glasa ili 34, 65 posto[/b]. na drugom mjestu je [b]Fahrudin Radončić (SBB BiH)[/b] s [b]116.960 glasova ili 30,26 posto[/b], a slijedi ga [b]dr. Haris Silajdžić (Stranka za BiH[/b]) sa [b]97.537 glasova ili 25, 23 posto[/b].
-
Propast i katastrofa
#212 Re: SBIH
kud familija tud i Lepiultima_palabra wrote:Iz usta jednog njegovog savjetnika, Hare je cca 80% vremena u Turskoj.
- FOČANSKI PROPISI
#213 Re: SBIH
Pokaži ono od četiri godine pre!Propast i katastrofa wrote:fakat i mwni je ova tema najboljaJoseMujica wrote:![]()
![]()
evo će mi postati omiljena tema ...možda na the best of pozicije nadhebe pismo podrške onog zeničkog uvlakača Zlaji...
najbolje od svega "on se na vrijeme povukao"ooooo yes
pa wake up dragi doktorovi pioniri vašeg gospodina Lepog Harija je i čoban s Prokletije gospodin Tornjak pobjedio na općim izborima 2010.Code: Select all
SIP BiH je u jedan sat poslije ponoći, priopćio da je [b]Bakir Izetbegović (SDA)[/b], do sada, osvojio [b]133.933 glasa ili 34, 65 posto[/b]. na drugom mjestu je [b]Fahrudin Radončić (SBB BiH)[/b] s [b]116.960 glasova ili 30,26 posto[/b], a slijedi ga [b]dr. Haris Silajdžić (Stranka za BiH[/b]) sa [b]97.537 glasova ili 25, 23 posto[/b].jesi skuzio ono "za koga -za hareta, za koga
-za BiH!" ?
-
Propast i katastrofa
#214 Re: SBIH
sta ba?FOČANSKI PROPISI wrote: Pokaži ono od četiri godine pre!
- FOČANSKI PROPISI
#215 Re: SBIH
("Nekad sam kraj tih vratnica dvojni'Propast i katastrofa wrote:sta ba?FOČANSKI PROPISI wrote: Pokaži ono od četiri godine pre!
imao šesnaest godina, pre ...
I djevojka je — drug nerazdvojni,
rekla mi tiho i nježno: "Ne!"
Daleki dragi dani nesveli!...
Nikad da mine ta slika i glas.
Tih godina smo mi svi voljeli,
ali su, bogme,
voljeli i nas.")
Zaboravljamo!
-
Propast i katastrofa
#216 Re: SBIH
tako smo temeljito zaboravili da ne znamo da smo ikad i znaliFOČANSKI PROPISI wrote:("Nekad sam kraj tih vratnica dvojni'Propast i katastrofa wrote:sta ba?FOČANSKI PROPISI wrote: Pokaži ono od četiri godine pre!
imao šesnaest godina, pre ...
I djevojka je — drug nerazdvojni,
rekla mi tiho i nježno: "Ne!"
Daleki dragi dani nesveli!...
Nikad da mine ta slika i glas.
Tih godina smo mi svi voljeli,
ali su, bogme,
voljeli i nas.")
Zaboravljamo!
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#217 Re: SBIH

Šta sad da napišem na klix-u?
-
Propast i katastrofa
#218 Re: SBIH
antimobbing wrote:
Šta sad da napišem na klix-u?
- JoseMujica
#219 Re: SBIH
ćuj moralne obaveze....nego što niko ne odgovara an pitanje o pretvorbi osim što lajete nako?nokia e8 wrote:jesi neki lik, pogledaj se malo ta slika baš ti priliči. Ti uopće ne znaš koje Haris Silajdžić, a komentarišeš nešto!!! Kako te bolan nije stid!! Najvjerovatnije ti je ovs stranka najviše valjala pa te stid izgriza iznutra i pokušavaš se na ovaj način da opereš od neke moralne obaveze!!!JoseMujica wrote:ja ga razumim..što bi naš prost narod reko
šta je ovo hebote
biće nanjušili prostor u clashu do zadnjeg Bošnjaka između SDA i SDP
-
Kolt12
#220 Re: SBIH
Cccccccc, Mirnes je cijelo vrijeme tu.JoseMujica wrote:još samo Mirnes da uskrsnenokia e8 wrote:jesi neki lik, pogledaj se malo ta slika baš ti priliči. Ti uopće ne znaš koje Haris Silajdžić, a komentarišeš nešto!!! Kako te bolan nije stid!! Najvjerovatnije ti je ovs stranka najviše valjala pa te stid izgriza iznutra i pokušavaš se na ovaj način da opereš od neke moralne obaveze!!!JoseMujica wrote:ja ga razumim..što bi naš prost narod reko![]()
-
SA 071
#221 Re: SBIH
Mislim da bi trebalo pisati CIN-u da istraže i imovinu Harisa Silajdžića i da vidimo šta to on sve ima.
Za Lagumdžiju smo vidjeli da ima imovinu preko 2 miliona KM samo u nekretninama, iznos gotovine i para na računima se ne mogu ni utvrditi, ali se dio naslućuje (bor ono iz Adilove ostavštine
). I uz to uvaženi univerzitetski profesor Lagumdžija je od svojih profesorskih primanja, jer po vlastitim tvrdnjama poslaničke plate daje u dobrotvorne svrhe, uspio steći ovoliku imovinu.
