frngla wrote:ma džaba mu 7 fakulteta u maleziji, kad mu vidim ovu njonju loše mi
De mi reci koja je ljepsa'' njoja'' -kako ti kazes
Napomena : Aner je 1980. godiste, a Semir 1983.
Aner
Semir frngla wrote:ma džaba mu 7 fakulteta u maleziji, kad mu vidim ovu njonju loše mi
Aner
Semir http://www.sda-novigrad.com/index.php/i ... -nacelnikamadner wrote:Pa gdje je rodjen coek?
novi.dan.nova.nafaka wrote:http://www.sda-novigrad.com/index.php/i ... -nacelnikamadner wrote:Pa gdje je rodjen coek?
Podijeli sa nama Sumanovu biografiju ljepotanefrngla wrote:raždago
Nije problem u faci, nitko od nas ne moze na to utjecati, problem je primitivizam i malogradjanstvo pojedinih forumasakoji se iz sigurnosti svoje anonimnosti hvataju za neciji izgled, postavi svoju sliku pa da vidis komentara na tvoj racunmadner wrote:Pa dobro, bar je u Bosni.![]()
Kontam sta je problem sa facom, ali opet ne mozes mu to uzeti za zlo.

Ni humor te ne moze spasiti od cinjenice da si ispao siromasan duhom, da si ogranicem i da se nisi pomakao od izgledafrngla wrote:
Mjesto rođenja Sarajevo
Politika je takva, licni dojam odnosno harizma igra ulogu.Doktor29 wrote:Nije problem u faci, nitko od nas ne moze na to utjecati, problem je primitivizam i malogradjanstvo pojedinih forumasakoji se iz sigurnosti svoje anonimnosti hvataju za neciji izgled, postavi svoju sliku pa da vidis komentara na tvoj racunmadner wrote:Pa dobro, bar je u Bosni.![]()
Ja samo kontam da si ti papak, vjerujem da nisam jedini, ti si sve rekao o sebi ovim sto si napisao jer ti fali sve ono sto ti trazis na njegovoj "cehri", kulture, odgoja, postovanja i sl. i da ti ponovim primitivizam je stanje duha, nije adresa rodjenja, zapamti to zbog sebefrngla wrote:Iskreno brate, j**e se meni šta ti misliš o meni, ja svoje mišljenje ne mijenjam isto k'o što 5 (slovima: pet) fakulteta u Maleziji ne može promijeniti njegovo mjesto rođenja i papansku čehru... Kontaš sad?
Od ozbiljnih ljudi nece, kompleksasi se bave izgledommadner wrote:Politika je takva, licni dojam odnosno harizma igra ulogu.Doktor29 wrote:Nije problem u faci, nitko od nas ne moze na to utjecati, problem je primitivizam i malogradjanstvo pojedinih forumasakoji se iz sigurnosti svoje anonimnosti hvataju za neciji izgled, postavi svoju sliku pa da vidis komentara na tvoj racunmadner wrote:Pa dobro, bar je u Bosni.![]()
Forum je takav kakav jeste, besplatna reklama a bome i blacenje.
Kada se kandidiram bice
Ma brate bicu radje sarajevski papak nego gospodin iz gorazda, da sam rodjen u tramvaju, rodjen sam u sarajevu...Doktor29 wrote:Ja samo kontam da si ti papak, vjerujem da nisam jedini, ti si sve rekao o sebi ovim sto si napisao jer ti fali sve ono sto ti trazis na njegovoj "cehri", kulture, odgoja, postovanja i sl. i da ti ponovim primitivizam je stanje duha, nije adresa rodjenja, zapamti to zbog sebefrngla wrote:Iskreno brate, j**e se meni šta ti misliš o meni, ja svoje mišljenje ne mijenjam isto k'o što 5 (slovima: pet) fakulteta u Maleziji ne može promijeniti njegovo mjesto rođenja i papansku čehru... Kontaš sad?
P.S.
Sumnjam da si ljepsi ( ne vjerujem da sam na tvom nivou) i pametniji od ovoga a to ne moze promjeniti da si rodjen na plocniku Ferhadije a ne na Jezeru
http://www.youtube.com/watch?v=sO8a7XyF8hY
Kako ce podijeliti kad je kriju ko zmija nogeDoktor29 wrote:Podijeli sa nama Sumanovu biografiju ljepotanefrngla wrote:raždago
U boldiranom je suština svegaaddy_sa wrote:nemam ništa protiv Goražda, ali, načelnik Novog Grada bi makar morao biti rođen tu.. kako voditi opštinu koju ne poznaješ cijeli život..
Još jednom ponavljam, generalno, izbori se dobijaju preko razgranate mjesne baze, kandidat je tu manje bitan..
Ama dobro, kad' si upro toliko, majka mu stara, što neko reče - dovoljno je par postova da se vidi ko si i šta si, ne moraš sad o detaljima.frngla wrote:Ma brate bicu radje sarajevski papak nego gospodin iz gorazda, da sam rodjen u tramvaju, rodjen sam u sarajevu...
Meni je zao ali ti ne znas ispravno napisati ime grada kojim se ponosis, ti nekim cudom znas da je on papak i nastavljas vrijedjati nekoga koga i ne poznajes vjerovatno, fali tebi sve Sarajevsko, vjeruj mifrngla wrote:Ma brate bicu radje sarajevski papak nego gospodin iz gorazda, da sam rodjen u tramvaju, rodjen sam u sarajevu...Doktor29 wrote:Ja samo kontam da si ti papak, vjerujem da nisam jedini, ti si sve rekao o sebi ovim sto si napisao jer ti fali sve ono sto ti trazis na njegovoj "cehri", kulture, odgoja, postovanja i sl. i da ti ponovim primitivizam je stanje duha, nije adresa rodjenja, zapamti to zbog sebefrngla wrote:Iskreno brate, j**e se meni šta ti misliš o meni, ja svoje mišljenje ne mijenjam isto k'o što 5 (slovima: pet) fakulteta u Maleziji ne može promijeniti njegovo mjesto rođenja i papansku čehru... Kontaš sad?
P.S.
Sumnjam da si ljepsi ( ne vjerujem da sam na tvom nivou) i pametniji od ovoga a to ne moze promjeniti da si rodjen na plocniku Ferhadije a ne na Jezeru
http://www.youtube.com/watch?v=sO8a7XyF8hY
On ima veze sa Sarajevom k'o ja sa Budimpeštom i on da mi bude načelnik opštine? Ma ćao!
Evo smijem se, i meni je smiješnonovi.dan.nova.nafaka wrote:Ama dobro, kad' si upro toliko, majka mu stara, što neko reče - dovoljno je par postova da se vidi ko si i šta si, ne moraš sad o detaljima.
To isto vazi i za opstinu Centar, koliko znam i taj je rodjen u Gorazdu samo je on SDP pa to i nije tako loseaddy_sa wrote:nemam ništa protiv Goražda, ali, načelnik Novog Grada bi makar morao biti rođen tu.. kako voditi opštinu koju ne poznaješ cijeli život..
Još jednom ponavljam, generalno, izbori se dobijaju preko razgranate mjesne baze, kandidat je tu manje bitan..