Tako je Idrizejuli84 wrote:"A ne valja, brate, ni kad je žensko previše ambiciozno, nije to ta japija!"
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarajevski_Marlboro
#1926 Re: Je li moguce imati curu kad...
- Irish
#1927 Re: Je li moguce imati curu kad...
biti ambiciozan je super..samo se ambicije razlikuju 
- Sookie McSue
#1928 Re: Je li moguce imati curu kad...
onaj...daGospoda Ministarka wrote:Majoriziran u vezi kao Hrvati u BIH.Gospoda Ministarka wrote:A, ne varas se, upotrijebila sam izraz koji sam htjela.Sookie McSue wrote:pretpostavljam da si htjela upotrijebiti izraz minorizira?
Majorizira![]()
Kako god, rječnika se ne treba bojati. Zaviri ponekad, neće ti ništa.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1929 Re: Je li moguce imati curu kad...
A kako si primijetio da puca visoko? I sta to znaci uopste?arbinale wrote:Sa bivsom djevojkom prekinuo sam upravo iz ovog razloga (naslov teme).U pocetku,moj najveci strah je bio uci u tu vezu,jer sam se bojao da li ta djevojka gleda imam li ja para ili ne,da bih na samom pocetku veze (dok smo u vezi bili,vec na drugom ili trecem izlasku) razgovarao direktno sa njom o tome,i rekla mi da joj to apsolutno ne smeta i da joj je to najmanje bitno,nego da sam joj ja bitan kao osoba i kakav sam kao covjek!No kako je vrijeme odmicalo,grdno se prevarih,to joj je znatno pocelo smetati sve vise i vise (2,5mjeseca koliko sam bio s njom u vezi) je bilo sasvim dovoljno da vidim koliKo puca visoko i da joj je bitno itekako da joj momak ima para (a u pocetku lafo suplja ma meni to nije bitno,ma koga lazes kontam se u sebi)! Tako da sam jedva cekao da raskinem.Uglavnom jako lose iskustvo u mom zivotu. FUJ
- spreca
#1930 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ma vidila da nema ni novcanika ni karticeplain vanilla wrote:A kako si primijetio da puca visoko? I sta to znaci uopste?arbinale wrote:Sa bivsom djevojkom prekinuo sam upravo iz ovog razloga (naslov teme).U pocetku,moj najveci strah je bio uci u tu vezu,jer sam se bojao da li ta djevojka gleda imam li ja para ili ne,da bih na samom pocetku veze (dok smo u vezi bili,vec na drugom ili trecem izlasku) razgovarao direktno sa njom o tome,i rekla mi da joj to apsolutno ne smeta i da joj je to najmanje bitno,nego da sam joj ja bitan kao osoba i kakav sam kao covjek!No kako je vrijeme odmicalo,grdno se prevarih,to joj je znatno pocelo smetati sve vise i vise (2,5mjeseca koliko sam bio s njom u vezi) je bilo sasvim dovoljno da vidim koliKo puca visoko i da joj je bitno itekako da joj momak ima para (a u pocetku lafo suplja ma meni to nije bitno,ma koga lazes kontam se u sebi)! Tako da sam jedva cekao da raskinem.Uglavnom jako lose iskustvo u mom zivotu. FUJ
- juli84
#1931 Re: Je li moguce imati curu kad...
A možda se prikriva ko jedan dečko što je dvije god vozao curu u golfu 2, pa kad je prvi put doveo kući cura se sj..., vila, garaže, auti. A njemu drago što ga je voljela i u golfu 
- Bloo
- Globalna šefica
#1932 Re: Je li moguce imati curu kad...
juli84 wrote:A možda se prikriva ko jedan dečko što je dvije god vozao curu u golfu 2, pa kad je prvi put doveo kući cura se sj..., vila, garaže, auti. A njemu drago što ga je voljela i u golfu
a onda ga je još više voljela
- spreca
#1933 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ma kakav Golf
ja samo pjesaka 
- juli84
#1934 Re: Je li moguce imati curu kad...
Dok se nije uzoholilaBloo wrote:juli84 wrote:A možda se prikriva ko jedan dečko što je dvije god vozao curu u golfu 2, pa kad je prvi put doveo kući cura se sj..., vila, garaže, auti. A njemu drago što ga je voljela i u golfu
- Ma.Le.Na
#1935 Re: Je li moguce imati curu kad...
