isplati ovdje
http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_428934.html
Moderator: Benq
Znaci precjenjeno kupiti u BiH.
Hvala ti svakako, to sam odprilike znao da nije puno dodatno tih troskova kada se naruci.Radar71 wrote:Pa na linku 103 KM
Nas desetak je kupilo i niko nije platio carinu i porez nego samo 3.5 KM neke poštarine
Nama je prošlo
A i da platiš dazbine opet je jeftinije nego na piku
Pa iskreno ja i ne vidim svrhu koristenja sem Kodija.irac300 wrote:Ko misli koristiti box samo zbog Kodija, sve preko 100 KM je previše.
Slažem se, al' eto, neki vole igre da igraju i slične stvari. Meni samo za Kodi služi.kakaljin wrote:Pa iskreno ja i ne vidim svrhu koristenja sem Kodija.irac300 wrote:Ko misli koristiti box samo zbog Kodija, sve preko 100 KM je previše.
Mozda grijesim, ali to je moje misljenje.
Simple IPTV client, negdje u postavkama mozes odabrati da ucitava lokalnu listu. Ono sto je meni smetalo, sto na vecini servera za ove liste zbog nekog ne pridrzavanja standarda imas 6-7s delay kod mijenjanja kanala.chelsea999 wrote:Može pomoć??
Imam listu kanala m3u file. kako da gledam te kanale koristeći kodi??
sabanss wrote:Simple IPTV client, negdje u postavkama mozes odabrati da ucitava lokalnu listu. Ono sto je meni smetalo, sto na vecini servera za ove liste zbog nekog ne pridrzavanja standarda imas 6-7s delay kod mijenjanja kanala.chelsea999 wrote:Može pomoć??
Ostao sam na Lazy IPTV aplikaciji mada ove liste skoro da ne koristim, jer sport i serije nadjem mimo televizije pouzdanije i boljeg kvaliteta minus reklame.
Ne mogu reci nista o kvaliteti izrade, ali posto i ja trazim neki box cini mi se da ti je ovo malo previse novca s obzirom na specifikacije. Koliko sam do sada vidio uredjaj sa 2gb/8gb sa istim procesorom i grafikom moze se naci i za manje od $40. Pogledaj iznad linkove sto sam nasao, box sa 2gb/16, androidom 6.0 kosta oko $40. Za novce koliko kosta taj mibox fakat mozes uzeti uredjaj novije generacije, kao sto su vec iznad spomenuli.prelivoda wrote:Ima li neko ovo:
http://www.mi.com/en/mibox/
Da li ima neke razlike u kvaliteti izrade? Android je 6.0, što je dobro, jer ce podržavati novije verzije Kodija.
IPTV (plava ikona) sasvim solidno radi i besplatna je. Ima i plaćena verzija.chelsea999 wrote:sabanss wrote:Simple IPTV client, negdje u postavkama mozes odabrati da ucitava lokalnu listu. Ono sto je meni smetalo, sto na vecini servera za ove liste zbog nekog ne pridrzavanja standarda imas 6-7s delay kod mijenjanja kanala.chelsea999 wrote:Može pomoć??
Ostao sam na Lazy IPTV aplikaciji mada ove liste skoro da ne koristim, jer sport i serije nadjem mimo televizije pouzdanije i boljeg kvaliteta minus reklame.
Hvala drug...
pokušam pronaći.
ne mogu vjerovati da na play store nema bolja iptv free app od lazy IPTV...
ima neka app bolja od IPTV koja se plaća??
Nekada, dok sam koristio liste, Lazy IPTV je bio jedini koji je mogao regularno imati EPG. IPTV sa plavom ikonom je takodjer odlican samo sto nije imao EPG ali je radio nesto brze.irac300 wrote:IPTV (plava ikona) sasvim solidno radi i besplatna je. Ima i plaćena verzija.chelsea999 wrote:sabanss wrote: Simple IPTV client, negdje u postavkama mozes odabrati da ucitava lokalnu listu. Ono sto je meni smetalo, sto na vecini servera za ove liste zbog nekog ne pridrzavanja standarda imas 6-7s delay kod mijenjanja kanala.
