Kod njih i kod tebe sve što grade je kod nas
I sve se gradi u BiH
Kod nas u BiH svi imaju mogućnost da odlučuju gdje će i šta će graditi i u kojem dijelu BiH
Ne kod njih ili kod tebe nego u BiH
Kod njih i kod tebe sve što grade je kod nas
DaysleepeR wrote: ↑20/03/2025 18:03Nidje veze, nevezan slucaj potpuno.Matijevic_Vlado wrote: ↑20/03/2025 17:31Sad ce ti reci da dokazes svoju tvrdnju, tvoje ime i prezime, broj znacke itd. Ako mu ne dostavis takav dokaz dzaba si krecila.
Covjek je iznosio tvrdnju suprotnu svim zvanicnim informacijama koji cak ni opozicija nije iznosila na taj dan, a to je da je SIPA odbila da djeluje.
Trebali smo da vjerujemo njemu na rijec a ne zvanicnim ili nezvanicnim informacijama.
Da je barem jedan portal tvrdio isto sto i on ja bih mu uvazio ono sto je pisao.
Ali nazalost nije pruzio nijednu informaciju osim licnih upisa.
Pa moze svako izmisljati price i informacije.
Kome meće
Ne znam buraz. Registrovan prije sedam godina, prvi post napravio prije dva mjeseca, i od tada, mashala, 762 posta, napisalo se, a vecinom ovakve nebuloze. De mi jos jednom reci, jesam li te pomijesao?Malisa11 wrote: ↑20/03/2025 19:31Mora da si me s nekim pomijesao. Smiri malo, nema potrebe da se proziva.
Ima Zakon o SIPA. Posto nije razrijesen i dalje imaju direktora. Danas su to svi potvrdili. Moze na bolovanje, godisnji itd. No i dalje je direktor, plata ide.zenit dozic wrote: ↑20/03/2025 19:32Po Zakonu o policijskim sluzbenicima BiH, u odsustvu direktora i zamjenika direktora, policijskom agencijom rukovodi pomocnik, koji je također bosnjak.statixx wrote: ↑20/03/2025 19:16Nemaju to ovlastenje, jedan je ovlasten da signira postuSkijaš wrote: ↑20/03/2025 19:11 Covic je odlucio blokirati i tu bi trebala da zavrsi prica o cekanju na imenovanje Vukanovica. Kadrovi SIPA-e koji su ovlasteni da upravljaju procesima moraju izdati naredbu i ta agencija treba djelovati uz asistenciju EUFOR-a. Svako dalje cekanje na Covica je prihvatanje secesije i kupovina vremena Dodiku., drugi za operativu. Nista bez imenovanja vd.
Sigurno si me pomijesao. Samo mi navedi moj ranij profil i dvije povezane recenice ja cu da se samobanujem.GandalfSivi wrote: ↑20/03/2025 19:40 Ne znam buraz. Registrovan prije sedam godina, prvi post napravio prije dva mjeseca, i od tada, mashala, 762 posta, napisalo se, a vecinom ovakve nebuloze. De mi jos jednom reci, jesam li te pomijesao?
Jeste ba, usudio se izaci na sunce, uspio se slikati lik na kafi, a da mu obezbjedjenje ne uleti u kadar (jedva) i “mece ne vadi”. Grob te ne jebo, dokle ovo ide?
Ono kad braniš mrzitelja svega bosanskog nacionalistu i fašisti jer je žensko i baka
Moguce da fulam. Od sada upratim malo vise pa se javim. Anyhow, svakako je bio glup komentar, i ako nisi, ne treba ti u ovim vremenima…Malisa11 wrote: ↑20/03/2025 19:42Sigurno si me pomijesao. Samo mi navedi moj ranij profil i dvije povezane recenice ja cu da se samobanujem.GandalfSivi wrote: ↑20/03/2025 19:40 Ne znam buraz. Registrovan prije sedam godina, prvi post napravio prije dva mjeseca, i od tada, mashala, 762 posta, napisalo se, a vecinom ovakve nebuloze. De mi jos jednom reci, jesam li te pomijesao?
Prije tri mjeseca nisu bile moguce nove registracije. Zasto, to administracija zna. Kao i zasto je sada dopustala registraciju botova.
