neo7 wrote:Pa oke je, sve je to super samo ne volim kada neko pretjeruje kao Mustafa. Kaze 55KM, sto nije tacno, vec je 55KM+PDV sto je nekih 63KM...kaze sve legalno? Kako on zna da su pustili novuTV legalno, kako zna da ne rade kao svi kablovski operateri ? Prica o legalnosti a ne placa RTV taksu
Veliki

za Arene...
Neo drug moj
PDV je nesto sto drzava uzima SEBI a ne BHT...Cijena BHT je 55KM i tu nema polemike. Dakle, PDV je luksuz jer hoces ko hadjo da gledas TV

i to dajes drzavi i BHT nema veze s tim...Cijena je cijena a porez je porez...
Legalno itekako da jeste, BHT je firma od procedure i sistema, zato sve traje malo duze nego sto je to kod privatnika...Trebaju se sve procedure za pruzanje usluge ispostovati. Sjecam se kada su meni radili, pa ispitivanje tehnicke mogucnosti,pa tonu nekih mjerenja itd a ne samo "evo ti" pa kako bude
Zar mislis da bi BHT pored RAKA, i svih drugih organa nadzora sto internih sto eksternih, dozvolio sebi kradju (za mene licno) jednog mizernog nova TV kanala????? Ni slucajno, to bi bio ekces drzavnih dimenzija i jednoj firmi koja godisnje ostvaruje 150 miliona dobiti, to ne treba...Nece oni dobit steci na Novoj ili Arena kanalima...
Sto se tice RTV takse, nije ukljucena u MojuTV a placaju se samo stavke koje se nalaze na racunu a kompletan racun je predmet reklamacije ako primjetis da nesto nije ok...