SBIH

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#201 Re: SBIH

Post by JoseMujica »

ma nije Ultima....Hari je patriota....aaa doduše i Turska je naša majka pa i tamo more biti svoj na svome
Paranoid

#202 Re: SBIH

Post by Paranoid »

JoseMujica wrote:ma nije Ultima....Hari je patriota....aaa doduše i Turska je naša majka pa i tamo more biti svoj na svome
...bolje biti u Turskoj u hotelskoj sobi, nego u četrdesetak kvadrata u BiH...
JoseMujica

#203 Re: SBIH

Post by JoseMujica »

ja ga razumim..što bi naš prost narod reko :D
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#204 Re: SBIH

Post by antimobbing »

Paranoid wrote:
JoseMujica wrote:ma nije Ultima....Hari je patriota....aaa doduše i Turska je naša majka pa i tamo more biti svoj na svome
...bolje biti u Turskoj u hotelskoj sobi, nego u četrdesetak kvadrata u BiH...
Tako je Hare!

Image

Tvoj Hećo
Paranoid

#205 Re: SBIH

Post by Paranoid »

Image
8-)
FOČANSKI PROPISI

#206 Re: SBIH

Post by FOČANSKI PROPISI »

Kolko mi je poznato Harisu Silajdžiću se gubi trag poslije svakog poraza.Kuda ide i odakle se vraća,sve je u domenu špekulacija.
nokia e8

#207 Re: SBIH

Post by nokia e8 »

JoseMujica wrote:ja ga razumim..što bi naš prost narod reko :D
jesi neki lik, pogledaj se malo ta slika baš ti priliči. Ti uopće ne znaš koje Haris Silajdžić, a komentarišeš nešto!!! Kako te bolan nije stid!! Najvjerovatnije ti je ovs stranka najviše valjala pa te stid izgriza iznutra i pokušavaš se na ovaj način da opereš od neke moralne obaveze!!! :bih:
ultima_palabra

#208 Re: SBIH

Post by ultima_palabra »

Još sam čuo da Hare, Gojer, Ravashde i još neki redovno organizuju interne poetske večeri :mrgreen:
FOČANSKI PROPISI

#209 Re: SBIH

ultima_palabra wrote:Još sam čuo da Hare, Gojer, Ravashde i još neki redovno organizuju interne poetske večeri :mrgreen:
Ima li nešto da si vidio ili si i ti zakovan k'o ja u Buničkom potoku?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#210 Re: SBIH

Post by sabina1 »

SA 071 wrote:
Smiješna si, trebamo tebi vjerovati na riječ? Ono majke mi, časna pionirska? I mi svi povjerujemo i kažemo: "e istina je Sabina se zaklela majkom"?! :run: :-) :lol: :lol: :lol:
To nisam rekla. Tvrdiš nešto što nije napisano.Pročitaj opet.

Zenica + pretvorba = struja ;-)
Propast i katastrofa

#211 Re: SBIH

Post by Propast i katastrofa »

JoseMujica wrote::lol: :lol: :lol: evo će mi postati omiljena tema ...možda na the best of pozicije nadhebe pismo podrške onog zeničkog uvlakača Zlaji...

najbolje od svega "on se na vrijeme povukao" :lol: ooooo yes

Code: Select all

SIP BiH je u jedan sat poslije ponoći, priopćio da je [b]Bakir Izetbegović (SDA)[/b], do sada, osvojio [b]133.933 glasa ili 34, 65 posto[/b].

na drugom mjestu je [b]Fahrudin Radončić (SBB BiH)[/b]  s [b]116.960 glasova ili 30,26 posto[/b], a slijedi ga [b]dr. Haris Silajdžić (Stranka za BiH[/b]) sa [b]97.537 glasova ili 25, 23 posto[/b].
pa wake up dragi doktorovi pioniri vašeg gospodina Lepog Harija je i čoban s Prokletije gospodin Tornjak pobjedio na općim izborima 2010.
fakat i mwni je ova tema najbolja :-D jesi skuzio ono "za koga -za hareta, za koga :-D -za BiH!" ?
Propast i katastrofa

#212 Re: SBIH

ultima_palabra wrote:Iz usta jednog njegovog savjetnika, Hare je cca 80% vremena u Turskoj.
kud familija tud i Lepi
FOČANSKI PROPISI