PS: daj quotaj jos jednu nebulozu pls. Samo jednu.
Upravo tako, ali gore je to sto OHR mirno sve gleda i ne reaguje pustili su institucijama koje drze Dodik i Covic indirektno ili direknto i tu pomaka nece biti, Covic je i dalje partner i jaran Dodiku a to ce dokazati sutra sa nekom izjavom tipa, vrijeme je da se spuste tenzije na zemlju i zemlja okrene ka EU.Skijaš wrote: ↑20/03/2025 19:11 Covic je odlucio blokirati i tu bi trebala da zavrsi prica o cekanju na imenovanje Vukanovica. Kadrovi SIPA-e koji su ovlasteni da upravljaju procesima moraju izdati naredbu i ta agencija treba djelovati uz asistenciju EUFOR-a. Svako dalje cekanje na Covica je prihvatanje secesije i kupovina vremena Dodiku.
Danas se nikom ne moze vjerovati na rijec.made_in_sarajevo wrote: ↑20/03/2025 19:33DaysleepeR wrote: ↑20/03/2025 18:03Nidje veze, nevezan slucaj potpuno.Matijevic_Vlado wrote: ↑20/03/2025 17:31
Sad ce ti reci da dokazes svoju tvrdnju, tvoje ime i prezime, broj znacke itd. Ako mu ne dostavis takav dokaz dzaba si krecila.
Covjek je iznosio tvrdnju suprotnu svim zvanicnim informacijama koji cak ni opozicija nije iznosila na taj dan, a to je da je SIPA odbila da djeluje.
Trebali smo da vjerujemo njemu na rijec a ne zvanicnim ili nezvanicnim informacijama.
Da je barem jedan portal tvrdio isto sto i on ja bih mu uvazio ono sto je pisao.
Ali nazalost nije pruzio nijednu informaciju osim licnih upisa.
Pa moze svako izmisljati price i informacije.
Sve si upravu, sipa ce biti postena pa reci mi lazemo odbili smo to. Ali nema veze upravu si, ja lazem i moje me oci lazu![]()
Oni ce to jedno po jedno ukidati sto im ne treba.izbjeglica_iz_besmisla wrote: ↑20/03/2025 19:48 Jel mu ima UIO u Ustavu i Dejtonu?
Hajde onda da i to ukinu. Uh ne, cekaj...
Pa sta ako ima zakon o sipi?statixx wrote: ↑20/03/2025 19:41Ima Zakon o SIPA. Posto nije razrijesen i dalje imaju direktora. Danas su to svi potvrdili. Moze na bolovanje, godisnji itd. No i dalje je direktor, plata ide.zenit dozic wrote: ↑20/03/2025 19:32Po Zakonu o policijskim sluzbenicima BiH, u odsustvu direktora i zamjenika direktora, policijskom agencijom rukovodi pomocnik, koji je također bosnjak.
Znaci od sutra idu dvije plate, jedna od Sipe a druga od Mupa Rs.zenit dozic wrote: ↑20/03/2025 19:53Pa sta ako ima zakon o sipi?statixx wrote: ↑20/03/2025 19:41Ima Zakon o SIPA. Posto nije razrijesen i dalje imaju direktora. Danas su to svi potvrdili. Moze na bolovanje, godisnji itd. No i dalje je direktor, plata ide.zenit dozic wrote: ↑20/03/2025 19:32
Po Zakonu o policijskim sluzbenicima BiH, u odsustvu direktora i zamjenika direktora, policijskom agencijom rukovodi pomocnik, koji je također bosnjak.
Mislis da su u koliziji ta dva zakona?
Nebitno toelcaliente wrote: ↑20/03/2025 19:55Znaci od sutra idu dvije plate, jedna od Sipe a druga od Mupa Rs.zenit dozic wrote: ↑20/03/2025 19:53Pa sta ako ima zakon o sipi?
Dobro zenite, ti znas bolje od ministara i parlamentaraca.zenit dozic wrote: ↑20/03/2025 19:53
Pa sta ako ima zakon o sipi?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/komanda ... /250320187Komandant NATO štaba u Sarajevu u dvodnevnoj posjeti Banjoj Luci, sastao se sa šefom ureda OHR-a