hrasno38 wrote:Kod vas pojedinaca cim neko drukcije razmislja odmah iza nicka stoji ovaj ili onaj. Pa halo koja je razlika izmedju gazenja BH i Izraelske zastave??? Ma nema razlike jer i jedna i druga predstavljaju drzavna obiljezja. Sta znaci ako su se na Marakani navijaci fasisticki ponasali to je opravdanje da se tako ponasaju i nasi......jos si mali i nedorasto trenutku bez obzira na 30 i kusur, vjeruj mi!!!!!
Nikakva razlika, u tom i jeste poenta. Koja je kazna tad Srbiji bila za ponasanje njihovih navijaca koji nisu bili daleko da se kvalifikuje kao pokusaj ubistva?
Na kraju krajeva, kad je BHF ciljano pravio belaje,palio baklje da se osteti kasa saveza, nikad nismo dobili nista vise osim novcane kazne. Ni sada nece biti drugacije.
To sto si ti ulizivacki nastrojen, sto nemas empatije prema slabijima i simpatises cioniste, to je tvoj problem. I gazenje zastave nema veze sa fasizmom, skontaj to vise...da se u Zenici horski skandiralo Sieg Heil, Sapun-Bic-Auschwitz, Juden Raus i slicno, da smo mjerili visinu kukuruza, i sam bih se stidio sto sam bio tu. Pored sveg negativnog naboja, provokacije u smislu onolikog osiguranja i cinjenice da smo dozvolili da nam se Mosadovi agenti setaju po Bosni, niste od toga nije se moglo vidjeti, iako je bilo svega i svacega dole.
Helem, Izrael uspjesno odradjen, nagazna bomba i u sportskom i u politickom smislu, ispit polozen. UEFI se ne moze uvijek ugoditi, par hiljada franaka ce savez biti tanji, ali Boze moj, ako budu donji na kraju, bit ce zbog sramote neplasiranja na Evropsko gdje ce ucestvovati pola kontinenta, a sve jer se nisu posle svjetskog htjeli rijesiti hodajuceg suskavca..