Gdje su jarane putevi od tih 360 miliona KM?Lug wrote: ↑04/02/2024 14:27dale cooper wrote: ↑04/02/2024 12:51Nemoj tako, što bi rekao njihov osuđeni premijer, mnogo su ulagali u puteve, ali se to nije vidjelo na pravi način.Škobo Habu wrote: ↑04/02/2024 12:46
Tvojom logikom: cestogradnjom i javnim saobraćajem je SDA drmala dva desetljeća - je l' im smetao HDZ, SNSD, Trojka da od Kantona Sarajevo naprave Holandiju po tom pitanju?![]()
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- dale cooper
#19826 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- Skijaš
#19827 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Valjda bi pri izboru izmedju Plenkovicevih saveznika u Briselu i Amerikanaca taj izbor trebalo biti smijesno lako napraviti. Mislim, moguce je da ce zbog tih fondova EU a koje spominjes i Trojka proglasiti Amerikance destabilizirajucim faktorom (kao sto to radi Dodik), ali ljudi, zar se zaboravilo ponasanje evropskih cinovnika tokom rata, te ko je i kako morao intervenisati ?vee-jay wrote: ↑04/02/2024 00:35nisam upitan ali kako sam ja njihov stav razumio:Skijaš wrote: ↑03/02/2024 18:26Sta ti mislis o stavu Amerikanaca po pitanju dogovora iz Laktasa ?GandalfSivi wrote: ↑03/02/2024 18:22 Ali trebao im je haman cijeli dan da skontaj kakav spin da probace. O’Brien dosao jucer, onako momacki se najebao matere i Dodiku i Covicu, malo tu i Seku potkacio, ali hajde. Madju SDA trolovima na forumu uglavnom tisina, na twitteru kuknjava, dok ne skontase folusku.
Zamalo trojka da izda!!!
znamo da vam EPP tjera pricu da samo preko Hrvatske mozete dobiti pregovore - ali to nije istina - pregovore mozete dobiti i preko USA
i mozda bi bilo OK da USA nesto slicno nije rekla u Vashingtonu ... pa onda napisala Dejton
dakle ... ovo je i vise nego ocigledno diplomatski rat na relaciji USA-EU(EPP) i Trojka se tjera na balansiranje, jer nece USA slati pare u BiH nego EU(EPP)
- tramvajtrojka
#19828 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nemoj skijas nesto da poturas trojci sto rade tvoji u vidu bakira i komsicaSkijaš wrote: ↑04/02/2024 17:55Valjda bi pri izboru izmedju Plenkovicevih saveznika u Briselu i Amerikanaca taj izbor trebalo biti smijesno lako napraviti. Mislim, moguce je da ce zbog tih fondova EU a koje spominjes i Trojka proglasiti Amerikance destabilizirajucim faktorom (kao sto to radi Dodik), ali ljudi, zar se zaboravilo ponasanje evropskih cinovnika tokom rata, te ko je i kako morao intervenisati ?vee-jay wrote: ↑04/02/2024 00:35nisam upitan ali kako sam ja njihov stav razumio:
znamo da vam EPP tjera pricu da samo preko Hrvatske mozete dobiti pregovore - ali to nije istina - pregovore mozete dobiti i preko USA
i mozda bi bilo OK da USA nesto slicno nije rekla u Vashingtonu ... pa onda napisala Dejton
dakle ... ovo je i vise nego ocigledno diplomatski rat na relaciji USA-EU(EPP) i Trojka se tjera na balansiranje, jer nece USA slati pare u BiH nego EU(EPP)
- JohnnyS
#19829 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Inače, SAD je ugurao Hrvatsku u EU i NATO prisilivši Slovence da prestanu zajebavati, Hrvatska je u potpunosti na tragu američke vanjske politike što se vidjelo i u prvom glasanju u UNu za primirje u Gazi i ja stvarno ne znam zašto itko misli da bi Plenković između Brisela i Washingtona ikad birao Brisel.
Čak i među narodom u Hrvatskoj ima dosta euroskeptika, ali nekog hejta prema Americi, izuzev Srba i nekih radikalnih ljevičara i desničara, od kojih je jedan na Pantovčaku, nema i neće biti.
