Sarajevski_Marlboro wrote:
A nekako bi bilo smiješno vidjeti tridesetogodišnjake u toj situaciji![]()
Sem ako se ne oblače kao metalci
joj kak bi ti sad pola moje raje skočila za vrat
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sarajevski_Marlboro wrote:
Sem ako se ne oblače kao metalci
sad htjedoh napisatiKlodovik wrote:Pa, dvije marke on, dvije marke ona i... lagano, ravnopravno.Sarajevski_Marlboro wrote:Što,možda se čovjek i oženio do sada
Znam,rizikovala samBloo wrote:Sarajevski_Marlboro wrote:
Sem ako se ne oblače kao metalci![]()
![]()
![]()
![]()
joj kak bi ti sad pola moje raje skočila za vrat![]()
![]()
![]()
![]()
eeee,to kod tebe moždaDzontra Volta wrote:Sarajevski_Marlboro wrote:
Sem ako se ne oblače kao metalci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam jednu birtiju, gdje je kafa po'marke. S vremana na vrijeme,mozes ustediti i priustiti vam rum plocice
Odakle mu karta za voz ?Dzontra Volta wrote:Molio bih autora teme, da mi se javi privatno, kako bih mu dao mapu do birtijeMoramo covjeka nekako zbrinut'
sto vise imas, to ti i pogled dalje lutakomi wrote:bilo je moguće 1996.Filter wrote:ma jeste ba, samo nemoj pretjerati.Sarajevski_Marlboro wrote:I je li moguće imati curu s 2 marke?
![]()
![]()
![]()
Ali ja i ne mislim da je brak loš ili da ga ne treba željeti - možda sam se previše dala u objašnjavanje šta ja smatram većim prioritetima od udaje, ali protiv braka nemam ništa, iako definitivno ne mislim da je to nešto najdivnije što ti se u životu može desiti, pa da ga po svaku cijenu "spašavaš" i ne ugožavaš svojim parama. Poenta - presmiješna mi je tvoja teorija da ženin dinar može ugroziti brak, jer će ona, zaboga, imati sigurnost zbog koje može otići u svakom trenu.Gospoda Ministarka wrote:Nakon sto se ostvaris u gore navedenim stvarima, putovanja manje-vise, njih nikad dosta, a ne zavrsavaju ni u braku, sta je lose u tome priznati da je brak to sto zelis?
To je zaljene za tim sto ljudi odustaju jedno od drugog, jer je lakse odustati nego se potruditi i sacuvati brak. Sta je tu cudno?
ja ne dopuštam da se priča o razlozimaGospoda Ministarka wrote:Zasto da ne, pricamo opcenito, ne ulazimo neciju intimu ... postoje pravi razlozi za razvod braka i postoje brakovi koji su se mogli sacuvati samo da su se malo vise trudili. Samim tim sto ne dopustas da se prica o razlozima za razvod ti od braka pravis nedodirljivu instituciju.
Not trueDzontra Volta wrote:ah..nisam vido da je iz SarajevaSarajevski_Marlboro wrote:Odakle mu karta za voz ?Dzontra Volta wrote:Molio bih autora teme, da mi se javi privatno, kako bih mu dao mapu do birtijeMoramo covjeka nekako zbrinut'
ja mene budale, pa svi su iz Sarajeva
Haveru, u Sa hodati i sam sa 2 KM, ne moze ti biti dobro, a kamoli djevojku pored sebe
Vidis, dobar brak, po mom misljenju, koji nije ugrozen "mojim parama" i koji nema potreba spasavati, stvarno jeste nesto najdivnije sto ti se moze desiti.Sookie McSue wrote:iako definitivno ne mislim da je to nešto najdivnije što ti se u životu može desiti, pa da ga po svaku cijenu "spašavaš" i ne ugožavaš svojim parama.
Moja teorija je da zene zbog finansijske neovisnosti puno vise sad nego prije, odustaju od braka i ne zele da se trude.Sookie McSue wrote:Poenta - presmiješna mi je tvoja teorija da ženin dinar može ugroziti brak, jer će ona, zaboga, imati sigurnost zbog koje može otići u svakom trenu.
[Sookie McSue wrote: na kraju, i dalje mi jeste čudno što tebe sve skupa to tangira - ko su tebi svi ti hipotetički ljudi da se sekiraš jesu li mogli spasiti brak ili nisu, i gdje piše da uopšte treba da ga spašavaju?
Zasto da ne, kad uzmes hipoteticki neki par koji poznajes i njihove razloge za razvod, potpuno je normalno imati misljenje i raspravljati o tim razlozima.Sookie McSue wrote:ja ne dopuštam da se priča o razlozima Samo mislim da je bezobrazno "odlučivati" o ispravnosti i razlozima razvoda drugih ljudi, koliko god općeniti oni bili. Nikad ne možeš znati šta je između njih dvoje.
kiki-miki wrote:Iz KS sam,NG,AP -C,MZAP- C2 je moja lokacija
kiki-miki wrote:Iz KS sam,NG,AP -C,MZAP- C2 je moja lokacija
Sarajevski_Marlboro wrote:Šta će vam google earth,fino pise C faza
Koje boje ti je zgrada
pretpostavljam da si htjela upotrijebiti izraz minorizira?Gospoda Ministarka wrote: I za kraj da dodam, mozda da sam u situaciji da pored sebe imam nekog pored koga se moram boriti za ta prava koja se eto sticu finansijskom neovisnoscu i ko me majorizira, mozda bih drugacije i pricala i zauzimala se ovdje na forumu, a ovako ...
A, ne varas se, upotrijebila sam izraz koji sam htjela.Sookie McSue wrote:pretpostavljam da si htjela upotrijebiti izraz minorizira?
Majoriziran u vezi kao Hrvati u BIH.Gospoda Ministarka wrote:A, ne varas se, upotrijebila sam izraz koji sam htjela.Sookie McSue wrote:pretpostavljam da si htjela upotrijebiti izraz minorizira?
Majorizira![]()