Luce wrote:Strpljiva wrote:Obradovali se, kao da ne mogu nikako drugačije donirati novac. Osvrnite se ljudi oko sebe, postoji masa takvih.
Ali jedno je dati komšiji ili prijatelju, a sasvim drugo to objaviti forumskoj populaciji.
Tema je e kupon. Koji je do sada promovirao proizvode/usluge ciji je krajnji cilj profit.
Pohvale e kuponu jos jednom jer je ovaj put promovirao jednu humanu akciju .
Ne vidim u cemu je problem. Ko ne moze priustiti sebi tih 10 KM za ovo odnosno onaj ciji je izbor kosa, nokti ili neka druga usluga neka to i uradi.
Ko zeli da pomaze ljudima na neki drugi nacin neka to i uradi. Ili nek otvori drugu temu koja se zove "pomoc komsijama i prijateljima" pa neka tamo osvjestava "forumsku populaciju".
ekupon.ba
- niko_niko_kao_ja
#1876 Re: ekupon.ba
-
Gospoda Ministarka
#1877 Re: ekupon.ba
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 11:56, edited 1 time in total.
-
Strpljiva
#1878 Re: ekupon.ba
Nažalost, taj dio foruma je slabo posjećen, te je i tema nepotrebna.Luce wrote:Strpljiva wrote:Obradovali se, kao da ne mogu nikako drugačije donirati novac. Osvrnite se ljudi oko sebe, postoji masa takvih.
Ali jedno je dati komšiji ili prijatelju, a sasvim drugo to objaviti forumskoj populaciji.
Tema je e kupon. Koji je do sada promovirao proizvode/usluge ciji je krajnji cilj profit.
Ne vidim u cemu je problem. Ko ne moze priustiti sebi tih 10 KM za ovo odnosno onaj ciji je izbor kosa, nokti ili neka druga usluga neka to i uradi.
Ko zeli da pomaze ljudima na neki drugi nacin neka to i uradi. Ili nek otvori drugu temu koja se zove "pomoc komsijama i prijateljima" pa neka tamo osvjestava "forumsku populaciju".
Niko ne želi osvještavati forumaše o nevoljama komšija i prijatelja. Ali kada vidim da svi skoče prozivati zbog izjave da je nekom 10 KM puno, a i ne znaju da li ta osoba daje pola plate u humanitarne svrhe, ne mogu da ne reagujem.
- Alhemicarkaa
#1879 Re: ekupon.ba
Hmh, imam jednu misteriju
, pa da vidim je li još neko imao taj problem. Dakle na ekupon su mi vraćene pare od perfecta u obliku e-kredite. Pokušala sam da uplatim za ovu akciju i u jednom koraku sam dobila opciju da iskoristim taj e-kredit i upišem iznos koji želim da iskoristim sa-ekredita. Upisala sam 10.00 i na mail mi došla potvrda rezervacije u kojoj piše:
Uspješno ste rezervisali kupon za ponudu Pomozimo Seadu Ferizoviću da nastavi život sa svojom porodicom i prijateljima.
Vaša sredstva u iznosu od 0 KM su rezervisana.
WTF, zašto 0? ili je to zato što mi skida sa e-kredita, a ne sa kartice?
Uspješno ste rezervisali kupon za ponudu Pomozimo Seadu Ferizoviću da nastavi život sa svojom porodicom i prijateljima.
- Luce
#1880 Re: ekupon.ba
Svako ima svoj izbor i nek radi sta hoce.Strpljiva wrote:Nažalost, taj dio foruma je slabo posjećen, te je i tema nepotrebna.Luce wrote:Strpljiva wrote:Obradovali se, kao da ne mogu nikako drugačije donirati novac. Osvrnite se ljudi oko sebe, postoji masa takvih.
