SAVEZ NAPOLJE!

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Da li ste za suspenziju nogometnog/fudbalskog saveza BiH?!

Da, ali samo ukoliko se ne promijeni statut
38
18%
Da, koji će nam k. fudbal uopšte
24
11%
Ne, jer suspenzija neće voditi ozdravljenju bh. fudbala
13
6%
Ne, ko su oni (FIFA i UEFA) da nama određuju da imamo jednog predsjednika
5
2%
Da, ali samo da se suspenduje savez a da klubovi i reprezentacija ne trpe posljedice suspenzije
131
62%

Total votes: 211

jasko_ba

#1901 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by jasko_ba »

bravo carevi :bih:

:x :x :x
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1902 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Admir_1984 »

13:29 - Svađa na Skupštini.
I i incident, i i incident :D
Simply_Red

#1903 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Simply_Red »

juventus wrote:Da se barem malo boje navijača, smradovima iz RS-a i Hercegovine bi prijedlog o tajnom glasanju legao k'o kec na desetku, al očito nas množe s nulom.

DaBogda vam muškoj djeci idoli bili Britney Spears i Jelena Karleuša, umjesto Edina Džeke i Lea Mesija.
da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...
Dammme

#1904 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Dammme »

Dakle počinje odbrojavanje!
Još 58 sati i 25 minuta do suspenzije!
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1905 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by 1946 »

Simply_Red wrote:da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...
Evo nas. Gdje si ti? Šta radiš?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1906 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by bordo gandalf »

Simply_Red wrote:
juventus wrote:Da se barem malo boje navijača, smradovima iz RS-a i Hercegovine bi prijedlog o tajnom glasanju legao k'o kec na desetku, al očito nas množe s nulom.

DaBogda vam muškoj djeci idoli bili Britney Spears i Jelena Karleuša, umjesto Edina Džeke i Lea Mesija.
da se boje 20 fanatikosa? Gdje su silni Hordaši i Manijaci, gdje su ta djeca što se tuku po stadionima a ne znaju nabrojati 3 igrača "svog" tima. Gdje su ti silni gangovi i podgrupe i šta ti ja znam. Nema, i ćao Reprezentacijo, bilo je lijepo uživati uz vas sve ove godine...
Ti silni sto ih prozivas su bili prosli put na protestima dobili batine ispali huligani...gdje si ti tamo da protestvujes a ne ovdje da jedes govna i da prozivas one koje ne bi trebao
ledeni_caj

#1907 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by ledeni_caj »

Simply_Red wrote:

Kod kuce, isto gdje je bilo 99,9% gradjana ove drzave kada su ti momci protestvovali prije par godina da se ove budale usavezu u svom divljanju sprijece.
BegA_

#1908 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by BegA_ »

Svađa na Skupštini. Delegat iz Tuzlanskog kantona Izet Banda, kao i delegati Sarajevskog kantona traže da se svi delegati pojedinačno javno izjasne za koga su klazali, dok se Čolakoviću taj prijedlog ne dopada.

Jel' vam sada jasno tko je najgori?! Kakav Dodik, kakvi bakraci! :bih:
zlajaBHF

#1909 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by zlajaBHF »

Rat protiv BiH se vodi na svim frontovima, ali je mozda ovako najbolje.

Mozda ovo bude povod da dodju pravi ljudi na klucna mjesta u savezu, i da se konacno rijesimo
parazita koji su tu predugo...
cappy_tempo

#1910 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by cappy_tempo »

Simply_Red wrote:

ti silni navijaci koje ti nabrajas su bruku puta popili batine zbog takvih kao ti. svaki protesti ispred saveza ostane jedna ili dvije grupe navijaca dok se ostali razbjeze i onda ti dodjes i pametujes ovdje.kad god je belaj pljujete po navijacima,sad kad treba da nas ne ugase onda zovete navijace da se bore :roll: .kad si tako pametan i lud idi ispred holideja i zaleti se unutra pa nam javi kako ti je bilo sa policijom.i ne budi siguran da znaju 3 igraca nabrojati,neces vjerovati ali cak znaju i koje godine im je klub nastao
jazzer

#1911 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by jazzer »

Ja uzasnog osjecaja....Sav treperim...

Koliko god ovo bilo izvjesno opet sam sokiran..

