Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
F&N wrote: ↑20/03/2025 15:47
Ovo je vec pozeraj. Ona prva je realno stanje.
Nego ima li ova zeljka djece. Nesto mi je nerealno da neko moze ovo jeb.at.
farenhajt983 wrote: ↑20/03/2025 15:49
sto nisu prije sjedili u kaficu tako, nego sad kad treba reakcija naroda, niko ih ni ne benda, cak su morali i kafic isprazniti
Ima raje tu stalno. To je jedan od kafića u parkiću, preCjednikova palata je odham pored.
Bili su mu jutros malo oklopnjaci, da ih proluftaju na suncu.
farenhajt983 wrote: ↑20/03/2025 15:49
sto nisu prije sjedili u kaficu tako, nego sad kad treba reakcija naroda, niko ih ni ne benda, cak su morali i kafic isprazniti
Ima raje tu stalno. To je jedan od kafića u parkiću, preCjednikova palata je odham pored.
Bili su mu jutros malo oklopnjaci, da ih proluftaju na suncu.
SaraFina wrote: ↑20/03/2025 14:51
Kako se stranacki bootina SDF ne moze uzdignuti onako ljudski iznad interesa stranke, ni u nekim odlucujucim politickim trenutcima. Znaci isto roboti programirani. Danima jedno te isto. Isto kao da nismo imali u praksi SDF godinama i njihovo sticenje interesa drzave i bosnjackog naroda. Trebamo svi dozivjeti amneziju i ici na opciju da smaknemo trojku, a Bakira uvedemo opet u vlast. Dno dna.
Ja za njega ne bi glasala i da ostane jedina opcija. Prijavila bi se u RŠ i glasala za SDS. SDF je gori i od SDS i od SNSD.
Ne znam kako mozes biti tako samouvjerena da svaku kritiku citas kao podrsku sda i politicko prepucavanje.
Pa sta onda preostaje? Neko novo jednoumlje??
Ja citam isto sto i ti, jeste vidim ocigledne sda botove (vidim i trojkine), ali imas ovdje kriticara koji su prilicno objektivni….
Da li se ikad zapitas, u ovako bitnim stvarima za drzavu, da li mozda grijesis?
Kritika je pozeljna jer motivira. A takodjer i konkurencija. Botovanje je nesto sasvim drugo. Znaci odsustvo svake kritike na racun SDF i protektionistisch 20 godina njihovog beskičmenjastva.
Kako se stranacki bootina SDF ne moze uzdignuti onako ljudski iznad interesa stranke, ni u nekim odlucujucim politickim trenutcima. Znaci isto roboti programirani. Danima jedno te isto. Isto kao da nismo imali u praksi SDF godinama i njihovo sticenje interesa drzave i bosnjackog naroda. Trebamo svi dozivjeti amneziju i ici na opciju da smaknemo trojku, a Bakira uvedemo opet u vlast. Dno dna.
Ja za njega ne bi glasala i da ostane jedina opcija. Prijavila bi se u RŠ i glasala za SDS. SDF je gori i od SDS i od SNSD.
Bolje da si naletila na SDS-ovca 1992 u istocnoj Bosni, ali eto hajde, ne mozemo svi biti pametni. Ako nista bili bi sada postedjeni citanja ovih gluposti
Nas su tukli u Sarajevu cime su stigli. Tako da ne moras „naletiti“ na SDS-ovca a da znas kakvi su. No bez obzira bolji su od SDF.
F&N wrote: ↑20/03/2025 15:47
Ovo je vec pozeraj. Ona prva je realno stanje.
Nego ima li ova zeljka djece. Nesto mi je nerealno da neko moze ovo jeb.at.
Bolje da si naletila na SDS-ovca 1992 u istocnoj Bosni, ali eto hajde, ne mozemo svi biti pametni. Ako nista bili bi sada postedjeni citanja ovih gluposti
Nas su tukli u Sarajevu cime su stigli. Tako da ne moras „naletiti“ na SDS-ovca a da znas kakvi su. No bez obzira bolji su od SDF.
swanfilter wrote: ↑20/03/2025 15:03
Kakvi su to pacenici jadni, vidi se u Nesicevoj izjavi kako vjeruje DRZAVNIM INSTITUCIJAMA. Do jucer ispred istih hajducki-prkosno podizao tri prsta. Bukvalno, STA JE TURCI, htio poruciti ...
Čini se oslabio dobro velikosrpski virus u njemu, ali jos je on za promatranja
Pa da iskoristi još koji dan. Kad preseli, moći će ga sunce grijati sat vremena dnevno. Njemu je seliti jer nema alternative. Kada, gdje, kako....ima ko prima platu za to.
Izgleda su MALO tukli cim imas tako razmisljanje.
dovoljno. No obzirom ko nas je vodio u ratu i poraću dobro nas nisu istrijebili. Alija je realno bio materijal za imama u nekoj dzamiji u seoskom ambijentu. A za vrhovnog komandatna ABiH? Pa tu je trebalo nekog ko je znao kako ratovati, pregovarati i sta podpisati na kraju.