Bloo wrote:juli84 wrote:A možda se prikriva ko jedan dečko što je dvije god vozao curu u golfu 2, pa kad je prvi put doveo kući cura se sj..., vila, garaže, auti. A njemu drago što ga je voljela i u golfu
ili ga je prestala voljeti jer je 2 godine lagao
-
Sarajevski_Marlboro
#1936 Re: Je li moguce imati curu kad...
eee baš čujem žena napustila čovjeka,bio joj dosadan i neambiciozan.
I sutradan on dobije na lutriji milione,i odmah se cica pokušala vratiti
- juli84
#1937 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ma nisu bajke živa istinaDzontra Volta wrote:juli84 wrote:A možda se prikriva ko jedan dečko što je dvije god vozao curu u golfu 2, pa kad je prvi put doveo kući cura se sj..., vila, garaže, auti. A njemu drago što ga je voljela i u golfu![]()
![]()
kakve su ovo bajke
- Irish
#1938 Re: Je li moguce imati curu kad...
bi cica na kolicaSarajevski_Marlboro wrote:eee baš čujem žena napustila čovjeka,bio joj dosadan i neambiciozan.
- juli84
#1939 Re: Je li moguce imati curu kad...
Skontala da nema boljeg, il isti il goriIrish wrote:bi cica na kolicaSarajevski_Marlboro wrote:eee baš čujem žena napustila čovjeka,bio joj dosadan i neambiciozan.
I sutradan on dobije na lutriji milione,i odmah se cica pokušala vratiti![]()
a kad je trebalo pjehaka, dosadan joj
-
Sarajevski_Marlboro
#1940 Re: Je li moguce imati curu kad...
E al' to je bilo u 1 dan
koji je peh
Meni se čini da sam to na Bingu čula od onog Hazima

koji je peh
Meni se čini da sam to na Bingu čula od onog Hazima
-
Sarajevski_Marlboro
#1941 Re: Je li moguce imati curu kad...
Vidiš kako na forumu svašta naučišDzontra Volta wrote:mozda i mene ova moja muntajuli84 wrote:
Ma nisu bajke živa istinasve se nema, a uvijek neke skupocijene stvarcice
- juli84
#1942 Re: Je li moguce imati curu kad...
Samo ti navali pretvara se svakaDzontra Volta wrote:mozda i mene ova moja muntajuli84 wrote:
- Irish
#1943 Re: Je li moguce imati curu kad...
jahjuli84 wrote:Samo ti navali pretvara se svakaDzontra Volta wrote:mozda i mene ova moja muntajuli84 wrote:
![]()
![]()
- Irish
#1944 Re: Je li moguce imati curu kad...
i svi sretni i zadovoljniDzontra Volta wrote:mislim, ne kupujem joj ja skupocijenosti![]()
ona sama sebi
- Irish
#1945 Re: Je li moguce imati curu kad...
dobro je, ha se ne zali a jos je s tobom

-
Sarajevski_Marlboro
#1946 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ne fali ga bona,nafurace se 
- Irish
#1947 Re: Je li moguce imati curu kad...
ma jok boona, ja nju falimSarajevski_Marlboro wrote:Ne fali ga bona,nafurace se
- plain vanilla
#1948 Re: Je li moguce imati curu kad...
a odakle joj lova,a?Dzontra Volta wrote:mislim, ne kupujem joj ja skupocijenostijuli84 wrote:Samo ti navali pretvara se svakaDzontra Volta wrote: mozda i mene ova moja muntasve se nema, a uvijek neke skupocijene stvarcice
![]()
![]()
![]()
ona sama sebi
- saibaba
#1949 Re: Je li moguce imati curu kad...
Decko koji u sarajevu voza djevojku u golfu dva a ona za dvije godine ne skonta ko je sta je gdje radi gdje zivi ... mislim ..juli84 wrote:Ma nisu bajke živa istinaDzontra Volta wrote:juli84 wrote:A možda se prikriva ko jedan dečko što je dvije god vozao curu u golfu 2, pa kad je prvi put doveo kući cura se sj..., vila, garaže, auti. A njemu drago što ga je voljela i u golfu![]()
![]()
kakve su ovo bajke
- plain vanilla
#1950 Re: Je li moguce imati curu kad...
a mozda jednog dana bude ocekivala da joj ti sve to kupisDzontra Volta wrote:pa "strah" me da me ne munta ko ovaj ovu sa Golfom... Mozda jednoga dana me odvede, i ono vile, auti, motori..ovo onoplain vanilla wrote:a odakle joj lova,a?