Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Raigor Stonehoof

#19876 Re: Sarajevski derbi

Post by Raigor Stonehoof »

Al sto je najgore, MAJMUNCINE RETARDIRANE ne shvataju da smo ih pritisli, dali go, usla im voda u usi, i umjesto da ih dokrajcimo, PRIMITIVCI PRAVE PREKID, jebem im sve da im jebem
Juliuscezar

#19877 Re: Sarajevski derbi

Post by Juliuscezar »

emigrazione wrote:Jebem vam majku seljacku, sto ovo neko ne izdegeneci
Navijam za Sarajevo ali ovdje treba pendrek da radi
PriNc_ba

#19878 Re: Sarajevski derbi

Post by PriNc_ba »

tacno me stid ovih narkomana kojih ima i na jednoj i na drugoj strani ali nasi su sada prvom planu.
jebem im ja mamu u picku svima redom, nek dobijem i ban ako treba.

pleme im se zatrlo... gledam danas na okupljanju znaci nema 20% polupismenih faca makar... sve mrsavo, pola zuba fali, pijano i nadrogirano... ovo mi trebamo sami na tribini zavrsavati. volio bih da nas izbace s tribine pa sljedeci put opet i sve tako dok se ne budemo ponasali normalno a ne ko stoka. totalno nepotrebno i nicim izazvano mamu im jebem debilnu. sramota sviju mi...
PriNc_ba

#19879 Re: Sarajevski derbi

Post by PriNc_ba »

volio bih da cak i izgubimo radi ovih debila jer smo imali momenat imali smo sve, stisli ih i onda ovi plivadoni bez imalo mozga urade ovo...
kinzekonze

#19880 Re: Sarajevski derbi

Post by kinzekonze »

Sa'ce rat, ako pokusaju isprazniti tribinu.
strong69

#19881 Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

Svaki put su ili baklje ili prekid nakon gola. Svaki put sjebu nam igru, presing i uplaše igrače. Pizde!
Charuga
Globalni moderator

#19882 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Lete stolice na teren, baklje na drugi dio sjevera, a klub im izjednačio i ima igrača više. Za stolice kontam, ali ovo drugo ne ...
sumirprimus

#19883 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Ljudine morel se na forumu lezat?odel se kad na utakmicu il samo enter enter tacka baaa.
Znam nemate.vremena sve.bizmismeni trenutno na offu :mrgreen:
Juliuscezar

#19884 Re: Sarajevski derbi

Post by Juliuscezar »

Mup lijepo snimke da uzme i sve i jednu facu kazni. Narkomani
kinzekonze

#19885 Re: Sarajevski derbi

Post by kinzekonze »

PriNc_ba wrote:volio bih da cak i izgubimo radi ovih debila jer smo imali momenat imali smo sve, stisli ih i onda ovi plivadoni bez imalo mozga urade ovo...
Ma volio bi kurac, ne seri svega ti. Jedino ako si neki navijac iz nekake pripickovine, pa ti svejedno. Ovakvih balkljada je vazda bilo. Evo utakmica se moze igrati vec 5 minuta, sto ne igraju? Srbi glume nekakve autoritete, jbg samo se na ovoj utakmici mogu pokazati.
strong69

#19886 Re: RE: Re: Sarajevski derbi

Post by strong69 »

Charuga wrote:Lete stolice na teren, baklje na drugi dio sjevera, a klub im izjednačio i ima igrača više. Za stolice kontam, ali ovo drugo ne ...
Navijači Sarajeva su najveći neprijatelji Sarajeva. Nema se sta tu kontati. Oni smatraju da se ova utakmica igra da bi oni pokazali svoj raskosan talenat.
Sarajevski-Seljak

#19887 Re: Sarajevski derbi

Post by Sarajevski-Seljak »

Ne kontam ni ja @Charuga... A ja sam branio ove Horde na sav glas.

Gesendet von meinem HUAWEI CRR-L09 mit Tapatalk
sumirprimus

#19888 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Samo lesko izgleda na tekmi i hrsno 38 :mrgreen:
mega_mashcine

#19889 Re: Sarajevski derbi

Post by mega_mashcine »

Upravo su me podsjetili zasto godinama vec ne idem na derbije, a pred pocetak utakmice mi krivo bi sto ne odoh. :lol:
Cisti idiotluk, skupina seljacina, glupana i primitivaca, nesto ala cevljanska korida. Dno dna.
Raigor Stonehoof

#19890 Re: Sarajevski derbi

Post by Raigor Stonehoof »

