da li je jugonostalgicar po defoltu lijevicar ?

Locked

da li jugonostalgicar mora biti lijevicar ?

da
20
39%
ne
31
61%

Total votes: 51

Sezam

#201 Re: da li je jugonostalgicar po defoltu lijevicar ?

Post by Sezam »

ArthurSpooner wrote:
jugo 45 wrote:Jugoslaven albanskok porijekla moj je brat . Albanac separatist neka seli u albaniju . Taj mi ne treba u domovini .
Kakva ba domovina, fasisto? Jugoslavija hvala dragom Bogu vise ne postoji :)
Pazi mu samo rijecnika vezano za Bosnjake - muslimani, cevapi itd...tipicni salonac koji te kao hvali, a omalovazava te, i koji bi te iste sekunde preklo cim stigne direktiva iz Beograda.

Al neka nek mastaju :lol: Jugoslaviju :lol: bez Slovenije, Hrvatske, Kosova :lol: drzavu u koj bi kralja birali referendumom :lol:

kakvi idioti :roll:

jedna i jedina :bih:
jugo 45

#202 Re: da li je jugonostalgicar po defoltu lijevicar ?

Post by jugo 45 »

nemam nista protiv tvoga misljanja i dajem ti demokratsko pravo da ga iznosis . ali ja sam iz zagreba i obozavam cevapa pa me strijeljaj ako bas moras .
Sezam

#203 Re: da li je jugonostalgicar po defoltu lijevicar ?

Post by Sezam »

jugo 45 wrote:nemam nista protiv tvoga misljanja i dajem ti demokratsko pravo da ga iznosis . ali ja sam iz zagreba i obozavam cevapa pa me strijeljaj ako bas moras .
Malo si se ufuro momak, nemas ti sta kome davati, jer takvi ko ti ne odlucuju ni o cemu.

Al eto, mastaj, misli da si bitan. :D
jugo 45

#204 Re: da li je jugonostalgicar po defoltu lijevicar ?

Post by jugo 45 »

branit cu tvoj stvav dokle god to bude moguce . jer kao jugoslaven imas pravo na svoje slobodno misljenje . 8)
Sezam

#205 Re: da li je jugonostalgicar po defoltu lijevicar ?

Post by Sezam »

jugo 45 wrote:branit cu tvoj stvav dokle god to bude moguce . jer kao jugoslaven imas pravo na svoje slobodno misljenje . 8)
Poceo si sam sa sobom diskutovati :D
Locked