Svi se sjećaju američke pomoći u Oluji, a sasvim sigurno su Ameri pridonijeli da se oslobode Gotovina i Markač
Čak i među narodom u Hrvatskoj ima dosta euroskeptika, ali nekog hejta prema Americi, izuzev Srba i nekih radikalnih ljevičara i desničara, od kojih je jedan na Pantovčaku, nema i neće biti.
Svi se sjećaju američke pomoći u Oluji, a sasvim sigurno su Ameri pridonijeli da se oslobode Gotovina i Markač
- Skijaš
#19830 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Govorimo o sukobu dva "prozapadna" pristupa BiH, jedan je ovaj Zeljane Zovko kojeg trenutno gura Sattler, a drugi je americki. Uostalom, to da postoje neslaganja ta dva tabora oko BiH nije tajna. Pretpostavljam da se prenose i na lokalni nivo pa je recimo Konakovic "dobar decko" Plenkoviceve ekipe a Kojovic je blizi americkim tumacenjima situacije.
- JohnnyS
#19831 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja tvrdim da će između Brisela i Washingtona po bilo kojem pitanju Hrvatska stati na stranu Amerike. Ovo je samo pritisak da se ne usporava američki interes, a to je južna interkonekcija. Očekujem da je taj problem zapravo već riješen.Skijaš wrote: ↑04/02/2024 18:06Govorimo o sukobu dva "prozapadna" pristupa BiH, jedan je ovaj Zeljane Zovko kojeg trenutno gura Sattler, a drugi je americki. Uostalom, to da postoje neslaganja ta dva tabora oko BiH nije tajna. Pretpostavljam da se prenose i na lokalni nivo pa je recimo Konakovic "dobar decko" Plenkoviceve ekipe a Kojovic je blizi americkim tumacenjima situacije.
- tramvajtrojka
#19832 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sta ono svega ti kajan ponovno dize medijske hajke fkt tom liku je potrebna neka strucna pomoc on ce i u banderi naci neku zavjeruJohnnyS wrote: ↑04/02/2024 18:08Ja tvrdim da će između Brisela i Washingtona po bilo kojem pitanju Hrvatska stati na stranu Amerike. Ovo je samo pritisak da se ne usporava američki interes, a to je južna interkonekcija. Očekujem da je taj problem zapravo već riješen.Skijaš wrote: ↑04/02/2024 18:06Govorimo o sukobu dva "prozapadna" pristupa BiH, jedan je ovaj Zeljane Zovko kojeg trenutno gura Sattler, a drugi je americki. Uostalom, to da postoje neslaganja ta dva tabora oko BiH nije tajna. Pretpostavljam da se prenose i na lokalni nivo pa je recimo Konakovic "dobar decko" Plenkoviceve ekipe a Kojovic je blizi americkim tumacenjima situacije.
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#19833 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Zato što jeste
Mislim, ako danas ide vijest da se Bingu ne dozvoljava kupovina hotela 10 godina, ne znam zašto ne bi bila istina da se falširaju slike Starog Mosta.
Mislim, ako danas ide vijest da se Bingu ne dozvoljava kupovina hotela 10 godina, ne znam zašto ne bi bila istina da se falširaju slike Starog Mosta.
