Objektivan rezime se od navijaca ne ocekuje, ako nista dok su jos pod utiskom ovakve utakmice.ultima_palabra wrote:Da rezimiramo, Atletico je super kul dok uzima mjeru Realu i Barci. Kad isto uradi Bayernu, onda su cigani i antifudbaleri.
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19351 Re: FC Bayern Munchen
- mO k3
#19352 Re: FC Bayern Munchen
Koliko njemaca u timu imaanimals wrote:Nikad nisam volio Atlethico...
ali veceras su mi bili simpaticni..
nesto mi Nijemci idu na zivce u zadnje vrijeme..
- Bosanski_kralj
#19353 Re: FC Bayern Munchen
Je li ti i dalje ostaješ pri tome da Guardiola nije kriv za ispadanje?_BataZiv_0809 wrote:Objektivan rezime se od navijaca ne ocekuje, ako nista dok su jos pod utiskom ovakve utakmice.ultima_palabra wrote:Da rezimiramo, Atletico je super kul dok uzima mjeru Realu i Barci. Kad isto uradi Bayernu, onda su cigani i antifudbaleri.
-
super_bayern
#19354 Re: FC Bayern Munchen
ultima_palabra wrote:Kakav je to ciganluk radio Atletico? Jedan zuti karton u citavoj utakmici, nisu uopste ni odugovlacili na kraju.
Posteno odigrali koliko mogu, Bayern nije iskoristio svoj period dominacije, psiholoski pali nakon gola i izgubili 20 dragocjenih minuta.

Cigani. Ovakav fudbal svaki dan gledali, ako vam je ono borba za finale najjačeg takmičenja u klupskom fudbalu na ovoj kugli zemaljskoj.
- animals
#19356 Re: FC Bayern Munchen
Koliko njemaca u timu imamO k3 wrote:animals wrote:Nikad nisam volio Atlethico...
ali veceras su mi bili simpaticni..
nesto mi Nijemci idu na zivce u zadnje vrijeme..
Da su Nijemci u timu,onda bi vjerovatno i prosli veceras
Last edited by animals on 03/05/2016 23:58, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#19357 Re: FC Bayern Munchen
Ko gubi ima pravo da se ljuti.super_bayern wrote:
ultima_palabra wrote:Kakav je to ciganluk radio Atletico? Jedan zuti karton u citavoj utakmici, nisu uopste ni odugovlacili na kraju.
Posteno odigrali koliko mogu, Bayern nije iskoristio svoj period dominacije, psiholoski pali nakon gola i izgubili 20 dragocjenih minuta.
Cigani. Ovakav fudbal svaki dan gledali, ako vam je ono borba za finale najjačeg takmičenja u klupskom fudbalu na ovoj kugli zemaljskoj.
Sad bi ti potpisao prolaz u finale Bayerna sa ovakvom igrom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19358 Re: FC Bayern Munchen
Vala ne znam sta bih da ti odgovorim na to pitanje, dok mu se iscudjavam.Bosanski_kralj wrote:
Je li ti i dalje ostaješ pri tome da Guardiola nije kriv za ispadanje?
Ali evo ovako-da je kriv jeste, da je jedini kriv nije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19359 Re: FC Bayern Munchen
Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
Sad je problem sve i svasta, samo nije tamo gdje ga treba traziti....a istina je da je Atletico u dvije utakmice odigrao dovoljno za prolaz u finale. Ko te pita kako. Bayern treba traziti problem u sebi, a ne u protivniku.
I naravno da ce navijacke reakcije biti vidi ciganije AtM, jebo taj fudbal....ipak je vuna ispusiti od nekog tamo AtM
Sad je problem sve i svasta, samo nije tamo gdje ga treba traziti....a istina je da je Atletico u dvije utakmice odigrao dovoljno za prolaz u finale. Ko te pita kako. Bayern treba traziti problem u sebi, a ne u protivniku.
