Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Teufik

#1926 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Teufik »

Kojem sad Spahi treba jebat sve po spisku?
ČičineBrčine

#1927 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ČičineBrčine »

leo karan wrote:evo primili su se

Image
uz prigodan komentar i prijetnju laznog kapitena:
Jedna za dobro jutro!!! Nakon "tuce" kafa i dorucak. Jadni su vam pokusaji "sedma silo"....tesko ce vam biti voditi ovaj rat sa distance.
Zalosno je to da on demantuje putem facebooka, a ne izadje u medije i ne progovori o kriminalnoj partiji protiv nigerije
i on i selektor trebaju da pakuju kofere dosta je njihovog :run:
It_is_a_Leclerc

#1928 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by It_is_a_Leclerc »

Teufik wrote:Kojem sad Spahi treba jebat sve po spisku?
Nijednom.

Velid nikad ne bi svjesno plasirao neprovjerenu info. u javnost. Pričao je s nekim, možda šefom, ženom, bratom. Rekao šta je on čuo.

Ako Velidu Spahi bude izrečena bilo kakva sankcija, BHT-u treba jebat sve po spisku.
sinuhe

#1929 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

Sta ce reci za igru, da nismo imali srece i da smo pokradeni. Pa covjek na kopackama ima napisano "molite se za BiH" :-) :lol:
hillbill

#1930 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by hillbill »

IlijaLadin wrote:Spaha, momčino, zanemari n.n.-ovce i one koji još uvijek nisu odrasli. Oni ne mogu učiniti dobroga ovoj zemlji i njenim stanovnicima, onima kojima je pomoć potrebna ni svojom pojavom, radom ni novčano, i niti blizu onoliko koliko si ti i zato ona narodna: "Nije bitno šta nego ko to kaže" pije vodu i u ovom primjeru.

Zadužio si nas u prošlosti i halalim ti očite greške protiv Nigerijaca. I druge greške u prošlosti. Da te nije, da nije Džeke i ostatka ekipe koju pljuju, još uvijek bismo gledali BiH na marginama fudbalskih dešavanja.

Pusti, ba, raju. Ona će uvijek imati potrebu da razglaba i ponižava. Poderite Iran, radi obraza.
sve si ti to lijepo upakovao.........problem je sto on nije grijesio sa nigerijom
leo karan

#1931 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by leo karan »

Samo se ukopava ovim...

ovakvi istupi samo kod glupana mogu proci
Alkos

#1932 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Alkos »

It_is_a_Leclerc wrote:P.s. Spahiću isto neko treba da objasni da, ako ima problem sa nekim novinarom, to rješava lično, preko suda. A ne da cijeloj profesiji objavljuje rat u kojem će nastradati, izaći osakaćen .
To je to! :wink: Ne možes se bosti s rogatim. A po svemu sudeći naložen je da se sa nekim obračuna...
vryzas

#1933 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by vryzas »

_mufljuz_ wrote:bravo spaha - ti si kralj - vise si dobrih pasova napravio nigeriji i argentini nego nasim ljudima - otreses pjanica ovako,

meni gastritis instantno nastao u zelucu a ti mi nasmijesene selfije u facu plasiras....
svaka cast spaha - nema sta pravo kapitenski, megafudbalski sportski si mi ga sukno....

fuj

Ima jos jedna scena sa malim Pjanicem kad ga odguruje i hvata za vrat, a sve da bi Misimovic izveo slobodnjak. Nisam siguran da li je na ovoj takmi ali je nastup "kapitenski, liderski" pravo...smetljar!
mO k3

#1934 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by mO k3 »

leo karan wrote:Samo se ukopava ovim...

ovakvi istupi samo kod glupana mogu proci
Dolijeva ulje na vatru ...sve ce biti još gore ako izgubimo večeras
IlijaLadin

#1935 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IlijaLadin »

Janjicar wrote: :lol: :lol:

Ko prati repku duze od dvije godine zna ko je Spahic a novi nadimak mu je kikser.
Klosar bio i ostao. Vodja protiv Lihtenstajna, Luksemburga a u ostalim utakmicama kikser.
Bitno je da pljuvači prate reprezentaciju od prijateljskih utakmica po Njemačkoj i Belgiji.

I da, tačno je kikser... Sevilja, Monpelje, Bajer... rang Junaka iz Sinja. Kao da mi ne znamo da u posljednje vrijeme nije na nivou od prije 5 godina.

U svakom slučaju, uvrede više govore o onome koji ih upućuje.
Paul F.

