Bosanska dolina piramida

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Russki

#1926 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Russki »

dezurni_ucenik wrote:Proslo deset i kusur godina, pa mogla se barem jedna strana komplet otkopati. Pa zar to nije dovoljan dokaz da tamo nema nista. I hajmo sad zaradjivat na pozitivnoj energiji prije i poslije obilaska piramida. Poredo indi jones kamenja u krug i nafurava ljude da im se cakre otvaraju. :lol:
Uvijek sam volio tvoje komentare.

Tačno ti dodjem pivo...gajbu ustvari.
Haris.ba

#1927 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Haris.ba »

broj dva wrote:
zforumas wrote:
Haris.ba wrote:A koji je to Ceski institut? Nisam skontao adresu. Ima li gdje?
Sta ce ti adresa, ima youtube clip. Tvoje je da vjerujes clipovima, samo budale pitaju za detalje i peer review djela.
To je onaj najpoznatiji Ceski institut, cudi me da nisi cuo..
Salu na stranu, hiljadu argumenata protiv piramida, rjec jednog blago receno cudaka u korist piramida i raja se napalila..tuzno majke mi.
Ima na snimku prospekt gdje se nalaze. Nekako simbolično - Srednjovjekovna krčma.

Ali, opet želim da saznam koji je to češki institut. Inženjera Davida Viteka nisam našao na internetu.
Smrcak15

#1928 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Smrcak15 »

Pozdrav sa zidova bosanske piramide sunca :D
Image

onaj ko nije bio preporucujem da posjeti jer je ova sonda ogromna sad, zid je veliko vidljiv :thumbup:

iz aviona
Image
mad_max_ba

#1929 Re: Bosanska dolina piramida

Post by mad_max_ba »

zforumas wrote:
Sta ce ti adresa, ima youtube clip. Tvoje je da vjerujes clipovima, samo budale pitaju za detalje i peer review djela.
TI MALI DA ŠUTIŠ

ščuo
:D
zforumas

#1930 Re: Bosanska dolina piramida

Post by zforumas »

mad_max_ba wrote:
zforumas wrote:
TI MALI DA ŠUTIŠ

ščuo
Priznaj da imas plac na piramidi :mrgreen:
Arminovski

#1931 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Arminovski »

Smrcak15 wrote:...
Meni moja vjera, tebi tvoja. :thumbup:
Pitali su te vec koji institut.
Smrcak15

#1932 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Smrcak15 »

Arminovski wrote:
Smrcak15 wrote:...
Meni moja vjera, tebi tvoja. :thumbup:
Pitali su te vec koji institut.
nije ja mislim institut nego fabrika koja radi te materijale, oni su valjda radili analizu, njihovi inzinjeri za geopolymer
mad_max_ba

#1933 Re: Bosanska dolina piramida

Post by mad_max_ba »

zforumas wrote:
Priznaj da imas plac na piramidi :mrgreen:
mrsko mi sad da ti sliku metnem
Ommadawn

#1934 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Ommadawn »

Ako je ovo, sto vidimo na ovim zadnjim slikama, piramida - ja sam Lemmy Kilmister.
Haris.ba

#1935 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Haris.ba »

Smrcak15 wrote:
nije ja mislim institut nego fabrika koja radi te materijale, oni su valjda radili analizu, njihovi inzinjeri za geopolymer
Pa koja je fabrika. NIje državna tajna.
Smrcak15

#1936 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Smrcak15 »

Ommadawn wrote:Ako je ovo, sto vidimo na ovim zadnjim slikama, piramida - ja sam Lemmy Kilmister.
ma jok gdje ce biti :-)

Image

Image

Image

Image
Ommadawn

#1937 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Ommadawn »

Smrcak15 wrote:
Ommadawn wrote:Ako je ovo, sto vidimo na ovim zadnjim slikama, piramida - ja sam Lemmy Kilmister.
ma jok gdje ce biti :-)

Image

Image

Image

Image
A otkud ti znas da ja nisam Lemmy Kilmister?
Smrcak15

#1938 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Smrcak15 »

Ommadawn wrote: A otkud ti znas da ja nisam Lemmy Kilmister?
a otkud ti znas da ja nisam babaroga ? :D
Dope_Man

#1939 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Dope_Man »

Dajte ljudi, svjetski strucnjaci sa Harwarda i Cambridge-a potvrdili da su te piramide stvarne i vi sad nesto...

a ne.. nisam rekao Harward i Cambridge, nego ovaj jedan priznati institut koji se bavi istrazivanjem piramida i slicnih gradjevina...