#213 Re: SBIH

Propast i katastrofa wrote:
JoseMujica wrote::lol: :lol: :lol: evo će mi postati omiljena tema ...možda na the best of pozicije nadhebe pismo podrške onog zeničkog uvlakača Zlaji...

najbolje od svega "on se na vrijeme povukao" :lol: ooooo yes

Code: Select all

SIP BiH je u jedan sat poslije ponoći, priopćio da je [b]Bakir Izetbegović (SDA)[/b], do sada, osvojio [b]133.933 glasa ili 34, 65 posto[/b].

na drugom mjestu je [b]Fahrudin Radončić (SBB BiH)[/b]  s [b]116.960 glasova ili 30,26 posto[/b], a slijedi ga [b]dr. Haris Silajdžić (Stranka za BiH[/b]) sa [b]97.537 glasova ili 25, 23 posto[/b].
pa wake up dragi doktorovi pioniri vašeg gospodina Lepog Harija je i čoban s Prokletije gospodin Tornjak pobjedio na općim izborima 2010.
fakat i mwni je ova tema najbolja :-D jesi skuzio ono "za koga -za hareta, za koga :-D -za BiH!" ?
Pokaži ono od četiri godine pre!
Propast i katastrofa

#214 Re: SBIH

FOČANSKI PROPISI wrote: Pokaži ono od četiri godine pre!
sta ba? :)
FOČANSKI PROPISI

#215 Re: SBIH

("Nekad sam kraj tih vratnica dvojni'
imao šesnaest godina, pre ...
I djevojka je — drug nerazdvojni,
rekla mi tiho i nježno: "Ne!"
Daleki dragi dani nesveli!...
Nikad da mine ta slika i glas.
Tih godina smo mi svi voljeli,
ali su, bogme,
voljeli i nas.")

Zaboravljamo!
Propast i katastrofa

#216 Re: SBIH

FOČANSKI PROPISI wrote:
("Nekad sam kraj tih vratnica dvojni'
imao šesnaest godina, pre ...
I djevojka je — drug nerazdvojni,
rekla mi tiho i nježno: "Ne!"
Daleki dragi dani nesveli!...
Nikad da mine ta slika i glas.
Tih godina smo mi svi voljeli,
ali su, bogme,
voljeli i nas.")

Zaboravljamo!
tako smo temeljito zaboravili da ne znamo da smo ikad i znali :D
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#217 Re: SBIH

Post by antimobbing »

Image

Šta sad da napišem na klix-u?
Propast i katastrofa

#218 Re: SBIH

antimobbing wrote:Image

Šta sad da napišem na klix-u?
:lol:
JoseMujica

#219 Re: SBIH

Post by JoseMujica »

nokia e8 wrote:
jesi neki lik, pogledaj se malo ta slika baš ti priliči. Ti uopće ne znaš koje Haris Silajdžić, a komentarišeš nešto!!! Kako te bolan nije stid!! Najvjerovatnije ti je ovs stranka najviše valjala pa te stid izgriza iznutra i pokušavaš se na ovaj način da opereš od neke moralne obaveze!!! :bih:
ćuj moralne obaveze....nego što niko ne odgovara an pitanje o pretvorbi osim što lajete nako?

šta je ovo hebote :shock: vrijeme povratka političkih mrtvaca...eto Tokića, eto Silajdžića...još samo Mirnes da uskrsne :lol:

biće nanjušili prostor u clashu do zadnjeg Bošnjaka između SDA i SDP
Kolt12

#220 Re: SBIH

Post by Kolt12 »

JoseMujica wrote:
nokia e8 wrote:
još samo Mirnes da uskrsne :lol:
Cccccccc, Mirnes je cijelo vrijeme tu.

SA 071

#221 Re: SBIH

Post by SA 071 »

Mislim da bi trebalo pisati CIN-u da istraže i imovinu Harisa Silajdžića i da vidimo šta to on sve ima.

Za Lagumdžiju smo vidjeli da ima imovinu preko 2 miliona KM samo u nekretninama, iznos gotovine i para na računima se ne mogu ni utvrditi, ali se dio naslućuje (bor ono iz Adilove ostavštine :-) ). I uz to uvaženi univerzitetski profesor Lagumdžija je od svojih profesorskih primanja, jer po vlastitim tvrdnjama poslaničke plate daje u dobrotvorne svrhe, uspio steći ovoliku imovinu.

Apelujem na novinare CIN-a da istraže i Silajdžićevu imovinu.

