SAVEZ NAPOLJE!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1902 Re: SAVEZ NAPOLJE!
I i incident, i i incident13:29 - Svađa na Skupštini.
- Simply_Red
#1903 Re: SAVEZ NAPOLJE!
da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...juventus wrote:Da se barem malo boje navijača, smradovima iz RS-a i Hercegovine bi prijedlog o tajnom glasanju legao k'o kec na desetku, al očito nas množe s nulom.
DaBogda vam muškoj djeci idoli bili Britney Spears i Jelena Karleuša, umjesto Edina Džeke i Lea Mesija.
- Dammme
#1904 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Dakle počinje odbrojavanje!
Još 58 sati i 25 minuta do suspenzije!
Još 58 sati i 25 minuta do suspenzije!
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#1905 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Evo nas. Gdje si ti? Šta radiš?Simply_Red wrote:da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1906 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ti silni sto ih prozivas su bili prosli put na protestima dobili batine ispali huligani...gdje si ti tamo da protestvujes a ne ovdje da jedes govna i da prozivas one koje ne bi trebaoSimply_Red wrote:da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...juventus wrote:Da se barem malo boje navijača, smradovima iz RS-a i Hercegovine bi prijedlog o tajnom glasanju legao k'o kec na desetku, al očito nas množe s nulom.
DaBogda vam muškoj djeci idoli bili Britney Spears i Jelena Karleuša, umjesto Edina Džeke i Lea Mesija.
- ledeni_caj
#1907 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Kod kuce, isto gdje je bilo 99,9% gradjana ove drzave kada su ti momci protestvovali prije par godina da se ove budale usavezu u svom divljanju sprijece.Simply_Red wrote:da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...juventus wrote:Da se barem malo boje navijača, smradovima iz RS-a i Hercegovine bi prijedlog o tajnom glasanju legao k'o kec na desetku, al očito nas množe s nulom.
- BegA_
#1908 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Svađa na Skupštini. Delegat iz Tuzlanskog kantona Izet Banda, kao i delegati Sarajevskog kantona traže da se svi delegati pojedinačno javno izjasne za koga su klazali, dok se Čolakoviću taj prijedlog ne dopada.
Jel' vam sada jasno tko je najgori?! Kakav Dodik, kakvi bakraci!
-
zlajaBHF
#1909 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Rat protiv BiH se vodi na svim frontovima, ali je mozda ovako najbolje.
Mozda ovo bude povod da dodju pravi ljudi na klucna mjesta u savezu, i da se konacno rijesimo
parazita koji su tu predugo...
Mozda ovo bude povod da dodju pravi ljudi na klucna mjesta u savezu, i da se konacno rijesimo
parazita koji su tu predugo...
- cappy_tempo
#1910 Re: SAVEZ NAPOLJE!
ti silni navijaci koje ti nabrajas su bruku puta popili batine zbog takvih kao ti. svaki protesti ispred saveza ostane jedna ili dvije grupe navijaca dok se ostali razbjeze i onda ti dodjes i pametujes ovdje.kad god je belaj pljujete po navijacima,sad kad treba da nas ne ugase onda zovete navijace da se boreSimply_Red wrote:da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...juventus wrote:Da se barem malo boje navijača, smradovima iz RS-a i Hercegovine bi prijedlog o tajnom glasanju legao k'o kec na desetku, al očito nas množe s nulom.
- jazzer
#1911 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ja uzasnog osjecaja....Sav treperim...
Koliko god ovo bilo izvjesno opet sam sokiran..
Uzas...
Koliko god ovo bilo izvjesno opet sam sokiran..
Uzas...
- and
#1912 Re: SAVEZ NAPOLJE!
napokon ode savez napolje.sada ide stvaranje normalnog saveza
- Simply_Red
#1913 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Mene ne zanima niti se ljutim:) A vas dvojica ste ispred kompjutera koliko vidim:) I ne idem ja i ne tučem se po stadionima, a da idem sad bi sigurno bio ispred Holidejarashtiman wrote:Ti silni sto ih prozivas su bili prosli put na protestima dobili batine ispali huligani...gdje si ti tamo da protestvujes a ne ovdje da jedes govna i da prozivas one koje ne bi trebaoSimply_Red wrote:da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...juventus wrote:Da se barem malo boje navijača, smradovima iz RS-a i Hercegovine bi prijedlog o tajnom glasanju legao k'o kec na desetku, al očito nas množe s nulom.