...ovaj, nije bas institut, vise je to kao fabrika, ali lik koj je to rekao je priznati strucnjak doktor nauka, uspjesno operisao preko 30 nauka..

..a ne, nisam bas rekao doktro nauka.. lik je ono, radi u toj nekoj fabrici u Ceskoj... ne znam sad ime..

.. VIDI SLIKA BA... GLEDAJ!!
mousstapha

#1940 Re: Bosanska dolina piramida

Post by mousstapha »

Eto neknie piramida ali ima bolan nesto
broj dva

#1941 Re: Bosanska dolina piramida

Post by broj dva »

Priznajte da je tema zabavnija od 'vic dana' :D
dezurni_ucenik

#1942 Re: Bosanska dolina piramida

Post by dezurni_ucenik »

Russki wrote:
dezurni_ucenik wrote:Proslo deset i kusur godina, pa mogla se barem jedna strana komplet otkopati. Pa zar to nije dovoljan dokaz da tamo nema nista. I hajmo sad zaradjivat na pozitivnoj energiji prije i poslije obilaska piramida. Poredo indi jones kamenja u krug i nafurava ljude da im se cakre otvaraju. :lol:
Uvijek sam volio tvoje komentare.

Tačno ti dodjem pivo...gajbu ustvari.

moze tebra :D :thumbup:
Ommadawn

#1943 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Ommadawn »

Smrcak15 wrote:
Ommadawn wrote: A otkud ti znas da ja nisam Lemmy Kilmister?
a otkud ti znas da ja nisam babaroga ? :D
Ne znam ali ti nisi ni rekao da si babaroga.
A ja ti kažem (a i neki ljudi baš ovdje na ovom forumu će ti potvrditi) da sam ja Lemmy Kilmister.
Smrcak15

#1944 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Smrcak15 »

da se bezveze ne bi razglabali, fino brate ode te do Piramide sunca i stane te svojim nogama na nju, skocite koji put jako po njoj da vidite jeli to tu stvarno, opipaj te rukama pregledajte dobro svojim ocima, sve detalje, one linije vezivnog materijala u betonu...

najbolje kad covjek ode na licu mjesta i vidi stvari, a okani te se foruma :D
MarlboroGold

#1945 Re: Bosanska dolina piramida

Post by MarlboroGold »

Šta na kraju bi, dokle su stigli? Davno sam prestao pratiti dešavanja u vezi piramida.
Ima li kakvih konkretnih dokaza, mišljenja stručnjaka itd?
Smrcak15

#1946 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Smrcak15 »

MarlboroGold wrote:Šta na kraju bi, dokle su stigli? Davno sam prestao pratiti dešavanja u vezi piramida.
Ima li kakvih konkretnih dokaza, mišljenja stručnjaka itd?
ovo je zadnje sto je objavljeno
Revolucionar ★

#1947 Re: Bosanska dolina piramida

Post by Revolucionar ★ »

Niko ziv vise i ne poteze ima li ih ili nema. Upravo prolazim kraj skretanja za tunel Ravne, u blizini je parking Bingo centra na kojem se parkira 4-5 autobusa stranih registracija, ako sam dobro vidio Ceske i Slovacke tablice. Putnici u koloni trotoarom pjesace prema brdu, cca, 100-150 ljudi. Piramida je postala biznis masinerija. Fondacija je otkupila dio zemljista, dok je za ostatak resursa koje koriste sklopljen sporazum sa Opcinom. Oko tunela Ravne pa do parka Ravne II ima dosta standova i kucica sa suvenirima, hranom i ostalom turistickom logistikom. Park II je nakrcat nekim arheoloskim postavkama. Raja dolazi i gleda to. Ostavlja lovu. Siri se fina slika BejHa po drustvenim mrezama. Jebes piramidu. Bilo je ili ne bilo, masi raje s tog prostora je tu hljeb
irac300

#1948 Re: Bosanska dolina piramida

Post by irac300 »