Niko ne želi osvještavati forumaše o nevoljama komšija i prijatelja. Ali kada vidim da svi skoče prozivati zbog izjave da je nekom 10 KM puno, a i ne znaju da li ta osoba daje pola plate u humanitarne svrhe, ne mogu da ne reagujem.
Zasmetalo mi je to sto imamo talenat da pokvarimo lijepe stvari. Danas e kupon, sutra nesto drugo. Bitno je da se pozitivna energija siri, pa bilo na ovaj ili neki drugi nacin.
- Luce
#1881 Re: ekupon.ba
Ista stvar kod mene.Alhemicarkaa wrote:Hmh, imam jednu misteriju, pa da vidim je li još neko imao taj problem. Dakle na ekupon su mi vraćene pare od perfecta u obliku e-kredite. Pokušala sam da uplatim za ovu akciju i u jednom koraku sam dobila opciju da iskoristim taj e-kredit i upišem iznos koji želim da iskoristim sa-ekredita. Upisala sam 10.00 i na mail mi došla potvrda rezervacije u kojoj piše:
-
Strpljiva
#1882 Re: ekupon.ba
Niko nije ni osporio pozitivnost akcije. eKuponLuce wrote:Svako ima svoj izbor i nek radi sta hoce.
Zasmetalo mi je to sto imamo talenat da pokvarimo lijepe stvari. Danas e kupon, sutra nesto drugo. Bitno je da se pozitivna energija siri, pa bilo na ovaj ili neki drugi nacin.
- karanana
#1883 Re: ekupon.ba
generalno ne podrzavam skupljanje para za lijecenja, i imam citavu filozofiju iza toga, ali eto lijep gest ekupona u svakom slucaju.
- Irm@
#1884 Re: ekupon.ba
+1karanana wrote:generalno ne podrzavam skupljanje para za lijecenja, i imam citavu filozofiju iza toga, ali eto lijep gest ekupona u svakom slucaju.
- Alhemicarkaa
#1885 Re: ekupon.ba
Luce wrote:Ista stvar kod mene.Alhemicarkaa wrote:Hmh, imam jednu misteriju, pa da vidim je li još neko imao taj problem. Dakle na ekupon su mi vraćene pare od perfecta u obliku e-kredite. Pokušala sam da uplatim za ovu akciju i u jednom koraku sam dobila opciju da iskoristim taj e-kredit i upišem iznos koji želim da iskoristim sa-ekredita. Upisala sam 10.00 i na mail mi došla potvrda rezervacije u kojoj piše:
Otišla sam na svoj profil i tamo sad piše da imam 10 km e-kredita, a ne 20, valjda je onda uplaćeno. Nadam se da će se javiti neko sa e-kupona da ovo razjasni.
- sary
#1886 Re: ekupon.ba
niko_niko_kao_ja wrote:ma ja ne znam uopste cemu rasprava na ovu temu, ko hoce uplatice, ko nece ne mora i zdravo. raspravljati je li puno ili malo 10 maraka je bespotrebno, nek' svako radi sta hoce sa svojim parama, ha ya.
-
Cafe Camargue
#1887 Re: ekupon.ba
za takvu "filozofiju", stvarno bi lijepo bilo čuti pojašnjenjeIrm@ wrote:+1karanana wrote:generalno ne podrzavam skupljanje para za lijecenja, i imam citavu filozofiju iza toga, ali eto lijep gest ekupona u svakom slucaju.
- karanana
#1888 Re: ekupon.ba
nije tema, a moglo bi se razvuci u citavu diskusiju vezanu za odgovornosti drzave prema njenim gradjanima, odnosno njenog amnestiranja i pokrivanja njenih propusta uz pomoc ovakvih akcija kao i pitanja gdje ove enormne uplate i odvajanja iz licnih dohodaka u fondove zdravstvenog osiguranja zapravo idu.
mi u ovom trenutku, danas, imamo najmanje 6-7 ovakvih javnih akcija. ovo je postalo svakodnevnica i vise niko i ne spominje sta drzava moze uciniti za ove ljude jer od nje niko nista ni ne ocekuje a ni ona ne gleda da ista uradi jer kaze: ma odradice to merhametli ljudi. znaci s njih je obaveza skinuta.
mi u ovom trenutku, danas, imamo najmanje 6-7 ovakvih javnih akcija. ovo je postalo svakodnevnica i vise niko i ne spominje sta drzava moze uciniti za ove ljude jer od nje niko nista ni ne ocekuje a ni ona ne gleda da ista uradi jer kaze: ma odradice to merhametli ljudi. znaci s njih je obaveza skinuta.
