Mislim ovaj ...Nadzornik wrote:Ovaj je mnogo bolji...corolla02 wrote:
Kia spada u red najlosijih dizajn volana je opste poznato.
![]()

Moderators: _BataZiv_0809, anex
Mislim ovaj ...Nadzornik wrote:Ovaj je mnogo bolji...corolla02 wrote:
Kia spada u red najlosijih dizajn volana je opste poznato.
![]()

E sad je pitanje koji je ljepsi...???Bullet Tooth Tony wrote: Mislim ovaj ...

Nema volana KIA iz tog perioda...basicm wrote:Ne znam, ovaj kia volan izgleda mnogo dobro, kakav najgori dizajn volana?
Nadzornice, daj nam sliku kia volana iz perioda onog bmw volana sto si stavio
Pravo je pitanje ko pokušava biti šta....ne napravi KIA ni hot hatch dok ne dodje svabo iz iste te firmeNadzornik wrote:E sad je pitanje koji je ljepsi...???Bullet Tooth Tony wrote: Mislim ovaj ...
Ne,nego je pitanje ko ima vise para da plati...???inspiron wrote:
Pravo je pitanje ko pokušava biti šta....ne napravi KIA ni hot hatch dok ne dodje svabo iz iste te firme
Nadzornik wrote:Ne,nego je pitanje ko ima vise para da plati...???inspiron wrote:
Pravo je pitanje ko pokušava biti šta....ne napravi KIA ni hot hatch dok ne dodje svabo iz iste te firme
Mislim,ono,transferi tj. prelazni rok vazi i za auto industriju.
Naravno,FK Sarajevo bi bilo u uzem krugu favorita za osvajanje lige prvaka kad bi kupilo Ronalda,Mesija i Neimara ali...!!!
Da li FK Sarajevo ima para da kupi ovu trojicu i da li ova trojica zele da dodju u ovaj klub,hm,pitanje je sad.
Nema pokusavanja,ili jesi ili nisi sposoban da postanes ono sto zelis.
Ovaj tekt mi je onako. Pa niko te ne tjera da 7 god. servisiraš u ovlaštenom. Slobodno prestaneš nakon pete godine i eto ti petogodišnje garancije.helpdesk1 wrote:Dobar text http://autorepublika.com/2018/06/01/kij ... tine-lazi/
xoklix wrote:Al servis svakih 15.000km![]()
Meni na VWu sad prvi bio na 15k, drugi tek na 60k.
meni je na accent-u servis bio svakih 7000kmxoklix wrote:Al servis svakih 15.000km![]()
45000k km na istom ulju? Fino, da nije VW Tesla?xoklix wrote:Al servis svakih 15.000km![]()
Kod Kia vozila je ulje i uljni filter na 20k dok su ostali filteri ( zrak klima ) na svakih 40k te filter goriva na 60k. što je sasvim ok.xoklix wrote:Mescini da je ulje svako 15k , a filteri i ostala govna idu ma 45-60k
Ma mislim na VW.golfiista wrote:Kod Kia vozila je ulje i uljni filter na 20k dok su ostali filteri ( zrak klima ) na svakih 40k te filter goriva na 60k. što je sasvim ok.xoklix wrote:Mescini da je ulje svako 15k , a filteri i ostala govna idu ma 45-60k
xoklix wrote:Mescini da je ulje svako 15k , a filteri i ostala govna idu ma 45-60k
Kod dostavnjaka su intervali malo duzi.xoklix wrote:Pa sta je cudno i da je 45.000 ? Na 2.3 dci motoru fabricki na 40.000 se mjenjau pitanju je dostavno vozilo Renault Master
Odlican text.helpdesk1 wrote:Dobar text http://autorepublika.com/2018/06/01/kij ... tine-lazi/
thekupus wrote:mora drzati dugme kada podize prozore, sve dok se ne podignu do krajaSodom1 wrote:Ja jos uvjek nisam skontao , automatski ne automatski prozor , sta je u stvari problem??
mala stvar, ali iritantna ako nemas
Znam da me na touaregu (2008) s posla to najvise nervira, navikao u antari da jednom pritisnem i da se sva dignu stakla kad izlazim iz auta