Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Teufik
#1926 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Kojem sad Spahi treba jebat sve po spisku?
- ČičineBrčine
#1927 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zalosno je to da on demantuje putem facebooka, a ne izadje u medije i ne progovori o kriminalnoj partiji protiv nigerijeleo karan wrote:evo primili su se
uz prigodan komentar i prijetnju laznog kapitena:
Jedna za dobro jutro!!! Nakon "tuce" kafa i dorucak. Jadni su vam pokusaji "sedma silo"....tesko ce vam biti voditi ovaj rat sa distance.
i on i selektor trebaju da pakuju kofere dosta je njihovog
- It_is_a_Leclerc
#1928 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nijednom.Teufik wrote:Kojem sad Spahi treba jebat sve po spisku?
Velid nikad ne bi svjesno plasirao neprovjerenu info. u javnost. Pričao je s nekim, možda šefom, ženom, bratom. Rekao šta je on čuo.
Ako Velidu Spahi bude izrečena bilo kakva sankcija, BHT-u treba jebat sve po spisku.
- sinuhe
#1929 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sta ce reci za igru, da nismo imali srece i da smo pokradeni. Pa covjek na kopackama ima napisano "molite se za BiH"

-
hillbill
#1930 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sve si ti to lijepo upakovao.........problem je sto on nije grijesio sa nigerijomIlijaLadin wrote:Spaha, momčino, zanemari n.n.-ovce i one koji još uvijek nisu odrasli. Oni ne mogu učiniti dobroga ovoj zemlji i njenim stanovnicima, onima kojima je pomoć potrebna ni svojom pojavom, radom ni novčano, i niti blizu onoliko koliko si ti i zato ona narodna: "Nije bitno šta nego ko to kaže" pije vodu i u ovom primjeru.
Zadužio si nas u prošlosti i halalim ti očite greške protiv Nigerijaca. I druge greške u prošlosti. Da te nije, da nije Džeke i ostatka ekipe koju pljuju, još uvijek bismo gledali BiH na marginama fudbalskih dešavanja.
Pusti, ba, raju. Ona će uvijek imati potrebu da razglaba i ponižava. Poderite Iran, radi obraza.
-
leo karan
#1931 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Samo se ukopava ovim...
ovakvi istupi samo kod glupana mogu proci
-
Alkos
#1932 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
To je to!It_is_a_Leclerc wrote:P.s. Spahiću isto neko treba da objasni da, ako ima problem sa nekim novinarom, to rješava lično, preko suda. A ne da cijeloj profesiji objavljuje rat u kojem će nastradati, izaći osakaćen .
-
vryzas
#1933 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
_mufljuz_ wrote:bravo spaha - ti si kralj - vise si dobrih pasova napravio nigeriji i argentini nego nasim ljudima - otreses pjanica ovako,
meni gastritis instantno nastao u zelucu a ti mi nasmijesene selfije u facu plasiras....
svaka cast spaha - nema sta pravo kapitenski, megafudbalski sportski si mi ga sukno....
fuj
Ima jos jedna scena sa malim Pjanicem kad ga odguruje i hvata za vrat, a sve da bi Misimovic izveo slobodnjak. Nisam siguran da li je na ovoj takmi ali je nastup "kapitenski, liderski" pravo...smetljar!
- mO k3
#1934 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dolijeva ulje na vatru ...sve ce biti još gore ako izgubimo večerasleo karan wrote:Samo se ukopava ovim...
-
IlijaLadin
#1935 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bitno je da pljuvači prate reprezentaciju od prijateljskih utakmica po Njemačkoj i Belgiji.Janjicar wrote:![]()
![]()
Ko prati repku duze od dvije godine zna ko je Spahic a novi nadimak mu je kikser.
Klosar bio i ostao. Vodja protiv Lihtenstajna, Luksemburga a u ostalim utakmicama kikser.
I da, tačno je kikser... Sevilja, Monpelje, Bajer... rang Junaka iz Sinja. Kao da mi ne znamo da u posljednje vrijeme nije na nivou od prije 5 godina.
U svakom slučaju, uvrede više govore o onome koji ih upućuje.
-
Paul F.
#1936 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Meni nije bitno šta se desilo poslije tekme sa Nigerijom. Interesuje me šta je bilo prije te tekme. To je bitno.
