ja bez sala i majice fks ne idem nigdje..ako mi murija kaze tj kornjaca da skinem to dvoje i ne koristim onda ok..a ovako da ja radi odluke komiteta ne nosim to..vala ja to necu postovat..a to sto vi cvikate od dolaska gostujucih navijaca radi straha da zeljo ne bude novcano kaznjen jer se dio tribine ne plavi nego crveni to mene ne zanima..LSD wrote:Sve u redu... samo šal ,transparent, zastava, koreografija ili bilo koje navijacko obilježje ne može....nemoj se protiviti odlukama Komiteta...neka vas dođe 5.000 ali nemojte sad ismijavati Komitet još i na Grbavici i praviti cirkus.kokuz_sa wrote:Veljaca ti sanjas jelde kakav pokolj manijaka i hordi?
sta ce bit ako dodje koja hiljada hordi na sjever po tvom ce bit krvoprolice po mom
ce bit samo navijanja za svoj klub..
i val abila zabrana ili ne ja cu na sjever pa makar sam bio..stacu pored kakve kornjace i izvuc bordo sal pa sta Allah da
Fino je receno bez organizovanog dolaska gostujucih navijaca...sjedi, kupi košpe i gledaj svoj tim i sve ce biti normala....bice i murije koja nece dati nikakva sranja i nemojte neke djecije price i plašenja (jedni drugih) ovdje po forumu ccccc
Možeš s vremena na vrijeme uputiti aplauz za neku dobru akciju, to je Komitet dozvolio.
i cuj ti recenice
ali nemojte sad ismijavati Komitet još i na Grbavici i praviti cirkus.
jel ovo zelis da kazes da je navijanje za svoj klub cirkus?
a zar vi prvi niste "ismijali" komitet i otisli na tekmu protiv olimpica?
a ova ti druga recenica
Možeš s vremena na vrijeme uputiti aplauz za neku dobru akciju, to je Komitet dozvolio.
iskreno to mozes macku o rep stavit..ili reci sinu kad krene na tekmu kako ce da bodri svoj klub..navijacima Sarajeva nece niko odredjivat kako ce i kada navijat
previse vala ste nekako se podigli jer se utakmica igra na grbavici i ima odluka komiteta..
da je tekma na kosevu kukali bio bi vas pofino na zapadu..zato pssst