O Fahrinoj imovini i tornjevima se manje-više dosta toga zna ili naslućuje, o Tihićevim stanovima i adresama istih se takođe dosta pisalo. Samo o Silajdžićevoj imovini se pisalo onako uopšteno-vile, nekretnine i sl. Nema slike, nema adrese, nema bliže lokacije. Doduše, ima za taj stan u Starom Gradu...
SA 071

#222 Re: SBIH

Post by SA 071 »

VjecitiStudent wrote: Nigdje veze.
Meklheni je, nakon redovnog trogodisnjeg ambasadorskog mandata, otisao u starosnu penziju, u septembru 2007., Biden u BIH dolazi dvije godine poslije, ambasador je vec dvije godine bio English.
No nebitno je na kraju ko je i kada bio ambasador, pa zar Harisu, "sa izvanrednim vezama i utjecajem na americku administraciju", nekome ko se po hodnicima grli sa Bidenom, neki ambasadorcic moze tako lako pomutiti poslove?

Pa se desi, da i nakon grljenja, Biden hvali Tihica :lol:

Naravno da ce, nakon sto ih je Haris, odbijanjem aprilskog paketa, udario sakom u oko. To saveznici jedni drugima NIKADA ne rade. Onda nije ni cudo da:
....ni u trećoj posjeti Vašingtonu od izbora za bošnjačkog člana Predsjedništva Silajdžić nije primljen ni od jednog istaknutijeg zvaničnika američke administracije ...
http://www.slobodnaevropa.org/content/a ... 20733.html
Ja mislim da je ovo 3. ili 4. put da ja navodim da mu je Meklheni nanio štetu. I to je ta šteta o kojoj govorim. Može on sa Bidenom biti u dobrim odnosima, ali zvanična posjeta je zvanična posjeta, a američki stav se korigovao dobrim dijelom zbog Meklhenija. Hajde malo istraži dopise američke ambasade iz perioda Meklhenija i Englisha pa ćeš primjetiti drastičnu razliku u načinu izvještavanja o stanju u BiH. Imaš to sve na wikileaks-u. Imaš i dopise u kojima se govori o uticanju na Tihića da se približi Lagumdžiji, pa iz te neprirodne ljubavi danas imamo ovo što imamo. Kad god je Silajdžić išao u USA, Tihić je sa Dodikom i Ćovićem potpisivao razne "Prudove", a Dodikovi lobisti to prikazivali kao argument da Silajdžić predstavlja kočnicu jer se svi drugi mogu fino dogovoriti.

Eto danas nema Silajdžića u aktivnoj politici, a ovi ostali se sve lijepo dogovorili, pa makar bilo i na štetu države.

P.S Ja ako se sjećam oni su se "izgrlili i izljubili" na zvaničnom susretu. Ne znam kako bih ja to svojim očima mogao vidjeti ako ih nije kamera snimila što se vidjelo iz priloga na TV (možda čak i direktnog prenosa, jer bi možda prilog bio ozrezan u tadašnjoj režiji SDP-ove FTV)...
SA 071

#223 Re: SBIH

Post by SA 071 »

VjecitiStudent wrote: ....ni u trećoj posjeti Vašingtonu od izbora za bošnjačkog člana Predsjedništva Silajdžić nije primljen ni od jednog istaknutijeg zvaničnika američke administracije ...
http://www.slobodnaevropa.org/content/a ... 20733.html
Ja ukucah search na google pa mi izbaci masu linkova. Evo nekih koji u startu pobijaju ovu gornju tvrdnju:

http://haler.blogger.ba/arhiva/2009/02/09/2050095

Na ovom ima i slika "srdačnog" pozdrava a nije negdje na hodniku...

http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=31542

http://www.predsjednistvobih.ba/saop/1/ ... =15157,3,1

http://www.ljiljan.ba/bs/vijesti/bruxel ... 4%87-fried
Propast i katastrofa

#224 Re: SBIH

Kolt12 wrote:
JoseMujica wrote: još samo Mirnes da uskrsne :lol:
Cccccccc, Mirnes je cijelo vrijeme tu.

ziku Mirnesa sto se zagladio i sto je fin.... Nece mu to pomoci, da je ljepota presudna Hare bi danas bio ziv
JoseMujica

#225 Re: SBIH

Post by JoseMujica »

zadnje što sam za Mirnesa čuo je da je postao pilot :D jes i Fahra našo kad će gradit nebodere :lol:
Post Reply