Hvala drug...
pokušam pronaći.
Hvala na pomoći, pišem ovo jer sam već jednom kupovao sa ebay box, koji je došao neispravan, samo se random resetira, zato sam i pomislio na nešto kvalitetnije, jer ipak specifikacije su samo navlakuša, ako to neće dobro raditi. Beelink svi hvale, pogledam. Hvalanightvision wrote:Ne mogu reci nista o kvaliteti izrade, ali posto i ja trazim neki box cini mi se da ti je ovo malo previse novca s obzirom na specifikacije. Koliko sam do sada vidio uredjaj sa 2gb/8gb sa istim procesorom i grafikom moze se naci i za manje od $40. Pogledaj iznad linkove sto sam nasao, box sa 2gb/16, androidom 6.0 kosta oko $40. Za novce koliko kosta taj mibox fakat mozes uzeti uredjaj novije generacije, kao sto su vec iznad spomenuli.prelivoda wrote:Ima li neko ovo:
http://www.mi.com/en/mibox/
Da li ima neke razlike u kvaliteti izrade? Android je 6.0, što je dobro, jer ce podržavati novije verzije Kodija.
npr
http://www.ebay.com/itm/Beelink-GT1-TV- ... -VdIJLL6pQ
Sta ne radi? Imam taj box i radi ko sat. Mada ne bih ni za naknadu stimaolijek-za-sve wrote:ima li ko da bi uz naknadu se igrao sa MX III i nastimao sve kako treba,ja vise nemam zivaca ....
ma citao sam i forum i youtube gledao i sto sam vise cackao sve je manje radilosabanss wrote:
Sta ne radi? Imam taj box i radi ko sat. Mada ne bih ni za naknadu stimaoMoze li se pomoci neoficijelno, online bez naknade?
Sve na nulu, deinstaliraj Kodi pa ispocetka. Na greskama se ucilijek-za-sve wrote:ma citao sam i forum i youtube gledao i sto sam vise cackao sve je manje radilosabanss wrote:
Sta ne radi? Imam taj box i radi ko sat. Mada ne bih ni za naknadu stimaoMoze li se pomoci neoficijelno, online bez naknade?
Ako nije tajna, sta si uzimao, dobro bi bilo znati da se neko drugi ne bi navukao, konkretno npr ja.prelivoda wrote:Hvala na pomoći, pišem ovo jer sam već jednom kupovao sa ebay box, koji je došao neispravan, samo se random resetira, zato sam i pomislio na nešto kvalitetnije, jer ipak specifikacije su samo navlakuša, ako to neće dobro raditi. Beelink svi hvale, pogledam. Hvala
Zašto ne koristite ProgTV Android aplikaciju za IPTV. Beton aplikacija, ima EPG, može se ubaciti više lista i štimati postavke kao što su kodeci i rendereri. Razvili je neki rusi, ima i verziju ProgDVB koja se koristi za gledanje satelitskih kanala preko DVB-S kartica.chelsea999 wrote:sabanss wrote:Simple IPTV client, negdje u postavkama mozes odabrati da ucitava lokalnu listu. Ono sto je meni smetalo, sto na vecini servera za ove liste zbog nekog ne pridrzavanja standarda imas 6-7s delay kod mijenjanja kanala.chelsea999 wrote:Može pomoć??
Hvala drug...
pokušam pronaći.
Ovaj je bio: TT TV box m8snightvision wrote:Ako nije tajna, sta si uzimao, dobro bi bilo znati da se neko drugi ne bi navukao, konkretno npr ja.prelivoda wrote:Hvala na pomoći, pišem ovo jer sam već jednom kupovao sa ebay box, koji je došao neispravan, samo se random resetira, zato sam i pomislio na nešto kvalitetnije, jer ipak specifikacije su samo navlakuša, ako to neće dobro raditi. Beelink svi hvale, pogledam. Hvala