Charuga wrote:Lete stolice na teren, baklje na drugi dio sjevera, a klub im izjednačio i ima igrača više. Za stolice kontam, ali ovo drugo ne ...
Sta imas kontat, nije to otislo na utakmicu zbog fudbala nego upravo zbog ovoga. Bolji njega kurac sto su nam sjebali inicijativu, sto su se vasi bili usrali, sto smo mogli lako zabit jos nekoliko... to je najmanje bitno, vazno je da je ono slomilo stolicu i bacilo baklju. Ulijecite specijalci, ko boga vas molim.
Daryl Dixon

#19891 Re: Sarajevski derbi

Post by Daryl Dixon »

nešto kontam Kurana mi, treba ovim džanerima dati droge i jednima i drugima i poslati ih negdje na društveno korisni rad, pa ovo je više postala korida a ne derbi u pickudragumaterinu... sve neizivljeno... stid me njihovog stida... :roll:
Charuga
Globalni moderator

#19892 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

sumirprimus wrote:Ljudine morel se na forumu lezat?odel se kad na utakmicu il samo enter enter tacka baaa.
Ne leži se na forumu, nego na plaži. Nisam ja kriv što je derbi baš ove sezone prvo kolo, a ja već ranije uplatio.
Eto, valjda sad razumiješ ... :D
kinzekonze

#19893 Re: Sarajevski derbi

Post by kinzekonze »

Ne znam Boga mi sta se cudite. Nadjite derbi kad je FKS dao gol, a da nije bio prekid minimun 5-6minuta. I sada nije duze trajala bakljada, moglo se nastaviti.

Ne podrzavam samo bacanje baklji da drugu stranu sjevera, medju male olave. To je idiotluk.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#19894 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Glupani i jedni i drugi. Doduse,trenutno su Horde u vodstvu :-)
Koliko kazni plate Zeljo i Sarajevo za baklje,skandiranja,pa evo sad i cupanje stolica za jednu godinu hladno mozes dovesti igraca kojeg ces platiti 100k na godinu. Eeee moji glupani.
vade_mecum

#19895 Re: Sarajevski derbi

Post by vade_mecum »

sjo jebem ti setanje...sjeli zena i ja da pijemo kafu, pitam konobara za wifi reda radi i imam sta za vidjeti :D

inace, ne kontam potez hordi. zeljo odlican kad se uzme sve u obzir. :D
PriNc_ba

#19896 Re: Sarajevski derbi

Post by PriNc_ba »

kinzekonze wrote:
PriNc_ba wrote:volio bih da cak i izgubimo radi ovih debila jer smo imali momenat imali smo sve, stisli ih i onda ovi plivadoni bez imalo mozga urade ovo...
Ma volio bi kurac, ne seri svega ti. Jedino ako si neki navijac iz nekake pripickovine, pa ti svejedno. Ovakvih balkljada je vazda bilo. Evo utakmica se moze igrati vec 5 minuta, sto ne igraju? Srbi glume nekakve autoritete, jbg samo se na ovoj utakmici mogu pokazati.
nije prekinuta tekma zbog bakljade, ne serem.

znaci razvaljaju ogradu, ponasaju se ko divljaci, gadjaju plave na sjeveru bakljama... znaci klasicno divljanje nicim izazvano. da je bio neki belaj ja bih rekao ok... ali ovo je klasicno alkoholicarsko-narkomansko ponasanje i jebem im opet svima mamu od do svakom od njih a vecina su ih balavci...

izgubimo li oni su jedini krivci ;)
sumirprimus

#19897 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Charuga wrote:
sumirprimus wrote:Ljudine morel se na forumu lezat?odel se kad na utakmicu il samo enter enter tacka baaa.
Ne leži se na forumu, nego na plaži. Nisam ja kriv što je derbi baš ove sezone prvo kolo, a ja već ranije uplatio.
Ti si o seb pri seb...al ovi zagrizeni nema opravdanja ultrasi huligani bizmismeni... :mrgreen:
vade_mecum

#19898 Re: Sarajevski derbi

Post by vade_mecum »

Charuga wrote:
:lol: :thumbup:
sumirprimus

#19899 Re: Sarajevski derbi

Post by sumirprimus »

Hahahaaj :thumbup: haj fajv
Pljus pljus.
A liga pocela enter slesh ba
Charuga
Globalni moderator

#19900 Re: Sarajevski derbi

Post by Charuga »

Klima radi u sobi, a ja mokar ko cep. Više se znojim nego danas na plaži. Sviraj kraj Ognjene, ja više ne mogu ... 8-)
Post Reply