Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Raigor Stonehoof
#19876 Re: Sarajevski derbi
Al sto je najgore, MAJMUNCINE RETARDIRANE ne shvataju da smo ih pritisli, dali go, usla im voda u usi, i umjesto da ih dokrajcimo, PRIMITIVCI PRAVE PREKID, jebem im sve da im jebem
-
Juliuscezar
#19877 Re: Sarajevski derbi
Navijam za Sarajevo ali ovdje treba pendrek da radiemigrazione wrote:Jebem vam majku seljacku, sto ovo neko ne izdegeneci
- PriNc_ba
#19878 Re: Sarajevski derbi
tacno me stid ovih narkomana kojih ima i na jednoj i na drugoj strani ali nasi su sada prvom planu.
jebem im ja mamu u picku svima redom, nek dobijem i ban ako treba.
pleme im se zatrlo... gledam danas na okupljanju znaci nema 20% polupismenih faca makar... sve mrsavo, pola zuba fali, pijano i nadrogirano... ovo mi trebamo sami na tribini zavrsavati. volio bih da nas izbace s tribine pa sljedeci put opet i sve tako dok se ne budemo ponasali normalno a ne ko stoka. totalno nepotrebno i nicim izazvano mamu im jebem debilnu. sramota sviju mi...
jebem im ja mamu u picku svima redom, nek dobijem i ban ako treba.
pleme im se zatrlo... gledam danas na okupljanju znaci nema 20% polupismenih faca makar... sve mrsavo, pola zuba fali, pijano i nadrogirano... ovo mi trebamo sami na tribini zavrsavati. volio bih da nas izbace s tribine pa sljedeci put opet i sve tako dok se ne budemo ponasali normalno a ne ko stoka. totalno nepotrebno i nicim izazvano mamu im jebem debilnu. sramota sviju mi...
- PriNc_ba
#19879 Re: Sarajevski derbi
volio bih da cak i izgubimo radi ovih debila jer smo imali momenat imali smo sve, stisli ih i onda ovi plivadoni bez imalo mozga urade ovo...
- kinzekonze
#19880 Re: Sarajevski derbi
Sa'ce rat, ako pokusaju isprazniti tribinu.
- strong69
#19881 Re: Sarajevski derbi
Svaki put su ili baklje ili prekid nakon gola. Svaki put sjebu nam igru, presing i uplaše igrače. Pizde!
- Charuga
- Globalni moderator
#19882 Re: Sarajevski derbi
Lete stolice na teren, baklje na drugi dio sjevera, a klub im izjednačio i ima igrača više. Za stolice kontam, ali ovo drugo ne ...
-
sumirprimus
#19883 Re: Sarajevski derbi
Ljudine morel se na forumu lezat?odel se kad na utakmicu il samo enter enter tacka baaa.
Znam nemate.vremena sve.bizmismeni trenutno na offu
-
Juliuscezar
#19884 Re: Sarajevski derbi
Mup lijepo snimke da uzme i sve i jednu facu kazni. Narkomani
- kinzekonze
#19885 Re: Sarajevski derbi
Ma volio bi kurac, ne seri svega ti. Jedino ako si neki navijac iz nekake pripickovine, pa ti svejedno. Ovakvih balkljada je vazda bilo. Evo utakmica se moze igrati vec 5 minuta, sto ne igraju? Srbi glume nekakve autoritete, jbg samo se na ovoj utakmici mogu pokazati.PriNc_ba wrote:volio bih da cak i izgubimo radi ovih debila jer smo imali momenat imali smo sve, stisli ih i onda ovi plivadoni bez imalo mozga urade ovo...
- strong69
#19886 Re: RE: Re: Sarajevski derbi
Navijači Sarajeva su najveći neprijatelji Sarajeva. Nema se sta tu kontati. Oni smatraju da se ova utakmica igra da bi oni pokazali svoj raskosan talenat.Charuga wrote:Lete stolice na teren, baklje na drugi dio sjevera, a klub im izjednačio i ima igrača više. Za stolice kontam, ali ovo drugo ne ...
- Sarajevski-Seljak
#19887 Re: Sarajevski derbi
Ne kontam ni ja @Charuga... A ja sam branio ove Horde na sav glas.
Gesendet von meinem HUAWEI CRR-L09 mit Tapatalk
Gesendet von meinem HUAWEI CRR-L09 mit Tapatalk
-
sumirprimus
#19888 Re: Sarajevski derbi
Samo lesko izgleda na tekmi i hrsno 38 
-
mega_mashcine
#19889 Re: Sarajevski derbi
Upravo su me podsjetili zasto godinama vec ne idem na derbije, a pred pocetak utakmice mi krivo bi sto ne odoh.
Cisti idiotluk, skupina seljacina, glupana i primitivaca, nesto ala cevljanska korida. Dno dna.
Cisti idiotluk, skupina seljacina, glupana i primitivaca, nesto ala cevljanska korida. Dno dna.