I naravno da ce navijacke reakcije biti vidi ciganije AtM, jebo taj fudbal....ipak je vuna ispusiti od nekog tamo AtM
- Bosanski_kralj
#19360 Re: FC Bayern Munchen
Kako ocjenjuješ njegove 3 sezone u Bayernu?_BataZiv_0809 wrote:Vala ne znam sta bih da ti odgovorim na to pitanje, dok mu se iscudjavam.Bosanski_kralj wrote:
Je li ti i dalje ostaješ pri tome da Guardiola nije kriv za ispadanje?
Ali evo ovako-da je kriv jeste, da je jedini kriv nije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19361 Re: FC Bayern Munchen
Sta je to sve i svasta?Tomahawk11 wrote:Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
Osim uriniranja po treneru (djelomicno zasluzeno) tesko da se moze sta i procitati, a sad odjednom ispade svako drugi kriv
-
Dr Baltazar
#19362 Re: FC Bayern Munchen
Čitaš komentare pogrešnih ljudi i donosiš takav zaključak. Bili smo dominantni, ovako je trebalo da bude, malo je i sreće (više našeg znanja) zafalilo. Poklopilo se sve da Atletico ide u finale i možda prvu titulu LP.Tomahawk11 wrote:Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
- Bosanski_kralj
#19363 Re: FC Bayern Munchen
Ko zna odigrati solidnu kontru i finu odbranu, taj prolazi Bayerna.Tomahawk11 wrote:Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
Nije teško Guardiolu pročitati.
- N.N.
#19364 Re: FC Bayern Munchen
Finale se popusilo u prvoj utakmici sa eksperimentisanjem na stoperima i bekovima.
Cuj Bernat ili kako vec
Cuj Bernat ili kako vec
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19365 Re: FC Bayern Munchen
Kako sta je? Postovi se zapocinju sa: ''Postovao sam Atletico, sad vise ne....'', pa je onda problem kako igraju, pa kakav im je trener, jer je eto Bayern ubio Atletica, a vidi vraga, ispadose._BataZiv_0809 wrote:Sta je to sve i svasta?Tomahawk11 wrote:Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
Osim uriniranja po treneru (djelomicno zasluzeno) tesko da se moze sta i procitati, a sad odjednom ispade svako drugi kriv
Problem je u Guardioli i Bayernu, ekipi, igracima. Oni su krivi sto nisu prosli, niko drugi.
I nije vise ni slucajnost, tri puta zaredom. Cudno, vazda se Spanci potrefe.
-
kory_galaktikos
#19366 Re: FC Bayern Munchen
jest ono jebo taj fudbal.. ali ljudi tako igraju vec nekolliko godina i jbg
ni meni se ono ne svidja, to sam i rekao nakon revansa protiv barselone, al jbg...imaju svoj sistem i njima je to ok...i svima je to simpaticno kad su objektivni posmatraci hehe
valjda bi ih madrid uzeo u potencijalnom finalu... nece valjda zbog njih izgubit i Cl i primeru
ni meni se ono ne svidja, to sam i rekao nakon revansa protiv barselone, al jbg...imaju svoj sistem i njima je to ok...i svima je to simpaticno kad su objektivni posmatraci hehe
valjda bi ih madrid uzeo u potencijalnom finalu... nece valjda zbog njih izgubit i Cl i primeru
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19367 Re: FC Bayern Munchen
Tacno, Bayern je imao loptu, vise suteva....nista neocekivano. To bi vam Simeone potpisao prije pocetka utakmice.Dr Baltazar wrote:Čitaš komentare pogrešnih ljudi i donosiš takav zaključak. Bili smo dominantni, ovako je trebalo da bude, malo je i sreće (više našeg znanja) zafalilo. Poklopilo se sve da Atletico ide u finale i možda prvu titulu LP.Tomahawk11 wrote:Pazi ti sad price....pa gdje nesta ona prica o dominantnom Bayernu i kako ce se rutinski proci Atletico?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19368 Re: FC Bayern Munchen
Isuvise je to tesko pitanje za postaviti, meni ovako naopakom, ako ocekujes kratak i koncizan odgovor. Ali evo pokusacu biti sto kraci:Bosanski_kralj wrote: Kako ocjenjuješ njegove 3 sezone u Bayernu?