- bailaor
#1914 Re: SAVEZ NAPOLJE!
and wrote:napokon ode savez napolje.sada ide stvaranje normalnog saveza
-
Wind
#1915 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Jeste naivni....pa opet ce se iste face ugurat u taj "novi" savez......
sta mislite da ce poslije toliko godina pustiti nekog drugog....ma daj....
sta mislite da ce poslije toliko godina pustiti nekog drugog....ma daj....
- Ajatolah_
#1916 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Čekaj, zar glasanje nije javno bilo, kakvo je sad potreba za izjašnjavanjem?BegA_ wrote:Svađa na Skupštini. Delegat iz Tuzlanskog kantona Izet Banda, kao i delegati Sarajevskog kantona traže da se svi delegati pojedinačno javno izjasne za koga su klazali, dok se Čolakoviću taj prijedlog ne dopada.
- Gandalf
#1917 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Ovo se jednostavno moralo desiti - sada će RS smradovi nastaviti palamuditi o neodrživosti BiH jer je i NS BIH propao - međutim, ubjeđen sam da ova suspenzija neće trajati dugo a da će novi ljudi neopterećeni nacionalizmom i politikom stvoriti novi savez, koji priželjkuje svaki normalan čovjek - nije vrijeme za očajavanje, jer je situacija zaista bila neodrživa a "gospoda" iz trećih entiteta, šumskih republika pa i dobar dio "naših" mutikaša je sama sebe ovim činom izbacila iz fotelja.
- 1946
#1918 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Holidej nije stadion koliko ja znam, pa bi možda ti trebao ovaj put da odeš da se tučešSimply_Red wrote:Mene ne zanima niti se ljutim:) A vas dvojica ste ispred kompjutera koliko vidim:) I ne idem ja i ne tučem se po stadionima, a da idem sad bi sigurno bio ispred Holideja
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1919 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Da ispred kompa sam sjedim cuvam leđa od pendreka sto si ti ispred kompjutera sto nisi otisao nesto uraditi za BH fudbal/nogomet
- cappy_tempo
#1920 Re: SAVEZ NAPOLJE!
oko navijaca nemojte vise molim vas jer doticni je upravo pokazao koliko poznaje situaciju. slijedeci belaj kad bude sigurno ce pljuvati huligane.
iste face se ne mogu ugurati u novi savez jer ce ih fifa i uefa dozivnotno banovati.ako ce biti novi savez onda ce ga fifa i uefa redovno pratiti sta radi i koga zaposljava
iste face se ne mogu ugurati u novi savez jer ce ih fifa i uefa dozivnotno banovati.ako ce biti novi savez onda ce ga fifa i uefa redovno pratiti sta radi i koga zaposljava
- Charuga
- Globalni moderator
#1921 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Čolaković izasao iz hotela u pratnji 10-orice policajaca! Orasi su cudna stvar ...
-
T4h
#1922 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Drugacije ih se ne bi rijesili. Oni bi iz saveza izasli samo mrtvi, nikako drugacije. Protesti ?! Libo njih za navijace, libo njih da smo svi bili na ulicama nista to ne bi promjenilo. Samo da UEFA sto prije formira novi savez...nadati se. Vidjet cemo.
-
zlajapravaraja
#1923 Re: SAVEZ NAPOLJE!
A sta sad?
Mora li se sadasnji savez nuzno rasformirati ako ga FIFA i UEFA suspenduju?
Suspenzija obuhvata nase odnose sa UEFA-om i FIFA-om, ali ne i njihov radni odnos sa NSBiH
Koliko ja znam, FIFA i UEFA ne mogu otpustiti radnike jednog drzavnog saveza...
Mora li se sadasnji savez nuzno rasformirati ako ga FIFA i UEFA suspenduju?
Suspenzija obuhvata nase odnose sa UEFA-om i FIFA-om, ali ne i njihov radni odnos sa NSBiH
Koliko ja znam, FIFA i UEFA ne mogu otpustiti radnike jednog drzavnog saveza...
-
Stari
#1924 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Da stvarno ... kako izgleda to njihovo "javno" glasanje ... kad ovaj trazi pojedinacno izjasnjavanje?
- 1946
#1925 Re: SAVEZ NAPOLJE!
Đe ćeeeeeeeš Suljoooooooooo.Plavih_11 wrote:Čolaković izasao iz hotela u pratnji 10-orice policajaca! Orasi su cudna stvar ...
Ode Suljkan nazvati Seppa i Michelea i plačnim glasom reći "nisam ja kriv oni su, poštenja mi"