Revolucionar ★ wrote:Niko ziv vise i ne poteze ima li ih ili nema. Upravo prolazim kraj skretanja za tunel Ravne, u blizini je parking Bingo centra na kojem se parkira 4-5 autobusa stranih registracija, ako sam dobro vidio Ceske i Slovacke tablice. Putnici u koloni trotoarom pjesace prema brdu, cca, 100-150 ljudi. Piramida je postala biznis masinerija. Fondacija je otkupila dio zemljista, dok je za ostatak resursa koje koriste sklopljen sporazum sa Opcinom. Oko tunela Ravne pa do parka Ravne II ima dosta standova i kucica sa suvenirima, hranom i ostalom turistickom logistikom. Park II je nakrcat nekim arheoloskim postavkama. Raja dolazi i gleda to. Ostavlja lovu. Siri se fina slika BejHa po drustvenim mrezama. Jebes piramidu. Bilo je ili ne bilo, masi raje s tog prostora je tu hljeb
To stoji da ljudi dolaze, stranci pogotovu. Međutim, ne bih se složio da se širi neka fina slika. Evo neko moje iskustvo od prije par godina. Zatekao sam se na ''piramidi'' kada je stiglo stotinjak čeških turista, većinom mladići i djevojke, rekao bih studenti. I vidim ja prepiru se oni s ovim ''vodičem'' koji im želi naplatiti nekakav ''kružok'' kako ga on nazva, tj. okupi ih u krug i lafinja o piramidama, čakrama i ostalim Semirovim budalaštinama. I pitam ja jednog momka Čeha, šta je problem, kaže, pa već su nam uzeli pare, zašto sada traže još, a ovi drugi dobacuju, gdje nas dovedoše, pa ovdje nema ništa. Da stvar bude još jadnija, ovaj ''vodič'' prilazi meni jer je vidio da sam domaći i kaže, daj mi bar 5 KM, da ovi vide, njima naplaćujem 20. :-) I onda mi dođu ovakvi kao Smrčak, koji bi oca rođenog zajebali da svoje dokažu i lafinja mi kako mi ovdje palamudimo.
Jebo ja ovakvu sliku koju šaljemo u svijet. Varati narod.
r_faruk

#1949 Re: Bosanska dolina piramida

Post by r_faruk »

Smrcak15 wrote:da se bezveze ne bi razglabali, fino brate ode te do Piramide sunca i stane te svojim nogama na nju, skocite koji put jako po njoj da vidite jeli to tu stvarno, opipaj te rukama pregledajte dobro svojim ocima, sve detalje, one linije vezivnog materijala u betonu...

najbolje kad covjek ode na licu mjesta i vidi stvari, a okani te se foruma :D
ja sam oti so na pira midu, ho do po onim tuneli ma, cekao ka ce se urusiti, gdje god zagrebes osipa se, kreteni izbusili brdo i kazu evo tunela. sta o sam svojim nogama, opi po svojim rukama, pogledao svojim ocima.

mene nije ni najmanje uvjerio da je ono piramida, a ni onaj kamen mu ne zraci. sjednes u krug oko njega (kamena) i stavis ruke i osjetis kako kamen zraci (osjetis da ne kazem sta). igrom slucajeva hodali smo bas sa sVemirom osmanagicem, neka probrana skupina, maksuz oblilazak bio. pa majke mi nas treba kolektivno iseliti iz ove zemlje, ja ne znam cime smo mi zasluzili ovakvu zemlju, prirodu, rijeke......
r_faruk

#1950 Re: Bosanska dolina piramida

Post by r_faruk »

JoeBonaWho wrote:Ode li Sema na Plejade uz pomoc energije sa piramide? Kada bi htio da ide, trebali bismo mu napraviti piramidu, pa neka ide na Plejade. Eto, ja se kladim sa svakim od Semoglavaca da Sema nikad nece uz pomoc pirmaide otici na Plejade (u kucu i sve ostalo). Stavise, nece dobaciti ni do Teksasa, odakle je pokupio sve ove gluposti.

Ovako izgleda djelimicno iskopana piramida, https://c2.staticflickr.com/2/1425/5780 ... a8ac_z.jpg

I ovako, http://www.veledaiv.ca/pics/Log_54o_par ... yramid.JPG

I ovako, https://justcastingon.files.wordpress.c ... g_8277.jpg

Jel otis'o na Plejade...?
iste ko kod nas :) :D

Image
Post Reply