Kako god, imalo nemalo za 200,ebat ga. Ma jasta nego korektniji, tamo tržišne inspekcije rade svoj posao i nikom se ne isplati lovit u mutnom.vojopd wrote: ↑30/12/2020 16:46To si u pravu. I ja mislim da su korektniji od ovih nasih. Ja sam vidio da Mogame ima za 200, a vrti se lik dugo na olxu, znam jer prodaje ps4 igre i ima super cijene. A ostali su skuplji puno. Jeb.. ga samo da stigne.typeOnegative wrote: ↑30/12/2020 13:09 @vojopd a ove stvari se i ne kvare ... za ove americke it shopove ne znam , a i ne bi svakako odtamo ni uzimao nesto skuplje ili kvarljivije tipa graficka . Što se EU shopova tice znam da reklamacije idu uredno . Iz prve ruke , prijatelj iz Splita narucio sa alzashopa graficku , dosla neispravna , poslao im mail , dva dana poslije dolazi kurir da pokupi paket o njihovom trosku i i u roku od 7 dana dobio novu graficku . A sad skontaj koliko bi ovdje cekao.
A ovi tu nek se pokriju po usima ( cast izuzecima ) , tako se radi i posluje.
edit : evo gledam po piku , samo jedan po 220 i pitanje jel uopce ta cijena , a kod drugih koliko sam nabrzinu vidio nema bas ovoga ispod 240 + postarina .. jbga pored zivaca , opet sam ustedio preko 50![]()
![]()
Ma stići će, blizu je svabija
Ne žuri mi se, kad dođe, dobro došao, imam ram dotad