FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#19351 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

ultima_palabra wrote:Da rezimiramo, Atletico je super kul dok uzima mjeru Realu i Barci. Kad isto uradi Bayernu, onda su cigani i antifudbaleri.
Objektivan rezime se od navijaca ne ocekuje, ako nista dok su jos pod utiskom ovakve utakmice.
mO k3

#19352 Re: FC Bayern Munchen

Post by mO k3 »

animals wrote:Nikad nisam volio Atlethico...
ali veceras su mi bili simpaticni..
nesto mi Nijemci idu na zivce u zadnje vrijeme..
Koliko njemaca u timu ima :mrgreen:
Bosanski_kralj

#19353 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

_BataZiv_0809 wrote:
ultima_palabra wrote:Da rezimiramo, Atletico je super kul dok uzima mjeru Realu i Barci. Kad isto uradi Bayernu, onda su cigani i antifudbaleri.
Objektivan rezime se od navijaca ne ocekuje, ako nista dok su jos pod utiskom ovakve utakmice.
Je li ti i dalje ostaješ pri tome da Guardiola nije kriv za ispadanje?
super_bayern

#19354 Re: FC Bayern Munchen

Post by super_bayern »

Image
ultima_palabra wrote:Kakav je to ciganluk radio Atletico? Jedan zuti karton u citavoj utakmici, nisu uopste ni odugovlacili na kraju.

Posteno odigrali koliko mogu, Bayern nije iskoristio svoj period dominacije, psiholoski pali nakon gola i izgubili 20 dragocjenih minuta.
Image
Cigani. Ovakav fudbal svaki dan gledali, ako vam je ono borba za finale najjačeg takmičenja u klupskom fudbalu na ovoj kugli zemaljskoj.
veella

#19355 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

Mia san RAUS :izet:
animals

#19356 Re: FC Bayern Munchen

Post by animals »

mO k3 wrote:
animals wrote:Nikad nisam volio Atlethico...
ali veceras su mi bili simpaticni..
nesto mi Nijemci idu na zivce u zadnje vrijeme..
Koliko njemaca u timu ima :mrgreen:[/q

Da su Nijemci u timu,onda bi vjerovatno i prosli veceras :D
Last edited by animals on 03/05/2016 23:58, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#19357 Re: FC Bayern Munchen

Post by mali_milojica »

super_bayern wrote:Image
ultima_palabra wrote:Kakav je to ciganluk radio Atletico? Jedan zuti karton u citavoj utakmici, nisu uopste ni odugovlacili na kraju.

Posteno odigrali koliko mogu, Bayern nije iskoristio svoj period dominacije, psiholoski pali nakon gola i izgubili 20 dragocjenih minuta.
Image
Cigani. Ovakav fudbal svaki dan gledali, ako vam je ono borba za finale najjačeg takmičenja u klupskom fudbalu na ovoj kugli zemaljskoj.
Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Sad bi ti potpisao prolaz u finale Bayerna sa ovakvom igrom
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19358 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Bosanski_kralj wrote:
Vala ne znam sta bih da ti odgovorim na to pitanje, dok mu se iscudjavam.

Ali evo ovako-da je kriv jeste, da je jedini kriv nije.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19359 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
Sad je problem sve i svasta, samo nije tamo gdje ga treba traziti....a istina je da je Atletico u dvije utakmice odigrao dovoljno za prolaz u finale. Ko te pita kako. Bayern treba traziti problem u sebi, a ne u protivniku.
I naravno da ce navijacke reakcije biti vidi ciganije AtM, jebo taj fudbal....ipak je vuna ispusiti od nekog tamo AtM :mrgreen:
Bosanski_kralj

#19360 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

_BataZiv_0809 wrote:
Bosanski_kralj wrote:
Vala ne znam sta bih da ti odgovorim na to pitanje, dok mu se iscudjavam.

Ali evo ovako-da je kriv jeste, da je jedini kriv nije.
Kako ocjenjuješ njegove 3 sezone u Bayernu?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19361 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
Sad je problem sve i svasta, samo nije tamo gdje ga treba traziti....a istina je da je Atletico u dvije utakmice odigrao dovoljno za prolaz u finale. Ko te pita kako. Bayern treba traziti problem u sebi, a ne u protivniku.
I naravno da ce navijacke reakcije biti vidi ciganije AtM, jebo taj fudbal....ipak je vuna ispusiti od nekog tamo AtM :mrgreen:
Sta je to sve i svasta?

Osim uriniranja po treneru (djelomicno zasluzeno) tesko da se moze sta i procitati, a sad odjednom ispade svako drugi kriv :roll:
Dr Baltazar

#19362 Re: FC Bayern Munchen

Post by Dr Baltazar »

Tomahawk11 wrote:Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
Čitaš komentare pogrešnih ljudi i donosiš takav zaključak. Bili smo dominantni, ovako je trebalo da bude, malo je i sreće (više našeg znanja) zafalilo. Poklopilo se sve da Atletico ide u finale i možda prvu titulu LP.
Bosanski_kralj

#19363 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Ko zna odigrati solidnu kontru i finu odbranu, taj prolazi Bayerna.

Nije teško Guardiolu pročitati.
N.N.

#19364 Re: FC Bayern Munchen

Post by N.N. »

Finale se popusilo u prvoj utakmici sa eksperimentisanjem na stoperima i bekovima.
Cuj Bernat ili kako vec :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#19365 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Sta je to sve i svasta?