- JohnnyS
#19834 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ali je najjače što je prije svega par mjeseci on dijelio status nekog lokalnog "umjetnika", a zapravo ekstremista kao što je i sam, da vazda gleda kad slika Stari most da se ne vidi franjevačka crkvatramvajtrojka wrote: ↑04/02/2024 18:15Sta ono svega ti kajan ponovno dize medijske hajke fkt tom liku je potrebna neka strucna pomoc on ce i u banderi naci neku zavjeruJohnnyS wrote: ↑04/02/2024 18:08Ja tvrdim da će između Brisela i Washingtona po bilo kojem pitanju Hrvatska stati na stranu Amerike. Ovo je samo pritisak da se ne usporava američki interes, a to je južna interkonekcija. Očekujem da je taj problem zapravo već riješen.Skijaš wrote: ↑04/02/2024 18:06
Govorimo o sukobu dva "prozapadna" pristupa BiH, jedan je ovaj Zeljane Zovko kojeg trenutno gura Sattler, a drugi je americki. Uostalom, to da postoje neslaganja ta dva tabora oko BiH nije tajna. Pretpostavljam da se prenose i na lokalni nivo pa je recimo Konakovic "dobar decko" Plenkoviceve ekipe a Kojovic je blizi americkim tumacenjima situacije.![]()
![]()
-
zenit dozic
#19835 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Cuj zavjera sto su UZP ovci prepravili dzamije, nije im dosta sto su ih srusili u ratutramvajtrojka wrote: ↑04/02/2024 18:15Sta ono svega ti kajan ponovno dize medijske hajke fkt tom liku je potrebna neka strucna pomoc on ce i u banderi naci neku zavjeruJohnnyS wrote: ↑04/02/2024 18:08Ja tvrdim da će između Brisela i Washingtona po bilo kojem pitanju Hrvatska stati na stranu Amerike. Ovo je samo pritisak da se ne usporava američki interes, a to je južna interkonekcija. Očekujem da je taj problem zapravo već riješen.Skijaš wrote: ↑04/02/2024 18:06
Govorimo o sukobu dva "prozapadna" pristupa BiH, jedan je ovaj Zeljane Zovko kojeg trenutno gura Sattler, a drugi je americki. Uostalom, to da postoje neslaganja ta dva tabora oko BiH nije tajna. Pretpostavljam da se prenose i na lokalni nivo pa je recimo Konakovic "dobar decko" Plenkoviceve ekipe a Kojovic je blizi americkim tumacenjima situacije.![]()
![]()
- vee-jay
#19836 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
nije, zato svi ponavljaju hiljadu puta dnevno da je USA najveci prijatelj BiHSkijaš wrote: ↑04/02/2024 17:55Valjda bi pri izboru izmedju Plenkovicevih saveznika u Briselu i Amerikanaca taj izbor trebalo biti smijesno lako napraviti. Mislim, moguce je da ce zbog tih fondova EU a koje spominjes i Trojka proglasiti Amerikance destabilizirajucim faktorom (kao sto to radi Dodik), ali ljudi, zar se zaboravilo ponasanje evropskih cinovnika tokom rata, te ko je i kako morao intervenisati ?vee-jay wrote: ↑04/02/2024 00:35nisam upitan ali kako sam ja njihov stav razumio:
ali milijarda eura bi dobro dosla
- vee-jay
#19837 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Bossona wrote: ↑04/02/2024 17:28Kucamo na vrata obećanih ubleha,.....tramvajtrojka wrote: ↑04/02/2024 14:41Meni bi ovo bilo smiješno i zalosno davati kao neki argument kad se zna da se za fadilove osmogodišnje vladavine otvorilo najmanje autoputa otkako se pravi, bukvalno si imao zastoj od pet godina njegove vlasti kad nije metar ceste bio otvoren
Sam Fadil 2014 kad je preuzimao mandat je izjavio da izgradnja autoceste nije bitna stvar za federaciju BiH![]()
i onda se njega uzima za uzor kao nekog graditeljskog maga
![]()
SLIJEDI BLAGOSTANJE
Izetbegović pozvao na strpljenje još osam godina: Cilj je novih 150 hiljada radnih mjesta
Klix.ba
11.05.2018.
N. G./Klix.ba
Predsjednik SDA sinoć se obratio na skupu mladih SDA na Ilidži i imao je prilično upečatljiv govor o budućnosti ove zemlje, obećavši da će se sav posao završiti u narednih od osam do deset godina uz pomoć prijatelja sa Zapada, da će se otvoriti 150.000 do 200.000 novih radnih mjesta i da će BiH biti članica Evrospke unije i NATO-a.