Ako cemo posmatrati po ishodu, a ne po procesu-nije zadovoljio ocekivanja.
Nije ispunio to zbog cega je doveden. Ako se, pak, upustimo u analizu sto je to tako i zasto, otvorit cemo puno pitanja.
Jer stvarni zivot ne funkcionise bas na nacin da je tolika moc skoncentrisana u rukama jednog covjeka, ma koju funkciju obnasao, pa da njegova odluka toliko utice na tok nepredvidivih stvari.
To kao prvo. Kao drugo, ekipa je u evidentnom padu poslije osvajanja triple i ubjedjen sam da je to vise koincidira sa njegovim mandatom, nego sto je direktno uzrokovano. Vjerujem da bi se ista stvar desila da je Juup ostao ili da je odmah dosao Anceloti.
Jedino sto mu direktno zamjerim i za sta smatram da je direktno odgovoran (a on je to i sam priznao) je takticka i svaka druga demontaza od strane Reala 2013. Sve ostalo je imalo puno faktora izvan njegovog dosega.
Za kraj, vjerujem da ce doci ponovo vremena kada ce prolaz u polufinale biti nedostizan, kada ce se Bundesliga teze ili nikako osvajati. Desilo se mnogima, nece zaobici ni Bajern. A onda cemo puno drukcije posmatrati neke stvari.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19369 Re: FC Bayern Munchen
DefinitivnoN.N. wrote:Finale se popusilo u prvoj utakmici sa eksperimentisanjem na stoperima i bekovima.
Cuj Bernat ili kako vec
-
LSD
#19370 Re: FC Bayern Munchen
Guardiola je kriv što je Miler promašio penal
(logika pojedinih likova) i tako sjebao svoju ekipu, jer da su otišli na odmor sa 2-0 vjerovatno bi prošli.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19371 Re: FC Bayern Munchen
Izvini, ali mislim da nisi procitao do kraja postove. Moj sigurno nisi.Tomahawk11 wrote:
Kako sta je? Postovi se zapocinju sa: ''Postovao sam Atletico, sad vise ne....'', pa je onda problem kako igraju, pa kakav im je trener, jer je eto Bayern ubio Atletica, a vidi vraga, ispadose.
Problem je u Guardioli i Bayernu, ekipi, igracima. Oni su krivi sto nisu prosli, niko drugi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19372 Re: FC Bayern Munchen
Nije bitno jesam li ili nisam - ovo gore sto napisah je istina._BataZiv_0809 wrote:Izvini, ali mislim da nisi procitao do kraja postove. Moj sigurno nisi.Tomahawk11 wrote:
Kako sta je? Postovi se zapocinju sa: ''Postovao sam Atletico, sad vise ne....'', pa je onda problem kako igraju, pa kakav im je trener, jer je eto Bayern ubio Atletica, a vidi vraga, ispadose.
-
Dr Baltazar
#19373 Re: FC Bayern Munchen
LSD wrote:Guardiola je kriv što je Miler promašio penal(logika pojedinih likova) i tako sjebao svoju ekipu, jer da su otišli na odmor sa 2-0 vjerovatno bi prošli.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19374 Re: FC Bayern Munchen
Kako inace Muller stoji sa penalima?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19375 Re: FC Bayern Munchen
To jednostavno nije istina. Oba posta koja su zapocela citiranom recenicom su napisana sa izrazima postovanja, ali ne i simpatije, spram Atletikove igre.Tomahawk11 wrote:
Nije bitno jesam li ili nisam - ovo gore sto napisah je istina.
Vala ako je toliko cudno da se neko ibreti treneru koji protivnickog igraca hvata za vrat, gura/udara pomocnika, onda ne znam gdje fudbal ide
Kradja vremena odugovlacenjem i simuliranjem povrede je nesto skroz drugo. Ali naravno da iritira navijace koji su po defaultu neobjektivni.