- It_is_a_Leclerc
#1937 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
IlijaLadin wrote:Bitno je da pljuvači prate reprezentaciju od prijateljskih utakmica po Njemačkoj i Belgiji.Janjicar wrote:![]()
![]()
Ko prati repku duze od dvije godine zna ko je Spahic a novi nadimak mu je kikser.
Klosar bio i ostao. Vodja protiv Lihtenstajna, Luksemburga a u ostalim utakmicama kikser.
I da, tačno je kikser... Sevilja, Monpelje, Bajer... rang Junaka iz Sinja. Kao da mi ne znamo da u posljednje vrijeme nije na nivou od prije 5 godina.
U svakom slučaju, uvrede više govore o onome koji ih upućuje.
- HomeSweetHome
#1938 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Paul F. wrote:Meni nije bitno šta se desilo poslije tekme sa Nigerijom. Interesuje me šta je bilo prije te tekme. To je bitno.
- sinuhe
#1939 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
U sva tri evropska kluba imao je problema kakve samo on kao kapiten jedne reprezentacije moze imati.
- IcedMFEarth
#1940 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Koje probleme ?sinuhe wrote:U sva tri evropska kluba imao je problema kakve samo on kao kapiten jedne reprezentacije moze imati.
- ČičineBrčine
#1941 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
I to je manje vise nebitno bitno je sta se desavalo za vrijeme tih 90 minuta na terenuHomeSweetHome wrote:Paul F. wrote:Meni nije bitno šta se desilo poslije tekme sa Nigerijom. Interesuje me šta je bilo prije te tekme. To je bitno.
- sinuhe
#1942 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobro, ne mozda probleme ali svakako ispade.IcedMFEarth wrote:Koje probleme ?sinuhe wrote:U sva tri evropska kluba imao je problema kakve samo on kao kapiten jedne reprezentacije moze imati.
- HomeSweetHome
#1943 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
To sto se desavalo na terenu je rezultat nekog loma i krsa koji se desio neposredno prije utakmice, po mom misljenju.ČičineBrčine wrote:I to je manje vise nebitno bitno je sta se desavalo za vrijeme tih 90 minuta na terenuHomeSweetHome wrote:Paul F. wrote:Meni nije bitno šta se desilo poslije tekme sa Nigerijom. Interesuje me šta je bilo prije te tekme. To je bitno.
- It_is_a_Leclerc
#1944 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
https://www.facebook.com/VedadIbisevic
Novi član klana. Brani Spahu.
Napolje ! Napolje !
Ili da citiram jednog forumaša: "Masa je spremna. Samo nek' upru u krivca i mi krećemo"
Napolje ! Napolje !
Ili da citiram jednog forumaša: "Masa je spremna. Samo nek' upru u krivca i mi krećemo"
-
Stari
#1945 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Svijetu je svega dosta , niceg zeljan nije ...osim.
Glavnih Junaka.
Odite svi sad skupa zajedno ...loviti rakove ...morske.
Glavnih Junaka.
Odite svi sad skupa zajedno ...loviti rakove ...morske.
-
5 0 5
#1946 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
sreca je pa su se potukli bar sat prije pocetka utakmice. inace bi safet opet imao problema sa spiskom.HomeSweetHome wrote: To sto se desavalo na terenu je rezultat nekog loma i krsa koji se desio neposredno prije utakmice, po mom misljenju.
- P308
#1948 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Sad ni Vedo ne valja, je li? Ne mogu da pohvatam ko sve ne valja i koga ne smijemo voljetiIt_is_a_Leclerc wrote:https://www.facebook.com/VedadIbisevic
Napolje ! Napolje !
-
lider
#1949 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja i pored ovog Vedinog komentara i dalje ne vjerujem da je sve u redu u našoj svlačionici. Kako onda objasniti ponašanje na terenu, jedino da im puca kurac i za reprezentacijom i za državom, i da su se tamo otišli samo zajebavati.
Treba sačekati kraj prvenstva i povratak u Sarajevo, ja i dalje mislim da će mnoge stvari izaći na vidjelo.
P.S. Još jednom samo da iskoristim priliku da se kapitenu naserem u usta.
Treba sačekati kraj prvenstva i povratak u Sarajevo, ja i dalje mislim da će mnoge stvari izaći na vidjelo.
P.S. Još jednom samo da iskoristim priliku da se kapitenu naserem u usta.
-
ljutiajvar
#1950 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
It_is_a_Leclerc wrote:https://www.facebook.com/VedadIbisevic
Napolje ! Napolje !

Legende naše !