![]()
![]()
![]()
"Bitno je da se ovako okupljamo, naročito kada neki odlaze. Bio sam jučer s prijateljima sa Zapada. Imali smo dug sastanak i rezultat tog sastanka je jedan dogovor da ovaj posao koji traje 28 godina u slijedećih od osam do deset godina završimo uz njihovu pomoć", kazao je na početku obraćanja Izetbegović.![]()
Izetbegović je govorio o putu koji je SDA prošla u ovih 28 godina od osnivanja, o otvaranju reformskih procesa i svim poslovima koje su radili, a koje, kako je naglasio, druge stranke nisu uspjele i nisu se usudile da rade. Dodao je da je SDA uz sve otpore onih koji ovoj državi ne žele dobro napravila najveći iskorak i to, kako je naglasio, zahvaljujući načelnicima poput Senaida Memića, Semira Efendića, ali i viših nivoa vlasti.
"Sad se nalazimo u toj poziciji da nema više etapa u toj postdejtonskoj obnovi, ima samo posljednja faza. U sljedećih od osam do deset godina završit ćemo posao. BiH će biti članica Evropske unije, članica NATO-a, s izgrađenom infrastrukturom, jer imamo i zakone i planove i osigurali smo sredstva. Želimo brzu cestu do Krajine, autoput do Beograda. Želimo da se od Sarajeva do Goražda i Mostara putuje sat vremena, do Tuzle sat i po. Želim da za osam godina završimo posao i kažemo da je ovo jedna svijetla zemlja koja ima perspektivu. Taj cilj vidimo, vidimo tu zastavicu, to je 2026. godina, zapamtite tu godinu. Vi ćete zajedno s nama starijima za od osam do deset godina završiti taj posao i ići dalje, nastavit ćete raditi ono što mi sada radimo. Ostavit ćemo vam mirnu i perspektivnu zemlju. Standard ljudi ćemo dići za 50 posto. Kada se napravi sinergija masovne izgradnje infrastrukture, s investicijama", naglasio je Izetbegović.
![]()
![]()
![]()
![]()
Novi cilj je 2026. godina![]()
Obećao je Izetbegović i cilj da se nezaposlenost dovede ispod 15 posto, a da će broj zaposlenih biti povećan za 150 hiljada.
"Kada sam rekao prije tri godine da moramo za 10 godina zaposliti 100.000 ljudi, neki su se time ismijavali. Danas, kad smo pola posla uradili, to više nije smiješno. Sada kažem, mi ćemo za slijedećih od osam do deset godina otvoriti 150.000 do 200.000 novih radnih mjesta i mi ćemo to ako Bog da i uraditi", kazao je predsjednik SDA.
- Skijaš
#19838 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
vee-jay wrote: ↑04/02/2024 18:34nije, zato svi ponavljaju hiljadu puta dnevno da je USA najveci prijatelj BiHSkijaš wrote: ↑04/02/2024 17:55Valjda bi pri izboru izmedju Plenkovicevih saveznika u Briselu i Amerikanaca taj izbor trebalo biti smijesno lako napraviti. Mislim, moguce je da ce zbog tih fondova EU a koje spominjes i Trojka proglasiti Amerikance destabilizirajucim faktorom (kao sto to radi Dodik), ali ljudi, zar se zaboravilo ponasanje evropskih cinovnika tokom rata, te ko je i kako morao intervenisati ?vee-jay wrote: ↑04/02/2024 00:35
nisam upitan ali kako sam ja njihov stav razumio:
ali milijarda eura bi dobro dosla
- PreWiBa
#19839 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa dobro, svi znamo zašto je visina tornja crkve veća od cijele dužine Bulevara od Mahale do Kolodvorske uliceJohnnyS wrote: ↑04/02/2024 18:20Ali je najjače što je prije svega par mjeseci on dijelio status nekog lokalnog "umjetnika", a zapravo ekstremista kao što je i sam, da vazda gleda kad slika Stari most da se ne vidi franjevačka crkvatramvajtrojka wrote: ↑04/02/2024 18:15Sta ono svega ti kajan ponovno dize medijske hajke fkt tom liku je potrebna neka strucna pomoc on ce i u banderi naci neku zavjeru![]()
![]()
- JohnnyS
#19840 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Svejedno. Sad je tu, i ne staviti na sliku je jednak falsifikat kao ne staviti minaretsehohari wrote: ↑04/02/2024 18:46Pa dobro, svi znamo zašto je visina tornja crkve veća od cijele dužine Bulevara od Mahale do Kolodvorske uliceJohnnyS wrote: ↑04/02/2024 18:20Ali je najjače što je prije svega par mjeseci on dijelio status nekog lokalnog "umjetnika", a zapravo ekstremista kao što je i sam, da vazda gleda kad slika Stari most da se ne vidi franjevačka crkvatramvajtrojka wrote: ↑04/02/2024 18:15
Sta ono svega ti kajan ponovno dize medijske hajke fkt tom liku je potrebna neka strucna pomoc on ce i u banderi naci neku zavjeru![]()
![]()
- PreWiBa
#19841 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Kakve to ima veze?