Uzas...
and

#1912 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by and »

napokon ode savez napolje.sada ide stvaranje normalnog saveza
Simply_Red

#1913 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Simply_Red »

rashtiman wrote:
Simply_Red wrote:

Ti silni sto ih prozivas su bili prosli put na protestima dobili batine ispali huligani...gdje si ti tamo da protestvujes a ne ovdje da jedes govna i da prozivas one koje ne bi trebao
Mene ne zanima niti se ljutim:) A vas dvojica ste ispred kompjutera koliko vidim:) I ne idem ja i ne tučem se po stadionima, a da idem sad bi sigurno bio ispred Holideja
bailaor

#1914 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by bailaor »

and wrote:napokon ode savez napolje.sada ide stvaranje normalnog saveza
:lol: :lol: Ne budi naivan
Wind

#1915 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Wind »

Jeste naivni....pa opet ce se iste face ugurat u taj "novi" savez......

sta mislite da ce poslije toliko godina pustiti nekog drugog....ma daj....
Ajatolah_

#1916 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Ajatolah_ »

BegA_ wrote:Svađa na Skupštini. Delegat iz Tuzlanskog kantona Izet Banda, kao i delegati Sarajevskog kantona traže da se svi delegati pojedinačno javno izjasne za koga su klazali, dok se Čolakoviću taj prijedlog ne dopada.

Jel' vam sada jasno tko je najgori?! Kakav Dodik, kakvi bakraci! :bih:
Čekaj, zar glasanje nije javno bilo, kakvo je sad potreba za izjašnjavanjem?
Gandalf

#1917 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Gandalf »

Ovo se jednostavno moralo desiti - sada će RS smradovi nastaviti palamuditi o neodrživosti BiH jer je i NS BIH propao - međutim, ubjeđen sam da ova suspenzija neće trajati dugo a da će novi ljudi neopterećeni nacionalizmom i politikom stvoriti novi savez, koji priželjkuje svaki normalan čovjek - nije vrijeme za očajavanje, jer je situacija zaista bila neodrživa a "gospoda" iz trećih entiteta, šumskih republika pa i dobar dio "naših" mutikaša je sama sebe ovim činom izbacila iz fotelja.
1946

#1918 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by 1946 »

Simply_Red wrote:Mene ne zanima niti se ljutim:) A vas dvojica ste ispred kompjutera koliko vidim:) I ne idem ja i ne tučem se po stadionima, a da idem sad bi sigurno bio ispred Holideja
Holidej nije stadion koliko ja znam, pa bi možda ti trebao ovaj put da odeš da se tučeš :)
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1919 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by bordo gandalf »

Da ispred kompa sam sjedim cuvam leđa od pendreka sto si ti ispred kompjutera sto nisi otisao nesto uraditi za BH fudbal/nogomet
cappy_tempo

#1920 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by cappy_tempo »

oko navijaca nemojte vise molim vas jer doticni je upravo pokazao koliko poznaje situaciju. slijedeci belaj kad bude sigurno ce pljuvati huligane.

iste face se ne mogu ugurati u novi savez jer ce ih fifa i uefa dozivnotno banovati.ako ce biti novi savez onda ce ga fifa i uefa redovno pratiti sta radi i koga zaposljava
Charuga
Globalni moderator

#1921 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Charuga »

Čolaković izasao iz hotela u pratnji 10-orice policajaca! Orasi su cudna stvar ...
T4h

#1922 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by T4h »

Drugacije ih se ne bi rijesili. Oni bi iz saveza izasli samo mrtvi, nikako drugacije. Protesti ?! Libo njih za navijace, libo njih da smo svi bili na ulicama nista to ne bi promjenilo. Samo da UEFA sto prije formira novi savez...nadati se. Vidjet cemo.
zlajapravaraja

#1923 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by zlajapravaraja »

A sta sad?

Mora li se sadasnji savez nuzno rasformirati ako ga FIFA i UEFA suspenduju?

Suspenzija obuhvata nase odnose sa UEFA-om i FIFA-om, ali ne i njihov radni odnos sa NSBiH :?

Koliko ja znam, FIFA i UEFA ne mogu otpustiti radnike jednog drzavnog saveza...
Stari

#1924 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by Stari »

Da stvarno ... kako izgleda to njihovo "javno" glasanje ... kad ovaj trazi pojedinacno izjasnjavanje?
1946

#1925 Re: SAVEZ NAPOLJE!

Post by 1946 »

Plavih_11 wrote:Čolaković izasao iz hotela u pratnji 10-orice policajaca! Orasi su cudna stvar ...
Đe ćeeeeeeeš Suljoooooooooo.
Ode Suljkan nazvati Seppa i Michelea i plačnim glasom reći "nisam ja kriv oni su, poštenja mi"
Locked