Osim uriniranja po treneru (djelomicno zasluzeno) tesko da se moze sta i procitati, a sad odjednom ispade svako drugi kriv :roll:
Kako sta je? Postovi se zapocinju sa: ''Postovao sam Atletico, sad vise ne....'', pa je onda problem kako igraju, pa kakav im je trener, jer je eto Bayern ubio Atletica, a vidi vraga, ispadose.
Problem je u Guardioli i Bayernu, ekipi, igracima. Oni su krivi sto nisu prosli, niko drugi.
I nije vise ni slucajnost, tri puta zaredom. Cudno, vazda se Spanci potrefe.
kory_galaktikos

#19366 Re: FC Bayern Munchen

Post by kory_galaktikos »

jest ono jebo taj fudbal.. ali ljudi tako igraju vec nekolliko godina i jbg
ni meni se ono ne svidja, to sam i rekao nakon revansa protiv barselone, al jbg...imaju svoj sistem i njima je to ok...i svima je to simpaticno kad su objektivni posmatraci hehe
valjda bi ih madrid uzeo u potencijalnom finalu... nece valjda zbog njih izgubit i Cl i primeru
Tomahawk11
Globalni moderator

#19367 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Dr Baltazar wrote:
Čitaš komentare pogrešnih ljudi i donosiš takav zaključak. Bili smo dominantni, ovako je trebalo da bude, malo je i sreće (više našeg znanja) zafalilo. Poklopilo se sve da Atletico ide u finale i možda prvu titulu LP.
Tacno, Bayern je imao loptu, vise suteva....nista neocekivano. To bi vam Simeone potpisao prije pocetka utakmice.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19368 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Bosanski_kralj wrote: Kako ocjenjuješ njegove 3 sezone u Bayernu?
Isuvise je to tesko pitanje za postaviti, meni ovako naopakom, ako ocekujes kratak i koncizan odgovor. Ali evo pokusacu biti sto kraci:

Ako cemo posmatrati po ishodu, a ne po procesu-nije zadovoljio ocekivanja.

Nije ispunio to zbog cega je doveden. Ako se, pak, upustimo u analizu sto je to tako i zasto, otvorit cemo puno pitanja.

Jer stvarni zivot ne funkcionise bas na nacin da je tolika moc skoncentrisana u rukama jednog covjeka, ma koju funkciju obnasao, pa da njegova odluka toliko utice na tok nepredvidivih stvari.

To kao prvo. Kao drugo, ekipa je u evidentnom padu poslije osvajanja triple i ubjedjen sam da je to vise koincidira sa njegovim mandatom, nego sto je direktno uzrokovano. Vjerujem da bi se ista stvar desila da je Juup ostao ili da je odmah dosao Anceloti.

Jedino sto mu direktno zamjerim i za sta smatram da je direktno odgovoran (a on je to i sam priznao) je takticka i svaka druga demontaza od strane Reala 2013. Sve ostalo je imalo puno faktora izvan njegovog dosega.

Za kraj, vjerujem da ce doci ponovo vremena kada ce prolaz u polufinale biti nedostizan, kada ce se Bundesliga teze ili nikako osvajati. Desilo se mnogima, nece zaobici ni Bajern. A onda cemo puno drukcije posmatrati neke stvari.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19369 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

N.N. wrote:Finale se popusilo u prvoj utakmici sa eksperimentisanjem na stoperima i bekovima.
Cuj Bernat ili kako vec :lol:
Definitivno :thumbup:
LSD

#19370 Re: FC Bayern Munchen

Post by LSD »

Guardiola je kriv što je Miler promašio penal :-) (logika pojedinih likova) i tako sjebao svoju ekipu, jer da su otišli na odmor sa 2-0 vjerovatno bi prošli.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19371 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Kako sta je? Postovi se zapocinju sa: ''Postovao sam Atletico, sad vise ne....'', pa je onda problem kako igraju, pa kakav im je trener, jer je eto Bayern ubio Atletica, a vidi vraga, ispadose.
Problem je u Guardioli i Bayernu, ekipi, igracima. Oni su krivi sto nisu prosli, niko drugi.
Izvini, ali mislim da nisi procitao do kraja postove. Moj sigurno nisi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19372 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Izvini, ali mislim da nisi procitao do kraja postove. Moj sigurno nisi.
Nije bitno jesam li ili nisam - ovo gore sto napisah je istina.
Dr Baltazar

#19373 Re: FC Bayern Munchen

Post by Dr Baltazar »

LSD wrote:Guardiola je kriv što je Miler promašio penal :-) (logika pojedinih likova) i tako sjebao svoju ekipu, jer da su otišli na odmor sa 2-0 vjerovatno bi prošli.
:thumbup: Da je Thomas pogodio, otišlo bi se na odmor sa najmanje 3:0 jer je Atletico u toj fazi bio u knock downu. Al lahko je sad pričati. Propustilo se šansi i poslije toga za taj treći, pa bi bilo glupo okriviti Thomasa za ispadanje.
Tomahawk11
Globalni moderator

#19374 Re: FC Bayern Munchen

Post by Tomahawk11 »

Kako inace Muller stoji sa penalima?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19375 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Nije bitno jesam li ili nisam - ovo gore sto napisah je istina.
To jednostavno nije istina. Oba posta koja su zapocela citiranom recenicom su napisana sa izrazima postovanja, ali ne i simpatije, spram Atletikove igre.

Vala ako je toliko cudno da se neko ibreti treneru koji protivnickog igraca hvata za vrat, gura/udara pomocnika, onda ne znam gdje fudbal ide :roll:

Kradja vremena odugovlacenjem i simuliranjem povrede je nesto skroz drugo. Ali naravno da iritira navijace koji su po defaultu neobjektivni.
Post Reply