Da sutra Srbi na Trebeviću stave neku trobojku 100x100, naravno da će svako izbjegavati da to ubaci u sliku.
- JohnnyS
#19842 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
- PreWiBa
#19843 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Te džamije tu stoje nekoliko stotina godina, nisu dobile spoiler minarete 2000-ih
Crkva uopšte nije problem, pa baš Pravoslavna crkva nadgleda istočni dio grada
Samo njezin zvonik nije zamišljen kao mentalni granični prelaz
- JohnnyS
#19844 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa što ima veze što stoje nekoliko stotina godina, i jedno i drugo su građevine koje su izgradili ljudi koji žive u tom gradu, i džamija i crkva je realnost grada. Ko namjerno preskače ili jedno ili drugo zapravo fantazira o gradu bez onih tamo
- PreWiBa
#19845 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ne ulazeći u lična razmišljanja zastupnika Kajana, mislim da je više problem posebno taj objekat nego crkve općenito.JohnnyS wrote: ↑04/02/2024 18:57Pa što ima veze što stoje nekoliko godina, i jedno i drugo su građevine koje su izgradili ljudi koji žive u tom gradu, i džamija i crkva je realnost grada. Ko namjerno preskače ili jedno ili drugo zapravo fantazira o gradu bez onih tamo
Nadogradnja tog objekta je rađena po jasnom političkom planu, i to svaka budala vidi.
Sveto trojstvo krsta na Humu, raketnog zvonika i kao šlag na tortu jednoetničko kazalište.
Naravno sve uz bulevar.
Svako ko ima nešto u glavi vidi šta stoji iza toga i da to nisu random objekti.
- vee-jay
#19846 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Škobo Habu wrote: ↑04/02/2024 15:35Ne razumiješ suštinu.
Nije niko Bošnjacima kriv što im je SDA, sve ove godine, nametala žestoke komplekse inferiornosti.
Sprovodila duhovnu i nacionalnu obnovu, dok je ekonomsku koncentrisala u ruke "odobranih porodica" po feudalnom sistemu.
Tako danas imamo više upisani prvačića iz Bihaća u Velenju, nego li u samom Bihaću. I tako je diljem "bošnjački krajeva" koje je SDA smišljeno opustošila u cilju jačanja bošnjačih feudalaca, koji redom drže Alijnu sliku iznad svojih fotelja. A kome drugom duguju svoje uspjeh osim njemu i Allahu, zar ne?
Ne znam da li putuješ po ovoj zemlji pa da kompariraš jedne Zavidoviće i jedno Žepče? Ili, pak, Vareš, nakon vladavine seoske varalice od Avdije Kovačevića i Vareš sa Maroševićem - za koga su glasali, pazi sad, listom Bošnjaci. To što nam Alijine seoske varalice nisu za trideset godina uspjeli da povežu dva najmnogoljudnija kantona, Sarajevski i Tuzlanski, a Livno, Kiseljak, Stolac i Čapljina dobijaju nove obilaznice, te Lašva brzu cestu, nije nama kriv Čović, jer Čović zna šta mu je strateški nacionalni interes, već je problem u onome dijelu pririteta kao što je Hranjen, koji se ispostavio kao prembiciozan projekat, jer se isti trebao graditi tek kad se Sarajevo preko Olova i Kladnja, te Živinica poveže sa Tuzlom.
Nije Bošnjama niko kriv što su im prioriteti vazda krivo postavljeni.