-
Cafe Camargue
#1889 Re: ekupon.ba
Ma jarane, država je ... da se ne izražavam! Samo mi je malo zaparalo uši/oči da se neko protivi skupljanju para za liječenje... Mislio sam da nisu kakvi marifetluci u pitanju. Narod je u očaju, a u očaju si spreman na svašta.karanana wrote:nije tema, a moglo bi se razvuci u citavu diskusiju vezanu za odgovornosti drzave prema njenim gradjanima, odnosno njenog amnestiranja i pokrivanja njenih propusta uz pomoc ovakvih akcija kao i pitanja gdje ove enormne uplate i odvajanja iz licnih dohodaka u fondove zdravstvenog osiguranja zapravo idu.
eKupon
- madnessa
#1890 Re: ekupon.ba
Isto imam "filozofiju" o kojekakvim skupljanjima para i iskreno jako rijetko se odazivam na ovakve stvari. Ipak ne znam u kakvoj državi da živimo sumnjam da bi se ova količina novca iz državne kase mogla potraživati. Zato u razvijenijim zemljama imate fondove za liječenje i istraživanje neke bolesti gdje ljudi sa viškom novca (i željom da zaobiđu poreske nedaće) doniraju velike pare i onda se ovakvi slučajevi sponzorišu iz tih kasica. Zbog nedostatka tih kasica podržavam ovu akciju, jer ne znam na koji način da čovjek sabere 250K eurića za svoje liječenje osim ovako.
- ema_
- Ja_Ja
#1892 Re: ekupon.ba
Pregledo sam letimicno sve i ne nadjoh odgovor ni na pikpay-u, ekuponu a ni ovdje (ako sam profulo izvinjavam se), kako neko iz dijaspore moze da kupi kupon (pokusao sam donirati svojom karticom ali nije proslo)?
Hvala unaprijed!
Hvala unaprijed!
- madnessa
#1893 Re: ekupon.ba
Najbolje ti je kontaktirati ekupon. Jako su brzi i pristupačni. Mislim da bi uplata elektronskim bankarstvom na njihov račun mogla funkcionisati. Tako ćeš dopuniti ekredit i moći donirati.Ja_Ja wrote:Pregledo sam letimicno sve i ne nadjoh odgovor ni na pikpay-u, ekuponu a ni ovdje (ako sam profulo izvinjavam se), kako neko iz dijaspore moze da kupi kupon (pokusao sam donirati svojom karticom ali nije proslo)?
Hvala unaprijed!
-
kredenac-ac
#1894 Re: ekupon.ba
Kakva su iskustva sa ovom skolom stranih jezika?
-
Ledenko
#1895 Re: ekupon.ba
Fantastično. Ja sam na kursu engleskog, profesor odličan, mala grupa 4-6 ljudi, puno naučiš, atmosfera ljepota. Biće uskoro i za engleski ponuda preko ekupona.kredenac-ac wrote:Kakva su iskustva sa ovom skolom stranih jezika?
- vjesticanametli
#1896 Re: ekupon.ba
iko????
- vjesticanametli
#1899 Re: ekupon.ba
kakav je ovaj stomatolog zna li iko ...........ponuda istice jos malo
-
nadia ali
#1900 Re: ekupon.ba
Idem na zumbu u opstanak super je, nastavljam i naredni mjesec...