Apelujem na novinare CIN-a da istraže i Silajdžićevu imovinu.
O Fahrinoj imovini i tornjevima se manje-više dosta toga zna ili naslućuje, o Tihićevim stanovima i adresama istih se takođe dosta pisalo. Samo o Silajdžićevoj imovini se pisalo onako uopšteno-vile, nekretnine i sl. Nema slike, nema adrese, nema bliže lokacije. Doduše, ima za taj stan u Starom Gradu...
Za Lagumdžiju smo vidjeli da ima imovinu preko 2 miliona KM samo u nekretninama, iznos gotovine i para na računima se ne mogu ni utvrditi, ali se dio naslućuje (bor ono iz Adilove ostavštine
Apelujem na novinare CIN-a da istraže i Silajdžićevu imovinu.
O Fahrinoj imovini i tornjevima se manje-više dosta toga zna ili naslućuje, o Tihićevim stanovima i adresama istih se takođe dosta pisalo. Samo o Silajdžićevoj imovini se pisalo onako uopšteno-vile, nekretnine i sl. Nema slike, nema adrese, nema bliže lokacije. Doduše, ima za taj stan u Starom Gradu...
-
SA 071
#222 Re: SBIH
Ja mislim da je ovo 3. ili 4. put da ja navodim da mu je Meklheni nanio štetu. I to je ta šteta o kojoj govorim. Može on sa Bidenom biti u dobrim odnosima, ali zvanična posjeta je zvanična posjeta, a američki stav se korigovao dobrim dijelom zbog Meklhenija. Hajde malo istraži dopise američke ambasade iz perioda Meklhenija i Englisha pa ćeš primjetiti drastičnu razliku u načinu izvještavanja o stanju u BiH. Imaš to sve na wikileaks-u. Imaš i dopise u kojima se govori o uticanju na Tihića da se približi Lagumdžiji, pa iz te neprirodne ljubavi danas imamo ovo što imamo. Kad god je Silajdžić išao u USA, Tihić je sa Dodikom i Ćovićem potpisivao razne "Prudove", a Dodikovi lobisti to prikazivali kao argument da Silajdžić predstavlja kočnicu jer se svi drugi mogu fino dogovoriti.VjecitiStudent wrote: Nigdje veze.
Meklheni je, nakon redovnog trogodisnjeg ambasadorskog mandata, otisao u starosnu penziju, u septembru 2007., Biden u BIH dolazi dvije godine poslije, ambasador je vec dvije godine bio English.
No nebitno je na kraju ko je i kada bio ambasador, pa zar Harisu, "sa izvanrednim vezama i utjecajem na americku administraciju", nekome ko se po hodnicima grli sa Bidenom, neki ambasadorcic moze tako lako pomutiti poslove?
Pa se desi, da i nakon grljenja, Biden hvali Tihica
Naravno da ce, nakon sto ih je Haris, odbijanjem aprilskog paketa, udario sakom u oko. To saveznici jedni drugima NIKADA ne rade. Onda nije ni cudo da:
....ni u trećoj posjeti Vašingtonu od izbora za bošnjačkog člana Predsjedništva Silajdžić nije primljen ni od jednog istaknutijeg zvaničnika američke administracije ...
http://www.slobodnaevropa.org/content/a ... 20733.html
Eto danas nema Silajdžića u aktivnoj politici, a ovi ostali se sve lijepo dogovorili, pa makar bilo i na štetu države.
P.S Ja ako se sjećam oni su se "izgrlili i izljubili" na zvaničnom susretu. Ne znam kako bih ja to svojim očima mogao vidjeti ako ih nije kamera snimila što se vidjelo iz priloga na TV (možda čak i direktnog prenosa, jer bi možda prilog bio ozrezan u tadašnjoj režiji SDP-ove FTV)...
-
SA 071
#223 Re: SBIH
Ja ukucah search na google pa mi izbaci masu linkova. Evo nekih koji u startu pobijaju ovu gornju tvrdnju:VjecitiStudent wrote: ....ni u trećoj posjeti Vašingtonu od izbora za bošnjačkog člana Predsjedništva Silajdžić nije primljen ni od jednog istaknutijeg zvaničnika američke administracije ...
http://www.slobodnaevropa.org/content/a ... 20733.html
http://haler.blogger.ba/arhiva/2009/02/09/2050095
Na ovom ima i slika "srdačnog" pozdrava a nije negdje na hodniku...
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=31542
http://www.predsjednistvobih.ba/saop/1/ ... =15157,3,1
http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/bruxel ... 4%87-fried
-
Propast i katastrofa
#224 Re: SBIH
ziku Mirnesa sto se zagladio i sto je fin.... Nece mu to pomoci, da je ljepota presudna Hare bi danas bio zivKolt12 wrote:Cccccccc, Mirnes je cijelo vrijeme tu.JoseMujica wrote: još samo Mirnes da uskrsne![]()
- JoseMujica
#225 Re: SBIH
zadnje što sam za Mirnesa čuo je da je postao pilot
jes i Fahra našo kad će gradit nebodere