#1936 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Paul F. »

Meni nije bitno šta se desilo poslije tekme sa Nigerijom. Interesuje me šta je bilo prije te tekme. To je bitno.
It_is_a_Leclerc

#1937 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

IlijaLadin wrote:
Janjicar wrote: :lol: :lol:

Ko prati repku duze od dvije godine zna ko je Spahic a novi nadimak mu je kikser.
Klosar bio i ostao. Vodja protiv Lihtenstajna, Luksemburga a u ostalim utakmicama kikser.
Bitno je da pljuvači prate reprezentaciju od prijateljskih utakmica po Njemačkoj i Belgiji.

I da, tačno je kikser... Sevilja, Monpelje, Bajer... rang Junaka iz Sinja. Kao da mi ne znamo da u posljednje vrijeme nije na nivou od prije 5 godina.

U svakom slučaju, uvrede više govore o onome koji ih upućuje.
:thumbup:
HomeSweetHome

#1938 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by HomeSweetHome »

Paul F. wrote:Meni nije bitno šta se desilo poslije tekme sa Nigerijom. Interesuje me šta je bilo prije te tekme. To je bitno.
sinuhe

#1939 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

U sva tri evropska kluba imao je problema kakve samo on kao kapiten jedne reprezentacije moze imati.
IcedMFEarth

#1940 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by IcedMFEarth »

sinuhe wrote:U sva tri evropska kluba imao je problema kakve samo on kao kapiten jedne reprezentacije moze imati.
Koje probleme ?
ČičineBrčine

#1941 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ČičineBrčine »

HomeSweetHome wrote:
Paul F. wrote:Meni nije bitno šta se desilo poslije tekme sa Nigerijom. Interesuje me šta je bilo prije te tekme. To je bitno.
I to je manje vise nebitno bitno je sta se desavalo za vrijeme tih 90 minuta na terenu
sinuhe

#1942 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by sinuhe »

IcedMFEarth wrote:
sinuhe wrote:U sva tri evropska kluba imao je problema kakve samo on kao kapiten jedne reprezentacije moze imati.
Koje probleme ?
Dobro, ne mozda probleme ali svakako ispade.
HomeSweetHome

#1943 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by HomeSweetHome »

ČičineBrčine wrote:
HomeSweetHome wrote:
I to je manje vise nebitno bitno je sta se desavalo za vrijeme tih 90 minuta na terenu
To sto se desavalo na terenu je rezultat nekog loma i krsa koji se desio neposredno prije utakmice, po mom misljenju.
It_is_a_Leclerc

#1944 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

https://www.facebook.com/VedadIbisevic

Novi član klana. Brani Spahu.

Napolje ! Napolje !

Ili da citiram jednog forumaša: "Masa je spremna. Samo nek' upru u krivca i mi krećemo" :lol:
Stari

#1945 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Stari »

Svijetu je svega dosta , niceg zeljan nije ...osim.

Glavnih Junaka.

Odite svi sad skupa zajedno ...loviti rakove ...morske.
5 0 5

#1946 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

HomeSweetHome wrote: To sto se desavalo na terenu je rezultat nekog loma i krsa koji se desio neposredno prije utakmice, po mom misljenju.
sreca je pa su se potukli bar sat prije pocetka utakmice. inace bi safet opet imao problema sa spiskom.
ljutiajvar

#1947 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ljutiajvar »

...
P308

#1948 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by P308 »

It_is_a_Leclerc wrote:https://www.facebook.com/VedadIbisevic

Napolje ! Napolje !

Ili da citiram jednog forumaša: "Masa je spremna. Samo nek' upru u krivca i mi krećemo" :lol:
Sad ni Vedo ne valja, je li? Ne mogu da pohvatam ko sve ne valja i koga ne smijemo voljeti :D
lider

#1949 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by lider »

Ja i pored ovog Vedinog komentara i dalje ne vjerujem da je sve u redu u našoj svlačionici. Kako onda objasniti ponašanje na terenu, jedino da im puca kurac i za reprezentacijom i za državom, i da su se tamo otišli samo zajebavati.

Treba sačekati kraj prvenstva i povratak u Sarajevo, ja i dalje mislim da će mnoge stvari izaći na vidjelo.

P.S. Još jednom samo da iskoristim priliku da se kapitenu naserem u usta.
ljutiajvar

#1950 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by ljutiajvar »

It_is_a_Leclerc wrote:https://www.facebook.com/VedadIbisevic

Napolje ! Napolje !

Image

Legende naše !
Post Reply