- Raigor Stonehoof
#19890 Re: Sarajevski derbi
Sta imas kontat, nije to otislo na utakmicu zbog fudbala nego upravo zbog ovoga. Bolji njega kurac sto su nam sjebali inicijativu, sto su se vasi bili usrali, sto smo mogli lako zabit jos nekoliko... to je najmanje bitno, vazno je da je ono slomilo stolicu i bacilo baklju. Ulijecite specijalci, ko boga vas molim.Charuga wrote:Lete stolice na teren, baklje na drugi dio sjevera, a klub im izjednačio i ima igrača više. Za stolice kontam, ali ovo drugo ne ...
- Daryl Dixon
#19891 Re: Sarajevski derbi
nešto kontam Kurana mi, treba ovim džanerima dati droge i jednima i drugima i poslati ih negdje na društveno korisni rad, pa ovo je više postala korida a ne derbi u pickudragumaterinu... sve neizivljeno... stid me njihovog stida... 
- Charuga
- Globalni moderator
#19892 Re: Sarajevski derbi
Ne leži se na forumu, nego na plaži. Nisam ja kriv što je derbi baš ove sezone prvo kolo, a ja već ranije uplatio.sumirprimus wrote:Ljudine morel se na forumu lezat?odel se kad na utakmicu il samo enter enter tacka baaa.
Eto, valjda sad razumiješ ...
- kinzekonze
#19893 Re: Sarajevski derbi
Ne znam Boga mi sta se cudite. Nadjite derbi kad je FKS dao gol, a da nije bio prekid minimun 5-6minuta. I sada nije duze trajala bakljada, moglo se nastaviti.
Ne podrzavam samo bacanje baklji da drugu stranu sjevera, medju male olave. To je idiotluk.
Ne podrzavam samo bacanje baklji da drugu stranu sjevera, medju male olave. To je idiotluk.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#19894 Re: Sarajevski derbi
Glupani i jedni i drugi. Doduse,trenutno su Horde u vodstvu
Koliko kazni plate Zeljo i Sarajevo za baklje,skandiranja,pa evo sad i cupanje stolica za jednu godinu hladno mozes dovesti igraca kojeg ces platiti 100k na godinu. Eeee moji glupani.
Koliko kazni plate Zeljo i Sarajevo za baklje,skandiranja,pa evo sad i cupanje stolica za jednu godinu hladno mozes dovesti igraca kojeg ces platiti 100k na godinu. Eeee moji glupani.
-
vade_mecum
#19895 Re: Sarajevski derbi
sjo jebem ti setanje...sjeli zena i ja da pijemo kafu, pitam konobara za wifi reda radi i imam sta za vidjeti 
inace, ne kontam potez hordi. zeljo odlican kad se uzme sve u obzir.
inace, ne kontam potez hordi. zeljo odlican kad se uzme sve u obzir.
- PriNc_ba
#19896 Re: Sarajevski derbi
nije prekinuta tekma zbog bakljade, ne serem.kinzekonze wrote:Ma volio bi kurac, ne seri svega ti. Jedino ako si neki navijac iz nekake pripickovine, pa ti svejedno. Ovakvih balkljada je vazda bilo. Evo utakmica se moze igrati vec 5 minuta, sto ne igraju? Srbi glume nekakve autoritete, jbg samo se na ovoj utakmici mogu pokazati.PriNc_ba wrote:volio bih da cak i izgubimo radi ovih debila jer smo imali momenat imali smo sve, stisli ih i onda ovi plivadoni bez imalo mozga urade ovo...
znaci razvaljaju ogradu, ponasaju se ko divljaci, gadjaju plave na sjeveru bakljama... znaci klasicno divljanje nicim izazvano. da je bio neki belaj ja bih rekao ok... ali ovo je klasicno alkoholicarsko-narkomansko ponasanje i jebem im opet svima mamu od do svakom od njih a vecina su ih balavci...
izgubimo li oni su jedini krivci
-
sumirprimus
#19897 Re: Sarajevski derbi
Ti si o seb pri seb...al ovi zagrizeni nema opravdanja ultrasi huligani bizmismeni...Charuga wrote:Ne leži se na forumu, nego na plaži. Nisam ja kriv što je derbi baš ove sezone prvo kolo, a ja već ranije uplatio.sumirprimus wrote:Ljudine morel se na forumu lezat?odel se kad na utakmicu il samo enter enter tacka baaa.
-
vade_mecum
#19898 Re: Sarajevski derbi
Charuga wrote:Ne leži se na forumu, nego na plaži. Nisam ja kriv što je derbi baš ove sezone prvo kolo, a ja već ranije uplatio.sumirprimus wrote:Ljudine morel se na forumu lezat?odel se kad na utakmicu il samo enter enter tacka baaa.
-
sumirprimus
#19899 Re: Sarajevski derbi
Hahahaaj
haj fajv
Pljus pljus.
A liga pocela enter slesh ba
Pljus pljus.
A liga pocela enter slesh ba
- Charuga
- Globalni moderator
#19900 Re: Sarajevski derbi
Klima radi u sobi, a ja mokar ko cep. Više se znojim nego danas na plaži. Sviraj kraj Ognjene, ja više ne mogu ...