-
plavi_E
#19847 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Isak odgovorio: Za Dodika sam politički gigant, treba ustati kada spominje moje ime
Dva mentalna giganta bh. politicke scene nastavljaju svoju naucnu diskusiju. Spram te dvojice Bizmark i Cercil ispadaju politicko-strateski patuljci.
Dva mentalna giganta bh. politicke scene nastavljaju svoju naucnu diskusiju. Spram te dvojice Bizmark i Cercil ispadaju politicko-strateski patuljci.
- PreWiBa
#19848 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Slažem se, s tim da ne vidim zašto se plasira teza da je brza cesta kroz Lašvansku dolinu HDZ projekat.Škobo Habu wrote: ↑04/02/2024 15:35Ne razumiješ suštinu.
Nije niko Bošnjacima kriv što im je SDA, sve ove godine, nametala žestoke komplekse inferiornosti.
Sprovodila duhovnu i nacionalnu obnovu, dok je ekonomsku koncentrisala u ruke "odobranih porodica" po feudalnom sistemu.
Tako danas imamo više upisani prvačića iz Bihaća u Velenju, nego li u samom Bihaću. I tako je diljem "bošnjački krajeva" koje je SDA smišljeno opustošila u cilju jačanja bošnjačih feudalaca, koji redom drže Alijnu sliku iznad svojih fotelja. A kome drugom duguju svoje uspjeh osim njemu i Allahu, zar ne?
Ne znam da li putuješ po ovoj zemlji pa da kompariraš jedne Zavidoviće i jedno Žepče? Ili, pak, Vareš, nakon vladavine seoske varalice od Avdije Kovačevića i Vareš sa Maroševićem - za koga su glasali, pazi sad, listom Bošnjaci. To što nam Alijine seoske varalice nisu za trideset godina uspjeli da povežu dva najmnogoljudnija kantona, Sarajevski i Tuzlanski, a Livno, Kiseljak, Stolac i Čapljina dobijaju nove obilaznice, te Lašva brzu cestu, nije nama kriv Čović, jer Čović zna šta mu je strateški nacionalni interes, već je problem u onome dijelu pririteta kao što je Hranjen, koji se ispostavio kao prembiciozan projekat, jer se isti trebao graditi tek kad se Sarajevo preko Olova i Kladnja, te Živinica poveže sa Tuzlom.
Nije Bošnjama niko kriv što su im prioriteti vazda krivo postavljeni.
Naprotiv, to je puno važnije za drugu stranu, zato na lokalu i imamo milion malih opstrukcija.
- JohnnyS
#19849 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
sehohari wrote: ↑04/02/2024 19:02Ne ulazeći u lična razmišljanja zastupnika Kajana, mislim da je više problem posebno taj objekat nego crkve općenito.
Nadogradnja tog objekta je rađena po jasnom političkom planu, i to svaka budala vidi.
Sveto trojstvo krsta na Humu, raketnog zvonika i kao šlag na tortu jednoetničko kazalište.
Naravno sve uz bulevar.
Svako ko ima nešto u glavi vidi šta stoji iza toga i da to nisu random objekti.
Pa zašto je prva obnovljena džamija na Balinovcu, kome se ezan uči sa nje?
Ima više vanzemaljaca nego muslimana u tom dijelu grada.
Naravno, iz istog razloga kao što napravljen križ na Humu.
Vjerski objekti ne rastu sami od sebe u prirodi, isti kurac sad ili prije 500 godina, svakog je čovjek napravio.
Ne staviti zvonik je isti džav'o kao ne staviti minaret, ostalo je sve mentalna gimnastika
-
plavi_E
#19850 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nikšić: Izjavu O'Briena doživljamo kao podršku politici koju mi od početka mandata zagovaramo
Najbitnije je kako on to dozivljava. Niksicu kao da nisu prenjeli sta su Ameri rekli u vezi "nepostojeceg" dogovora iz Laktasa.
Najbitnije je kako on to dozivljava. Niksicu kao da nisu prenjeli sta su Ameri rekli u vezi "nepostojeceg" dogovora iz Laktasa.