konoplja wrote: ↑05/11/2023 03:57
kluz franjo wrote: ↑05/11/2023 03:50
E sada da se okrenemo optužbi trampovskog padobranca "da mi je duša izmišljati i svađati se".
Ja kontriram sa tužbom da je konoplja lažljivi šupak, ako ne dokaže svoju tvrdnju.
Kreni momče.
Imaš li bilo kakav primjer, dokaz "da mi je duša izmišljati i svađati se".
Napominjem da je izostanak dokaza za tvoju tvrdnju, meni jedini potreban dokaz za moju tvrdnju da si lažljivi šupak.
Dakle, šta sam konkretno npr. izmislio?
Evo da ti odgovorim.
Za svađu je dovoljno pogledati samo ovaj post, pa i posljednje dvije stranice teme. Za izmišljanje, mislim na ove nazive što koristiš kojima kitiš sugovornike, trampovac, padobranac, karananin advokat itd.
Izmislio si cijelu priču i narativ sebi u glavi o tome ko sam ja i šta mi je cilj i šta radim itd.
Ništa od gore navedenog nisam, sve si to ti izmislio.
Interesantno...
Ja sam izmislio da si u moju i karananinu diskusiju upao kao padobranac. Jer nisi, ili?
Ja sam izmislio da si bez ičijeg uticaja ili poziva krenuo "advokatisati" karananino "fulanje baluna". Jer nisi, ili?
Ja sam izmislio da si se sam individualno prepoznao u mojoj opštoj prozivci trampovaca. Jer nisi, ili?
Ja bih rekao da smo barem "izmišljanje" ovim dovoljno regulisali. Što te samim tim već čini lažljivim šupkom.
Ali evo, da prođemo i "svađanje".
Ja rado na bazi argumenata diskutujem. Baš kao što nemam problem nekome ukazati da nema argumente.
Iako to neće ništa promjeniti na tvojoj dokazanoj tituli "lažljivog šupka" (vidi gore), ipak bi me ovaj dio sa svađanjem interesovao.
Šta je po tvom mišljenju argumentovana diskusija, a šta svađa?